Author Topic: Γκολoντομόρ  (Read 233 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Inglorius Bastards

 • Guest
Γκολoντομόρ
« on: November 26, 2014, 03:42:31 pm »
Η Γενοκτονία των Ουκρανών οργανώθηκε από τους κακούς Εβραίους που είχαν προσβληθεί από τον ιό του μαρξισμού-σιωνισμού σε απόλυτη συνεργασία με τους αδελφούς τους στη Δύση
Έχει μεγάλη σημασία το να είσαι (Ουκρανός) ηλίθιος διότι οι Εβραίοι κομισάριοι του μαρξισμού-σιωνισμού συνεχίζουν να κάνουν κουμάντο στο Κίεβο.
Ο Μεγάλος Λιμός της Σοβιετικής Ένωσης το 1932-1933, από τον οποίο πέθαναν περίπου 7.000.000 άνθρωποι έπληξε παραδόξως τις εύφορες περιοχές του Βόρειου Καυκάσου, της λεκάνης του Βόλγα, (Κουμπάν), τα Νότια Ουράλια, τη Δυτική Σιβηρία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία και το Καζακστάν.
Όλα ξεκίνησαν από την κακή σοδειά του 1932, που από τα 7.2 εκ. τόνους το 1931 έπεσε το 1932 στα 4.3 εκ. Ο βασικός λόγος ήταν οι λίγες βροχές αλλά η μαρξιστική-σιωνιστική αντιπολίτευση που προσπαθούσε να ανατρέψει τον Στάλιν, και έκανε εξαγωγή τα σιτηρά, ανέφεραν ότι η πτώση της σοδειάς οφειλόταν σε σαμποτάζ των αντεπαναστατικών στοιχείων και των Κουλάκων, οι οποίοι έκρυβαν τα τρόφιμα, δεδομένου ότι οι αγρότες δεν δέχονταν την κολεκτιβοποίηση, και μέχρι το 1932 είχαν γίνει αμέτρητες μικροεξεγέρσεις των αγροτών.
Από εκεί ξεκίνησε η προσπάθεια των τροτσκιστών-μαρξιστών-σιωνιστών συντρόφων να ανατρέψουν τον Στάλιν .
Ότι του ανέφεραν, αυτό είπε και ο Στάλιν στην ειδική σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής στις 27 Νοεμβρίου 1932. Αντι-σοβιετικά στοιχεία εισέδυαν στα Κολχόζ, προκειμένου να διαπράξουν σαμποτάζ.
Και επειδή το ζήτημα ήταν η ασφάλεια του καθεστώτος ,το Κόμμα ανέθεσε τη λύση του στην OGPU που έστειλε τους τσεκίστες να βρουν τα κρυμμένα τρόφιμα. Οι έφοδοι δεν έγιναν μόνο στην Ουκρανία, έγιναν παντού και στην ορεινή Τσάλκα στα χωριά των Ποντίων, όπου η ασφάλεια έψαχνε να βρει κρυμμένα δυο μήλα, τρεις πατάτες και ένα κρεμμύδι.
 Η OGPU σε εφαρμογή της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής, κατάσχεσε όλα τα σιτηρά προϊόντα από τους αγρούς και τις αποθήκες των Κολχόζ και στη συνέχεια σε δεύτερη φάση όλα τα μη σιτηρά προϊόντα και τα ζώα, ώστε να τραφούν οι εργάτες στα εργοστάσια με δελτίο. Επιπλέον, το Κόμμα, απαγορεύτηκε η μετακίνηση του αγροτικού πληθυσμού στις πόλεις.
Έτσι τον χειμώνα του 32, αλλά πολύ περισσότερο τον Γενάρη του 33 ξεκίνησε ο λιμός στις αγροτικές περιοχές, που κράτησε σχεδόν 400 ημέρες.
Στον Λιμό του 1932-33 συνέβαλε και το Πρώτο Πενταετές που άλλαξε την καλλιέργεια των σιτηρών σε νέες καλλιέργειες, όπως τα ζαχαρότευτλα και βαμβάκι. Επιπλέον, η κατάσταση επιδεινώθηκε από την κακή διαχείριση . Σημαντικές ποσότητες σιτηρών δεν θερίστηκαν σκόπιμα και ένα σημαντικό ποσοστό χάθηκε κατά την άλεση, τη μεταφορά, και την αποθήκευση.
Αυτά τα ανεξήγητα, ήταν τα σαμποτάζ.
Οι Εβραίοι δολοφόνοι των Σλάβων στη Ρωσία και την Ουκρανία: Γιακόβ Επστάιν , Α.Γ. Σλίχτερ , Λεβ Ναθάνοβιτς Κρίτζμαν, ο Λαζάρ Καγκάνοβιτς ,Βλας Τσούμπαρ, Στανισλάβ Κοσσιόρ, Πάβελ Παστύσεβ, Ενοχ Γιέγκουντα , Μπαλίνσκι Απολόνοβιτς,Στάνισλαβ Ρέντενς, Κάρλ Κάρσον , Φόμα Λέονιουκ, Λεβ Καγκάν ,Ζνοβιε Κατσελσον , Γιακόβ Καμνιτσκιι , Μπερνάρ Βολφοβιτς , Σεργκέι Απολλόνοβιτς Πουστοβοέτοφ , Μωυσής(Μιχαήλ) Μπουκσπάν, Γιουχιμ Βριβέτς, Ισραήλ Ιβανόφσκιι.
Η Κολεκτιβοποίηση και τα αναγκαστικά Κολχόζ δεν ήταν ιδέα του κακού Στάλιν.
Στο 15ο Συνέδριο, το Δεκέμβριο του 1927 τις εισηγήσεις για το αγροτικό ζήτημα, και την αντιστροφή της διανομής της γης στους αγρότες που προκάλεσε τη διάσπαση εκμεταλλεύσεων σε μικρά αγροτεμάχια, τις έκαναν οι δολοφόνοι της αγροτιάς, ο πρώτος Κομισάριος του Επισιτισμού (1921) Ιουδαίος Α.Γ. Σλίχτερ και ο σιωνιστής-Μαρξιστής Γιακόβ Επστάιν (Γιάκοβλεφ), που το 1929 ανέλαβε Κομισάριος της Γεωργίας και ήταν ο επικεφαλής της μεγάλης αλλαγής, για την επιβολή της κολεκτιβοποίησης στα εκατομμύρια των αγροτών, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 1929.
Διευθυντής του Αγροτικού Ινστιτούτου ήταν ο επίσης σιωνιστής-Μαρξιστής Λεβ Νατάνοβιτς Κρίτζμαν που ήταν βοηθός πρόεδρος της Κρατικής Επιτροπής Σχεδιασμού (Gosplan) την περίοδο του Μεγάλου Λιμού193133 .
 Το 1929 το 35% των αγροτών ήσαν φτωχοί, το 60% ήσαν μεσαίοι και το 5%ήσαν οι κουλάκοι, εναντίων των οποίων στράφηκε η "αποκουλακοποίηση".
 Την 1 Ιουλίου, 1927, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο 15ο Συνέδριο ,υπήρχαν 14.880 κολχόζ. Την 1 Ιουλίου 1928 είχαν γίνει 33,2 χιλιάδες, και την 1 Ιουλίου 1929 ήσαν 57 χιλιάδες.
Οι ζηλωτές της Κολεκτιβοποίησης, ήσαν νεαροί εβραίοι κομμουνιστές της Ο-γκε-πε-ου/Νι-κα-βε-ντε (ОГПУ-НКВД) που τους εξαπέστειλαν στις αγροτικές περιοχές, με δικαίωμα να αποφασίζουν για τη ζωή και το θάνατο, οι δήμιοι του Στάλιν, ο διάδοχος του Φέλιξ Ντζερζίνσκι, πολωνόεβραίος σιωνιστής-Μαρξιστής Βιατεσλάβ Μεντζίνσκι, και ο 100% ιουδαίος βοηθός του , ο Yenokh Gershevich Iyeguda, που μετονομάστηκε σε Κόκκινη Μηλιά (Γιάγκοντα) , όπως και εταίρα μηλιά, ο Apfelbaum- Ζονόβιεφ.
Το γενικό πρόσταγμα των διώξεων το είχαν αυτοί οι νεαροί απεσταλμένοι που είχαν δίπλα τους τον πρώτο γραμματέα της τοπικής οργάνωσης του κόμματος, και τον πρόεδρο της τοπικής επιτροπής των Σοβιέτ. Αυτό που ακολούθησε θα μείνει ως ισόβιο όνειδος για τον διεθνή εβραϊσμό.
Οι νεαροί εβραίοι της Γκε-πε-ου έπαιρναν από τους αγρότες τα ρούχα τους, τα εσώρουχα τους και τα παπούτσια τους. Τα αγαθά των αγροτών είτε λεηλατούνταν είτε πουλιόνταν σε πλειστηριασμούς σε εξευτελιστικές τιμές. Ολόκληρα σπίτια αγοράζονταν για 60 καπίκια!! από τα μέλη των αποσπασμάτων. Η διαδικασία αυτή εκτός από ευκαιρίες για πλιάτσικο λειτούργησε και ως πρόσχημα για το ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών.
Αγρότες συλλαμβάνονταν και εκτοπίζονταν με τις οικογένειες τους επειδή είχαν σφάξει ένα γουρούνι με σκοπό να το υπεξαιρέσουν από την σοσιαλιστική κοινοκτημοσύνη, άλλοι επειδή έκαναν εμπόριο, άλλοι επειδή απλώς εκκλησιάζονταν τακτικά.
Τον Ιανουάριο του 1930 η Γκεπεού κατέγραψε 402 αγροτικές εξεγέρσεις, τον Φεβρουάριο 1048 και τον Μάρτιο 6528. Στην διάρκεια τους, 1500 κρατικοί υπάλληλοι σκοτώθηκαν, τραυματίστηκαν η δάρθηκαν ανηλεώς. Συνολικά 2.5 εκατομμύρια αγρότες συμμετείχαν σε 14000 εξεγέρσεις.
Η κολεκτιβοποίηση έκανε τον Εβραίο ως τον πιο μισητό εχθρό του αγρότη ακόμα και σε μέρη που δεν πάτησε ποτέ Εβραίος.
Την εξήγηση των όσων έγιναν τότε, την έδωσε το 1938, στην ανάκριση του ο Ρακόφσκι. Αποφασίστηκε, αντί να συγκρουστούμε, να προσχωρήσουμε στο σταλινικό στρατόπεδο. Να γίνουμε σταλινικοί περισσότερο και από τον ίδιο. Να υπερβάλλουμε , σε όλα, και με τον τρόπο αυτό να τον σαμποτάρουμε.
Ο πιστός κομμουνιστής Κομισάριος της Γεωργίας Επστάιν , εκτελέστηκε από τον αιμοσταγή Στάλιν στις 29 Ιουλίου 1938.
Το 1925 o Στάλιν υιοθέτησε την πρόταση των τροτσκιστών για επιτάχυνση της εκβιομηχάνισης, αγόραζε μηχανήματα και τεχνολογία κυρίως από την Αγγλία. Εντελώς απροσδόκητα, οι δυτικές χώρες που είχαν επιβάλει πιστωτικό εμπάργκο στη Σοβιετική Ένωση αρνήθηκαν να πληρωθούν με σοβιετικό χρυσό, επιβάλλοντας το λεγόμενο εμπάργκο του χρυσού και η Σοβιετική Ένωση, ως συνάλλαγμα για να πληρώσει τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό της, μπορούσε να χρησιμοποιήσει το πετρέλαιο, την ξυλεία, το βούτυρο και τα δημητριακά.
Έτσι ένα μεγάλο μέρος της σοδειάς γινόταν εξαγωγή σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές δεδομένου ότι την τριετία 1931-1933 είχαν καταρε3λύσεθ οι τιμές των αμερικανικών γεωργικών προϊόντων και λόγω του κραχ η διεθνής ζήτηση δημητριακών είχε μειωθεί κατά 50%.
  Στην προεπαναστατική Ρωσία καλλιέργεια σιτηρών ήταν ο κυρίαρχος κλάδος της γεωργίας. Σιτηρά αντιπροσώπευαν το 88,6% του συνόλου των καλλιεργειών.Το 1913, το μερίδιο σιτηρών στις εξαγωγές ήταν 47% του συνόλου. Το 1913 οι εξαγωγές έφτασαν τα 11,9 εκατ
Στις 17 Απριλίου 1933 , ενώ η επισιτιστική κρίση της Σοβιετικής Ένωσης ήταν γνωστή , η Βρετανική κυβέρνηση, (παρόλο που το 80% των εξαγωγών μηχανημάτων πήγαινε στη Σοβιετική Ένωση), επέβαλε εμπάργκο στο σοβιετικό πετρέλαιο, την ξυλεία, και το βούτυρο και απέμεινε ως συνάλλαγμα η εξαγωγή των δημητριακών.
Τότε την άνοιξη του 1933, η πείνα επεκτάθηκε στις πόλεις και τα εργοστάσια.
Οι περισσότεροι θάνατοι από την πείνα καταγράφηκαν τον Μάιο και τον Ιούνιο του 1933, (25.000 την ημέρα) και ο Στάλιν θα είχε ανατραπεί αν δεν αντιλαμβανόταν την πλεκτάνη.
Απαγόρευσε τις εξαγωγές σιτηρών, καταδίκασε με άρθρο του στην Πράβδα, τις πολυάριθμες παρεκκλίσεις και ακρότητες, και ξεκίνησε τον διωγμό των φανατικών.
Από αυτούς γλύτωσε ο Καγκάν(οβιτς) και ο Χρούστσεφ, που κατάφεραν ότι δεν μπόρεσε ο Τρότσκι, και η παρέα των μαρξιστών σιωνιστών.
Οι νεκροί της πείνας στην Ουκρανία, του Γκολoντομόρ, προσδιορίστηκαν με απόφαση του Εφετείου του Κιέβου το 2010, σε 3.941.000. Η αμερικανοί και η πορτοκαλί επανάσταση όρισαν την 22α Νοεμβρίου ως ημέρα μνήμης του Γκολoντομόρ. Σαν εθνική γιορτή των Ουκρανών.
Μόνο που οι νεκροί ήσαν οι περισσότεροι Ρώσοι.
Οι περιφέρειες που πλήρωσαν βαρύτερο φόρο σε ψυχές ήταν τον Χάρκοβο, το Ντονέτσκ, η Οδησσός, και μετα το Κίεβο, και το Ντιεπροπετρόφσκ .(Λιμός εκδηλώθηκε στην Ουκρανία και το 19211923 αλλά δεν εορτάζεται).
Ο Λιμός της Σοβ. Ένωσης ήταν αφενός απόρροια πολιτικού σχεδιασμού και ήταν συνέπεια της οικονομικής πολιτικής. Ότι ο λιμός ήταν Γενοκτονία και απόρροια πολιτικού σχεδιασμού δεν αμφισβητείται.
Όμως οι Ουκρανοί έμαθαν από το 2006 και μετά ότι για όλα φταίνε οι Ρώσοι και ο Στάλιν, τον οποίο μάλιστα παρέπεμψαν σε δική στις 13 Ιανουαρίου 2010.
Όμως ποτέ δεν μάθαμε πόσοι πέθαναν από τον Γκολoντομόρ στο χωριό του Χρουστσώφ την Καλίνοβκα που το 1924 δημιουργήθηκε εβραϊκό Κολχόζ, και πότε δεν μας είπαν πόσες εφόδους έκανε εκεί η OGPU και, παρόλο που υπάρχει πια εξαντλητική μελέτη του Λιμού κανένας δεν υπολόγισε πόσα από τα θύματα της Γενοκτονίας ήσαν Εβραίοι.
Αντίθετα είναι γεγονός ότι οι υπεύθυνοι της Γενοκτονίας ήσαν όλοι Εβραίοι.
Το Ουκρανικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο μάλιστα κατηγόρησε για αντισημιτισμό το 2006, όσους έγραφαν τους εβραίους Κομισάριους με τα Εβραϊκά τους ονόματα και όχι με τα σοβιετικά ψευδώνυμα.
Μετά την ανατροπή του Κομμουνισμού ξεκίνησε η αμερικανική Προπαγάνδα, για να αναλάβει η Ρωσία την ευθύνη. Το 2003, ο Ρώσος πρέσβης στην Ουκρανία Βίκτορ Τσερνομίντιν ειχε δηλώσει Δεν πρόκειται να απολογηθούμε... Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να απολογηθούμε.
Οι Ρώσοι δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί οι Ουκρανοί θα προτιμούσαν να πολεμήσουν και να πεθάνουν από το να τεθούν κάτω απότη ρωσική κυριαρχία και πάλι. Δεν ήσαν εκείνοι που πεινούσαν, βλέποντας τα παιδιά τους να λιμοκτονούν, έγραψε ένας ηλίθιος Ουκρανός στο διαδίκτυο.
Τα πρόσωπα της Γκε-πε-ου/Νι-κα-βε Ντε, που έπαιξαν κρίσιμο ρόλο στον Λιμό στις Ουκρανικές περιοχές και στις διώξεις, περιέργως δεν είναι Ρώσοι.
Ο υποδιοικητής της Γκε-πε-ου Ενοχ Γιέγκουντα ήταν Εβραίος και εκτελέστηκε το 1936. Ο Μπαλίνσκι Απολόνοβιτς της Γκε-πε-ου, που εκτελέστηκε το 1937,ήταν επίσης Εβραίος. Σχετικά με τη δράση του Μπαλίτσκι στην Ουκρανία υπάρχει αλληλογραφία του Στάλιν με τον Καγκάνοβιτς το 1932. Ο Πολωνόεβραίος Στάνισλαβ Ρέντενς, Κομισάριος Δημόσιας Ασφάλειας 1ου βαθμού, εκτελέστηκε το 1940. Ο ουκρανός (αναρχοκομμουνιστής) Γκεόργκι Προκόφιεφ , της Νικαβεντε, εκτελέστηκε το 1937. Ο Εβραιοεσθονός Κάρλ Κάρσον της Γκεπεου έκτελέστηκε το 1938. Ο Εβραίος Φόμα Λέονιουκ, υπέυθυνος της Γκεπεου στο Νικολάγιεφ και την Οδησσό, επέζησε του Στάλιν, και πέθανε συνταξιούχος το 1967. Ο Εβραίος Κιμισσάριος Λεβ Καγκάν (Μιρόνοφ) εκτελέστηκε το 1938. Ο Εντουαρντ Σάλνι που έδρασε στην Κριμαία εκτελέστηκε το 1938. Ο Ρώσος Μιχαήλ Τομοφέγιεφ της Οικονομικής διεύθυνσης της Γκεπεου πέθανε από γεράματα το 1977 στην Αγία Πετρούπολη. Ανάμεσα στα πολλά που έκανε άφησε και ένα έγγραφο για τις συλλήχεις που έκανε στο Χάρκοβο με εντολή του ενραίου α΄γραμματέα του Ουκρανικού ΚΚ Σ.Κοσιόρ Ο Εβραίος Ζνοβιε Κατσελσον της Γκε-πε-ου εκτελέστηκε το 1938. Ο Εβραίος Γιακόβ Καμνιτσκιι της Γκεπεου εκτελέστηκε το 1937. Ο νεαρός Εβραίος Μπερνάρ Βολφοβιτς (Κοζελσκιι) εκτελέστηκε το 36 σε ηλικία 34 ετών. Ο Εβραίος Σεργκέι Απολλόνοβιτς Πουστοβοέτοφ συνεργάτης τηςΓκεπεου εκτελέστηκε το 1937. Ο Εβραίος Μωυσής(Μιχαήλ) Μπουκσπάν εκτελέστηκε το 1937. Ο Λιθουανός Φράντς Ντρούσκις της Γκεπεου δεν ξέρει κανείς πότε πέθανε. Ο εβραίος Γιουχιμ Βριβέτς της Γκεπεου εκτελέστηκε το 1940 .Ο επίσης Εβραίος Ισραήλ Ιβανόφσκιι που έδρασε στην Κριμαία κανείς δεν ξέρει πότε πάθανε.
Από τους 17 ασφαλίτες που ήσαν βασικά υπεύθυνοι για τους διωγμούς, οι 14 ήσαν εβραίοι, ένας ρώσος, ένας Λιθουανός και ένας Ουκρανός, ενώ οι βασικοί πολιτικοί υπεύθυνοι του Γκολομόρ , ήταν ο διάσημος εβραίος της Ουκρανίας, ο Λαζάρ Καγκάνοβιτς του Μωυσή , τον οποίο οι αμερικανοί και η πορτοκαλί επανάσταση τον άφησαν ήσυχο στον τάφο του, ο Εβραίος τροτσκιστής Βλας Τσούμπαρ, που διαδέχτηκε το 1923 τον Ρακόφσκι , ως πρόεδρος του συμβουλίου των Κομισάριων της Ουκρανίας, (πρωθυπουργός),και ο οποίος εκτελέστηκε τον Φεβρουάριο του 1939 μαζί με τον τέως Γενικό Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ουκρανίας τον Εβραίος Στανισλάβ Κοσσιόρ, (Κοσσιόρης), που το 1929-1930 ήταν υπεύθυνος για τη κολεκτιβοποίηση και τον διωγμό των κουλάκων. Ο Κοσσιόρ, το 1930 διορίστηκε μέλος του Πολιτικού Γραφείου του Κομμουνιστικού Κόμματος της ΕΣΣΔ, και το 1935, του απονεμήθηκε το βραβείο του Λένιν για την αξιοσημείωτη επιτυχία του στη γεωργία. Συνελήφθη τον Μαΐο του 1938, και εκτελέστηκε τον Φεβρουάριο του 1939. Τον αποκατάστησε ο Χρουστσόφ τον Μάρτιο του 1956 αλλά το Εφετείο του Κιέβου στις 13 Ιανουαρίου του 2010, τον καταδικάστηκε μετά θάνατον ως πολιτικό εγκληματία. Ο Βλας Τσούμπαρ αποκαταστάθηκε το 1955.
Άλλος αρχιτέκτονας του λιμού του 1932-33, ήτα

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Re: Γκολoντομόρ
« Reply #1 on: November 26, 2014, 07:23:18 pm »
Δλδ εισαι εναντια στον εβραισμο, δλδ τον εθνικισμο;


υγ-πηκσε. δεν σε χαλασε. (not)  :D :D :D
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Re: Γκολoντομόρ
« Reply #2 on: November 27, 2014, 11:52:45 am »

Inglorius Bastards

 • Guest
Re: Γκολoντομόρ
« Reply #3 on: November 27, 2014, 08:00:52 pm »
Δλδ εισαι εναντια στον εβραισμο, δλδ τον εθνικισμο;


υγ-πηκσε. δεν σε χαλασε. (not)  :D :D :D

Συνεχεια απο το προηγουμενο τοστ:
Άλλος αρχιτέκτονας του λιμού του 1932-33, ήταν ο τροτσκιστής Πάβελ Παστύσεβ, του οποίου τον ρόλο αποκάλυψε ο εβραίος κομισάριος του Κόκκινου Στρατού και αρχισυντάκτης της Πράβντα Λεβ Μεχλίς με ιδιόχειρο σημείωμα τους προς τον Ζντάνοφ. Ο τροτσκιστής Παστύσεβ εκτελέστηκε το 1937 και τη θέση του στο Ουκρανικό ΚΚ την πήρε ο Χρούστσεφ.

Βεβαιως και ειμαι κατα του εθνικισμου. Τι παει να πει εθνος και ποιος το οριζει? Ακομα και το Ισραηλ που βαρανε μαλακια οι απανταχου εθνικιστες δεν ειναι ενα εθνος, μια φυλη.
Δειγμα σκεψης εθνικιστων:
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-dhmoskophsh-tou-zougla-epibebaiwnei-thn-bomba-ths-efhmeridas-akropolh-deu
αν ομως διαβασεις ΟΛΟ το αρθρο στο τελος στην ταυτοτητα της ερευνας λεει:Ποσοστο ανδρων που ελαβαν μερος 82% και γυναικων 18%. Λογικο να ειναι τοσο ψηλα η Χρυσαυγη. Στην καλπη ομως οι γυναικες ψηφοφοροι ειναι περισσοτερες απο τους ανδρες και ψηφιζουν Θαμαρα ή Ποταμιά. Επισης οι ηλικιες +65 που στην ερευνα του ταρζαν ειναι 15%, στην αληθινη ζωη ειναι 40% και ψηφιζουν σταθεροτητα δλδ Δικοματικη κυβερνηση. Οποταν, ανθρακες ο θησαυρος. Με τετοιο επιπεδο τι αλλο μπορεις να πεις για τους εθνικιστες? Κι αυτους τους ειπαν, οπως τους Ουκρανους για το Γκολομοντορ, οτι για τον Μελιγαλα και τον εμφυλιο φταει ο Κλαρας και οχι οι Αγγλοι συμμαχοι που μοιραζαν τις λιρες με τα φτυαρια.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Re: Γκολoντομόρ
« Reply #4 on: November 27, 2014, 09:05:10 pm »

Βεβαιως και ειμαι κατα του εθνικισμου. Τι παει να πει εθνος και ποιος το οριζει? Ακομα και το Ισραηλ που βαρανε μαλακια οι απανταχου εθνικιστες δεν ειναι ενα εθνος, μια φυλη.
Δειγμα σκεψης εθνικιστων:
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-dhmoskophsh-tou-zougla-epibebaiwnei-thn-bomba-ths-efhmeridas-akropolh-deu
 

Το εθνος ειναι αυτο-οριζόμενο. Ειναι φυσικο να εισαι εναντια στο εθνος που αποτελει το οραμα της αντεξουσιας κοινωνιας και κλεινεις τα αυτια σου στην κραυγη απο τους ταφους των νεκρων του παρελθόντος. Την σπαρακτικη φωνη που σου φωνάζει εγερθητου- σημερα πιο επικαιρη παρα ποτε.

Καλα, αυτο που βαζεις ειναι το σαητ οπου ο Μαστορας απλώνει τον Σανό, και τα καλοκάγαθα γαϊδουρακια-αθωοι χρυσαυγιτες πανε ηρεμα-ηρεμα στο τελος της ημερας και τρώνε το μερίδιο τους.  :D
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Inglorius Bastards

 • Guest
Re: Γκολoντομόρ
« Reply #5 on: December 04, 2014, 06:28:18 pm »
''Είμαι αντιμαρξίστρια,αντιλενινίστρια. Ομως δεν είμαι αντισταλινική,ούτε αντιμπακουνική,διότι οι Ιωσήφ Στάλιν και Μιχαήλ Μπακούνιν ήταν κατά των σιωνιστών.Αντίθετα,οι Μαρξ,Λένιν, Τρότσκι ευνοούσαν τους σιωνιστές.''
Ερατώ Μπέλλου


Καλα τα λεει η Μανδαμ...


Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Re: Γκολoντομόρ
« Reply #6 on: December 04, 2014, 10:17:44 pm »
''Είμαι αντιμαρξίστρια,αντιλενινίστρια. Ομως δεν είμαι αντισταλινική,ούτε αντιμπακουνική,διότι οι Ιωσήφ Στάλιν και Μιχαήλ Μπακούνιν ήταν κατά των σιωνιστών.Αντίθετα,οι Μαρξ,Λένιν, Τρότσκι ευνοούσαν τους σιωνιστές.''
Ερατώ Μπέλλου


Καλα τα λεει η Μανδαμ...


Γιατί ο μόνος εχθρός σε αυτήν την γη είναι οι σιωνιστές και πρέπει να είμαστε υπέρ όποιου τους πολεμάει αλλιώς τα παίρνουμε από τους Εβραίους.  ;D