Author Topic: ΧΑ: ιδεολογία ο παρακρατισμος  (Read 133 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
ΧΑ: ιδεολογία ο παρακρατισμος
« on: June 29, 2016, 07:32:34 pm »
Με ενα αρθρο τους στην σελιδα τους, οι ΧΑιτες δειχνουν ποσο γουστάρουν τον ισλαμικό παρακρατισμό.

Quote
Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν πρωτοεμφανίστηκαν κατά την διάρκεια της προεδρίας του Αγιατολάχ Χομεϊνί. Ο Χομεϊνί, ο ηγέτης της επανάστασης εναντίον του Σάχη Ρεζά Παχλεβί, μετά την ανάληψη της προεδρικής εξουσίας το 1979 δεν εμπιστευόταν της στρατιωτική δομή του τότε ιρανικού κράτους και έτσι δημιούργησε μια δική του στρατιωτική οργάνωση, τους Φρουρούς της Επανάστασης, για να μπορέσει να διατηρήσει την εξουσία εν μέσω χαοτικών καταστάσεων που επικρατούσαν εκείνη την περίοδο στην χώρα του.
Οι Φρουροί της Επανάστασης προέρχονταν από την εργατική τάξη του Ιράν και είχαν εγκολπωθεί ως αποστολή την σωτηρία της πατρίδας τους από εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς και δυσφημιστές της Ιρανικής Επανάστασης, έχοντας ως συνεκτικό δεσμό την σιιτική θεοκρατική ιδεολογία.
Οι Φρουροί της Επανάστασης θα είχαν κατά πάσα πιθανότητα παραμείνει στην αφάνεια ως μια μικρή παραστρατιωτική ομάδα, η οποία λειτουργούσε στις παρυφές της κυβερνητικής εξουσίας, εάν δεν ξεσπούσε ο πόλεμος Ιράκ-ιράν το 1980. Ένας πόλεμος που είχε ως αφετηρία την εισβολή των στρατευμάτων του Σαντάμ Χουσεΐν στο Ιράν. Η εισβολή του Σαντάμ, η οποία έγινε κατόπιν συνεννόησης με τις ΗΠΑ αφού ο Σαντάμ εκείνη την εποχή ήταν σύμμαχος της Ουάσιγκτον, έφερε στο προσκήνιο τους Φρουρούς της Επανάστασης οι οποίοι διέπρεψαν με την ανδρεία και ηρωϊκότητα τους στα πεδία των μαχών. Οι Φρουροί πίστευαν ότι η πίστη και η ιδεολογία τους μπορεί να συναγωνιστεί και να υπερνικήσει την τότε στρατιωτική υπεροχή των Ιρακινών. Ο ζήλος και η στρατιωτική τους επιμονή στα πεδία της μάχης έγινε παροιμιώδης, γνωστές είναι οι μαζικές επιθέσεις αυτοκτονίας εναντίον θέσεων του ιρακινού στρατού, σε μάχες στις οποίες ο τακτικός ιρανικός στρατός ήταν εσκεμμένα προσεκτικός. Έτσι μετά τον οκταετή πόλεμο (1980-1988) οι Φρουροί της Επανάστασης αναδιοργανώθηκαν, απέκτησαν εξοπλισμό τακτικού στρατού και περισσότερο προσωπικό. Σήμερα ο αριθμός τους αγγίζει τις 125.000 άνδρες, είναι η πλέον μεγάλη ανεξάρτητη στρατιωτική οργάνωση του Ιράν και η οποία δίνει λόγο μόνο στον πρόεδρο της χώρας.
Τα τελευταία χρόνια ένεκα της κρίσης στην Συρία και στο Ιράκ οι Φρουροί της Επανάστασης ήλθαν και πάλι στο προσκήνιο. Ιδιαίτερα ο συμμοριτοπόλεμος στην Συρία προσέφερε στους Φρουρούς λαμπρό πεδίο στρατιωτικής δράσης, μετά το κάλεσμα για βοήθεια που απηύθυνε προς αυτούς ο πρόεδρος της Συρίας Άσαντ. Το Ιράν προσβλέπει μαζί με την Ρωσία να γίνει ένας σημαντικός και επιβλητικός παίκτης στις εξελίξεις της Μέσης Ανατολής και οι Φρουροί της Επανάστασης σε αυτό το πλαίσιο είναι η προμετωπίδα της πολιτικής του Ιράν, το δόρυ της επιρροής του στην περιοχή. Εξ άλλου όπως έχει αναφέρει ο Κλάουζεβιτς ο σκοπός του πολέμου είναι η πολιτική και ο πόλεμος είναι το μέσο για την επίτευξη πολιτικών στόχων. Σε όλους όσους ασχολούνται με την κρίση στην Μέση Ανατολή είναι σαφές ότι αυτό το δόρυ της επιρροής του Ιράν ήταν άκρως επιτυχές και βοήθησε στρατιωτικά τα μάλλα στην εξελισσόμενη επικράτηση των κυβερνητικών δυνάμεων του Άσαντ εναντίον των μισθοφόρων τζιχαντιστών. Μια βοήθεια λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά της οποίας δεν έχουν δει εισέτι δει το φως της δημοσιότητας.
Η σημερινή κατάσταση στην Μέση Ανατολή προσφέρει λοιπόν μοναδικές ευκαιρίες στο Ιράν για να προβάλλει την δύναμη του σε ένα τόξο από τον Περσικό Κόλπο έως την Μεσόγειο και η επιτυχής στρατιωτικά εμπλοκή των Φρουρών της Επανάστασης στην Συρία και το Ιράκ παρέχει μια δυνατότητα ιστορικής σημασίας για την Τεχεράνη να πραγματώσει τα μεγάλα δελεαστικά γεωπολιτικά σχέδια της στην Μέση Ανατολή.
Οι Φρουροί της Επανάστασης είναι το δόρυ του Ιράν στην Μέση Ανατολή, ένα δόρυ που στοχεύει τα αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα και τους μισθοφόρους αυτών των συμφερόντων. Είναι βέβαιο ότι ο ρόλος τους θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Μέσης Ανατολής, βλ. Υεμένη, ρόλος ο οποίος θα συνίσταται στην απώθηση των σχεδίων των σουνιτικών μοναρχιών του Αραβικού Κόλπου και στην ενίσχυση του σιιτικού τόξου στην Αραβική Χερσόνησο. Μια ενίσχυση που είναι επωφελής και για τα γεωπολιτικά σχέδια της Ρωσίας.
Γ. Λιναρδής


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-rolos-twn-frourwn-ths-epanastashs-tou-iran-sthn-mesh-anatolh#ixzz4CzD1a1nb

ΧΑ = παρακρατικοί μέχρι το μεδούλι.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Share on Facebook Share on Twitter


Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Τις προάλλες δεν πιάσανε ένα βαπόρι με 10 εκατομμύρια χάπια και βάλε που πήγαινε στην Περσία και τα πέριξ; Όταν έχεις μικρή ψωλή σου φταίνε οι τρίχες. Αυτό ακριβώς ισχύει και με το Ιράν. Το Ιράν έχει μικρή ψωλή, γιατί οι άνθρωποί του είναι υπάνθρωποι, δεν είναι ΛΧΑ οι οποί μπορούν να δαμάσουν την πυρηνική ένεργεια και μπορούν να κάνουν αρκετή επιστήμη ούτως ώστε να φτιάξουν έναν πύραυλο. Οι ίδιες οι υπάθρωπες δομές αυτής της χώρας αποτρέπουν τους νέους άντρες να φτιάξουν μια πυρηνική σταρτ απ. Κάθε φυσικός ανήκει στο Κράτος και λογικό είναι να καταλήγει δημόσιος υπάνθρωπος που κολλάει ένσημα και τον παίζει. Έτσι λοιπόν, ακριβώς επειδή το Ιράν εξουσιάζεται από μαϊμούδες οι οποίες καταληστεύουν τους Ιρανούς και τους έχουν σκλαβωμένους, δεν είναι δυνατόν να φτιαχτεί μια αξιόλογη οπλική βιομηχανία εκεί. Τα πυρηνικά τους εργοστάσια τα φτιάχνουν οι Ρώσοι Λ"Χ"Α (δεν είναι Χριστιανισμός η θρησκεία των Ρώσων φυσικά, για αυτό και παίρνουν τον πούλο από τον αληθινό Χριστιανισμό της Δύσης!).

Επομένως σε μια κοινωνία που δεν υπάρχει κεφάλαιο, δεν υπάρχουν όπλα. Πως λοιπόν θα πολεμήσει μια κοινωνία χωρίς όπλα; Θα πληρώσει με αίμα. Για αυτό λοιπόν υπάρχει παντού ανελευθερία, πλύση εγκεφάλου σε μια υπάνθρωπη κολλεκτιβιστική θρησκεία, σκλαβιά και υποτέλεια. Κανένας Ιρανός δεν έχει ζωή, κανένας τους δεν είναι άνθρωπος. Ζώα έχουν καταντήσει οι Ιρανοί, γιατί οι αφέντες τους δεν τους αφήνουν να έχουν ελευθερία ουτως ώστε να μπορούν να αμυνθούν σαν άνθρωποι - ζώα που τα στέλνουν να ανατιναχθούν για να παραμείνουν οι δημόσιοι υπάνθρωποι στο Ιράν να συνεχίσουν να τρώνε και να πίνουν εκ του ασφαλούς. Μια αγελάδα να έχεις, δεν τη ζώνεις με εκρηκτικά να την ανατινάξεις, την κρατάς, την θέλεις. Πιο κάτω και από αγελάδα έχουν καταντήσει οι κομμουνιστοπαθείς ιρανοί. Σκουλήκια τους κατάντησε ο Κρατικισμός και τους ταίζει χάπια για να ψοφάνε στον βωμό της φορολαγνείας.

Έχουνε καταφέρει τίποτα όμως; Υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει πως αν η Αμερική θέλει δεν μπορεί να ισοπεδώσει όλη την ΜΑνατολή με το πάτημα ενός κουμπιού; Τι μάταιο είναι να έχει ο άλλος τους Hellfire και να στους ρίχνει με drones και εσύ να φοράς τη ρόμπα και να ανατινάζεσαι. Που είναι ο πόλεμος εδώ; Εγώ το μόνο που βλέπω είναι η αρρώστια του Κρατικισμού που έχει μετατρέψει Λαούς ολόκληρους σε ρόμπες ξεκούμπωτες!
« Last Edit: June 30, 2016, 02:14:11 pm by Pinochet88 »