Forum > Παρατηρητήριο Χρυσής Αυγής

Ταχεράνη θελει να μας κανει ο νγμ

(1/2) > >>

mistermax:
Αφησε πισω για καλα τον Σατανισμό ο νγμ αφου θελει ευλογια απο τον θεο. Εμαθε μαλλον πως αμα δεν προσκυνησει το ρασο του παπά, αμα δεν φιλήσει την πετσουλα, δεν γινεται πθ στο ελλαδισταν. Τους υπόσχεται λοιπόν θεοκρατία.

Φυσικα, η ομιλία του ειναι διανθισμένη παραλογισμους και ψεκάσματα παντου.--- Quote ---Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή μίλησε στην εκδήλωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για όλα τα φλέγοντα ζητήματα.
 
https://www.youtube.com/watch?v=jpE61W7boQE


Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στην αυριανή διαδικασία για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των καναλιών, χαρακτηρίζοντάς την ως κίνηση εντυπωσιασμού. Η Χρυσή Αυγή θα είχε κατεβάσει άμεσα τους διακόπτες στα χρεοκοπημένα τσοντοκάναλα.

Αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται σθεναρά στην επιχειρούμενη ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας. Εν αντιθέσει η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ξεπουλάει τα πάντα, ακόμα και τον τάφο του Θεμιστοκλή! Οι μαρξιστές θέλουν να διαλύσουν το Εθνικό κράτος των Ελλήνων που ιδρύθηκε στο όνομα της Αγίας Τριάδας.

Οι Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε κράτος Εθνικό, ευλογημένο από τον Θεό και γι΄ αυτό θα αγωνιστούμε.

...............
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-theloume-kratos-euloghmeno-apo-ton-theo-kai-gi-auto-tha#ixzz45pYhyKr3

--- End quote ---

Pepe the Frog:
Ταχεράνη;

mistermax:

--- Quote from: Pepe the Frog on April 14, 2016, 10:50:43 pm ---Ταχεράνη;

--- End quote ---

Τεχεράνη στα κυπριακα

Mitilinies:
αν ο άντμιν δεν μιλάει καθαρεύουσα και είναι και φανατικος οπαδος των σοου των χρυσαυγιτων νομιζω ειναι επαρκης αποδειξη οτι το φορουμ πάει κατά διαόλου:


--- Quote ---Ανακοίνωσις:

Αι αναρτήσεις των Επισκεπτών και πάντων των μελών, α ουκ ανήκουσιν εις οίαν ομάδα (ούτως αρνούμενα να αυτοπροσδιορισθώσιν ιδεολογικώς), ου προωσθήσονται επί τή Θύρα (portal) του forum. Αλλά η παρούσα ανάρτησις εξηρέθη, και προσετέθη επί ταύτη εξ εμού.

Τα δε μέλη του Ανιέρου Διαβολικού Μετώπου, ως και ταύτα της Ομάδος των Σατανιστών, ως ακόλουθοι των ηγεμονικών ομάδων του "Ναού", έχουσι πρόσβασιν εις τας ενότητας τας προσβασίμας διά του καθέντος μέλους το άρθροισμα των αναρτήσεων.

Επιπροσθέτως δε άμα τή εντάξει ενός μέλους είς οίαν ομάδα, δίδοτε αυτώ πρόσβασις είς πάσας τας υποενότητας των ομάδων, λόγω της παρούσης ελλείψεως επαρκούς αριθμού μελών.

--- End quote ---

callan:

--- Quote from: Pepe the Frog on April 14, 2016, 10:50:43 pm ---Ταχεράνη;

--- End quote ---


--- Quote from: mistermax on April 12, 2016, 11:16:13 pm ---Τι να κάνουμε, εμείς μεγαλώσαμε στον δρόμο, χωρίς τα ωραία σας σχολεία. Εμεις τα χαμινια του δρόμου δεν μαθαμε ορθογραφία, αριθμιτική, φτήνουμε στα μουτρα τον καθωσπρεπισμό σας και τους κανονες σας και χτίζουμε τον κόσμο μας γεμάτο ανθρωπιά.

--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Reply

Go to full version