Forum > Παρατηρητήριο Χρυσής Αυγής

Κραυγές για Φιμωση απο ΧΑ για Μυθικιστες/σκιτσογ&#

(1/1)

mistermax:
Οι εχθροι της ελευθεριας, δλδ η ΧΑ, εχουν κτυπήσει κοκκινο στις παρακλήσεις για να φιμώσουν τις φωνες που δεν γουστάρουν.

Καταρχήν σκίζουν τα ιμάτια τους για το αντικειμενικά αστείο σκίτσο του Χατζοπουλου..

--- Quote ---

Γνωστή η χυδαιότητα του σκιτσογράφου της Καθημερινής Δημήτρη Χαντζόπουλου απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Συνεχίζοντας την παράδοση της φαιδρότητας, την οποία παλαιότερα εξασκούσε στα Νέα, ο τύπος αυτός για πολλοστή φορά προσβάλλει όχι μόνο όσους πλαισιώνουν άμεσα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά και τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους της.
Αυτή την φορά, μαζί με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έχει την... τιμητική του και το ΕΛΑΜ, λόγω προφανώς της πρόσφατης εκλογικής του επιτυχίας στην Κύπρο. Για μια ακόμη φορά οι Χρυσαυγίτες (και οι Ελαμίτες πλέον) παρομοιάζονται με χιμπαντζήδες, προσβάλλοντας έτσι ευθέως την προσωπικότητα όλων όσοι υποστηρίζουν και ψηφίζουν αυτό που δεν αρέσει στον συγκεκριμένο σκιτσογράφο και τα αφεντικά του. Εννοείται, φυσικά, ότι σ' αυτή την περίπτωση κανείς δεν θα εγκαλέσει τον Χαντζόπουλο για ρατσισμό, υποβάθμιση της ανθρώπινης ιδιότητας, εξευτελισμό της προσωπικότητας, προπαγάνδιση μίσους, μισαλλοδοξία κ.τ.λ.
Αυτά ισχύουν ως αρνητικές ιδιότητες και προσάπτονται μόνο στους Χρυσαυγίτες, όταν οι απόψεις τους δεν συνάδουν με τα όσα πρεσβεύει η πολιτική ορθότητα! Όταν όμως είναι Χρυσαυγίτες αυτοί οι οποίοι λοιδορούνται, κακοχαρακτηρίζονται και στοχοποιούνται ανοιχτά μέχρι και με ανοιχτές απειλές δολοφονίας, εκεί ισχύει απλώς η κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα Ελεύθερη Έκφραση της οποιαδήποτε άποψης. Δεν ξέρουμε ποια είναι η εσωτερική ψυχική κατάσταση του Χαντζόπουλου, ο οποίος έχει μια ανεξήγητη εμμονή παρομοίωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με χιμπαντζήδες. Αυτή, όμως, η χρόνια σκιτσογραφική ενασχόλησή του με χιμπαντζήδες, μαϊμούδες, γορίλες, ουρακοτάγκους, ίσως να υποδηλώνει άλλου είδους καταστάσεις, για τις οποίες προφανώς και δεν είμαστε αρμόδιοι να τις εξηγήσουμε, ούτε να τις επιλύσουμε.
Από την μεριά μας, πάντως, και έχοντας υπόψιν ότι ακόμη και αισχρή συκοφαντία απέναντί μας από ένα συστημικό έντυπο και έναν υπάλληλό του που δεν κάνει κάτι άλλο από το να ζωγραφίζει, είναι κάτι που δείχνει τον ξεκάθαρο αντισυστημικό χαρακτήρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θα θέλαμε πολύ να του στείλουμε ένα τσαμπί με μπανάνες...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neo-chudaio-skitso-ths-kathhmerinhs-kata-ths-chrushs-aughs.-edw-omws-den-up#ixzz49kEyAZ8Z
--- End quote ---


Μετά, φωνάζουν γιατι να κανουν οι μυθικιστές συνέδριο...

--- Quote ---Οι Έλληνες Μυθικιστές καταγγέλλουν με επίσημη ανακοίνωση τους πως το κόμμα της Χρυσής Αυγής προσπάθησε να κάνει "ωμή παρέμβαση στο δημοκρατικά κατοχυρωμένο δικαίωμα Ελλήνων πολιτών να εκφράζουν δημόσια τις απόψεις τους (εν προκειμένω του καρπούς των επιστημονικών τους ερευνών)".
AdTech Ad
Πιο συγκεκριμένα, στις 18 Μαΐου και τέσσερις μόλις ημέρες πριν από την προγραμματισμένη διεξαγωγή του 1ου Πανελλαδικού Συνεδρίου για τον Μυθικισμό στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, ο βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος κ. Ηλίας Παναγιώταρος απέστειλε επιστολή προς το υπουργείο Παιδείας, ζητώντας την ακύρωση της τέλεσης του Συνεδρίου που -κατά τα λεγόμενά του- είχε στόχο "την καταστροφή της πίστης των Ελλήνων", όπως αποκαλύπτουν οι Έλληνες Μυθικιστές.
Στην ανακοίνωση τους σχολιάζουν σχετικά:
""Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε μήτε το γεγονός ότι ο κ. Παναγιώταρος αγνοεί παντελώς τη φύση του ερευνητικού πεδίου του Μυθικισμού, που δεν αποτελεί κάποια θρησκεία ή φιλοσοφικό μονοπάτι, αλλά ερευνητικό πεδίο με το οποίο μπορεί να καταπιαστεί οποιοσδήποτε πιστός ή μη πιστός, μήτε το γεγονός ότι μπέρδεψε την πόλη του Μιλγουόκι (και την εκεί ομάδα των Μυθικιστών) με την  Οκλαχόμα. Φαίνεται ότι το Μιλγουόκι, πέραν της παρουσίας του επιτυχημένου Έλληνα μπασκετμπολίστα Γιάννη Αντεντοκούμπο στην τοπική ομάδα του NBA, έγινε αντιπαθητικό και για έναν ακόμη λόγο στις τάξεις της Χ.Α.
Από τη μεριά μας, καλούμε τους φίλους και επισκέπτες της σελίδας μας να αναλογιστούν ποια ακριβώς θα ήταν η τύχη όλων εκείνων των ελεύθερα σκεπτόμενων συμπολιτών μας που εκφράζουν δημοσίως τις σκέψεις και τις ιδέες τους, σε περίπτωση που -ο μη γένοιτο- αυτοί οι άνθρωποι αποκτούσαν ποτέ εξουσία. Ωστόσο, επειδή αυτό το σενάριο ανήκει στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας, ας εκτιμήσουμε, τουλάχιστον τα αυτονόητα για πολλούς Δημοκρατικά δικαιώματα που απολαμβάνουμε, ως κοινωνία, στις μέρες μας".
Ακολουθεί η επιστολή του βουλευτή του κόμματος της Χ.Α, κ. Ηλία Παναγιώταρου.
ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΘΕΜΑ: Πανελλήνιο συνέδριο μυθικιστών στην Αθήνα
Ο Δήμαρχος Αθηνών, Γ. Καμίνης, παραχώρησε την αίθουσα Αντώνης Τρίτσης του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων στην οργάνωση των μυθικιστών, ώστε να πραγματοποιήσουν το πρώτο πανελλήνιο συνέδριό τους, με διεθνή συμμετοχή και με βασικό σύνεδρο-ομιλητή τον Πρόεδρο της Ένωσης των Ελλήνων φυσικών και αναπληρωτή καθηγητή του Πανεπιστημίου της Αθήνας, τον κ. Στράτο Θεοδοσίου. Στο εν λόγω συνέδριο θα υποστηριχθεί η άποψη των μυθικιστών ότι ο Χριστός είναι πρόσωπο της μυθολογίας και δεν υπήρξε ποτέ ιστορικά. Η είσοδος στο συνέδριο είναι ελεύθερη και θα γίνει στις 22 Μαΐου 2016.
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
1) Είναι ενήμερο το υπουργείο για το πανελλήνιο συνέδριο των μυθικιστών Ελλάδος, σε συνεργασία με το αντίστοιχο τμήμα των μυθικιστών της Οκλαχόμα ΗΠΑ, με θέμα ότι ο Χριστός δεν υπήρχε ποτέ ιστορικά και αποτελεί μυθολογικό πρόσωπο μόνο;
2) Το Σύνταγμα της Ελλάδος καθορίζει την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη ως την επικρατούσα θρησκεία της Πατρίδος μας. Πώς θα προστατεύσει το υπουργείο τα ιερά και όσια της Πατρίδος μας δύο χιλιετιών, εάν δεν παρέμβει και επιτρέψει την τέλεση του συνεδρίου που εν δυνάμει αποτελεί αίρεση με σκοπό την καταστροφή της πίστης των Ελλήνων;
Αθήνα, 18/05/2016
Ο ερωτών Βουλευτής
Ηλίας Παναγιώταρος
Βουλευτής Β Αθηνών
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
--- End quote ---


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ
ΝΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ

XA XA:


Αφου ειναι ναζουλες, γιατι ενοχλουνται; Οι ίδιοι τα υποστηρίζουν. Εχουν μπερδεψει τον πατριωτισμο με το ναζισμο. Ο Καλεντζης καθε μερα δοξαζει τους κατακτητες του Β παγκοσμιου πολεμου. Σε μια πατριωτικη κυβερνηση θα επρεπε ολοι αυτοι να χαρακτηριστουν persona non grata και να απελαθουν.

Αν τους πειραξε η μαιμουδια αλλο θεμα. Παντως και οι φιλελεδες μαιμουδες αποκαλουν τους αριστερους.

Navigation

[0] Message Index

Reply

Go to full version