Author Topic: Πλεύρης (γιος)  (Read 149 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Πλεύρης (γιος)
« on: May 11, 2016, 11:52:18 pm »
Τις έφαγε προχτες ο πλεύρης στην ευελπίδων. Προσέξτε δε, πως λεει "αυτή την στιγμή" και για την περιγραφή χρησιμοποιεί αόριστο. Τέρμα βλάκας, πρέπει να ανοιξει λογαριασμό στο τσαντιρι της πρεζους.

Quote
"Αυτή τη στιγμή στα δικαστήρια από άπλυτους στα δικαστήρια δέχθηκα επίθεση. Όλοι μαζί είναι ήρωες, ένας-ένας κότες".
"Είχα μία υπόθεση που δίκαζα, με άδεια από το σύλλογο και εκεί στο κτίριο επτά της Eυελπίδων περνούσαν κάποιοι αυτόφωρο που ενδεχομένως είχαν σχέση επεισόδια Κυριακής, του αντιεξουσιαστικού χώρού" αναφέρει ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και της ΝΔ και συμπληρώνει: "Όταν πλησίαζαν, δεν τους είχα δει, μου έριξαν μπουνιές που δεν βρήκαν το στόχο τους και κλωτσιές".
Ο κ. Πλεύρης αναφέρει επίσης πως "στην αρχή ήρθαν και με έσπρωξαν φωνάζοντας 'κωλοφασίστα' και μετά με κλότσησαν".
"Παρενέβη η φρουρά της αστυνομίας έπιασαν έναν, άλλα θεώρησα ότι ήταν ειλικρινής, μου είπε: 'Εγώ σε αντιπαθώ, όμως δε σε κλότσησα' και από φόβο για το 1% μήπως κάνω λάθος και τον αδικήσω δεν έκανα μήνυση. Μετά από καμία ώρα αποχώρησα",


Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Share on Facebook Share on Twitter