Author Topic: Παντελής Παντελίδης  (Read 553 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Re: Παντελής Παντελίδης
« on: February 20, 2016, 12:53:51 pm »
Και ποιος ήταν να ούμε αυτός ο σκυλάνθρωπος ο Παντελίδης που μας τον πλασάρουν ως ταλέντο και παιδί αθώο και μάλαμα και μαλακίες; Ήταν ένας καραβανάς σε επίπεδο αρχιλοχία του ναυτικού - πως το λένε; αρχικαντηλανάφτης; - και μάλιστα μόνιμος. Δηλαδή δεν τα έπαιρνε τα γράμματα και πήγε εκεί να διατάζει και να το παίζει μάγκας, αλλά μικρός (τζάμπα) μάγκας γιατί δεν έκανε καν για αξιωματικός. Και πήγε και στο ναυτικό που όλη μέρα τα ξύνουν και τραγούδαγε στους γλάρους. Τι μας τον θάψανε λοιπόν με τη στολή με τις 4 σαρδέλες; Να συγκινηθούμε; Ρε άντε και γαμήσου!

Σήμερα πέθανε ο Ουμπέρτο Έκο, συστημικός μεν, Ακινατικός κατά βάθος και Αντικροτσικός (Κρότσε) δε. Είδες κανένα βρωμοκάναλο να έχει αφιέρωμα στον διάσημο συγγραφέα; Όχι! Γιατί ο νεο"Έλληνας" δεν έχει σχέση με τον Θωμά τον Ακινάτη που είναι γέννημα θρέμμα των ιδεών του Ελληνισμού, αλλά γουστάρει να πηγαίνει στα μπουζουκλερί και να τα σπάει και να τραγουδάει μαλακίες. Ψωνίζεται το κάθε λαμόγιο και μαζί του η κάθε σουρλουλού (και αυτή στέλεχος των Ε.Δ. επίσης), όταν πληρώνει χιλιάρικα για τα λουλούδια και τις σαμπάνιες μιας βραδιάς και ένας Θεός ξέρει μέσω ποιας λαμογιάς απομυζούν τόσο πλούτο από το Κράτος, από τους φόρους μας φυσικά, για να αγοράζουν πουτάνες και λουλούδια και να ακούν μπούρδες και μαλακίες και να καπνίζουν και να πίνουν και να χασκογελάνε, σε βάρος μας - μας κατουράνε την ψυχή και χέζουν στους τάφους μας όλοι τους!

Φυσικά, απαραίτητο προσόν για να γίνεις "τραγουδιστής" στις μέρες μας δεν είναι να έχεις φωνή και ταλέντο και ανοησίες. Είναι να έχεις εκπέσει στο ηθικό επίπεδο στο οποίο έχουν εκπέσει τα στελέχη του κρατικού μονοπωλίου της βίας και να είσαι ικανός για όλα. Μόνο αν δεν έχεις αξιοπρέπεια, μπορείς να "ψυχαγωγήσεις" με το τίποτα όλα αυτά τα μηδενικά, τους φελλούς, τους αλήτες και τους εγκληματίες, που συχνάζουν στα μπουζούκια και να το ονομάσεις αυτό ζωή ή επάγγελμα. Η αποθέωση του πρόσκαιρου, του παροδικού, δεν έχει θέση σε έναν πολιτισμένο, καπιταλιστικό κόσμο.

Και πως πέθανε αυτός; Είχε πάρει δυο πουτάνες στο αμάξι και είχε βάλει τη μια δίπλα του να του παίρνει πίπα και η άλλα μαλακιζόταν πίσω, αλλά δυνατά να ακούγεται, και αυτός έτρεχε νομίζοντας ότι είναι και καλά κάποιος σπουδαίος. Παίζει να είχε πάρει και μισό κιλό κόκα πριν και έλεγε στη γκόμενα έτσι, έτσι | έτσι μαλάκα πάνε ψόφα τώρα να ούμε.

Άκου είδηση:
Quote
Η αστυνομία θα προχωρήσει σε εξέταση DNA προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο 32χρονος και η συνοδηγός φορούσαν ζώνη ασφαλείας.
Πως τον βρήκες ρε μαλάκα; Τον βρήκες με ζώνη μέσα στο αμάξι; Όχι. Είναι δυνατόν νεκρός να έβγαλε τη ζώνη; Ή μήπως σου είπαν οι πουτάνες ότι του έβγαλαν τη ζώνη για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες; Τι είναι, σπασμένο νύχι να ούμε ο σκυλάς; Έπειτα αφού στούκαρε στο κιγκλίδωμα δεν θα άφηνε σημάδια η ζώνη; Πίπες, τσιμπούκια του παίρνανε και αυτός την είχε δει τιραμόλας δον ζουάν νίκι λάουντα και τέτοια να ούμε.

Quote
ενώ η 20χρονη που ήταν στα πίσω καθίσματα, θα υποβληθεί σε εγχείρηση καθώς έχει κάταγμα στο χέρι.
Πριν ή μετά το έπαθε; Γιατί η πολλή μαλάκία βλάπτει!


Άι σιχτίρ να ούμε με τον Παντελίδη και τον Ρέμο και τον κάθε παπάρα τους οποίους προσκυνάτε λες και είναι θεοί.


Έκανα τις προάλλες ένα tweet και καλά για να ψαρώσω ανθρώπους καθημερινούς που έλεγε "να γίνεις καλύτερος, να είσαι ευτυχισμένος" και τέτοιες μαλακίες και το έκανε retweet κάποια Μελίνα Ασλανίδου. Και καλά αυτή είναι του είδους, σκυλοτραγουδιάρα, του συρμού. Και το έκανε μετά retweet ένα καρό κόσμος, μουνιά μικράκια στην πλειοψηφία, και τουλάχιστον 10 από δαύτες είχαν στο ψευδώνυμό τους τη λέξη aslanator(?!) λες και είναι η αρχιντίβα αυτή η πατσαβούρα και αυτές αισθάνονται κουλ που ακολουθούν τη βασίλισσα.

Χούντα, χούντα, χουντάρα, ντου παντού και ξύλο στους ανθέλληνες! Ατομική Ιδιοκτησία Σε Όλα και Ελεύθερη Οπλοφορία-Οπλοκατοχή-Οπλοχρησία να ξεβρωμίσει ο τόπος!
« Last Edit: February 20, 2016, 01:02:57 pm by Pinochet88 »