Author Topic: Πληρώστε τον Δώνη γιατί αποβάλλεστε  (Read 299 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
(Που)στηρίζουμε ίδρυση Ε/Σ κράτους στη Λακωνία με περίπου 400 χιλιάδες πληθυσμό.

Σύστημα: Εθνικοσοσιαλισμός-αντι εθνομπολσεβικισμός.

Η επιχειρηματικότητα στηρίζεται, οι ξένοι τουρίστες πληρώνουν πρίμιουμ επιχειρηματικότητας (σαν ΦΠΑ) στους μικρομεσαίους).

Οι λαθρομετανάστες ρευστοποιούνται-υποδουλώνονται. Οι δούλοι είναι ιδιοκτησία του Κράτους και δίδονται στους Πολίτες.

Οι πολίτες δουλεύουν στο 100% και λαμβάνουν το 5% αυτών που παράγουν (δηλαδή αυτά με τα οποία θα ζήσουν), το άλλο 95% θα πάει στο κοινωνικό σύνολο.

Πλούσιοι δεν υφίστανται: Οποιοσδήποτε έχει εισόδημα από ιδιοκτησία θανατώνεται και εφαρμόζεται φόρος κληρονομιάς 100%.

Τοκογλύφοι δεν υφίστανται: Οποιοσδήποτε δανείζεται με τόκο έχει δικαίωμα να μην ξεπληρώσει το χρέος του. Οποιοσδήποτε δανείζεται άτοκα έχει δικαίωμα να ξεπληρώσει το χρέος "όποτε μπορεί".

Ισλάμ: Εθνικοσοσιαλιστική θρησκεία, τα μουσλίμια θα γίνουν γενίτσαροι.

Χριστιανισμός: Λυσσαλέα επίθεση στα χριστιανικά δόγματα με στόχο την πάταξη του καπιταλισμού.

Εβραίοι: φόρος 100% επί κινητής και ακίνητης περιουσίας, οι Εβραίοι θα γίνουν οι μπούκις και οι λογιστές του κράτους και δε θα λαμβάνουν μισθούς, αλλά πενιχρή τροφή και νερό.

Άλλοι Έλληνες: Υπάνθρωποι. Οποιοσδήποτε παραβιάζει τα σύνορα θα θανατώνεται. Οι φρουρές έχουν απεριόριστες εξουσίες πάνω στον εισβολέα, μπορούν να ασελγούν πάνω του, να τον κακοποιούν και να κάνουν ό,τι επιθυμούν.

Γυναίκες: Μηδενικά ιδιοκτησιακά δικαιώματα, τα παιδιά τους ανήκουν στη Φυλή-Κράτος. Οι γυναίκες θανατώνονται μετά το 40ο έτος ηλικίας με την προϋπόθεση ότι γεννούν τουλάχιστον μία φορά κάθε 3 χρόνια. Αν αυτή η συνθήκη δεν ισχύει, τότε η γυναίκα θανατώνεται με το πέρας των 3 χρόνων. Αυτό το μέτρο ισχύει από τη στιγμή που η γυναίκα περάσει τα 15 έτη ζωής. Δεν δύναται να αρνηθεί να γκαστρωθεί όταν δοθεί τέτοια εντολή από τη Φυλή. Οι ανάγκες της Φυλής είναι πάνω από τις ανάγκες του μουνιού της.

Υποχρεωτικό subscription στο stormfront.org με έξοδα αγοράς του υπολογιστή να βαραίνουν το χρήστη. Κατόπιν μίας εβδομάδας από την αγορά υπολογιστή, αν δεν υπάρχει λογαριασμός στο stormfront ο ιδιοκτήτης θανατώνεται και τα πράγματά του δημεύονται.

Εκπαίδευση: Κάθε ψέμα δικαιολογείται αρκεί να είναι προς όφελος της Φυλής. Κάθε αλήθεια είναι εχθρός μας όταν είναι εχθρός της Φυλής.

Κράτος ίσον Φυλή και Φυλή ίσον Κράτος. Τίποτα δεν υφίσταται έξω από το κράτος και τίποτα δεν υφίσταται εναντίον του κράτους. Όσοι εξοριστούν θα ευνουχίζονται πρώτα για την προστασία της Φυλής. Ο Λόγος του Ηγέτη είναι ο Λόγος της Φυλής και η Φυλή δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Η Φυλή είναι η έκφανση της Παράδοσης και η Παράδοση είναι η έκφανση της Φυλετικής Υπεροχής.


14/88
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.