Author Topic: Ερώτηση προς Πινοσέτ  (Read 340 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Rand Paul

 • Guest
Ερώτηση προς Πινοσέτ
« on: February 14, 2016, 12:11:16 am »
Είναι ο Μελισσανίδης αναρχοκαπιταλιστής που υπερασπίζεται (ο ίδιος και τα militia του) την περιουσία του και την επιχείρησή του; Ή είναι κρατικοδίαιτος ολιγάρχης;https://www.youtube.com/watch?v=xjeYV4eEGWc

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Re: Ερώτηση προς Πινοσέτ
« Reply #1 on: February 14, 2016, 12:18:33 am »
Κρατικοδίαιτος ολιγάρχης στάνταρ...ελέγχει ένα μονοπώλιο και κάνει παράνομες ενέργεις με την ανοχή του κράτους.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Re: Ερώτηση προς Πινοσέτ
« Reply #2 on: February 14, 2016, 12:43:50 am »
Είναι ο Μελισσανίδης αναρχοκαπιταλιστής που υπερασπίζεται (ο ίδιος και τα militia του) την περιουσία του και την επιχείρησή του; Ή είναι κρατικοδίαιτος ολιγάρχης;

Είναι και τα δύο. Βασικά, δεν μπορεί να μην είναι και τα δυο, ολοι οι ανκαπ ειναι κρατικοδιαιτα λαμογια πχ δες Μάνο, Ανδριανόπουλο, μητσοτάκιδες, ολοι κρατικοδίαιτα κοπρόσκυλα που δεν δουλέψανε ποτε στην ζωη τους και μονο να λενε "στους ιδιωτες ολα μοοοοαααααρρρρρρρρρρρρ"

Ενας ανκαπ που πηγε να εφαρμόσει τις αρχες του στην επιχείρηση του την κατάστρεψε.

http://webwar.createaforum.com/921963964959961943945-954945953-921948949959955959947943945/h-945960959964965967953945-964951962-ayn-rand-963964951957-960961940958951/msg20441/#msg20441
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Re: Ερώτηση προς Πινοσέτ
« Reply #3 on: February 14, 2016, 12:35:38 pm »
Ο μόνος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του εδώ μέσα είσαι εσύ και εσύ και όλοι οι ομοίοι σου δημόσιοι υπάνθρωποι που πληρώνεστε από το Κράτος λέτε - μα καλά πως σας ήρθε; - όλα στο Κράτος. Ιδίως όταν το ελλαδικό υπερδιογκωμένο Κράτος χρεοκόπησε, αφηνίασε η κρατικιστική σου προπαγάνδα για να καταληστευτεί στο έπακρον ο Έλληνας, ο συνάνθρωπός σου. 1,5 εκατομμύριο Έλληνες πετάχτηκαν στην ανεργία για να εξασφαλίσεις τον ανθελληνικό σου μισθό. Έλληνες, Λευκοί, ψάχνουν τροφή στα σκουπίδια για να κάθεσαι μέσα στις ανέσεις σου και να τους λοιδορείς και να τους σκυλεύεις την υπόληψη και να ζητάς κι άλλες θυσίες, κι άλλο αίμα, και άλλο θάνατο από τους Έλληνες. Είσαι βουτηγμένος στα σκατά και το ξέρεις.

Εγώ δεν ασχολούμαι με ομάδες. Παλιά, οι Βυζαντινοτύραννοι, είχαν τον ιππόδρομο και μαζεύονταν όλοι οι Έλληνες, τους οποίους καταλήστευε το Βυζαντινό Ολοκληρωτικό Κράτος και εξευτέλισε με τον κρατικισμό το Έθνος μας, από την κορυφή του κόσμου σε πουτανάκια των Τούρκων, και φώναζαν για τους πράσινους και τους γαλάζιους, ενώ οι κρατικοί υπάλληλοι τους γαμούσαν το βιος. Έτσι και τώρα πάνε να δούνε τους κίτρινους, τους κόκκινους και τους πράσινους, και τους έχετε καταντήσει υπάνθρωπους σκλάβους που πεινάνε για να τρώτε εσείς, τα παράσιτα. Δεν είναι απορίας άξιον λοιπόν πως προωθείς αυτά τα χαμερπή οπαδιλίκια για να αποπροσανατολίσεις τους Έλληνες τους οποίους μισείς θανάσιμα.


Από εκεί και πέρα όμως, όπως και να έχει φτιάξει την περιουσία του ο Μελισσανίδης (αυτός δεν ήταν που έκανε fake ιδιωτικοποιήσεις μέσω ΤΑΙΠΕΔ με τον ψευτοφιλελεύθερο Σταυρίδη και τον πήγαινε βόλτα με το αεροπλάνο του - Οι ιδιωτικοποιήσεις πρέπει να αποφέρουν έσοδα κατευθείαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των Ελλήνων και δεν πρέπει να γίνονται μέσω διαγωνισμού αλλά πλειστηριασμού. Αυτό που κάνουν οι ελληνόφωνοι κρατικιστές σε ελάχιστες επιχειρήσεις είναι να τις παραδίδουν στους εξουσιαστές, όπως παρέδιδε ο Στάλιν τις επιχειρήσεις στους κομισάριους. Τρανό παράδειγμα ο ψευτοδιαγωνισμός του ΟΛΠ που κράτησε μια ημέρα και έλαβε μια προσφορά. Οι επιχειρήσεις του Κράτους πάντως που ανοίγουν ή τα περιουσιακά του στοιχεία, σε κάθε περίπτωση, αυξάνονται πολύ ταχύτερα από τις fake ιδιωτικοποιήσεις που γίνονται, με αποτέλεσμα η δύναμη του Κράτους να αυξάνεται έναντι της δύναμης της Κοινωνίας), είναι αναμφίβολο γεγονός ότι η κρατική αστυνομία δεν παρέχει προστασία. Είναι κατάλληλη για να προστατεύει το Κράτος, αλλά δεν μπορεί να προστατέψει την ατομική ιδιοκτησία από τους κακούργους. Εκεί χρειάζεται ελεύθερη οπλοφορία και ιδιωτικές αστυνομίες. Δεν υπάρχει δίλημμα. Από τη μια έχεις μια αστυνομία πλήρως ακατάλληλη και τα γήπεδα είναι αρένα γυφτοπόλεμου. Δεν υπάρχει κάτι να υπερασπιστείς. Από την άλλη, θα μπορούσες να έχεις μια ένοπλη  ιδιωτική αστυνομία η οποία θα έχει πάρει εντολή να προστατεύει στην ατομική ιδιοκτησία και δεν πρόκειται να κουνηθεί φύλλο. Οι χούλιγκανς θα βλέπουν τα όπλα των φουσκωτών, θα έχουν καρατσεκαριστεί από πριν να μπουν στο γήπεδο και, όχι μόνο θα πάψουν να υπάρχουν χουλς, αλλά θα προσέχουν και να μην πετάξουν το μπουκάλι, κάτω στο πάτωμα, όχι μέσα στο γήπεδο.

Φυσικά κανένα απρόοπτο δεν θα συμβεί, καμία ασυδοσία των φουσκωτών, γιατί όποια γήπεδα και όποιοι ιδιοκτήτες επιτρέψουν κάτι τέτοιο θα χάνουν πακτωλούς χρημάτων. Δεν θα το αφήσει ο ιδιοκτήτης του γηπέδου έτσι. Ο Καπιταλισμός τον κάνει να θέλει τη συνεργασία (προσέλευση) των οπαδών και την ασφάλειά τους. Ο Καπιταλισμός προωθεί τη συνεργασία. Επομένως έτσι και δει κάποιον φουσκωτό να παραφέρεται και να τρομάζει κόσμο (πελάτες), θα πληρώσει 10 φουσκωτούς να τον σαπίσουν στο ξύλο, δεν θα τον απολύσει απλά. Όσο πιο ισχυρό είναι το κίνητρο του κέρδους, τόσο πιο ισχυρό είναι το δίκιο του πελάτη.


Δεν υπάρχει ριζοσπαστικός Καπιταλισμός ή Φιλελευθερισμός. Ο Καπιταλισμός είναι ένας, ο Φιλελευθερισμός είναι ένας και θεμέλιό του είναι η ατομική ιδιοκτησία. Όσο πιο ακέραια θωρακίζεται η ατομική ιδιοκτησία, τόσο πιο κοντά πλησιάζουμε στον Καπιταλισμό και τα θαυμαστά του αποτελέσματα. Όσο συναινούμε στη νόθευση του με μικρό, λίγο, παρένθετο, κοινωνικό και λοιπές δικαιολογίες, Κράτος, τόσο θα βουτάμε στον λάκκο της διαφθοράς, της βίας, της ασυδοσίας κ.ο.κ. Ο Σταυρίδης φερ'ειπείν ήταν καταξιωμένος στον χώρο του επιχειρείν. Τι έκανε έναν τόσο ευφυή άνθρωπο να πεθάνει ατιμασμένος, υπό μια ηθικά φιλελεύθερη οπτική;  Ο λόγος ήταν ότι δεν είχε μπροστά του τον ξεκάθαρο στόχο της ακέραιης ατομικής ιδιοκτησίας. Ως φιλελευθεριάζων (ΝΔ-ΔΗΞΑΝ) ήταν φιλελεύθερος στα λόγια, αλλά όχι και στο όραμα. Χωρίς όραμα να συναρμόσει τις κινήσεις του με την υποστήριξη του παραγωγικού κόσμου, κατέληξε ένας απλός πολιτικός, δηλαδή ένα τυχάρπαστο λαμόγιο που ασχολείται με τη διαχείριση του (κλεμμένου από τους ιδιώτες μέσω του μονοπώλιου της βίας) πλούτου του Κράτους, και, όπως έχει αποδείξει και ο Hoppe στο Democracy, The God That Failed, μοναδικό κίνητρο καθενός τότε είναι το να πάρει και να καταναλώσει όσα περισσότερα γίνεται πριν λήξει η θητεία του.  Όταν δίνεται εξουσία (από τον Λαό προς το Κράτος) σε κάθε πολιτικό, αυτός, αναμενόμενα, χρησιμοποιεί την εξουσία του για να αποκομίσει κέρδη, όπως κάνει και κάθε στέλεχος του Κράτους. Να γιατί το όραμα της ατομικής ιδιοκτησίας μπορεί να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα και όλα τα διλήμματα και επαρκεί για να καθοδηγήσει τις πράξεις κάθε Φιλελεύθερου Μεταρρυθμιστή. Όταν δε αυτό το καπιταλιστικό όραμα λείπει, η κοινωνία δεν αργεί να βυθιστεί στον βόρβορο της ανηθικότητας και την παρακμή της τυραννίας.
« Last Edit: February 14, 2016, 12:57:47 pm by Pinochet88 »

Morgul

 • Elite
 • Starshina
 • *
 • Posts: 111
 • Φήμη 0
  • View Profile
Re: Ερώτηση προς Πινοσέτ
« Reply #4 on: February 14, 2016, 05:38:27 pm »
Quote
δεν δουλέψανε ποτε στην ζωη τους και μονο να λενε "στους ιδιωτες ολα μοοοοαααααρρρρρρρρρρρρ"

ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ?

National Bolshevik

 • Νταβατζής
 • Komkor
 • *****
 • Posts: 1633
 • Φήμη -3
  • View Profile
Re: Ερώτηση προς Πινοσέτ
« Reply #5 on: February 15, 2016, 04:26:46 pm »
Κρατικοδίαιτος ολιγάρχης στάνταρ...ελέγχει ένα μονοπώλιο και κάνει παράνομες ενέργεις με την ανοχή του κράτους.
ναι αλλά είναι και Κουροπαλάτης των Οφφικίων


Pi No Shiit

 • Guest
Re: Ερώτηση προς Πινοσέτ
« Reply #6 on: February 15, 2016, 04:46:20 pm »
Τι έκανε έναν τόσο ευφυή άνθρωπο να πεθάνει ατιμασμένος, υπό μια ηθικά φιλελεύθερη οπτική;  Ο λόγος ήταν ότι δεν είχε μπροστά του τον ξεκάθαρο στόχο της ακέραιης ατομικής ιδιοκτησίας. Ως φιλελευθεριάζων (ΝΔ-ΔΗΞΑΝ) ήταν φιλελεύθερος στα λόγια, αλλά όχι και στο όραμα. Χωρίς όραμα να συναρμόσει τις κινήσεις του με την υποστήριξη του παραγωγικού κόσμου, κατέληξε ένας απλός πολιτικός, δηλαδή ένα τυχάρπαστο λαμόγιο που ασχολείται με τη διαχείριση του (κλεμμένου από τους ιδιώτες μέσω του μονοπώλιου της βίας) πλούτου του Κράτους.

O'really? While your vision is crystal clear? Right. Do as I say, don't do as I do. ::)

Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Re: Ερώτηση προς Πινοσέτ
« Reply #7 on: February 16, 2016, 08:55:49 am »
Ούτε καταλαβαίνω πλέον τι λες. Η ορθοδοξία, όπως σου έχω πει, δεν είναι Χριστιανισμός, είναι παράρτημα του σοβιετικού Κράτους από εποχές Βυζαντίου. Η ανάκληση προσλήψεων δεν είναι μείωση του Κράτους, αλλά αναστολή της επέκτασής του σε κάποιους τομείς. Και ο Στάλιν είχε ανακαλέσει προσλήψεις και μάλιστα επιβάλλοντας θάνατο στους πρώην κρατικούς υπαλλήλους. Ήταν ο Στάλιν ΑναρχοΚαπιταλιστής;

Η εμμονή σου στο τυραννικό Κράτος πηγάζει από τον παρασιτικό σου βίο. Δεν δημιουργείς και ό,τι παίρνεις, το παίρνεις από τους άλλους ανθρώπους. Αυτό γεννάει το μίσος σου, τη δυστυχία σου. Έχεις συνδέσει, υπό αυτό το σύστημα, την επιβίωσή σου με το κακό των άλλων. Είσαι εχθρός της ανθρωπότητας. Αυτό το σύστημα δεν τσουλάει. Φαντάσου το σαν έναν ιο (εσένα), πάνω σε ένα σώμα (την κοινωνία). Ένα σώμα με ιο δεν μπορεί να τρέξει, να δημιουργήσει, είναι άρρωστο, είναι υποδεέστερο. Μόλις εμφανιστεί ένα άλλο σώμα, απαλλαγμένο από ιους, υγιές, ανοσοποιημένο, το υγιές θα επικρατήσει και εσύ και ο ξενιστής σου θα γίνετε παρελθόν. Απλός Δαρβινισμός.