Author Topic: G.L.R. White Power (βιβλίο)  (Read 136 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
G.L.R. White Power (βιβλίο)
« on: November 19, 2015, 01:15:57 am »

Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Re: G.L.R. White Power (βιβλίο)
« Reply #1 on: November 19, 2015, 08:47:36 am »
Η αμερικανική εκδοχή του Ναζισμού είναι εξαιρετικά μεταπρατική και κατά βάθος φιλελεύθερη. Δεν λέω ότι είναι φιλελεύθερισμός, λέω ότι είναι φιλελεύθερη μετάφραση.

Θυμάμαι μια μικρή ιστορία που είχα διαβάσει από αυτόν τον Rockwell για κάτι μαύρους που ερχόταν ως αντάρτες και βίαζαν τις ξανθιές και ύστερα ερχόταν και έβγαιναν από τα τανκς να βιάσουν τις κοπέλες κτλ..

Πάρτε μια παράγραφο από το βιβλίο παραπάνω, εντελώς τυχαία, να δείτε τι μπούρδες λέει για τους εβραίους:

Always the Jew arrives, as in America, as a tattered "refugee" and is welcomed and assisted by kindly host peoples. The Jew then begins his usual climb up the back of the host people, using any and all methods, even cooperation with his murderous Marxist brothers, until finally the Jews are "exceedingly mighty" and "abundant" in the land, and the host people are paying huge taxes and fees to the Jews to live in their own lands. The Jews sooner or later smash the economy entirely, and wind up owning the very land, making wage-slaves out of the masses of the people, while they slyly ingratiate themselves with the last few non-Jews with power and money. 


Βλέπετε πως είναι, κατά βάση, ακίνδυνη και φιλελεύθερη μετάφραση; Δεν το βλέπετε;

Μα δεν υπάρχει κανένας Όντιν και κανένα ιστορικό πεπρωμένο που να καλεί κανέναν σε πόλεμο. Ο τύπος λέει ότι οι εβραίοι αρπάζουν τους φόρους μας. Ε ωραία λοιπόν, θέλει και πολύ από αυτήν τη σκέψη, να πας στο ότι δεν πρέπει να υπάρχουν φόροι; Αφού οι εβραίοι που αρπάζουν τους φόρους μας είναι κακοί και κάνουν κάτι κακό, τότε το να αρπάζει κάποιος τους φόρους μας είναι κακό. Άρα δεν θα έπρεπε κανείς να αρπάζει τους φόρους μας, όπως κάνουν τώρα οι κακοί εβραίοι. Απλές συνεκδοχικές σκέψεις.


Άλλα τυχαία παράγραφος (εντελώς τυχαία, απλά κουνάω κάτω την μπάρα):

Mankind, in his infinite conceit that he can control Nature, is once again bringing the rabbits to Australia and the sparrows to America. In the latter two cases, the short lifespan of the creatures involved quickly showed man his error as the rabbits and sparrows multiplied by the billions to plague him. Negroes take a little bit longer than rabbits to breed (not much), but long enough so that it will be another 10 years or so before the full horror of the thing dawns on the idiots who are promoting unlimited colored breeding all over the world.  A population study in Scientific American (September 1963) shows that the efforts to raise the standards of living in colored countries does not have the same effect that it has in White countries, where the people have natural abilities. In dark countries, as fast as you double the standards of one batch of Negroes, they produce seven more batches and reduce the level of the whole lot. 


Τι μας λέει εδώ; Μας λέει κάτι ρατσιστικό; Όχι. Ρασιαλιστικές αλήθειες είναι αυτές που δεν υποκρύπτουν καθόλου μίσος. Όπως έχει αποδείξει ο Rushton οι νέγροι είναι πιο k-selected από τους Λευκούς, άρα αναπαράγονται ταχύτερα και είναι χαμηλότερης πνευματικής υποστάθμης. Μια καπιταλιστική κοινωνία θα τους έβαζε στη θέση που τους αξίζει. Ο μόνος παράγοντας - που αν σκεφτεί κανείς θα το καταλάβει - που είναι επικίδνυνος εδώ είναι πάλι η φορολογία. Γιατί η φορολογία και το Κράτος πόρνειας δίνει διπλάσια εφόδια σε 2 παιδιά από ό,τι δίνει σε ένα παιδί. Σε μια καπιταλιστική κοινωνία όμως το Λευκό παιδί θα έχει πολλά περισσότερα εφόδια από όσα έχουν και τα 2 νεγράκια μαζί...

Δεν είναι επικίνδυνα αυτά τα πράγματα που λέει. Φυσικά είναι ανοησίες και πράγματα που, αν τα καλοσκεφτεί κανείς, δεν λύνονται με τις κρατικιστικές προσεγγίσεις του συγγραφέα, αλλά το συγκεκριμένο βιβλίο δεν είναι γνήσια φασιστικό, δεν έχει να κάνει με τον ναζισμό. Είναι μια φιλοφασιστική αμερικανική αντίδραση σε προβλήματα τα οποία ο αμερικανικός κρατικισμός έχει προκαλέσει, αλλά πηρύνας της δεν είναι η σκέψη που έφερε τους ναζί στην εξουσία, αλλά οι φιλελεύθερες-καπιταλιστικές αξίες της ελευθερίας και της ατομικής ιδιοκτησίας.

Στα λόγια του George Lincoln Rockwell:

If you start cooling the water in their tank, you can reach a point where the  water is so cold the males no longer give much of a  damn when you introduce the females. When the water gets so cold as almost to kill the little fish, they pay no attention at all to the females. But even when they are on the point of almost freezing to death, they will still come out ferociously to defend their TERRITORY-their private property!

National SocialismCapitalism is based, among other things, on this concept of private property. The law of TERRITORY comes out as "Nationalism"Capitalism and private property in human society. 

Οι διορθώσεις δικές μου.

Long Knives 88

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 447
 • Φήμη 1
  • View Profile
Re: G.L.R. White Power (βιβλίο)
« Reply #2 on: November 19, 2015, 05:33:16 pm »
καλά στην Αμερική μέχρι και τα κομμούνια φιλελεύθεροι είναι. Σε αυτό το θέμα εμείς στην Ευρώπη είμαστε είτε πολύ μπροστά, είτε πολύ πίσω. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
"in a socialist society based on healthy principles, homosexuals should have no place"
- Nikolai Krylenko

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Re: G.L.R. White Power (βιβλίο)
« Reply #3 on: November 19, 2015, 09:29:28 pm »
καλά στην Αμερική μέχρι και τα κομμούνια φιλελεύθεροι είναι. Σε αυτό το θέμα εμείς στην Ευρώπη είμαστε είτε πολύ μπροστά, είτε πολύ πίσω. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
Το δεύτερο, οι Ευρωπαίοι έχουμε κομουνιστικές ιδεολογικές αγκυλώσεις.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Re: G.L.R. White Power (βιβλίο)
« Reply #4 on: November 20, 2015, 12:02:11 am »
Πράγματι, ο αμερικανικός ναζισμός όπως εκφράστηκε από τον Τζωρτζ Λίνκολν Ρόκγουελ (που εκτιμώ, αν και διαφωνούμε στα φυλετικά), είναι ένα κίνημα φιλελεύθερο και μπορεί να πήγαινε και κόντρα στις επιταγές του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού.

Άλλωστε ο JLR ήταν ξεκάθαρος: Ο κομμουνισμός είναι ΘΑΝΑΤΟΣ και η ελευθερία της αγοράς είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ για την ύπαρξη πολιτισμού.

Ευχαριστώ κι εδώ τον Χίτη για τη συνεισφορά του, το κατεβάζω αμέσως για να το έχω στο αρχείο μου. Πιστεύω ότι κάθε αναρχικός πρέπει να σπουδάσει με θρησκευτική ευλάβεια τας ιδέας του φασισμού και εθνικοσοσιαλισμού.
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Re: G.L.R. White Power (βιβλίο)
« Reply #5 on: November 20, 2015, 09:36:55 am »
Long Knives και Χίτη:

Υπάρχει σημαντική απόκλιση Αμερικής-Ευρώπης στον τομέα της πολιτικής φιλοσοφίας. Ο όρος libertarian δεν είναι το μόνο πράγμα που διαφοροποιείται στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Στην Ευρώπη η ιδιοκτησία ήταν, στο μυαλό του δουλοπάροικου, ζήτημα κρατικών φιρμανιών και βασιλέων. Για τον υπόδουλο Ευρωπαίο, οι τίτλοι ευγενείας που απονέμονται από το κράτος είναι τίτλοι ιδιοκτησίας (πραγματικής). Άρα η ιδιοκτησία γι' αυτούς ταυτίζεται με τις κρατικές διεκδικήσεις πάνω σε περιοχές όπου μπορεί να μην πάτησε ποτέ ούτε ένας υπάλληλος του κράτους.

Πιστεύω ότι ο Κροπότκιν και ο Μπακούνιν δεν θα ήταν ειλικρινείς κομμουνιστές αν αντιλαμβάνονταν αυτή την απόκλιση (που δεν ήταν).

Στην Αμερική υπήρχε/υπάρχει διαφορετική παράδοση. Εκεί, οι καταδιωγμένοι Ευρωπαίοι άποικοι, που όπως και οι Σύριοι μετανάστες, έφευγαν λόγω διώξεων και πολέμων, πήγαν σε μία γη παρθένα, χωρίς πληθυσμιακό κορεσμό, με μεγάλες εκτάσεις ανεκμετάλλευτες, ακόμα και από τους ντόπιους πληθυσμούς. Οι άποικοι απέκτησαν την ιδιοκτησία τους εκ του μηδενός, αλλάζοντας το χώμα κάτω από τα πόδια τους. Η γη του πρώιμου Αμερικανού ήταν πραγματικά δική του, προϊόν των κόπων του, αληθινή Ιδιοκτησία. Από την αρχή υπήρχε αντιπάθεια προς την κεντρική κυβέρνηση ακριβώς γι' αυτό: Δεν είναι εύκολα αποδεκτό για κάποιον να δεχτεί ότι αυτά που έχτισε με τόσο κόπο ξαφνικά θα υπάγονται στη δικαιοδοσία γραφειοκρατών που ουδέποτε δεν είδαν όλες αυτές τις γαίες ούτε σε εικόνα.

Στην αρχή αυτό ήταν ξεκάθαρο προς το Βρετανικό Στέμμα. Έκαναν ολόκληρη επανάσταση για 3% ΦΠΑ στο τσάι!!
Στη συνέχεια, οι πληθυσμοί εκεί συνέχισαν να είναι καχύποπτοι προς τους γραφειοκράτες της Ουάσινγκτον, πράγμα που ευτυχώς συμβαίνει και σήμερα σε κάποιο βαθμό. Η άρχουσα τάξις των ΗΠΑ επεδίωκε, από την αρχή της ύπαρξης αυτού του ομοσπονδιακού κράτους, τη δημιουργία ενός καθεστώτος αντίστοιχου με τα ευρωπαϊκά, όπου το κράτος θα αποδίδει τίτλους στους ολιγάρχες του και η ιδιοκτησία θα ταυτίζεται με τους κρατικούς τίτλους.

Η Αμερική είναι το τελευταίο προπύργιο της ελευθερίας με την πραγματική της έννοια. Όλα τα στοιχεία της Ευρώπης που δηλώνουν ελευθεριακά ή αναρχικά ή αντιεξουσιαστικά είναι ξεκάθαρα δεκανίκια μιας νέας κομμουνιστικής τάξης πραγμάτων, μιας κομμουνιστικής ή σοσιαλδημοκρατικής ολοκλήρωσης της πλύσης εγκεφάλου των πληθυσμών.

Τα παραπάνω τα γράφω για να γίνει κατανοητή η απόκλιση στον τομέα της πολιτικής φιλοσοφίας ανάμεσα σε Ευρώπη και Αμερική.

Στην πραγματικότητα οι ΗΠΑ είναι ταυτόχρονα και πολύ πίσω και πολύ μπροστά. Πολύ πίσω, διότι αν το επιτρέψει ο πληθυσμός τους θα γίνουν τα ίδια σκατά με την Ευρώπη, με τους αντισυστημικούς να είναι απλά οι συστημικοί που μείναν στην απ' έξω. Πολύ μπροστά, διότι δείχνουν στον υπόλοιπο κόσμο, που λόγω της ιστορικής του ηλικίας έχει ξεχάσει την πραγματική φύση του κράτους, το δρόμο της Εξεγέρσεως.
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.