Author Topic: ιστορία του webwar  (Read 193 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

mia putsa gia thn anula

  • Starshina
  • *
  • Posts: 147
  • Φήμη 0
    • View Profile
ιστορία του webwar
« on: October 12, 2012, 03:04:52 am »
H ΜΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ
 11, 2012, 11:00:59ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ  190  4 
Οι..."σωτήρες της Ευρώπης"
 11, 2012, 09:53:45cult φρούτο  139  6 http://www.youtube.com/v/4INHTFf_q0o?version=3&feature=player_detailpage

Μεταξύ όλων των άλλων στο χώρο, έχουμε και τους "σωτήρες της Ευρώπης".

Προσπαθώντας να αντιγράψουνε τη "Μαύρη Διεθνή", οργανώνουν "πανευρωπαϊκή συνδιάσκεψη" στη Ρώμη, για να συζητήσουνε για το "μέλλον της Ευρώπης", τώρα που "οι καιροί είναι με το μέρος μας". Έβγαλαν και κάλεσμα σε 5 γλώσσες! 

Φυσικά και μόνο που στο video προβάλλεται ο Πούτιν ως "εθνικός ηγέτης", αντιλαμβάνεται κανείς την "ποιότητα" του όλου εγχειρήματος.  

Κρίμα πάντως να χρησιμοποιείται το όνομα του Μίκη Μάντακα στο έλεος των όποιων γραφικοτήτων. 
Φέρονται στα ζώα σαν να είναι ζώα !
 11, 2012, 04:28:52ΑΡΑΠΟΓΑΜΗΣ  223  3 Φοβερά ταπεινωτικό: Μια φυλή στα νησιά Andaman αποτελούν… αξιοθέατο για τους τουρίστες. Κάνουν ουρές τα αυτοκίνητα, για να τους δουν εν έτη 2012!

Πρόκειται για την φυλή Jarawa, βόρεια του Ισημερινού, στον Ινδικό Ωκεανό, η οποία «ανακαλύφθηκε» για πρώτη φορά στα τέλη του 90. Τότε ήταν η πρώτη επαφή του πληθυσμού της με τον «έξω» κόσμο.
 
Από τότε λοιπόν έχουν γίνει αξιοθέατο για τους επισκέπτες της περιοχής, οι οποίοι τους πετάνε μπανάνες και μπισκότα, όπως στα ζώα, απαιτώντας από αυτούς να χορεύουν.

Κανονικά οι άνθρωποι αυτοί θα έπρεπε να προστατεύονται από το κράτος, όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Στην είσοδο του χωριού της φυλής υπάρχει πινακίδα που λέει: «Μην τους δίνετε τροφή, μην τους βγάζετε φωτογραφία». Όμως οι τουρίστες έχουν την δυνατότητα να πληρώνουν τα ταξιδιωτικά γκρουπάκια που τους κάνουν βόλτα στο σημείο!

Το γεγονός έχει προκαλέσει την οργή των οργανώσεων για την προστασία των δικαιωμάτων των ανθρώπων, που ωρύονται ότι δεν είναι δυνατόν να φερόμαστε στους συνανθρώπους μας χειρότερα από ότι στα ζώα για μια μπανάνα και ένα μπισκότο.

Δείτε και το βίντεο εδώ : http://www.star.gr/ellada_kosmos/125443/ΥΠΕΡΑΡΑΒΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
 11, 2012, 02:45:33  ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΑΡΙΟΣ  151  2 

Μια τραγική ιστορία λαμβάνει χώρα εδώ και λίγες ώρες στο Facebook, με αποτέλεσμα να έχει γίνει πρώτη είδηση σε όλα τα τεχνολογικά sites του κόσμου...

Ένας Σαουδάραβας έχει βάλει αγγελία στο κοινωνικό δίκτυο και πουλάει τον γιο του έναντι 73 εκατομμυρίων UAE Dirhams, δηλαδή 15 εκατομμύρια ευρώ.Ο κύριος ονομάζεται Saud bin Nasser Al Shahry και αφότου οι Αρχές του έκλεισαν την παράνομη επιχείρησή του αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, όπως αναφέρει.Μοναδικός όρος προς τους υποψήφιους αγοραστές είναι να γνωρίζει σε ποια πόλη θα κατοικούν.Εντύπωση προκαλεί πάντως ότι το Facebook δεν έχει ακόμα διαγράψει τον λογαριασμό του Σαουδάραβα, καθώς η συγκεκριμένη πράξη έρχεται ενάντια και στους όρους χρήσης του κοινωνικού δικτύου.

ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ ΡΩΣΣΙΔΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΠΟΥΓΕΛΩΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΟΒΡΑΙΟ
 11, 2012, 02:27:36  ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΑΡΙΟΣ  275  4 Έναν κάπως... διαφορετικό τρόπο να εκφράσει την αντίθεσή της βρήκε μία πολιτικός του Ισραηλινού Κοινοβουλίου!
Η Anastassia Michaeli, πρώην μοντέλο από τη Ρωσία που μπήκε στον χώρο της πολιτικής εδώ και ένα χρόνο περίπου, δεν μπόρεσε να.....
συγκρατήσει τον εκνευρισμό της στα λεγόμενα του συναδέλφου της Ghaleb Majdale και τον «μπουγέλωσε»!

Αφού η «θερμόαιμη» πολιτικός του έριξε ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο και είπε «ντροπή σου», βγήκε τρέχοντας από την αίθουσα του Κοινοβουλίου.

Η Anastassia Michaeli, που είχε ανακηρυχθεί Miss Saint Petersburg στη χώρα της και δούλευε ως μοντέλο στο Παρίσι, έχασε την αυτοσυγκράτηση της όταν ο πολιτικός του αντίπαλου κόμματος της είπε να «βγάλει το σκασμό», κατά τη διάρκεια συζήτησης για το φλεγόμενο θέμα της συμμετοχής ενός Αραβο-Ισραηλινού σχολείου σε παρέλαση για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

http://www.youtube.com/watch?v=f0Pg4Iut3wA 

Απροκάλυπτος ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΙΣΜΟΣ από τους Αυτόνομους Εθνικιστές!
 11, 2012, 12:47:47  Σαδίσταρος88  619  20 

Είναι γεγονός πως ζούμε σε μια εποχή θηλυπρεπή. Επαναλαμβάνω: σε μια θηλυπρεπή εποχή, όχι θηλυκή. Πρότυπο «ομορφιάς» είναι οι θηλυπρεπείς… άνθρωποι γι' αυτό και οι άντρες πλέον αποτριχώνονται και βάφονται. Ταυτόχρονα το σύστημα επιδιώκει να υιοθετούν μια τόσο συνηθισμένη στις μέρες μας θηλυπρεπή συμπεριφορά, αυτήν που τόσο απλά ο λαός μας προσδιορίζει ως «πουστιά» (όχι «θηλυκή»), σαφέστατα διαχωρίζοντας αυτό που ορίζεται ως «θηλυπρεπές» από το «θηλυκό». Από την άλλη οι γυναίκες υποχρεώνονται διαμέσου των φεμινιστικών μηχανισμών του συστήματος σε μια επιθετική, ανταγωνιστική και ατομιστική προσέγγιση στην συμπεριφορά τους. Δυστυχώς πολλές φορές συγχέεται το μεν με το δε. Κι όχι μόνο... Υγιείς άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, επιθυμώντας να αντιδράσουν σε αυτήν την συστημική ιδέα στρέφονται σε ακραίες συμπεριφορές. Αυτές ως προς τις γυναίκες εκδηλώνονται κυρίως σαν μια υποτακτική συμπεριφορά που καμία σχέση δεν μπορεί να έχει με τη θηλυκότητα, όπως την έχουν συλλάβει οι Λευκοί Λαοί. Οι Θεές για παράδειγμα των Ελλήνων μόνο «υποταγμένες» δεν μπορούν να θεωρηθούν. Από την άλλη οι άντρες δυστυχώς υιοθετούν μια επιθετική, κυριαρχική και υποτιμητική στάση απέναντι στις γυναίκες ... 
Μια ζωη δουλοι των Ιμπεριαλιστων οι ΧΑιτες
 10, 2012, 11:01:17μιστερ μαξ
 211  1 Αυτοι ειναι οι ΧΑιτες. Μια ζωη περιφανοι που ειναι καλοι δουλοι. Δειτε με τι καμαρι παρουσιαζουν τον Απολονοκατι, το δουλικο του Τραιανου, οι wannabe προφανως δουλοι της ΧΑ. Ναι, αυτοι οι .....αντι-ιμπεριαλιστες.... 

 αρχιτέκτονας της μεγαλύτερης γέφυρας στον ποταμό Δούναβη

Ο Απολλόδωρος γεννήθηκε το 60 μ.Χ. στην Δαμασκό της Συρίας, μια ελληνική πόλη στην καρδιά της Ασίας. Έλαβε ανώτατη μόρφωση και σπούδασε αρχιτεκτονική και μηχανική δίπλα σε μεγάλους δασκάλους. Το όνομά του έγινε γνωστό έως τα πέρατα της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και τον καλούσαν να σχεδιάσει και να χτίσει δημόσια κτήρια σε όλη την επικράτειά της.

Κάποτε ήρθε κι’ η ώρα που τον κάλεσαν στην κοσμοκράτειρα Ρώμη για να λαμπρύνει με τα έργα του την πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας. Ο Απολλόδωρος, λόγω της υψηλής του μορφώσεως, δεν άργησε να μπει στην αυτοκρατορική αυλή και να γνωριστεί με τον αυτοκράτορα Τραϊανό, ο οποίος, εντυπωσιάστηκε από την προσωπικότητα του Απολλοδώρου και του έδωσε εντολή να κατασκευάσει νέα περίλαμπρα οικοδομήματα στην Ρώμη.

Έτσι λοιπόν, ο Απολλόδωρος ζήτησε έναν χάρτη της επταλόφου Ρώμης, για να δει πού υπήρχαν κενά σημεία ή κτήρια που θα μπορούσε να γκρεμίσει για να ανοικοδομήσει τις δικές του κατασκευές. Έκανε ... 
ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
 10, 2012, 09:54:32dead
 188  8 Η Νέα οικονομική πολιτική (NEΠ) (Ρωσικά: Новаяэкономическаяполитика - Novaya Ekonomicheskaya Politika ή НЭП) ήταν η οικονομική πολιτική που εφάρμοσε ο Λένιν για να αποτρέψει τη Ρωσική οικονομία από την κατάρρευση. Η ΝΕΠ προέβλεπε τη δυνατότητα ύπαρξης μικρών ιδιωτικών επιχειρήσεων (χωρίς βεβαίως το Σοβιετικό κράτος να παραιτηθεί από την ιδιοκτησία του επί των βασικών μέσων παραγωγής, του ορυκτού πλούτου, των τραπεζών, της βαρειάς βιομηχανίας) και άφηνε στον αγρότη την ελευθερία να διακινεί τα προϊόντα που έμεναν στη διάθεσή του μετά την αφαίρεση του φόρου σε είδος (μικρότερου από το παρακράτημα) στο ελεύθερο εμπόριο.
Ο Λένιν πίστευε πως το σύστημα αυτό θα κέντριζε το ενδιαφέρον του αγρότη για το νοικοκυριό του, θα τον βοηθούσε να ανεβάσει την παραγωγικότητα της δουλειάς του, θα προκαλούσε άνοδο της αγροτικής οικονομίας.Πάνω σε αυτή τη βάση, θα μπορούσε να ανορθωθεί η κρατική βιομηχανία, που είναι και η οικονομική βάση του σοσιαλισμού. Επί πλέον, εξασφαλιζόταν η στέρεη συμμαχία ανάμεσα στην εργατική τάξη και στους αγροτικούς πληθυσμούς και εδραιωνόταν η δικτατορία του προλεταριάτου. Κύριος ιδεολόγος του οικονομικού αυτού σχεδίου ήταν ο Νικολάϊ Μπουχάριν.
Ουσιαστικά η ΝΕΠ ήταν αποτέλεσμα της εφαρμογής του παρακρατήματος (έλεγχος των αποθεμάτων τροφίμων που είχαν... 
O ΣΚΟΠΙΑΝΟΓΥΦΤΟΣ ΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
 10, 2012, 02:45:18ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΑΡΙΟΣ  585  9 
Σε οργανωμένο σχέδιο πόλωσης και αναταραχής με στόχο τους θεσμούς της Ελληνικής Δημοκρατίας αποδίδουν οι αρχές τις υποτιθέμενες αντιδράσεις αγανακτισμένων πολιτικών εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια στη Χαλκίδα, στο περιθώριο της τελετής Αγιασμού των Υδάτων.
Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο που παρουσιάζουμε παρακάτω. Οι συλληφθέντες δεν είναι «αγανακτισμένοι πολίτες» αλλά μέλη του συγκεκριμένου κινήματος που δραστηριοποιείται εκφράζοντας συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Μάλιστα δικηγόρος τους είναι ο κ. (;; Τάρτης ο οποίος στο παρελθόν έχει μηνύσει άνδρες της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών, ενώ δηλώνει και… «Μακεδόνας» της πΓΔΜ!
Πιο συγκεκριμένα ο Θανάσης Τάρτης είναι “φιλοσκοπιανός” δικηγόρος στην Χαλκίδα και αυτοαποκαλείται «γηγενής Μακεδόνας». Πρόκειται για τον άνθρωπο που μήνυσε τους Έλληνες καταδρομείς, επειδή φώναξαν πατριωτικά συνθήματα στην διάρκεια παρέλασης κατά τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου.
Παρακολουθήστε με προσοχή τα βίντεο που ακολουθούν. Στο πρώτο θα παρακολουθήσετε την απελευθέρωση των συλληφθέντων για τις αποδοκιμασίες, ενώ στο δεύτερο την συνέντευξη του δικηγόρου τους σε καν... 
ΕΞΥΜΝΗΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ-ΓΑΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ ΑΔΕΡΦΗ
 10, 2012, 02:16:00ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΑΡΙΟΣ  676  23 Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του δράματος που ζούσε από την εφηβική της ηλικία μία 19χρονη από το Ηράκλειο, αποκαλύφθηκαν χθες στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου.

Στο εδώλιο κάθισε ο 24χρονος αδερφός της, με την κατηγορία της αιμομιξίας κατ' εξακολούθηση!

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο ακροατήριο, η καθημερινότητα της κοπέλας εδώ και χρόνια ήταν εφιαλτική. Και όχι μόνο για τους βιασμούς από τον αδερφό της... Αυτό φαίνεται πως ήταν η κορυφή του παγόβουνου.

Και η υπόλοιπη οικογένεια, φέρεται να την έβριζε, να τη χτυπούσε ενώ κάποιες φορές οι δικοί της την κλείδωναν για τιμωρία σε ένα δωμάτιο, χωρίς φαγητό και νερό!

Η κορύφωση του δράματος ήρθε στα 14
Ήταν τότε που σύμφωνα με την κοπέλα, ο ίδιος της ο αδερφός άρχισε να τη βιάζει! Εκείνος ήταν 19 χρόνων, εκείνη έφηβη και αβοήθητη, σε ένα σπίτι εχθρικό. Το σπίτι της οικογένειάς της...

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, η κοπέλα θυμάται να την ξυπνούν χαράματα για να... τους αγοράσει τσιγάρα.
Μίλησε για το ξύλο που έτρωγε και για τις στιγμές που, κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο, μόνη της, χωρίς νερό και τροφή παρακαλούσε να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριό της.

Λεπτομέρειες ανατριχιαστικές!
Ο αδερφός της, φέρεται μεταξύ άλλων να την οδηγούσε σε έ... 
Απαιτούμε να κλείσει επιτέλους το "Χαμόγελο του Παιδιού"
 10, 2012, 09:47:33  ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ  353  5 ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΠΑΚΤΙΚΟΥ

http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com/2012/01/blog-post_5560.html 
15ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΥΛΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ
 09, 2012, 02:11:39ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΑΡΙΟΣ  766  22 

Μία τραγωδία, που πραγματικά δεν μπορεί να τη χωρέσει ο ανθρώπινος νους εκτυλίσσεται στη Νέα Υόρκη.
Η 15χρονηanda Cummings γεννήθηκε και μεγάλωσε σε προάστιο της Νέας Υόρκης. Δυστυχώς συχνά γινόταν θύμα χλευασμού και προσβλητικών σχολίων τόσο στο σχολίο όπουν την πείραζαν διαρκώς οι συμμαθητές της αλλά και στο Facebook.

Στις 27 Δεκεμβρίου το κορίτσι απογοητευμένο στάθηκε μπροστά από λεωφορείο και έπεσε νεκρή κάτω από τις ρόδες. Αρχικά θεωρήθηκε ατύχημα. Εντούτοις στη συνέχεια, η αστυνομία βρήκε ένα σημείωμα της κοπέλας στο οποίο δήλωνε πως θα αυτοκτονήσει διότι δεν άντεχε να είναι άλλο θύμα σχολικής βίας.

Μάλιστα, την 1η Δεκεμβρίου είχε αναρτήσει στο προφίλ της στο Facebook το εξής μήνυμα: «Θα πάω να αυτοκτονήσω» και «Χρειάζομαι κάποιον να με πάρει αγκαλιά και να με κοιτάξει στα μάτια…»

Το πιο τραγικό όμως είναι ότι ακόμη και μετά τον σοκαριστικό θάνατο της κάποιοι συμμαθητές της συνέχισαν τα ειρωνικά και κοροϊδευτικά μηνύματα στη σελίδα της στο διαδίκτυο. «Ηanda έπεσε πάνω σε λεωφορείο! Πεθαίνω από τα γέλια», «Χα,χαanda δεν είδες το λεωφορείο;» έγραψε άλλος…


Εξύμνηση Αλόις Μπρούνερ
 09, 2012, 07:09:14  Τέκνο Λούπα
 1129  57 

Απο τους μαγαλυτερους γαμιαδες των Εβραιων και πιθανοτατα ακομα ζωντανος στην Συρια οπου "κρυβεται" πολλα χρονια σε βιλες που του παρεχει το καθεστως !

παραθετω απο το wiki :

QuoteΟ Αλόις Μπρούνερ (γερμ. Alois Brunner) είναι Γερμανός ναζί εγκληματίας πολέμου, δεξί χέρι του Άντολφ Άιχμαν, διοικητής στρατοπέδων συγκέντρωσης και βασικός υπεύθυνος για τις μεταγωγές περίπου 140.000 Εβραίων από την Ελλάδα, τη Γαλλία, τη Σλοβακία και την Αυστρία.1

του οφειλουμε ενα ευχαριστω !


QuoteΟ Μπρούνερ γεννήθηκε στο (τότε) Νάντκουτ (Nádkút) της Ουγγαρίας, σήμερα Ρόρμπρουν (Rohrbrunn) της Αυστρίας στις 8 Απριλίου του 1912. Το 1931 σε ηλικία 19 ετών έγινε μέλος του Αυστριακού παραρτήματος του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος και το Δεκέμβριο του 1932 εντάχθηκε στην SA. Το 1933 το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα τέθηκε εκτός νόμου στην Αυστρία και ο Μπρούνερ εντάχθηκε στην "Αυστριακή λεγεώνα", όπου έκανε τη γνωριμία του Άιχμαν. Μια εβδομάδα μετά τη Νύχτα των Κρυστάλλων (9-10 Νοεμβρίου 1938) έκανε αίτηση ένταξης στην SS, η οποία εγκρίθηκε και στις 10 Απριλίου 1939 ο Μπρούνερ έγινε μέλος της, φθάνοντας μέχρι το βαθμό του "Hauptsturmfuhrer" ... 
Απρόσμενο ξέσπασμα από τους ΑΜΕ, ενάντια στην αστική ηθική!
 08, 2012, 09:42:17Αλέξης Γρηγορόπουλος
 230  1   


Ηθικισμός, η κατάντια του αστού


Quote''Δεν υπάρχουν αισχρές λέξεις παρά μόνο αισχροί άνθρωποι''

Αυτά δήλωνε στη βουλή ένα αιώνα πρίν μία νιτσε'ι'κή φυσιογνωμία, ο ποιητής και εθνικός ήρωας Λ. Μαβίλης, κατακεραυνώνοντας τους ηθικολόγους. Την ίδια περίπου εποχή, οι ιδεολόγοι πρόγονοι των skinheads, οι φουτουριστές στην Ιταλία και οι άνδρες των Ταγμάτων Εφόδου στην Γερμανία προκαλούσαν με τον τρόπο ζωής τους τον &#