Author Topic: Ανθελληνισμός και Αναδιανομή  (Read 83 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Ανθελληνισμός και Αναδιανομή
« on: April 22, 2016, 03:24:38 pm »
Η άρχουσα τάξη στην κοινωνία είναι οι καταναλωτές φόρων. Αυτοί δεν παράγουν πλούτο αλλά χρησιμοποιούν τον μηχανισμό του κρατικού μονοπωλίου της βίας για να παίρνουν πλούτο από τους παραγωγούς. Οι παραγωγοί είναι υπόδουλοι στην κρατική βία. Έτσι κάθε "άνθρωπος" που εργάζεται στο Κράτος, ακολουθώντας το ατομικό του συμφέρον, συνειδητοποιεί πως ο εχθρός του είναι ο παραγωγός. Γιατί αν ο παραγωγός είναι ισχυρός, αν ο παραγωγός μπορεί να φέρει αντιστάσεις, αν έχει αυτοπεποίθηση, αν ιδεολογικοποιήσει τη θέση του, αν διεκδικήσει το συμφέρον του, δεν μπορεί παρά να στραφεί κατά του παρασιτισμού, ο οποίος αποτελεί τη ζωή του παρασίτου. Έτσι το επάγγελμα του υπαλλήλου του Κράτους είναι ένα επάγγελμα του οποίου οι προοπτικές είναι συνδεδεμένες απόλυτα με το πόσο υπόδουλος είναι ο λαός στο Κράτος. Όταν ο Λαός είναι ανελεύθερος, είναι σκλάβος, είναι δυστυχισμένος, τα σκουλήκια του κρατικιστικού παρασιτισμού είναι χαρούμενα. Όταν ο Λαός είναι ισχυρός, και κατά προέκταση η οικονομία είναι ελεύθερη και ανθηρή και όλοι οι παραγωγοί ζουν ευτυχισμένα, τότε το παράσιτο δεν μπορεί παρά να είναι δυστυχισμένο.

Οι κοινωνίες που έχουν προοδεύσει ήταν εκείνες οι οποίες περιόρισαν την κρατική βία, αφήνωντας έτσι τους παραγωγούς να προοδεύσουν. Η βάση του πολιτισμού και της ανάπτυξης είναι ο περιορισμός της κρατικής-αναδιανεμητικής βίας, γιατί η αναδιανεμητική βία παράγει το μίσος προς την ίδια την κοινωνία και οδηγεί τον Λαό στην καταστροφή.

Επομένως τα φαινόμενα του ανθελληνισμού που βλέπουμε παντού ολόγυρά μας έχουν να κάνουν ή μάλλον οφείλονται αποκλειστικά στο γεγονός ότι υπάρχουν πολλά άτομα τα οποία βγάζουν τα προς το ζην με τα πολιτικά μέσα, μη παράγωντας πλούτο. Μόλις τους απαγορευτεί αυτή η δυνατότητα θα εκλείψει και ο ανθελληνισμός. Ο Έλληνας, ο άνθρωπος της καθημερινότητας, έχει κάθε συμφέρον από τη διάλυση των μονοπωλίων του Κράτους και τον περιορισμό της φορολογικής βίας.

- See more at: http://libertyforgreece.blogspot.gr/2016/04/blog-post_22.html#sthash.nyWruYbj.dpuf

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Η άρχουσα τάξη στην κοινωνία είναι οι καταναλωτές φόρων. Αυτοί δεν παράγουν πλούτο αλλά χρησιμοποιούν τον μηχανισμό του κρατικού μονοπωλίου της βίας για να παίρνουν πλούτο από τους παραγωγούς. Οι παραγωγοί είναι υπόδουλοι στην κρατική βία. Έτσι κάθε "άνθρωπος" που εργάζεται στο Κράτος, ακολουθώντας το ατομικό του συμφέρον, συνειδητοποιεί πως ο εχθρός του είναι ο παραγωγός. Γιατί αν ο παραγωγός είναι ισχυρός, αν ο παραγωγός μπορεί να φέρει αντιστάσεις, αν έχει αυτοπεποίθηση, αν ιδεολογικοποιήσει τη θέση του, αν διεκδικήσει το συμφέρον του, δεν μπορεί παρά να στραφεί κατά του παρασιτισμού, ο οποίος αποτελεί τη ζωή του παρασίτου. 

ετσι οπως τα είπες, ο κρατικιστης γουστάρει τον παραγωγό γιατι σιτίζεται απο αυτόν.

Φυσικά, οι πρωτες προτάσεις ειναι σωστές, μονο που οι παραγωγοι δεν ειναι οι καπιταλιστες αλλά οι εργατες αυτου του κόσμου. Ναι οι εργατες που θα σε κρεμμάσουν σε ενα ψηλό ιστό ελληνικης σημαιας και απο τα αντερα σου θα κρέμμεται ενας παπατραγος!  ;)
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Πουθενά δεν χρησιμοποίησα τη λέξη γουστάρει. Αυτές είναι φτηνιές τρολιές κρατικών υπαλλήλων.

Τα γουρούνια δεν τα γουστάρουμε. Τα έχουμε για να τα τρώμε. Έτσι και τα παράσιτα τρώνε τους Έλληνες για αυτό τους μισούν και προσπαθούν να τους υποτιμήσουν, να τους υποβιβάσουν με κάθε τρόπο. Όπως είπα και χθες




Η αγιοποίηση της αριστεράς οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στον αριθμό των υπαλλήλων του Κράτους. Η συγκεκριμένη κοινωνική τάξη έχει ως υπαρξιακό συμφέρον την απολυτοποίηση του Κράτους, τον ολοκληρωτισμό και τη φορολογία. Έτσι, μεγάλο μέρος των Ελλήνων, χωρίς να έχουν διαβάσει κάποιο αριστερό βιβλίο ή να ξέρουν κάποια αριστερή θεωρία, απλά και μόνο ακολουθώντας έκαστος το ατομικό του συμφέρον, αξιοποίησε τα θεσμικά μέσα μαζικής προπαγάνδας για να πλασάρει την αγιοποίηση της αριστεράς, η οποία είναι η ιδεολογία του απόλυτου Κράτους. Η μέθοδος της προπαγάνδας αυτής, το επίπεδό της, δεν ήταν τίποτα αξιόλογο. Ο αριθμός των οργανωμένων προπαγανδιστών κατέστησε την κοινωνιοκτονική ιδεολογία της αριστεράς κυρίαρχη.

Η ιδεολογία της αριστεράς που υπάρχει στην Ελλάδα δεν είναι σωστός μαρξισμός. Ένα τρανό παράδειγμα μπορεί να δοθεί με το ζήτημα της θρησκείας. Ο Δυτικός Χριστιανισμός διαφέρει παρασάγγας από τον Ανατολικό Χριστιανισμό. Οι κομμουνιστές της Δύσης μίσησαν τον Χριστιανισμό των κοινωνιών τους επειδή ορθώς τον συνέδεσαν με τον Καπιταλισμό. Ο Ανατολικός Χριστιανισμός όμως είναι αντικαπιταλιστικός. Οι εν Ελλάδι κομμουνιστές δεν το αντιλήφθηκαν αυτό. Απλά πήραν τα κείμενα των δυτικών κομμουνιστών και άφησαν τη λέξη Χριστιανισμός έτσι όπως ήταν. Οι δυτικοί κομμουνιστές εννοούσαν τον Χριστιανισμό της Δύσης. Οι εν Ελλάδι κομμουνιστές μπερδεύτηκαν στη μετάφραση και πλέον το διαβάζουν ως Ορθοδοξία. Και αυτή η σύνδεση της Ορθοδοξίας με τον Καπιταλισμό δεν στέκει πουθενά.

Κανείς όμως δεν ασχολείται στα σοβαρά με το ζήτημα, γιατί δεν υπάρχουν σοβαροί κομμουνιστές ιδεολόγοι στην Ελλάδα. Το κίνημα, η κομμουνιστική υπερδομή, το γενικότερο κλίμα της ελληνοσοβιετικής κομμουνιστικής σαπίλας δεν έχει θεωρητικά θεμέλια. Το θεμέλιο του κομμουνισμού στην Ελλάδα είναι ότι το όνειρο της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων υπήρξε και εξακολουθεί να είναι ο διορισμός στο Κράτος και ένας παρασιτικός βίος εις βάρος των υπολοίπων. Αυτή η αντικοινωνική νοοτροπία βρίσκει έκφραση στις ολοκληρωτικές κρατικιστικές προτάσεις του κομμουνισμού, ο οποίος υποστηρίζεται απλά και μόνο επειδή η δομή του κρατικιστικού ελληνικού συστήματος είναι τέτοια που το ατομικό συμφέρον μεγάλης μερίδας του πληθυσμού εξωθεί του Έλληνες στην ένθερμη και φανατική υποστήριξη του κομμουνισμού. Και να σημειωθεί ότι μιλάμε για μια μερίδα του πληθυσμού που κατά κανόνα δεν δαπανά χρόνο και ενέργεια στην παραγωγή του πλούτου και επομένως έχει τη δυνατότητα να αφιερώνει τέτοιους πόρους στην προπαγάνδιση των ιδεών της - και μάλιστα έχοντας πρόσβαση στα θεσμικά μέσα που επιβάλλονται δια της κρατικής βίας και κανείς δεν μπορεί να τα αποφύγει - που οι παραγωγοί δεν διαθέτουν και δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν.

Το γεγονός ότι η άρχουσα τάξη, η τάξη των παρασίτων, η τάξη των υπαλλήλων του Κράτους έχει γιγαντωθεί είναι το κλειδί για να κατανοήσει κανείς τις απόψεις που επικρατούν στην Ελλάδα. Και αυτήν τη διόγκωση των παρασίτων δεν την έκανε η αριστερά, την έκανε η κρατικιστική δεξιά: μνημειώδης απόδειξη της εγγενούς της θνησιγένειας.



Το μίσος σου για εμένα έχει να κάνει με το γεγονός ότι έτσι και περάσουν οι ελευθεριακές ιδέες μου εσύ θα πάψεις να υπάρχεις. Δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, είσαι παράσιτο. Εγώ δεν θέλω να σε κρεμάσει κανείς. Ο ΕΝΦΙΑ να καταργηθεί, ο ΦΠΑ και οι άλλοι φόροι και έχεις πεθάνει. Αυτή η εχθροπάθεια εσάς των σοσιαλιστών έχει να κάνει με κόμπλεξ κατωτερότητας και την ηθική του σκλάβου που έλεγε και ο Νίτσε.