Author Topic: Το Κράτος φολιάζει τα κοπρόσκυλα!  (Read 32 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Αυτό είναι γεγονός, δεν είναι κάτι που το επινόησα εγώ ή μπορείς να το αρνηθείς χωρίς να πας έξω να το δεις: Στις πλούσιες γειτονιές, στις μονοκατοικίες, δεν υπάρχει το σήμα "προσοχή σκύλος". Στατιστικά αυτό το σήμα βρίσκεται στις φτωχιές μονοκατοικίες, ενώ στις πλούσιες μονοκατοικίες υπάρχουν κάμερες και το σήμα "ο χώρος φυλάσσεται από security". Αυτό σημαίνει ότι οι Έλληνες που έχουν σκυλιά δεν είναι σκυλόφιλοι. Από ανάγκη τα έχουν, από την ιερή ανάγκη της αυτοάμυνας και το ιερό δικαίωμα της αυτοπροστασίας τα οποία τους έχει αποστερήσει το Κράτος.

Ο κόσμος αναγκάζεται να ξεσκατίζει τα κοπρόσκυλα και να τους αγοράζει τροφές γιατί το Κράτος έχει ποινικοποιήσει την οπλοκατοχή! Όπως ο κόσμος, μόλις αποκτήσει χρήματα, παρατάει τα κοπρόσκυλα και βάζει συναγερμούς και κάμερες και σεκιούριτι, έτσι και μόλις του δοθεί η δυνατότητα να προστατευτεί με 400 ευρώ, γιατί τόσο κάνει ένα περίστροφο, όλοι, ιδίως οι φτωχοί που η ανάγκη τους έχει κάνει σκυλόφιλους, θα πετάξουν τους σκύλους (οι οποίοι κοστίζουν πάνω από 400 τον χρόνο!)και θα πάρουν περίστροφα.

Το Κράτος είναι ό,τι πιο σιχαμένο υπάρχει πάνω στη Γη και ακριβώς επειδή τρέφεται από τη μιζέρια και την εξαθλίωση του κόσμου, δεν τον υπηρετεί, σε καμία περίπτωση, αλλά του δυσκολεύει τη ζωή. Γιατί είναι ένας θεσμός παρασιτισμού, γιατί το συμφέρον του Κράτους είναι το κακό του κόσμου.

Το Κράτος λοιπόν έχει επιβάλει στον κόσμο να έχει σκυλιά. Τα σκυλιά είναι απολίτιστα: γαβγίζουν, χέζουν όπου να'ναι, δαγκώνουν, κάνουν φασαρία, είναι άσχημα, ένα σωρό κακά. Τα σκυλιά δεν μπορούν να ζήσουν στον πολιτισμένο κόσμο, είναι ακατάλληλα για την κοινωνία των ανθρώπων. Έτσι, δημιουργούν προβλήματα, ενοχλούν τον κόσμο και ο κόσμος δικαιολογημένα εξοργίζεται με τα κοπρόσκυλα και τους ιδιοκτήτες τους (που επαναλαμβάνω η ανάγκη και η καταπάτηση από το Κράτος του ιερού δικαιώματος της αυτοπροστασίας τους έχει κάνει να έχουν σκυλιά) και κινείται εναντιόν τους βάζοντας φόλες.

Ομολογουμένος η φόλα είναι ακραία πράξη. Ένας νορμάλ άνθρωπος, χωρίς να τον έχουν πειράξει, δεν θα έριχνε ποτέ φόλα στα σκυλιά και πολύ αμφιβάλλω αν κανείς ψυχοπαθής  από μόνος του ασχολείται και καταφέρεται εναντίον των σκύλων. Γιατί να το κάνει; Δεν έχει λόγο. Το κάνει επειδή τον έχουν νευριάσει, τον έχουν χέσει και τον έχουν δαγκώσει. Και είναι πολλοί εκείνοι που τους έχουν νευριάσει, τους έχουν χέσει και τους έχουν δαγκώσει και μόνο και μόνο από υπερβάλλουσα ευγένεια δεν ρίχνονται 5 χιλιάδες φόλες καθημερινά. Οι πιο τσαμπουκάδες, οι πιο νευριασμένοι, εκείνοι ρίχνουν τις φόλες, και όλοι οι υπόλοιποι, θύματα των εξωτερικοτήτων που προκάλεσε η επιβολή του Κράτους, τους επικροτούν.

Επομένως το Κράτος ευθύνεται για το μίσος εναντίον των σκύλων, γιατί το Κράτος επέβαλε τους σκύλους μέσα στις πόλεις. Και τους επέβαλε ακριβώς επειδή αποτελεί έναν υπάνθρωπο θεσμό ανελευθερίας, του οποίου η μοναδική λειτουργία είναι να παρασιτεί από τους παραγωγούς, για αυτό και για να τους έχει κάτω, υπόδουλους και έρμαια στις διαθέσεις των εξουσιαστών (καταναλωτών φόρων), τους απαγόρευσε το ιερό δικαίωμα στην αυτοπροστασία.

Ο ΠαλαιοΕλευθεριακός ΦασιστοΡασιαλιστικός ΑναρχοΚαπιταλισμός δια της Πινοσετικής Μεθόδου θα καταργήσει αυτόν τον εμπαιγμό και αυτήν την υπανθρωπιά. Θα καταργήσει την οπλοφοβία την οποία στηρίζουν φασίστες, κομμουνιστές και εν Ελλάδι φιλελευθεριάζοντες και θα επιτρέψει στους Έλληνες το ιερό δικαίωμα στην αυτόπροστασία: Ελεύθερη ΟπλοΚατοχή Ελεύθερη ΟπλοΦορία Ελεύθερη ΟπλοΧρησία. Τα κοπρόσκυλα θα εξαφανιστούν και όσοι ψυχοπαθείς πλούσιοι τα αγαπούν θα τα έχουν μέσα στο σπίτι και δεν θα είναι σκυλιά-σκυλιά, θα είναι διακοσμητικά σκυλιά όπως τα τσιουάουα ή τα πεκινουά και δεν θα προκαλούν κανέναν. Τέλος η σκυλοφιλία, τέλος οι φόλες, τέλος οι φόροι, τέλος τα παράσιτα. Αγνός Καπιταλισμός και πολλά φυσίγγια, αυτό μας λείπει. αυτό χρειαζόμαστε, αυτό θέλουμε!
« Last Edit: April 20, 2016, 12:48:45 pm by Pinochet88 »

Share on Facebook Share on Twitter