Author Topic: Τι συμβαίνει με την περίφημη υπερθέρμανση;  (Read 239 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Γιατί λέμε τα ίδια και τα ίδια μέχρι να παραδεχτείς ότι δεν έχεις σοβαρά επιχειρήματα και απλά προπαγανδίζεις αντί να επιχειρηματολογείς;
Ούτε για τις καταστροφές του σοσιαλισμού στο περιβάλλον ενδιαφέρεσαι, ούτε για την παύση, ούτε για το ότι η θερμοκρασία δεν ανεβαίνει έτσι όπως θα θέλατε. Τίποτα, απαγγέλεις ποίηση...

Αυτό το διάγραμμα που παραθέτει η Νάσα είναι λάθος. Ο οποιοσδήποτε το ψάξει βρίσκει χίλιες δυο τρύπες. Πρώτα από όλα μετράει το διοξείδιο του άνθρακα από αυτό που παγιδεύεται στους πόλους. Αυτή η μέτρηση είναι ανακριβέστατη. Δεν γνωρίζουμε τι γινόταν στην ατμοσφαιρα πριν 600 χιλιάδες χρόνια.

Έστω όμως ότι παίρνουμε αυτήν την μπακαλίστικη μέτρηση της μετρητοίς. Αυτό που μας δείχνει δεν είναι καμία έκρηξη του CO2. Σκοπίμως το έχει κάνει να φαίνεται έτσι για όσους δεν γνωρίζουν στατιστική. Σκοπίμως έχει επινοήσει μια φαντασιακή μεταβλητότητα που κινείται με ευλάβεια γύρω από το 300 (parts per million!) και δείχνει τις ισχύουσες μετρήσεις να το φέρνουν στο 400. Αυτό δεν είναι μεγάλη μεταβολή, δεν είναι καν μεταβολή. Όποιος γκουγκλάρει απλά το διοξείδιο του άνθρακα θα δει ότι αυτό μεταβάλλεται με πολύ πιο έντονους ρυθμούς, χωρίς καμία ευθύνη του ανθρώπου: Reconstructions show that concentrations of CO2 in the atmosphere have varied, ranging from as high as 7,000 parts per million during the Cambrian period about 500 million years ago to as low as 180 parts per million during the Quaternary glaciation of the last two million years.

Και για να σε προλάβω μη μου πεις ότι στη Κάμβρια περίοδο υπήρχαν μόνο πέτρες και χλόη. 21 βαθμοί κελσίου η μέση θερμοκρασία, άνοιξη! The Cambrian marked a profound change in life on Earth; prior to the Cambrian, the majority of living organisms on the whole were small, unicellular and simple; the Precambrian Charnia being exceptional. Complex, multicellular organisms gradually became more common in the millions of years immediately preceding the Cambrian, but it was not until this period that mineralized – hence readily fossilized – organisms became common.[11] The rapid diversification of lifeforms in the Cambrian, known as the Cambrian explosion, produced the first representatives of all modern animal phyla.

Άλλο ένα στοιχείο που αποκρύβεται από την προσοχή των αδαών είναι ότι αυτό που μετράμε είναι ανύπαρκτο κυριολεκτικά, είναι το 0.04% της ατμόσφαιρας. Αν κλάσεις δηλαδή πηγαίνει στο 0.041%.



Αλλά άμα σε έχει τυφλώσει η εξουσία και νομίζεις ότι μπορείς να το βρεις πάτημα για να φορολογήσεις, να εξανδραποδίσεις, να κυριεύσεις τους άλλους, το θέμα είναι αυτό. Τι να σου λέω εγώ για το πως το απορροφάνε οι παπαρούνες; Για το πως ο κόσμος και το περιβάλλον δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από τον σοσιαλισμό; Αφού θέλεις σοσιαλισμό και θα συνεχίσεις, σε πείσμα της αποτυχίας της τρομολαγνίας και του σοσιαλισμού, εσύ να ζητάς σοσιαλισμό.

Οι μόνοι που επιχειρηματολογούν στην πολιτική είναι οι φιλελεύθεροι. Όλοι οι άλλοι απλά συνθηματολογούν. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να πεισθεί με το επιχείρημα ότι οι ιδιώτες ρίχνουν πολύ διοξείδιο στην ατμόσφαιρα και θα μας κάψουν όλους, και για αυτό πρέπει να δώσουμε τον έλεγχο στους αιμοσταγείς κολλεκτιβιστές. Αυτό το οποίο κάνεις είναι να ψάχνεις στα σοκάκια της πρέζας να βρεις κάποιον εξαθλιωμένο, να τον κάνεις να συμμεριστεί την αναδιανομή κλοπή και όλα τα ιδανικά του φθόνου και ύστερα να αρχίσετε να σνυθηματολογείτε υπέρ του περιβάλλοντος, που ούτε εσύ τα πιστεύεις, ούτε ο άλλος. Αν τα πίστευες θα ήσουν σκεπτικός για όλα αυτά. Αλλά δεν έχουν σημασία για εσένα, είναι απλά συνθήματα. Όταν αποδειχτούν και επιστημονικά μπαρούφες τότε θα αλλάξεις τροπάρι και θα λες ότι χρειαζόμαστε μεγάλο Κράτος για να ρίξει περισσότερο διοξείδιο στην ατμόσφαιρα ούτως ώστε να έχουμε ανάπτυξη γιατί οι ιδιώτες κωλώνουν.
« Last Edit: December 09, 2015, 10:15:33 am by Pinochet88 »