Author Topic: Τι συμβαίνει με την περίφημη υπερθέρμανση;  (Read 255 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Μα είναι προπαγάνδα, δεν είναι γεγονότα για να τα καταρρίψω. Κοίτα πως αρχίζει

The current warming trend is of particular significance because most of it is very likely human-induced and proceeding at a rate that is unprecedented in the past 1,300 years

Λέει ότι κάποιο μεγάλο μέρος της ισχύουσας τάσης έχει μεγάλες πιθανότητες να οφείλεται στον άνθρωπο. Είναι σαν να λέμε το 60% έχει μια 75% πιθανότητα να οφείλεται στον άνθρωπο, το οποίο στη γλώσσα των μαθηματικών σημαίνει ότι το φαινόμενο δεν οφείλεται στον άνθρωπο με πιθανότητες 55 προς 45.

Ο πλανήτης έχει τρόπους να ισορροπεί τη θερμοκρασία. Όταν ανεβαίνει το διοξείδιο του άνθρακα - πράγμα που στα δισεκατομμύρια χρόνια που υπάρχει ζωή και στα ακόμα περισσότερα δισεκατομμύρια χρόνια που υπάρχει σταθερή θερμοκρασία έχει γίνει χιλιάδες φορές - αυξάνεται η θερμοκρασία, που με τη σειρά της οδηγεί σε αύξηση της εξάτμισης, δημιουργία νεφών και βροχών και αύξηση της χλωρίδας, που με τη σειρά της αυξάνει το οξυγόνο και μειώνει το διοξείδιο του άνθρακα.

Όλα αυτά είναι επιστήμη. Βλέπεις τη Νάσα να αναφέρεται σε όλα αυτά; Όχι, γιατί δεν ωφελούν την προπαγάνδα της. Αλλά το να παίζει με τις πιθανότητες την ωφελεί, γιατί αυτό που θέλει είναι να τρομοκρατήσει τον κόσμο, να δώσει το ok στους εξουσιαστές να αναλάβουν κι άλλο τον έλεγχο της οικονομικής ζωής και να διασφαλιστούν τα εισοδήματα αυτών που σχεδιάζουν αυτήν την προπαγάνδα.

Τι δουλειά έχει η Νάσα στην τελική να μας λέει για το πόσο πετρέλαιο πρέπει να καίμε; Είναι οι ίδιοι που διαδίδουν ότι όπου να'ναι τελειωνει το πετρέλαιο, τελειώνει και ο καπιταλισμός. Ε τότε τι ανησυχούν; Και τι δουλειά έχουν να στέλνουν ανθρώπους στο φεγγάρι; Κανείς δεν ωφελείται από αυτά. Αυτά είναι μια θρησκεία που πουλάνε στον λαό. Όπως βγαίνανε κάποιοι μύστες και λέγανε στους πρωτόγονους να φτιάξουν κάτι πελώρια τοτέμ και μ'αυτά κατάφερναν να απομυζούν χρήματα από τους παραγωγούς, έτσι και σήμερα μαζεύονται ένα σωρό αργόσχολοι και φιλοσοφούν με επιστημονικό ύφος ζητώντας να τους δώσουμε χρήματα και πλούτο. Βγάλε τα χρήματα από τη μέση και όλοι αμέσως θα σταματήσουν, μονομιάς. Πες στον μύστη ότι δεν πρόκειται να του δώσουμε χρήματα για να μας το παίζει προφήτης και σοφός και αμέσως θα σταματήσει να προσεύχεται δημοσίως. Πες σε αυτά τα καθίκια ότι δεν πρόκειται να πάρουν ούτε μισό δολάριο ξανά για τις τρομολαγνικές νουθεσίες τους και αμέσως όλοι τους θα στείλουν τα βιογραφικά τους στις πετρελαϊκές και τα λιγνιτωρυχεία. Κανείς δεν θα ξαναμιλήσει για υπερθέρμανση και όλος ο κόσμος θα ζει καλύτερα, πλην των παρασίτων που θα χρειαστεί να εργάζονται κανονικά σαν όλους τους άλλους από εδώ και πέρα.