Author Topic: Εγκλήματα του φεμινισμού εναντίον των παιδιών  (Read 76 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Codename Nemesis Ghost

  • Guest
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=229444


Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Παρασκευής ένα δεκάχρονο αγοράκι, που επέβαινε στο ΙΧ το οποίο οδηγούσε η μητέρα του, στη σύγκρουση με σχολικό λεωφορείο των εκπαιδευτηρίων Αναγέννηση-Αντωνόπουλου στη Νέα Κηφισιά.

Το παιδί διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου, σύμφωνα με την Τροχαία, υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το λεωφορείο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες το παιδάκι δεν φορούσε ζώνη!

Σοβαρά τραυματισμένη είναι η μητέρα του άτυχου παιδιού, της οποίας κινδυνεύει η ζωή.

Η συνοδός του σχολικού λεωφορείου, η οποία διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών Γ.Γεννηματάς για την παροχή πρώτων βοηθειών, φέρει κακώσεις στο κεφάλι ενώ η ζωή της δεν κινδυνεύει.

Από το λεωφορείο, τελικά, τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά τρία παιδιά, που μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.--------------------------------------------
Το αίμα κυλάει, στο μητριαρχικό βωμό του εν ελλάδι φεμινισμού. Θέλανε να γίνουν "αμαζόνες" οι κομπλεξικές πατσαβούρες. Θέλαν τον άντρα έναν μαλάκα που θα του γαμήσουν το μυαλό και την ψυχή και θα τον απομυζούν μηνιαίως για διατροφές που θα πηγάινουν σε παπούτσια και κραιπάλη για το πρόστυχο παχύ τους έντερο. Θέλανε τα παιδιά να μεγαλώνουν χωρίς πατέρα για να αποκτούν ψυχολογικά προβλήματα και να γίνονται αδερφές και κουλτουριαραίοι νεοταξίτες φεμινιστές.

Αλλά πολύ συχνά πληρώνουν τα παιδιά με την ίδια τους τη ζωή! Σε έναν απλούστατο δρομάκο όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, το γύναιο-"οδηγός" έχασε τον έλεγχο και το παιδί της ΠΟΥ ΔΕ ΦΟΡΟΥΣΕ ΖΩΝΗ σκοτώθηκε άδικα και πρόωρα! Ποιος ξέρει γιατί, ίσως το αφηνιασμένο γύναιο βιαζόταν πολύ, ίσως είχε περίοδο με αποτέλεσμα αυξημένα επίπεδα παραφροσύνης. Το τραγικότατο αποτέλεσμα είναι ότι "σκοτώθηκε στο ίσιωμα", και σκότωσε το ίδιο της το παιδί, σε έναν δρόμο που και τυφλοί ακόμα μπορούν να τον περάσουν!

Το αποτέλεσμα της "ισότητας", για να γίνει το καπρίτσιο ενός ποσοστού των γύναιων να το παίζουν "ανεξάρτητα" και "απελευθερωμένα", αίμα ελληνόπουλων κυλάει στην άσφαλτο. Αν είχε καθήσει να τηγανίζει ψάρια στην κουζίνα της, το πολύ πολύ να τα είχε κάψει, τώρα σκότωσε το παιδάκι. Αυτά είναι τα αποτελέσματα, της παροχής δικαιώματος ψήφου στα γύναια, της ελευθερίας να οδηγούν, της νομικής υποστήριξης να εξοντώνουν οικονομικά και φυσικά τους συζύγους τους ή να επικαλούνται "βιασμούς" όταν και όποτε τους καπνίσει, να έχουν το δικαίωμα να μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς έλεγχο, κτλπ.....

Πρέπει να είναι ατσάλινη η πειθαρχεία στις ορδές των αφηνιασμένων ελληνόφωνων γύναιων και σφιχτότατο το χαλινάρι, αν θέλουμε να ανατείλει σωστά η Νέα Ελλάδα που με προσμονή επιθυμούμε και επιδιώκουμε.
« Last Edit: October 15, 2012, 09:48:50 pm by Codename Nemesis Ghost »

Share on Facebook Share on Twitter


National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
ο φεμινισμός σταματά εκεί που αρχίζει να ξεπροβάλλει η ρώγα μέσα από το σουτιέν.