Author Topic: Τα Κινήματα της Αμαρτίας  (Read 298 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: Τα Κινήματα της Αμαρτίας
« on: July 06, 2016, 01:33:03 am »

Η σεξουαλικότητα σχετίζεται όμως αντίστροφα με την ευφυία. Οι σκυλάραπες φημίζονται για την ανικανότητά τους να ελέγξουν τις ορμές τους και για τη χαμηλή τους ευφυία. Ο Ράστον έχει εξηγήσει το γιατί: Διότι οι έξυπνοι άνθρωποι αναπτύσσουν ένα πολύπλοκο νευρικό σύστημα το οποίο έχει κόστος στη συντήρησή του, ενώ οι υπάνθρωποι υποαναπτύσσουν το νευρικό τους σύστημα και ωθούνται πιο γρήγορα στην αναπαραγωγή.

 
 

Στο ηλίθιο αρθρο που παραθέτεις υπάρχει μονο συσχέτηση, δεν αναδεικνύεται καποια αιτιατότητα. Μια πιθανή εξηγηση ειναι πως ο φτωχος ή χαζός μονο δωρεαν σεξ εχει για εκτόνωση, ενω ο φλωροπλουσιος παρα να γαμάει την γυναίκα του προτειμά να παιζει γκολφ με τους φιλους του ή να ασχολειται με αλλες δραστηριοτητες. (την γυναικα του την γαμαει καποιος φτωχος).

Αυτο δειχνει πως ο πλουτος ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΕΙ τον κάτοχο του. Και συ θυληκοποιημενος μου φαίνεσαι με τοσες ανοησιες που πετας φλυαρώντας ασυστολα. (μεταφορικά το λεω, χωρις προθεση σεξισμου)
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.