Author Topic: Τα Κινήματα της Αμαρτίας  (Read 304 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Re: Τα Κινήματα της Αμαρτίας
« on: July 05, 2016, 08:25:04 pm »
Πουθενά δεν είπα ότι ο Χριστιανισμός σε κάνει εξυπνότερο ή ότι τα πιο έξυπνα άτομα εντός των Δυτικών (=ΧριστιανοΚαπιταλιστικών) κοινωνιών είναι θρήσκοι. Είπα ότι ο Χριστιανισμός είναι ανώτερη θρησκεία σε σχέση με τις υπόλοιπες θρησκείες.

Η σεξουαλικότητα σχετίζεται όμως αντίστροφα με την ευφυία. Οι σκυλάραπες φημίζονται για την ανικανότητά τους να ελέγξουν τις ορμές τους και για τη χαμηλή τους ευφυία. Ο Ράστον έχει εξηγήσει το γιατί: Διότι οι έξυπνοι άνθρωποι αναπτύσσουν ένα πολύπλοκο νευρικό σύστημα το οποίο έχει κόστος στη συντήρησή του, ενώ οι υπάνθρωποι υποαναπτύσσουν το νευρικό τους σύστημα και ωθούνται πιο γρήγορα στην αναπαραγωγή.

Οι αρχαίοι Αθηναίοι (και όχι Έλληνες) και οι αρχαίοι Ρωμαίοι δημιούργησαν (θνησιγενή) πολιτισμό αποκλειστικά εξαιτίας του εμπορίου, όπως ακριβώς οι Βαβυλώνιοι και οι Αιγύπτιοι και οι Κινέζοι. Όλες αυτές οι πόλεις ήταν κέντρα εμπορίου. Άκμασε το εμπόριο, δημιουργήθηκε ελεύθερος χρόνος για τους ανθρώπους και φτιάχτηκε πολιτισμός. Χωρίς ένα ηθικό σύστημα να συγκρατήσει τα παράσιτα γρήγορα κατάρρευσαν αυτές οι κοινωνίες και στην περίπτωση της Κίνας - λόγω της πειθήνιας ασιατικής ψυχής- ουδέποτε ξέφυγαν από τη σκλαβιά. Οι αρχαίοι Λευκοί, καίτοι διέθεταν τους κορυφαίους, δεν ξεχώρισαν οριστικά από τους Βαρβάρους λόγω του ότι δεν είχαν το ανώτερο σύστημα του Χριστιανισμού-Καπιταλισμού και οι κοινωνίες τους κατέληξαν στον πάτο.

Ο (γνήσιος) Χριστιανισμός δεν γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ, αλλά στην Ιταλία, την Αγγλία και τη Γερμανία από την Υπέρλαμπρη Λευκή Ψυχή. Ο πνευματικός πολιτισμός της Ευρωπαϊκής υπαίθρου και τα ηρωικά πνεύματα του Καθολικισμού, του Προτεσταντισμού και του Λουθηριανισμού, ο θεσμός των Πόλεων και η σχετική τους αυτονομία, έφτιαξαν πραγματικά ανώτερο Πολιτισμό.

Ο Θεσμός της οικογένειας φερ'ειπείν και η μονογαμία συνέβαλλαν στον Πολιτισμό όσο τίποτα άλλο. Οι εξουσιαστές (είτε ήταν θρήσκοι, είτε όχι) υποχρεώθηκαν από το Χριστιανικό Καπιταλιστικό Πνεύμα να έχουν μια γυναίκα και έτσι άφησαν τα άλλα μουνιά να τα γαμήσουν οι χαμηλού IQ άνθρωποι. Αν έπαιρναν όλα τα μουνιά οι ισχυροί και δεν έμεναν μουνιά για τους υπολοίπους, τότε όλη η κοινωνία θα βυθιζόταν στη βια και την επανάσταση και η πρόοδος θα ανεκόπτετο. Αλλά επιβάλλοντας μονογαμία έδωσαν αξία στη γυναίκα. Δημιουργήθηκε ανταγωνισμός για τις καλύτερες γυναίκες και έτσι ελήφθησαν οι επιθυμίες της γυναίκας στα σοβαρά. Μια γυναίκα θέλει πλούτο, γιατί, λόγω της κατώτερης φύσης της, είναι ανίκανη να τον παράξει. Έτσι μετακυλίστηκε η εξουσία που είχαν οι χαζοί βίαιοι άντρες (που μέχρι πρότινος έπαιρναν όλες τις γυναίκες) στους έξυπνους και παραγωγικούς άντρες. Επίσης ανταγωνισμός δημιουργήθηκε και μεταξύ των γυναικών, για τους πιο παραγωγικούς άντρες, με τις πιο άσχημες γυναίκες να τα φτιάχνουν με κατώτερους παραγωγικά άντρες και να εξαφανίζονται τα άσχημα γονίδιά τους.

Οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι έχουν και προέρχονται από μια επιτυχημένη οικογένεια και αυτό είναι κάτι μοναδικά Χριστιανικό και Καπιταλιστικό, άσχετα αν δεν πηγαίνουν στην Εκκλησία. Οι αποτυχημένοι άνθρωποι κάνουν σεξ και πίνουν αλκοόλ και καπνίζουν, για αυτό έχουν περισσότερη ανάγκη από την ανακούφιση και την έμπνευση που τους δίνει η ανώτερη θρησκεία του Καπιταλιστικού Χριστιανισμού. Χωρίς αυτή δεν θα μπορούσαν να ζουν τόσο έκφυλα και ευχάριστα. Αυτή είναι η μαγεία του Καπιταλισμού/Χριστιανισμού, σε σκοτώνει ευχάριστα αν είσαι κατώτερος και σε απαλλάσσει από τις τύψεις αν είσαι ανώτερος (και πουλάς πρέζα στους υπάνθρωπους φερ'ειπείν. Να γιατί πρέπει να νομιμοποιήσουμε την πρέζα, την κόκα και όλα τα υπόλοιπα, για να τα κονομάνε οι ανώτεροι ΛΧΑ οικογενειάρχες στις φαρμακοβιομηχανίες και να έχουν οι κατώτεροι, που κάνουν σεξ και καπνίζουν, φτηνή υπερβολική δόση να φεύγουν γρήγορα ευτυχισμένοι να ξεβρωμίζει η γενετική δεξαμενή).
« Last Edit: July 05, 2016, 08:33:07 pm by Pinochet88 »