Author Topic: Τα Κινήματα της Αμαρτίας  (Read 305 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Re: Τα Κινήματα της Αμαρτίας
« on: July 05, 2016, 12:56:02 pm »
Η Ηθική του Χριστιανισμού είναι ανώτερη των μη Χριστιανών γιατί η ιστορία απέδειξε ότι οι κοινωνίες που ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό έφεραν ανώτερα αποτελέσματα σε κάθε παραγωγικό τομέα σε σύγκριση με όλους τους υπολοίπους. Οι Χριστιανοί έχτισαν, ζωγράφισαν, έκαναν επιστήμη, έγραψαν, δημιούργησαν, παρήγαγαν περισσότερα και καλύτερα σε σύγκριση με τους μη Χριστιανούς ακριβώς επειδή ο Χριστιανισμός είναι ένα σύνολο ηθικών διδαχών που κάνει τους ανθρώπους παραγωγικούς και τους εξελίσσει. Όλες οι άλλες θρησκείες είναι ανήθικες και δεν κάνουν τίποτα εκτός από το να επιτίθενται στους παραγωγούς και να νομιμοποιούν την κλοπή.

Ο Χριστιανισμός π.χ. ορθώς έχει αναγνωρίσει ότι ο άνθρωπος δεν χρειάζεται να χύνει συνέχεια, για αυτό λέει ότι οι άνθρωποι πρέπει να κυκλοφορούν με ρούχα και να μην γαμιούνται δημοσίως και αδιακρίτως, στρέφοντας έτσι τη ζωτικότητα των ορμών τους στον παραγωγικό ανταγωνισμό (διότι επίσης ο Χριστιανισμός λέει ου κλέψεις). Όλες οι άλλες διδαχές είναι του Σατανά και λένε στους ανθρώπους να κλέβουν και να χύνουν συνέχεια με αποτέλεσμα να τους μετατρέπει σε ακατάλληλους για παραγωγή, δηλαδή λιγότερο ανθρώπους, δηλαδή σκέτα ζώα.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που οι κοινωνίες των Χριστιανούν επικρατούν των κοινωνιών των αντίχριστων. Ο Χριστιανισμός και η Χριστιανική Ηθική είναι αλληλένδετες με το παραγωγικό σύστημα του Καπιταλισμού και εξαιτίας του Χριστιανικού Καπιταλισμού η Δύση κατέχει αυτήν τη στιγμή την πρωτοκαθεδρία της. Όσο παρεκκλίνουμε από τον Χριστιανισμό και τον Καπιταλισμό - πράγμα που σατανικά εύχονται οι κομμουνιστές - τόσο χάνουμε την κυριαρχία μας επί της Γης.
« Last Edit: July 05, 2016, 01:01:41 pm by Pinochet88 »