Author Topic: Η Χρυσή Αυγή είναι ΧΑΖΗ!!!!  (Read 96 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

ΛΧΑ

  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • Posts: 50
  • Φήμη 0
    • View Profile
Η Χρυσή Αυγή είναι ΧΑΖΗ!!!!
« on: April 09, 2020, 10:36:02 pm »
Αφορμή για όλα τα παρακάτω αποτελούν δύο άρθρα της χρυσαυγίτικης ιστοσελίδας Εθνικισμός που δημοσιεύτηκαν την ίδια ημέρα 9/4/2020.

ΔΙΑΠΡΕΠΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ! και ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΛΕΝΕ:

Το πρώτο λέει όσα έχω παραθέσει και εγώ εδώ για τον επιστήμονα Ιωαννίδη που αποδεικνύει ότι ο covid19 προσβάλλει κατά 99% άρρωστους γέρους που θα πέθαιναν ούτως ή άλλως και ότι το cfr είναι πολύ υπερεκτιμημένο λόγω συννοσηροτήτων, και το άλλο άρθρο είναι το σύνηθες κρατικιστικό τροπάρι περί "αυτάρκειας", στο οποίο άρθρο-εμετός, προς τιμήν του συγγραφέα, στο τέλος, υπάρχει και μια κρίση ειλικρίνειας όπου ο ίδιος αυτός μαλάκας που τα γράφει όλα αυτά παραδέχεται ότι έτσι και εφαρμοστούν αυτές οι κρατικιστικές παπαριές που υποστηρίζει, ο κόσμος θα πεινάσει, ο Έλληνας θα φτωχύνει, και θα έρθει κομμουνιστική πείνα, μιζέρια και υπανάπτυξη.

λέει ο μαλάκας:
Έχει αποδειχτεί πως η υπερευημερία και ο άκρατος καταναλωτισμός που επιβάλει ο καπιταλισμός δεν μπορεί να σταθεί και ίσως σαν χώρα ζήσουμε πιο λιτά, όπως κάναμε αιώνες, αλλά πρέπει να εστιάσουμε σε μια εθνική αναγέννηση...

Λέει δηλαδή ο μαλάκας πως ο καπιταλισμός μας δίνει υπερευημερία(???), και ότι αυτό έχει αποδεχτεί (!!!) πως δεν είναι δυνατό να συνεχιστεί. Επομένως φυγείν αδύνατο να εφαρμοστεί ο κομμουνισμός που προτείνει η Χ.Α. και τότε, ίσως, μάλλον, μπορεί, να ζήσουμε και πιο λιτά, να πεινάσουμε δηλαδή. Φυσικά σας το λέμε να σας προετοιμάσουμε, αλλά μην αγχώνεστε. Έτσι ζούσαμε πάντα, φτωχά, δεν πάθαμε και τίποτα. Θα γυρίσουμε 2000 χρόνια πίσω και τι έγινε; Άμα κερδίσουμε την "εθνική αναγέννηση", ποιος μας πιάνει μετά.

Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.

Η πρώτη θέση - και η Χ.Α. είναι το μόνο κόμμα (πλην Τρελόπουλου) που παίρνει θέση ενάντια στην κορονοτρομοκρατία - είναι η θέση που αντηχεί τα συμφέροντα των παραγωγών ΛΧΑ, των ανδρών αναπαραγωγικής ηλικίας της μεσαίας τάξης οι οποίοι μπορούν να παράξουν και να ανταγωνιστούν στην εξυπηρέτηση των καταναλωτικών αναγκών. Και το κάνει αυτό ορμέμεφυτα, γιατί ξέρει ότι η Χ.Α. είναι ΛΧΑ και για αυτό υποστηρίζει τα συμφέροντα των ΛΧΑ. Οι ΛΧΑ είναι μια συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα με συγκεκριμένα διακριτά βιολογικά χαρακτηριστικά: ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΝΑ ΑΜΕΙΒΕΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΛΧΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.

Η άλλη θέση είναι η ακριβώς αντίθετη: Είναι όχι μόνο η συνέχιση των παθογενειών και των στρεβλώσεων στην παραγωγή που έχουν καταντήσει την Ελλάδα φτωχή και σε συνεχή κρίση κρατικού χρέους και φοροληστείας, αλλά είναι και η μεγιστοποίηση αυτής της θέσης. Λέει ο μαλάκας στο δεύτερο άρθρο ότι θέλει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.

ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!

Όλα τα υπόλοιπα κόμματα ξέρουν ποιους εκπροσωπούν, εκπροσωπούν τα παράσιτα, τους νέους, τους γέρους, τις γυναίκες, τα πουστράκια, τους λαθραίους, δηλαδή εκείνους που καταναλώνουν φόρους, που μέσω της φορολογίας τα παίρνουν από τους παραγωγούς των φόρων και οι παραγωγοί των φόρων είναι οι ΛΧΑ. Για αυτό όλα τα υπόλοιπα κόμματα είναι με την κορονοτρομοκρατία. Γιατί αυτό στρεβλώνει την αγορά, δίνει πάτημα στο Κράτος για περισσότερο δανεισμό=φορολογία, και ενισχύει τις απολαβές των παρασίτων. Το συμφέρον του ΛΧΑ είναι η παραγωγή, η εργασία που του δίνει τον πλούτο. Το συμφέρον του παρασίτου είναι το Κράτος, που του δίνει τον πλούτο. Αυτό που γίνεται με τον covid19 είναι το δεύτερο, το Κράτος ενισχύεται, ο παραγωγός υποτάσσεται.


Η Χρυσή Αυγή είναι πραγματικά ΧΑΖΟ κόμμα. Υποστηρίζει τους ΛΧΑ γιατί αυτοί είναι το ΕΘΝΟΣ, και από την άλλη παπαγαλίζει κάποιες ηλίθιες κρατικιστικές θέσεις, λες και της τις έχει υπογορεύσει κανένας χιτλερικός Θεός και τις ακολουθεί άκριτα, χωρίς σκέψη, χωρίς να καταλαβαίνει ότι προτείνει πείνα και υποταγή για αυτούς τους οποίους θα έπρεπε να υποστηρίζει σε εκείνους τους οποίους θα έπρεπε να πολεμάει.

Και λέει ο ανυποψίαστος μαλάκας χρυσαυγίτης:
Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και το μόνο που εξυπηρετεί η συνέχιση του κλειδώματος της οικονομίας και των απαγορεύσεων, είναι να οδηγηθούμε στην καταστροφή για να μπορέσουν οι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ να μας επιβάλλουν ένα νέο υπερ-Μνημόνιο μακράς διαρκείας, τρισχειρότερο κι από τα τρία προηγούμενα μαζί!

Μα δεν καταλαβαίνεις ρε μαλάκα, ότι το μνημόνιο και το κλείδωμα της οικονομίας, το έφεραν οι πολιτικές τις οποίες εσύ ο μαλάκας, στο διπλανό άρθρο, υποστηρίζεις; Εσύ ρε μαλάκα μιλάς για διορισμούς, για κρατικά μονοπώλια, για επιδόματα στα μουνιά, για επιδόματα στους νέους, για επιδόματα στους γέρους, για Κράτος "πρόνοιας" και για δίχτυα "κοινωνικής" προστασίας υπέρ μπάσταρδων, άεργων και αλητών, εσύ μιλάς για επιδόματα τα οποία δεν μπορούν παρά να παρθούν από τους παραγωγούς του πλούτου, και, λαμβανόμενα από τους παραγωγούς, κλειδώνουν την οικονομία, κλείνουν τις επιχειρήσεις και καθιστούν τους Έλληνες πουτανίτσες των Ξένων και των Εβραίων για λίγα δανεικά φράγκα και δολάρια! Ποιος ενεργεί σαν πράκτορας ρε μαλάκα όταν αυτό το οποίο κάνουν 40 χρόνια οι πράκτορες των Ξένων ελλαδίτες πολιτικοί είναι να επιβάλλουν, για τα δανεικά τα οποία παίρνουν, τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις που εσύ υποστηρίζεις και οι οποίες έχουν ισοπεδώσει τον παραγωγικό ιστό του Έθνους;

Είτε θα είσαι με τους ΛΧΑ και θα λες "παράξτε ελεύθερα, μη δίνετε τίποτα στο Κράτος, όποιος δεν παράγει να ψοφήσει", αντικορονοϊός=Καπιταλισμός, είτε λες "κλειδώστε όλες τις επιχειρήσεις, πάρτε δανεικά μέσω τους Κράτους και δώστε τα στα παράσιτα", κορονοτρομολαγνεία=Κομμουνισμός.

Αυτό που κάνει η χαζή Χρυσή Αυγή δεν είναι κάποιος τρίτος δρόμος. Είναι τραβεστί δρόμος. Είναι τραβεστί ιδεολογία. Η Χ.Α. πρέπει να αφήσει τις κομμουνιστικές μπαρούφες και να γίνει full Φιλελεύθερη-Αναρχοκαπιταλιστική ή, αλλιώς, να πάει να γραφτεί στο ΚΚΕ και να ζητιανεύει κανένα επίδομα μέσα, πάντα στα δημοκρατικά/συνταγματικά πλαίσια γιατί εκεί γίνεται το party των παρασίτων.

Ο αληθινός Χίτλερ της εποχής μας είναι ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ. Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ είναι κατά του συστήματος και όχι ο κρατικισμός. Η Χρυσή Αυγή με τον κρατικισμό της είναι παντελώς άκακη για τη δημοκρατία, την αποθέωση του κρατικισμού, και όλα όσα λέει περί Χίτλερ και Ναζί και Έθνους και ανοησίες είναι τρέλες που ακροβατούν μεταξύ ψυχασθένειας και ομοφυλοφιλίας.
« Last Edit: April 09, 2020, 10:54:06 pm by ΛΧΑ »
Είμαι ΥΠΕΡ μιας ΧΟΥΝΤΑΣ τύπου ΠΙΝΟΣΕΤ που θα ενθρονίσει τους Λευκούς Χριστιανούς Άντρες και θα στείλει στο #ProjectMakronissos ΟΛΟΥΣ τους άλλους!

Share on Facebook Share on Twitter