Author Topic: Πόρνες και Ιοί, Πλούσιοι και Φτωχοί, Ο Τάφος σας θα  (Read 142 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

HERD IMMUNITY

  • Guest
Πόρνες και Ιοί
Πλούσιοι και Φτωχοί
Ο Τάφος σας θα Ανοίξει από τον ✞Καπιταλιστή✞


Έχουμε γίνει μάρτυρες τις τελευταίες μέρες μιας παγκόσμιας κρατικιστικής Χούντας. Τα Κράτη λειτουργώντας σε συνεννόηση ως καρτέλ τοπικών μονοπωλητών έχουν αποφασίσει από κοινού να περιορίσουν την ελευθερία των πολιτών και να παρέμβουν με καταστροφικό τρόπο και συνέπειες στην Οικονομία/Παραγωγή. Ο λόγος αυτής της παρέμβασης προκύπτει μέσα από τα αδιέξοδα του κρατικισμού. Ο κρατικισμός υπόσχεται στους συμμάχους του, τα παράσιτα τους φτωχούς και τα αφεντικά τους πλούσιους, έναν βιώσιμο και προοδευτικό παρασιτισμό. Αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το πραγματοποιήσει. Πρώτον, γιατί όπως απέδειξα και σε προηγούμενο thread, η λαιμαργία δεν μπορεί να είναι βιώσιμη, γιατί δεν μπορεί να αυτοπεριοριστεί. Η λαιμαργία είναι αμαρτία και η λαιμαργία του Κράτους οδηγεί στην καταστροφή της παραγωγικής οικονομίας. Δεύτερον γιατί η ίδια η φύση του παρασιτισμού δημιουργεί αντικίνητρα για πρόοδο = παραγωγή πλούτου.

Επομένως ακόμα και να μην υπήρχε ο κορονοϊός, οι κρατικιστές θα έπρεπε να τον είχαν εφεύρει, για να ελέγξουν την κοινωνία και να επιβάλλουν την εξουσία τους με τη βία και τον φόβο, όταν όλες οι υποσχέσεις και οι πολιτικές τους έχουν αποτύχει. Και αυτό ισχύει στην πραγματικότητα γιατί σε έναν βαθμό όντως τον εφηύραν, τον εφηύραν ως απειλή στα μυαλά των εύπιστων και των αμόρφωτων και των μπάσταρδων και των δειλών και των υπανθρώπων. Οι γελοιωδέστατες προφάσεις για τις οποίες οι κρατικιστές έκλεισαν όλες τις επιχειρήσεις - δήθεν ότι ο ιός είναι θανατηφόρος - δεν μπορούν να σταθούν ούτε για λίγο όρθιες μπροστά στη λογική εξέταση των πραγμάτων και των αριθμών. Στην Ελλάδα, σε μια κοινωνία που πεθαίνουν φυσικά 120 χιλιάδες άνθρωποι κάθε χρόνο, κάθονται 11 εκατομμύρια μπροστά στις τηλεοράσεις τους, όλη μέρα και όλη νύχτα, σύγκορμοι από την αγωνία, και ασχολούμενοι με 20-30 ήδη ετοιμοθάνατους γέρους, αηδιαστικά άρρωστους με άλλα υποκείμενα νοσήματα όπως καρδιά, καρκίνο και διαβήτη, και αγωνιούν για το μέλλον της ανθρωπότητας ενώ η τηλεόραση τους ταΐζει σενάρια δυστοπικής επιστημονικής φαντασίας ως αληθινά και οι διαφθορείς των ηθών, πόρνοι και πόρνες, προωθούν τη λαγνεία και την ακολασία, στον ακαμάτη και άεργο λαό, του οποίου τα χαμερπή ένστικτα του φθόνου ήδη εξάπτει το Κράτος με υποσχέσεις κλοπής και λαφυραγώγησης των ΛΧΑ της μεσαίας τάξης.

Μην έχετε καμία αμφιβολία, όλη αυτή η Χούντα είναι μια εξέγερση κατά του Λόγου του Θεού και, όπως και όλες οι άλλες είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Η ιδιωτική οικονομία, ο Λόγος του Θεού, η ρασιοναλιστική απάντηση στον τρόπο με τον οποίο ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο, ο τρόπος με τον οποίο οι κοινωνίες γίνονται ισχυρότερες, ο Καπιταλισμός, είναι στο στόχαστρο όλων αυτών των απονενοημένων ενεργειών. Ο Θεός έφτιαξε τον υλικό κόσμο με σκοπό να βοηθήσει τον άνθρωπο στην αποστολή του για την αιώνια Ζωή και ο Καπιταλισμός είναι εκείνο το σύστημα το οποίο μεγιστοποιεί την παραγωγή του πλούτου. Άρα είναι αναμφίβολο ότι ο Καπιταλισμός είναι το σύστημα του Θεού. Ο EMJ σφάλλει όταν λέει πως οι ολιγάρχες θέλουν ο κόσμος να μην βγαίνει στους δρόμους και να μην ζητούν, με πετροπόλεμο, φτηνότερο πετρέλαιο (και ένα σωρό άλλα) από το Κράτος. Αυτό που θέλει το Κράτος είναι ο κόσμος να μην παράγει. Να ποτιστεί από το δηλητήριο του φθόνου και της κλοπής, ένα μιαρό πράγμα το οποίο ρέει στις φλέβες κάθε μπάσταρδου, και των περισσοτέρων φτωχών, και σίγουρα όλων των πλουσίων του σήμερα, και να γίνει σαν και αυτούς. Γιατί η παραγωγή, η εργασία, το ατομικό κίντηρο του Καπιταλισμού είναι η απάντηση (σύμφωνα με τον Λόγο του Θεού, δηλαδή τον ρασιοναλισμό) που χρειάζονται τόσο οι μπαχαλάκηδες με τα κίτρινα γιλέκα, όσο και η ανθρωπότητα εν γένει.

Το παράσιτο δεν καταλαβαίνει ότι έχει ανάγκη τον ξενιστή για να επιβιώσει. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι δημόσιοι υπάνθρωποι όχι μόνο είναι ανθέλληνες, αλλά εφηύραν και τον ανθελληνισμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εκείνοι που ωφελούνται περισσότερο παρασιτώντας από τον ιδιωτικό τομέα, όχι μόνο δεν νιώθουν ευγνώμονες, αλλά θέλουν να τον καταστρέψουν. Το παράσιτο δεν μπορεί να νιώσει ευγνωμοσύνη, γιατί το παράσιτο έχει εξελιχθεί να μην έχει συνείδηση. Το παράσιτο παρασιτεί τυφλά, μέχρι να πεθάνει ο ξενιστής. Έχει εξελιχθεί το παράσιτο να μη δείχνει έλεος στον ξενιστή, να μη μπορεί να μετριάσει τη λαιμαργία του. Όποιος, όπως εγώ, έχει μελετήσει επισταμένα την εξελικτική ιστορία των παρασίτων, το ξέρει αυτό από πρώτο χέρι. Οι αμύητοι δεν μπορούν να κατανοήσουν πως ένας Έλληνας ομοφυλόφιλος μισεί τους Χριστιανούς και προσμένει να έρθουν στην Ελλάδα εκατομμύρια Ξένοι που είναι μωαμεθανοί και έχουν απόψεις πολύ χειρότερες για τους ομοφυλόφιλους από τους Χριστιανούς. Ο λόγος είναι ότι: το παράσιτο δεν καταλαβαίνει ότι έχει ανάγκη τον ξενιστή για να επιβιώσει, το παράσιτο έχει εξελιχτεί να μη δείχνει έλεος στον ξενιστή, έχει εξελιχτεί χωρίς συνείδηση. Μανιασμένοι έτσι οι ομοφυλόφιλοι προσπαθούν να γδάρουν τους ΛΧΑ που βλέπουν μπροστά τους και φθονούν, μέχρι να καταστραφούν τα νύχια τους και να έρθουν οι μωαμεθανοί να τους ρίξουν από την ταράτσα. Δεν βλέπουν, δεν νιώθουν, απλά μισούν και παρασιτούν. Έτσι είναι και οι φτωχοί, έτσι και οι πλούσιοι.

Και εδώ ακριβώς κρύβεται η απάντηση στον Κρατικισμό! Ο Κρατικισμός είναι αδιέξοδος, είναι καταστροφικός και η ρασιοναλιστική εξέταση αναδεικνύει του Λόγου το αληθές: Ο Κρατικισμός οδηγεί σε Χούντα και ανελευθερία, σε υπανάπτυξη και ενδοκοινωνικό αλληλοσπαραγμό, στη χρήση του τρόμου και του ψεύδους και της ακολασίας και του εθισμού για την καταστολή και τον εξανδραποδισμό της ανθρωπότητας στον βούρκο της ανέχειας και της σκλαβιάς, ενώ ο Καπιταλισμός συμπράττει στην οντολογική αποστολή του ανθρώπου για αιώνια (=βιώσιμη) επικράτηση, για ανάπτυξη, πολιτισμό και πρόοδο υλική, δηλαδή χειροπιαστή. Όση πορνεία, όσος φθόνος, όση τεμπελιά, όσο ψεύδος, όση βλακεία και να εκβάλλει μέσα από τις τηλεοράσεις, η Αλήθεια, ο Λογος του Θεού, ο λόγος για τον οποίο πρέπει να έχουμε Καπιταλισμό και να παράγουμε πλούτο και όχι να φοβόμαστε μην τυχόν και κολλήσουμε κορονοϊό και πάθουμε κανέναν βήχα, δεν μπορούν να διαγραφούν από το πρόσωπο του κόσμου αυτού. Η Αλήθεια, ο Λόγος του Θεού είναι προορισμένα για την επικράτηση, και τα παράσιτα για εξαφάνιση.


Ζήτω η Νίκη!
Ζήτω η Οικογένεια!
Ζήτω ο Καπιταλισμός!
Κάτω ο Φθόνος, Κάτω η Κλοπή, Κάτω η Πορνεία, Κάτω οι Μπάσταρδοι και οι Δημόσιοι Υπάνθρωποι και οι Σκυλάραπες - ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!


Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΠΕΡΥΣΙ:
https://www.youtube.com/watch?v=FYqoE2TzvbQ

Τσιόδρας πέρυσι: Ἡ ἐποχικὴ γρίπη κάθε χρόνο στοιχίζει τὴν ζωὴ σε 290-650.000 ἀνθρώπους σὲ παγκόσμιο ἐπίπεδο. ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΠΟΧΙΚΗ, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΗΣ. ΠΩΣ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.
ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ
ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.

1. ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ
2. ΦΟΒΟ -ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
3. ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΡΙΣΕΩΝ. ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ
4. ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Ο ΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ
5. ΕΞΟΙΚΙΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ
6. ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΤΡΩΝ
7. ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ (ΚΑΡΤΕΣ κτλ.)
8. ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ (5G,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ)
9. ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ
10. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ
11. ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ
12. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ
13. ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
14. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
15. ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ...

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ...
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΥΣ...