Author Topic: Ουτοπιστές οι κρατικιστές!  (Read 228 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Ποια ΕΥΠ ρε καμένε; Ρε λεχρίτη δημόσιε υπάνθρωπε, εγώ σου λέω να απελευθερωθεί ο Έλληνας από την τυραννία και εσύ μου λες χωρίς Κράτος ποιος θα ρουφιανεύει τους πολίτες στο Κράτος; Μου αρέσει που καταλήγεις και στο συμπέρασμα ότι αν δεν υποταχθούμε στον ΟΗΕ, που τον ελέγχουν οι εβραίοι, θα βάλουν οι εβραίοι τον ΟΗΕ να μας δείρει (και τους κυανόκρανους μάλιστα, τους άχρηστους!). Ε ποιον υπηρετείς ρε επιτέλους; Ιδεολόγος είσαι εσύ; Τι ιδεολόγος είσαι, που κάθεσαι και εξυπνείς τον κάθε... υπάλληλο του ΚΕΠ, μαζί με τον Χίτλερ και τον Στάλιν. Αυτό είναι βαριά ψυχανωμαλία, δεν είναι ιδεολογία!

Σε όλα αυτά που λες, π.χ. στις ταυτότητες, στα διπλώματα, στην εθνική άμυνα, υπάρχει δουλειά να γίνει ή όχι; Αν υπάρχει δουλειά, τη δουλειά την κάνει καλύτερα ο Καπιταλισμός και οι ιδιωτικές επιχειρήσεις. Αν δεν υπάρχει δουλειά, τότε ενεργείς κατά του Ελληνικού Λαού και τον καταναγκάζεις να πληρώνει κάποια άτομα που δεν κάνουν δουλειά. Είτε με τους τύραννους, είτε με τους Έλληνες.

Αν η Εθνική Άμυνα είναι δουλειά, αυτή τη δουλειά θα την κάνει καλύτερα ο επαγγελματίας ιδιώτης, για τον απλούστατο λόγο ότι ακόμα και μέσα στα γραπτά σου αποκαλύπτεις ότι έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου την αρπαχτή, το άραγμα, την εργασιακή ασφάλεια, δηλαδή πράγματα με κόστος. Ό,τι και να κάνεις επομένως, μονοπωλιακά ως Κράτος, θα χρεώσεις επιπλέον αυτό το κόστος. Ο ιδιώτης που ανταγωνίζεται με τους άλλους δεν θα το χρεώσει.

Μεγάλα έργα αναλαμβάνονται από τον ιδιωτικό τομέα, μόνο όταν υπάρχει ζήτηση. Η google έχει κεφαλαιοποίηση 500 δις. Το ΑΕΠ όλης της Ελλάδας και όλων των Ελλήνων είναι μια τρίχα από τα αρχίδια μιας ανώνυμης (ημί)καπιταλιστικής εταιρείας. Το μονοπώλιο σημαίνει τυραννία και είναι ανθελληνικό. Η Ελλάδα μπορεί να αποκτήσει ένα τεράστιο πυρηνικό οπλοστάσιο, μαζί με το σύστημα μεταφοράς (delivery system) και μια επαρκή αντιπυραυλική ασπίδα τύπου Iron Dome. Για τα πρώτα έχω αναλύσει το κόστος και είναι πενιχρό και το δεύτερο κοστίζει μισό δισεκατομμύριο (και οι 10 μονάδες με κάθε μονάδα να λειτουργεί ανεξάρτητα). Αυτά είναι γελοία ποσά. Ο λόγος για τον οποίο δεν τα έχουμε αυτά είναι ότι στα κρατικά μονοπώλια της εκπαίδευσης δεν φτιάχνουν επαγγελματίες φυσικούς και τεχνίτες του είδους αλλά υποψήφιους κοπανητές σφραγίδων για τα ΚΕΠ. Οι δε υποψήφιοι κοπανητές κοροϊδεύουν την κοινωνία και πετάνε καμία ατάκα του μαρξ και της κβαντομηχανικής για να το παίζουν γραμματιζούμενοι πριν πιάσουν γραφείο στο Κράτος. Οι εβραίοι τα ξέρουν όλα αυτά και πουλάνε άρματα "μάχης" για να έχουν να θαυμάζουν οι ντόπιοι στρατόκαβλοι οπαδοί των ΚΕΠ τους νέους που βγάζουν φουσκάλες στα πόδια περιπολώντας τις λαμαρίνες. Εμείς θα νομιμοποιήσουμε αυτές τις μπίζνες και οι Έλληνες, οι οποίοι έχουν τα προσόντα, θα παράξουν αυτά τα όπλα.

Και θα βγάλουμε (ως Έθνος) και τρελά χρήματα, γιατί θα τα εξάγουμε σε όλον τον κόσμο και στ'αρχίδια μας ο ΟΗΕ. Τη δουλειά θα την κάνουν ιδιώτες. Εμείς δεν θα τους έχουμε γραμμένους ούτε καν στην εφορία, γιατί δεν θα υπάρχει εφορία. Και δεν θα τα κονομήσουμε μόνο από εκεί. Όλα τα άλλα Κράτη έχουν παράνομα τα ναρκωτικά, που σημαίνει έχουν δημιουργήσει τεχνητά υψηλές τιμές. Οι Έλληνες θα τα παράγουν νόμιμα και θα τα προμηθεύουν, μέσω υπάνθρωπων διακινητών, σε όλη την  οικουμένη. Το ίντερνετ, η διασκέδαση, ο τουρισμός χωρίς φόρους, θα μπορείς να κάνεις τα πάντα στην Ελλάδα και τα λεφτά σου θα είναι επτασφράγιστο μυστικό από όλα τα υπόλοιπα Κράτη,  και όλο το χρήμα θα έρθει εδώ.

Πόσες χιλιάδες Άντρες υπάρχουν στον κόσμο που θέλουν να σκοτώσουν; Άπειρες. Το Κράτος, ο φεμινισμός, οι αντιλευκοί και οι υπάνθρωποι, τους έχουν δημιουργήσει προβλήματα τεράστια, δεν μπορούν να αναπνεύσουν, θέλουν κάπου να ξεσπάσουν. Ε πόσο κοστίζει ένας άνθρωπος κατώτερης ράτσας να τον πιάσουν και να τον μεταφέρουν με αλυσίδες στην Ελλάδα; Νόμιμα, δεν μιλάω για κάτι παράνομο. Το πολύ 2-3 χιλιάρικα το κεφάλι (μαζί με το σώμα) συν τα καύσιμα του πλεούμενου. Ε πόσα θα πλήρωναν οι Άντρες της μεσαίας και υψηλής τάξης για να σκοτώσουν νόμιμα; Να βάλουν τα χέρια τους γύρω από τον λαιμό του υπάνθρωπου, να τον ανοίξουν στα δυο με τα νυστέρια, να του βγάλουν τα σωθικά, να τον κοπανάνε στους τοίχους και να τον κόψουν κομματάκια; Εγώ λέω ότι και 10 χιλιάρικα να βάλω την τιμή, οι πωλήσεις θα ξεπεράσουν τα αυτοκίνητα παγκοσμίως. Όλη η Ελλάδα θα γεμίσει σφαγεία με τουρίστες, Νορβηγούς, Σουηδούς, Κινέζους, Αυστραλούς, Άγγλους, Αμερικάνους, εβραίους, κοσμοπολίτες. Και τι θα κάνουν οι κυανόκρανοι; Θα έρθουν να μας πουν γιατί δεν φορολογούμε το αίμα που κυλάει με το λίτρο; Ούτε σε ξέρω ούτε σε είδα, θα είναι η δουλειά. Οι παιδόφιλοι που θα γαμάνε;

Μόνη λύση η κατάργηση όλων των μονοπωλίων του Κράτους, ο οπλισμός όλων των Ελληνων και η αποκέντρωση της Εθνικής Άμυνας αυτόνομα σε κάθε νόμο.Quote
Και με τους 500 χιλιαδες φανατικους σταλινικους τι θα κανεις, θα τους στειλεις εξορια;
Τι θα κάνουν οι σταλινικοί όταν οι Έλληνες νοικοκυραίοι έχουν όπλα; Θα τους πειράξουν τα σπίτια;
Τι θα κάνουν οι σταλινικοί όταν μειώνεται σταθερά η φορολογία; Θα αναγκαστούν να δουλέψουν.
Τι θα κάνουν οι σταλινικοί όταν όλοι οι δρόμοι είναι ιδιωτικοί; Ποιον δρόμο θα κλείνουν και ποιους θα απειλούν;
Τι θα κάνουν οι σταλινικοί όταν κανείς τους δεν δουλεύει στο Κράτος; Ποια μονοπώλια θα κλείνουν για να εκβιάζουν τον λαό;
Τι θα κάνουν οι σταλινικοί όταν θα μπορούν να εφαρμόσουν κομμουνισμό στα σπίτια τους και να συστήσουν οργανώσεις μέσα στις οποίες θα εργάζονται ο καθένας σύμφωνα με αυτά που έλεγε ο Μαρξ και τα συναφή παραμύθια;
Μακάρι να πάρουν τα όπλα εναντίον των 10 εκατομμυρίων ΕΝΟΠΛΩΝ Ελλήνων να τους τελειώσουμε αυτήν τη φορά!
Μακάρι να κάνουν και τρομοκρατία εναντίον των Ελλήνων και να τους λεηλατούν τα μαγαζιά, να ανοίξουν όλοι οι ένοπλοι Έλληνες τα μάτια τους, όταν το Κράτος δεν θα τους φορολογεί, και να δουν τον πραγματικό εχθρό τους.
Και από ποια κανάλια θα τα λένε αυτά; Και από ποια πανεπιστήμια θα διδάσκουν; Ποιος θα πληρώνει για να υπάρχει το WebWar;

Πουθενά δεν θα είναι οι κομμουνιστές. Η κρατικοδίαιτη δεξιά έφτιαξε τον κομμουνισμό σε αυτήν την χώρα και μόλις ο κρατικισμός εκλείψει θα εκλείψει και ο κομμμουνισμός.

Αλλά φυσικά για το πρώτο χρονικό διάστημα χρειάζεται καταστολή. Όταν έρθουμε στην εξουσία θα ορίσουμε μια ημερομηνία πλειστηριασμού όλων των σχολείων και πανεπιστημίων. Οι κομμουνιστές-χρυσαυγίτες-πασόκοι-νδ-σύριζα θα αφηνιάσουν, θα βγαίνουν στους δρόμους και θα απειλούν τους Έλληνες. Εκεί χρειάζεται και σφαίρες και κάτεργα και εξορίες και απελάσεις. Μέχρι να γίνουν όλα τα παραπάνω χρειάζεται καταστολή. Μέχρι να σπάσουν τα μονοπώλια, να επιτραπεί ο κομμουνισμός εντός ατομικών ιδιοκτησιών, να εξοικειωθεί ο Έλληνας με το όπλο, χρειάζεται 2-3 χρόνια Καπιταλιστικής Χούντας.
« Last Edit: June 10, 2016, 11:05:59 pm by Pinochet88 »