Author Topic: Οι τάξεις και η ταξική πάλη στον καπιταλισμό , οι ε_  (Read 316 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Εθνικόφρων

  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • Posts: 78
  • Φήμη 0
    • View Profile
    • http://sshellas88.wordpress.com/
και πότε είπα εγώ ότι δεν θα καθοδηγηθεί το προλεταριάτο από κάποιον αρχηγό; Η δικιά σου βολεμένη άποψη ότι "αφού δεν κάνουν οι σημερινοί πολιτικοί δε μπορεί να γίνει τίποτα" έχει αποδειχτεί άκυρη από την ιστορία. Γιατί και το 1941 που οι επίσημοι πολιτικοί όλων των παρατάξεων διάλεξαν το δρόμο της εθνικής προδοσίας, βρέθηκαν οι επαναστάτες, οι αρχηγοί της λαϊκής πάλης, ο Βελουχιώτης, ο Μπελογιάννης, ο Ζαχαριάδης κλπ. να καθοδηγήσουν το λαό. Με τη δικιά σου λογική, δε θα γινόταν ποτέ καμία αλλαγή στον κόσμο και δε θα άλλαζε κανένα πολιτικό φάσμα γιατί όλοι θα έλεγαν "δε μπορεί να γίνει τίποτα, άρα μένουμε σε αυτούς που έχουμε".

Οι κομμουνιστές έχουν οικονομικό-πολιτικό πρόγραμμα, και μάλιστα το πιο σαφές και εμπεριστατωμένο από όλους, το πρόγραμμα του Μαρξισμού-Λενινισμού. Αν εσύ δεν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις Μαρξ και Λένιν, μη μιλάς για τα οικονομικά προγράμματα των άλλων.

Σε καμία αντίφαση δεν πέφτω, μικροαστική ιδεολογία ήταν ο εθνικοσοσιαλισμός ανέκαθεν, μέχρι και ο Γκέμπελς το έχει παραδεχτεί έμμεσα.

Εσείς οι "εθνικοσοσιαλιστές" που είστε "η μόνη δύναμη να ανατρέψετε τον καπιταλισμό παγκοσμίως" (άσχετα αν δεν τον ανατρέψατε ούτε καν στη Γερμανία όταν είχατε την εξουσία), για πες μου, τι "πρόγραμμα" έχετε; Ψηφίζουμε Σαμαρά και δέρνουμε Πακιστανούς; Σας διαβεβαιώ ότι έχουν αρχίσει κιόλας να τρέμουν τα θεμέλια του διεθνούς καπιταλισμού με αυτό το "πρόγραμμα".

Εκ του ασφαλούς μπορούμε όλοι να κάνουμε κριτική, και από το αναπαυτικό στρώμα του καναπέ μας ακόμα περισσότερο.
"Οι κομμουνιστές έχουν οικονομικό-πολιτικό πρόγραμμα, και μάλιστα το πιο σαφές και εμπεριστατωμένο από όλους, το πρόγραμμα του Μαρξισμού-Λενινισμού":Πάλι αερολογίες...Κανονικό πολιτικό πρόγραμμα δεν έχετε.Και ένας υποβαλκάνιος κατσίβελος σαν εσένα,προσπαθεί να αναιρέσει την εξής πραγματικότητα:Όλος ο αριστερος χώρος στην Ελλάδα δεν έχει βρει εναλλακτική λύση για να προτείνει.Περίμενε εσύ να αναστηθεί ο βελουχιώτης για να σου βρει την λύση.

Η δικιά μου λογική περιορίζεται σοτν εθνικοσοσιαλιστικό χώρο που υπάρχει στην Ελλάδα.Και όχι,δεν έχουμε λύσεις,σαν πολιτικός χώρος είμαστε μικρότερης κλίμακας απ' αυτή του κομμουνισμού.Επίσης,δεν έγραψα για ανατροπή του καπιταλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά σε εθνικό.
«Η μεγάλη δύναμη του ολοκληρωτικού κράτους είναι ότι αναγκάζει αυτούς που το φοβούνται να το μιμηθούν.»
Αδόλφος Χίτλερ