Author Topic: Οι τάξεις και η ταξική πάλη στον καπιταλισμό , οι ε_  (Read 340 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Εθνικόφρων

  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • Posts: 78
  • Φήμη 0
    • View Profile
    • http://sshellas88.wordpress.com/
Πάλι τα ίδια; Μα καλά πολύ μυαλό θέλει για να καταλάβετε ότι σκοντάφτετε συνέχεια γιατί ζείτε στα σκοτάδια; Ανοίξτε τα μάτια σας, τι τάξεις και μαλακίες;

Ο Α πηγαίνει πρώτος σε ένα κομμάτι Γης. Πειράζει κανέναν; Όχι. Ειρήνη, πρώτος που το καλλιεργεί. Αν ο Β είναι τεμπέλης και τον χέσανε στο πηγάδι, όπως εσείς, πηγαίνει στον Α και λέει "Αλφα καλέ μου, επειδή εγώ όταν μοίραζε ο Θεός μυαλά κρατούσα ομπρέλα μπορώ να δουλέψω στο χωράφι σου και να παίρνω ένα μικρό ποσοστάκι;" Που στην πούτσα έιναι η εκμετάλλευση; Αν ο Β πάει με το μαχαίρι, ΕΚΕΙ είναι η εκμετάλλευση. Αν ο Β πει "το χωράφι δεν ανήκει στον Α που το καλλιέργησε πρώτος αλλά ανήκει στην κοινωνία" - γαμώ την "κοινωνία" σας αντικοινωνικά παράσιτα, έχετε βιάσει όλο το λεξιλόγιο! - ΕΚΕΙ είναι η εκμετάλλευση, γιατί στο όνομα της "κοινωνίας", της "δικαιοσύνης" - σκατά στο τάφο σας - ΕΚΕΙ παίρνει τον πλούτο που παρήγαγε κάποιος ΑΛΛΟΣ. Ο Β παίρνει το χωράφι που καλλιέργησε ο Α. ΕΚΕΙ είναι η εκμετάλλευση, στους φόρους, στην ιδέα ότι όλα ανήκουν στην "κοινωνία", πράγμα το οποίο λένε οι κλέφτες, όταν κλέβουν την περιουσία των άλλων.

Το ίδιο και με το κεφάλαιο. Δεν το έφτιαξε ο Β το κεφάλαιο. ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Ο ΕΡΓΑΤΗΣ γεννήθηκε υπάνθρωπος, ΜΠΕΚΡΗΣ (ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΚΡΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ), καθυστερημένος, αμαθής, σε πηγάδι, παρακατιανός. Δεν έφτιαξε τίποτα := δεν του ανήκει τίποτα. Εκείνος που το έφταξε το κεφάλαιο, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΘΥΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ, το παίρνει. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΣ, Ο ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΗΣ, Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ. Αν το εργοστάσιο φτιάχτηκε με την αποταμίευση του προ-προ πάππου και του προπάππου του Α ανήκει σε αυτούς, αυτοί ΜΟΝΟ έχουν το δικαίωμα να το δώσουν στον παππού, αυτός στον πατέρα και μετά στον γιο. Αυτό είναι εθελοντισμός, αυτό είναι μη βία. Αυτό είναι ΕΙΡΗΝΗ, αυτό είναι Δημιουργία. Το να βγαίνει στο ίντερνετ, ο κάθε πουτανόσπορος, και να μηχανοραφεί πως θα κλέψει ότι έφτιαξαν άλλοι και πως θα ενεργήσει παρά την βούλησή τους (γιατί δεν το έφτιαξαν για εσένα ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΟΡΕ ΣΤΡΑΣΕΡΙΚΕ και δεν θα το έφτιαχναν ποτέ και κανείς δεν θα κάνει φτιάξει τίποτα ποτέ αν γνωρίζει ότι ένας πουτανόσπορος σαν και σένα θα το πάρει, στο όνομα της φυλής και της τάξης και της υφομοταξίας των παρασίτων, σκατά στον τάφο σου!) δεν είναι τίποτα άλλο παρά παρακμή, αντίδραση, μίσος (με την κακή έννοια) και χαζομάρα, πάνω από όλα. χαμηλό iq = κάθε μπάσταρδος το έχει.

Αν όλοι ήταν μπάσταρδοι σαν και σένα η ανθρωπότητα θα σερνόταν ακόμα ανάμεσα στις ρίζες των φυτών μαζί με τους γυμνοσάλιαγκες γιατί κανείς δεν θα δημιουργούσε και η όλη "επιστήμη" του κλέφτη, δλδ τι θα αρπάξουμε στο όνομα του Θεού, της Φυλής, της Τάξης, της Πούτσας, δεν θα είχε νόημα. Οι ρίζες και τα χώματα είναι το όραμά σου!

Το να έρθεις εσύ, το ΠΑΡΑΣΙΤΟ, και να πεις, το χωράφι μου ανήκει γιατί ανήκει στην τάξη μου, το κεφάλαιο μου ανήκει γιατί δικαιοσύνη και κοινωνική συναντίληψη και σκατά στον τάφο σου είναι ΚΛΟΠΗ, ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΠΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΟΝΟ!

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ, ΜΟΝΟ ΠΙΘΗΚΟΣ!
ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΠΕΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΕΚΕΙ!

mises org
Αν 5 Α έχουν μαζέψει όλα τα χωράφια χωρίς να δίνουν περιθώρια για να δημιουργήσει ο Β;
Νεοφιλελεύθερος είσαι;
«Η μεγάλη δύναμη του ολοκληρωτικού κράτους είναι ότι αναγκάζει αυτούς που το φοβούνται να το μιμηθούν.»
Αδόλφος Χίτλερ