Author Topic: Οι τάξεις και η ταξική πάλη στον καπιταλισμό , οι ε_  (Read 343 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
Αγόρι μου,ζεις την ουτοπία σου.Η Αργεντινή είναι έτοιμη για εμφύλιο λόγω της φτώχιας,η Κούβα αρχίζει και ανοίγει την οικονομίας της-ήδη υπάρχουν ιδιωτικές μικροεπιχειρήσεις(με μεγάλη φορολογία φυσικά).Επίσης,η Αργεντινή έχει την  μεγαλύτερη παραγωγή και εξαγωγή κρέατος στον κόσμο.Εμείς δεν έχουμε τίποτα.
Επίσης,ακόμη δεν μου έχεις απαντήσει.Οι τράπεζες έχουν ήδη περάσει στην κατοχή του κράτος για την ανακεφαλοποιησή τους.Με το μνημόνιο εξασφαλίζουμε την θέση μας στην ευρωζώνη και στο ευρώ.Άμα καταργήσουμε το μνημόνιο,αυτομάτως φεύγουμε απο την ευρωζωνη και γυρνάμε σε εθνικό νόμισμα.Ξέρεις τι επιπτώσεις θα έχει στο ήδη "χτυπημένο" βιοτικό μας επίπεδο,η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα;
Θέλω να μου προτείνεις μια ενναλακτική-ρεαλιστική λύση καλύτερη του μνημονίου με ιδεολογική βάση τον σοσιαλισμό.Για τα ελληνικά δεδομένα πάντα.
Όσο για την ιδεολογία μου,εθνικοσοσιαλιστής είμαι·και όχι κανένας θολοκουλτουριάρης κομμουνιστής που δεν βλέπει την πραγματικότητα.
Έτσι ήσασταν πάντα οι στρασσέρες τσιράκια της δεξιάς. Ρε φαν του Άδωνι στον απλό άνθρωπο που έχει κάποια λεφτά στην τράπεζα δεν θα του κάνει διαφορά αν τα χάσει από την χρεοκοπία ή του τα φάνε μέσω των φόρων του μνημονίου το ίδιο θα είναι το αποτέλεσμα να μείνει άφραγκος και μάλιστα με το μνημόνιο έτσι και μείνει άφραγκος μετά το κράτος θα του πάρει και ότι άλλο έχει επειδή δεν θα έχει πλέον να πληρώσει τους φόρους. Και δεν μιλάω μόνο για τον εργάτη/υπάλληλο που έχει έναν μισθό και ένα σπίτι μιλάω για όσους έχουν μέχρι και 500.000 χιλιάρικα στην τράπεζα 2 και 3 σπίτια κτλ όλους στον δρόμο θα τους βγάλει το μνημόνιο εκτός από τους Βαρδινογιάννηδες, τους Λάτσηδες κτλ. Αν θεωρείς ότι το μνημόνιο είναι λύση τότε τράβα στην ΝΔ και μην μας κάνεις τον εθνικιστή.