Author Topic: Οι πολιτικές πιθανότητες του Αναρχοκαπιταλισμο  (Read 305 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Codename Nemesis Ghost

  • Guest

Quote
Τι είναι η αξιοκρατική δημιουργία του πλούτου; Δεν υπάρχει ούτε αξιοκρατική δημιουργία του πλούτου, ούτε αναξιοκρατική. Η δημιουργία είναι δημιουργία και η κλοπή κλοπή. Βρίσκεται προς το συμφέρον των ανθρώπων να επιβλέπουν μόνοι τους το να μην γίνονται κλοπές και αυτό μπορεί να επιτευχθεί εύκολα σε μια κοινωνία με ελεύθερη οπλοφορία. Κανείς δεν θέλει να πέσει θύμα κλοπής από κανέναν επιτήδειο άρα όλοι θα δεσμευτούν να θέσουν τα όπλα τους στην υπηρεσία της προστασίας της περιουσίας. Ιδιωτικές αστυνομίες θα ξεφυτρώσουν σε κάθε γειτονιά οι οποίες θα αναγνωρίζουν ιδιωτικά δικαστήρια και δεν θα επιτρέπουν σε κανέναν να κλέψει, ασκώντας αμυντική βία σε κάθε ληστή.

Αν δεν μπορείς να εξυπηρετήσεις τις ανάγκες των συνανθρώπων σου, δηλαδή να αποκτήσεις πελάτες, να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες και να εργαστείς αποτελεσματικά τότε μπορείς να ονομάσεις αυτούς που τα καταφέρνουν καλύτερα από εσένα "λαμόγια". Η ανικανότητά σου είναι ο λόγος του σοσιαλισμού σου!



Λολ, ρε καημένε το χεις κάψει τελείως νεοφιλεύθερε κομπογιαννίτη, κόψε τους αμερικάνους βρε γελοίε, "ιδιωτικά δικαστήρια" λέει, που, στην Ελλάδα;;; Όλοι εναντίον Όλων και απόλυτη αυτοδικία σημαίνει αυτό, δηλαδή Βία γενικευμένη όχι στο τετράγωνο, αλλά στον ΚΥΒΟ, άχρηστε.

ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ σημαίνει μόνο το εξής: δωρεάν υγεία, τροφή και στέγαση, από γεννήσεως μέχρι θανάτου. Και χρειάζεται απόλυτος κεντρικός σχεδιασμός και ασφαλώς ΘΥΣΙΕΣ για ΟΛΟΥΣ τους πολίτες ενός Συνόλου, που αξίζουν όμως, αν το Σύνολο πρόκειται να απολαύσει τα αγαθά αυτά και την απόλυτη κοινωνική ειρήνη που η εφαρμογή τους θα συνεπάγεται. Και απέναντι σε αυτό το μεγαλειώδες επίτευγμα, το Εξελικτικό Βήμα από τις βρωμο"κοινωνίες" του κέρδους και του χρήματος, στις κοινωνίες της καθολικής συμβίωσης και συντροφικότητας, εσύ έχεις να πεις "να αποκτήσει κανείς πελάτες".....   τόσο μικρόψυχος και μικρόνοος είσαι. Σοσιαλιστής δεν είμαι, αλλά ρεαλιστής και αληθινός Ανθρωπιστής, νεοφιλεύθερε αρχι-κρετίνε καμένε από τα αμερικανάκια και τις αρχιδιές τους.