Author Topic: Οι πολιτικές πιθανότητες του Αναρχοκαπιταλισμο  (Read 299 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hillbilly

  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • Posts: 37
  • Φήμη 0
  • ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ,ΕΘΝΙΚΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ
    • View Profile
 Μίστερ Μάξ ξεπέρασες τα όρια αριστερίστικης προπαγάνδας.Φυσικά και υφισταται ο όρος αναρχοκαπιταλισμός στις πολιτικές επιστήμες και μάλιστα περιλαμβάνεται ως άλλο ένα ελευθεριακό παρακλάδι του αναρχικού χώρου. Αποτελεί το αντίπαλο δέος του αναρχοκομμουνισμού και η δεύτερη πιο αρεστή λέξη με το συνθετικό αναρχ- που αρέσει σε εμας τους Έλληνες νεοφιλελεύθερους, μετά τον αναρχοχριστιανισμό.

 Ξεστραβώσου αριστερίζοντα ανάρχα. http://en.wikipedia.org/wiki/Anarcho-capitalism

   Το φασιστικό παραμυθάκι των Εξαρχείων ,ότι οι αναρχικοί αναγκαστικά πιστεύουν σε αριστερές μορφές οργάνωσης της οικονομίας να τελειώνει.Η αναρχία σαν κίνημα δεν ανήκει ουτε στην αριστερά ούτε στη δεξιά, ανήκει στην απόλυτη ελευθερία.Το πως εκλαμβάνει ο κάθενας την ελευθερία δίνει τα διάφορα παρακλάδια του αναρχισμού, που σίγουρα η αριστερά δεν έχει το μονοπώλιο(η Ελλάδα αποτελεί εξαίρεση λόγω ιδεολογικών συμπλεγμάτων συμμοριτοπολέμου).

Παραθέτω την εικόνα που αντιπροσωπεύει το κίνημα του αναρχοκαπιταλισμού σύμφωνα με το ευαγγέλιο του αναρχοκαπιταλισμού: Brown, Susan Love, The Free Market as Salvation from Government: The Anarcho-Capitalist View

« Last Edit: September 26, 2012, 05:39:23 pm by hillbilly »

By rednex88 at 2012-01-29