Forum > Ιστορία και Ιδεολογία.

Οι θεσεις της ΧΑ για αποκρατικοποιησεις

(1/6) > >>

mistermax:
ψαχνω τις θεσεις της ΧΑ για τις αποκρατικοποιησεις των ΔΕΚΟ, και δεν βλεπω καποια ανακοινωση τυπου ή σχολιο στο συνηθως πολυλαλιστατο σαητ τους. Μονο για καταθεσεις στεφανων μιλανε, για αστειακια με τον τσιπρα και βιντεακια με τον ρητορα Παπα στην βουλη.

Ποια η θεση τους για τις αποκρατικοποισεις των ΔΕΚΟ;

Babi Yar:
χτες πάντως άκουγα στο ράδιο (δεν έχει σημασία σε ποιο) έναν που δήλωνε μέλος της χρυσής αυγής, και όταν ήρθε η συζήτηση στα δημόσια ιδρύματα και αυτός πρότεινε να γίνουν ιδιωτικά, ο συνομιλητής του του είπε ότι έτσι θα πληρώνεις τα μαλλιοκέφαλά σου για το καθετί, και ο χρυσαυγίτης απάντησε "έλα μωρέ, και στο ΙΚΑ όταν πας πληρώνεις και δε σε φροντίζουν πάλι" (και στο τέλος κατέληξε να λέει πάλι τα γνωστά για Σκοπιανούς και Βουλγάρους που έχουν "ελεύθερη περίθαλψη" στα ελληνικά νοσοκομεία (!!!). Από ότι φαίνεται, του διαφεύγει ότι αν γίνουν όλα ιδιωτικά, οι ιδιώτες θα είναι ανεξέλεγκτοι και θα ανεβάσουν τις τιμές τόσο, ώστε να πεθαίνεις με την παραμικρή αρρώστεια επειδή δε θα έχεις τα φράγκα να πληρώσεις το νοσοκομείο, το παιδί σου, και μυαλό Αϊνστάιν να έχει, θα μένει αμόρφωτο γιατί έτυχε να είναι από φτωχή οικογένεια και αυτά οι μεγαλοκαπιτάλες δεν τα συγχωρούν, και η ανεργία θα έχει φτάσει ούτε λίγο ούτε πολύ στο 70% (αν δηλαδή τα πενηντάρικα και τα κατοστάρικα που θα παίρνουν οι εργαζόμενοι το μήνα δεν θεωρηθούν ανεργία, αλλιώς είναι ακόμα μεγαλύτερο το νούμερο). Αυτή είναι η Ελλάδα που ονειρεύεται ένα μεγάλο μέρος των χρυσαυγιτών. Aλλά δε βαριέσαι, θα είμαστε "εθνικά αναγεννημένοι".

μπαρουφακης:
Δεν χρειάζονται δελτία τύπου της ΧΑ για να καταλάβουμε τι πρεσβεύουν και ποιον εξυπηρετούν. Ήδη το παράδειγμα της αγροτικής τράπεζας που ξεπουλήθηκε έναντι πινακίου φακής και η ουσιαστικά μηδενική αντίδραση εκ μέρους της ΧΑ δείχνει πολλά. Το μεγαλύτερο αστείο όμως είναι ότι υποστηρίζουν την ανάπτυξη της εθνικής παραγωγής. Δεν μας εξηγούν όμως για ποια εθνική παραγωγή μιλάμε όταν στην αγροτική ,που από το δημόσιο πέρασε στον Σάλλα και την μισοξερχαβαλωμένη Πειραιώς, είναι υποθηκευμένη η μισή και βάλε αγροτική γη και που ΄τωρα το κράτος δεν μπορεί να κάνει κάτι.

mistermax:
να προσθεσω και μια αλλη πληροφορια απο την σκληρη αντισυστημικη και αντικαπιταλιστικη ΧΑ, οτι ο παναγιωταρος στην βουλη, ειπε  με αφορμή την ρύθμιση για το «πλωτό μουσείο Νεράιδα» του Ιδρύματος Γιάννη Λάτση

«Θα μπορούσε κάλλιστα αυτό το μουσείο να κάνει πολύ καλή δουλειά, ευρισκόμενο στα χέρια του Ιδρύματος Λάτση»

απλα γκουγκλαρετε το και θα το δειτε οτι υπαρχει σε πολλα σαητ.

Δυστυχως ομως η ΧΑ δεν εχει αναρτημενη την ομιλια του βουλευτη της ΧΑ στο σαητ της. Εκει, παλι, μονο τραγουδακια και σχολιασμος της επικαιροτητας σε επιπεδο "εσπρεσσο", να το καταλαβαινει ο μεσος κρετινος Ελληνομπαν.

FringeElements:
Εξαρτάται τι αποκρατικοποιούμε. Το νοσοκομεία πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν και όποιος δεν μπορεί να επιβιώνει μόνος του να πεθαίνει. Τα σχολεία όχι. Το ρεύμα, νερό κτλ δεν με ενδιαφέρει. Θέλω όμως να μπούνε κάμερες στους δρόμους και τα σπίτια, ούτως ώστε να διαβεβαιωνόμεθα ότι κάθε στιγμή των μελών της φυλής είναι αφιερωμένη στην Φυλή και το Έθνος και πουθενά αλλού.

Επίσης πρέπει να κρατικοποιηθεί ο γάμος. Έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε και ευγονική και να λύσουμε το πρόβλημα της μαλακίας (αριστεράς) και υπογεννητικότητας.

Οι τηλεπικοινωνίες είναι εκ των ων ουκ άνευ ότι πρέπει να ελέγχονται από το κράτος.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Reply

Go to full version