Poll

ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΕΙ Ο MIKE ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ;

Author Topic: Ο Σαμαράς είναι μπολσεβίκος  (Read 815 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Libertarian

 • Guest
ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ, Η ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΙΑ ΑΝΑΡΧΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΕΓΛΑΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

callan

 • Μπράβος
 • Major
 • *****
 • Posts: 711
 • Φήμη 0
  • View Profile
Περιμένουμε ακομα το link με το fb του πι-elements.

Χριστίνα πάρε μου μια πίπα και δεν θα σε χρεώσω τίποτα.

Anarxogamis

 • Guest
Πάρε φόρα από τον τάφο του μωρού σου και κλάσε μας τα άρια και υπερφασιστικά αρχίδια πουτανάρα ή κωλόπουστα. Χέζω στον τάφο του παππού σου καργίολα, θα σε βρούμε.

Darw

 • Guest
Είναι πανεύκολο να δει ο καθένας ότι η προέκταση των δυσμενών συνθηκών που ευνόησαν το μεγαλύτερο εγκέφαλο είναι ο καπιταλισμός, τον οποίο τον δημιούργησαν τα συγκεκριμένα (έξυπνα) χαρακτηριστικά για να αυτοαναπαράγονται. Οι γόνοι των μεγάλων εγκεφάλων έφτιαξαν ένα σύστημα από την δυστυχία του οποίου μπορούν και ωθούνται στο να ξεχωρίσουν μόνο οι καλύτεροι εγκέφαλοι και ο ταξικός χαρακτήρας της αναπαραγωγής, που εγγυάται η ατομική ιδιοκτησία, προστατεύει τους ευγενείς από την επιμειξία με τους κατωτέρους.

Μπουαχα....χα....χα!!!Θελει ο μπολσεβίκος να κρυφτει και η χαρα δεν τον αφήνει!
Ωστε ο καπιταλισμος δημιουργει δυσμενείς συνθηκες για τους αδυνατους;Δημιουργει δυστυχία για συγκεκριμένη τάξη;Που τα διαβασες αυτά;Στο Κεφάλαιο του Μαρξ ή στα διδάσκουν στον Περισσό;
Ο καπιταλισμος δημιουργει πλούτο.Δημιουργει πιτα η οποια μπορει να μη μοιραζεται ισα αλλα ολοι εχουν μεριδιο στην πιτα.....πάντα αναλογο με το μεγεθος της πιτας.Ο καθενας χρησιμοποιει το μεριδιο απο την πιτα που του αναλογει για να καλυψει τις αναγκες του.Οι λιγοτερο ικανοι για τη διαιώνιση των γονιδιων τους θα χρησιμοποιήσουν το μεριδιο τους για να αμβλύνουν τη δραση των ελαττωματικών φαινότυπών τους.Αυτη ειναι κύρια αναγκη τους και με αυτο τον τροπο μειώνουν την εξελικτικη πιεση που προκαλουν τα υστερούντα γονιδια τους.

Ο καπιταλισμος μειωνει την εξελικτικη πιεση για ολους.Ξεπλυνε τον εγκεφαλο σου απο τα μαρξιστικα καταλοιπα πριν το επομενο συνεδριο ΠΦΑναρχοκαπιταλιστών.

FringestElements

 • Guest
Όπως απέδειξα η ένταση της εξελικτικής πίεσης είναι αμφιβόλου λογικής concept. Η εξελικτική πίεση πάντα υφίσταται ακόμα και όταν όλοι οι φτωχοί (κακώς) έχουν πίτα να φάνε. Η ανισότητα είναι αυτό το οποίο τους πιέζει να αποκτήσουν περισσότερο πλούτο, ούτως ώστε να βρουν καλύτερο ταίρι και να διαιωνίσουν τα γονίδιά τους εις βάρος των υπολοίπων. Εν αντιθέσει με τα εξισωτικά συστήματα όπως ο σοσιαλισμός-κολλεκτιβισμός, ο καπιταλισμός είναι ελιτίστικο σύστημα και ξεχωρίζει την ήρα από το στάρι. Ο λόγος για τον οποίο τόσο πολλοί αντιδρούν στον καπιταλισμό είναι επειδή νοιώθουν την δυσωδία όντες ανάμεσα στα υποεξελικτικά αρχίδια και ενοχλούνται από τις υπάνθρωπες τρίχες του θανάτου ενώ φθονούν εκείνους τους λίγους Εκλεκτούς Άνδρες και Γυναίκες που βρίσκονται στην χρυσή εξελικτική βάλανο του καπιταλιστικού θρόνου της οικονομικής αξιοκρατίας και χύνουν τα γονίδιά τους εις τους πέντε ωκεανούς του μέλλοντος.Darw

 • Guest
Όπως απέδειξα η ένταση της εξελικτικής πίεσης είναι αμφιβόλου λογικής concept.

Πως απέδειξες κατι τετοιο ρε παπάρα;


Quote
Η εξελικτική πίεση πάντα υφίσταται ακόμα και όταν όλοι οι φτωχοί (κακώς) έχουν πίτα να φάνε. Η ανισότητα είναι αυτό το οποίο τους πιέζει να αποκτήσουν περισσότερο πλούτο, ούτως ώστε να βρουν καλύτερο ταίρι και να διαιωνίσουν τα γονίδιά τους εις βάρος των υπολοίπων. Εν αντιθέσει με τα εξισωτικά συστήματα όπως ο σοσιαλισμός-κολλεκτιβισμός, ο καπιταλισμός είναι ελιτίστικο σύστημα και ξεχωρίζει την ήρα από το στάρι. Ο λόγος για τον οποίο τόσο πολλοί αντιδρούν στον καπιταλισμό είναι επειδή νοιώθουν την δυσωδία όντες ανάμεσα στα υποεξελικτικά αρχίδια και ενοχλούνται από τις υπάνθρωπες τρίχες του θανάτου ενώ φθονούν εκείνους τους λίγους Εκλεκτούς Άνδρες και Γυναίκες που βρίσκονται στην χρυσή εξελικτική βάλανο του καπιταλιστικού θρόνου της οικονομικής αξιοκρατίας και χύνουν τα γονίδιά τους εις τους πέντε ωκεανούς του μέλλοντος.

Προφανώς η ανισότητα ηταν,ειναι και θα ειναι ο κυριος μηχανισμος που οδηγει σε διαφορικη αναπαραγωγη και επιβίωση.Οταν εφαρμόζεις εξ άνωθεν εξισωτικη βια σαφώς και λειτουργεις ενάντια στην κινητήριο δυναμη της ανθρώπινης ανέλιξης.
Πίσω στη σύγκριση της συζητησης μας ομως.....δεν υπήρξε ποτε πιο ελιτίστικη περίοδος για το ανθρωπινο ειδος απο τη περιοδο της νομαδικης περιπλάνησης στους παγετώνες της Ευρωπης.Εκεινη ήταν η περιοδος που μονο οι πραγματικά εκλεκτοι επιβίωναν και μόνον οι εκλεκτές ψωλές ηταν περιζητητες για αναπαραγωγη.Η ανακάλυψη της ιδιοκτησιας πενταπλασίασε τον ανθρώπινο πληθυσμό.Πλεον και τα υποεξελικτικά αρχιδια επιβίωναν και ζευγάρωναν.
Οι πηγες της πολύτιμης για την ανελιξη ανισότητας εκφυλιστηκαν.Η ανισοτητα προερχόμενη απο την ικανοτητα επιβιωσης σε φριχτες συνθηκες εκφυλίστηκε σε ανισότητα προερχόμενη απο την ικανοτητα παραγωγης πλούτου(ο οποιος διανέμεται εμμέσως σε όλους).
Δεν μπορεις να τα βάλεις στην ιδια ζυγαρια για να υποστηρίξεις τη μπουρδοθεωρία σου.