Author Topic: Ο Θεός είναι ο Καπιταλισμός!  (Read 431 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Ο Θεός είναι ο Καπιταλισμός!
« on: September 14, 2016, 01:10:12 pm »
Όλα τα πράγματα τα οποία έχουμε γύρω μας και παρατηρούμε, και εμείς οι ίδιοι, έχουν ένα αίτιο. Το αιτιατό ανάγεται στο αίτιό του. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνεται επ'άπειρον. Πρώτον γιατί δεν είναι λογικό (δεν ορίζεται σημειολογικώς) και δεύτερον διότι δεν υπάρχει άπειρος χρόνος. Για να πάμε από το αίτιο στο αιτιατό χρειάζεται χρόνος. Ο χρόνος είναι πεπερασμένος, διότι είναι ιδιότητα της ύλης, κατά προέκταση, αφού η ύλη είναι πεπερασμένη, και ο χρόνος είναι πεπερασμένος. Άρα είναι πεπερασμένα, και όχι άπειρα, τα αίτια που οδηγούν στα αιτιατά. Το πρώτο αίτιο δεν έχει αίτιο, δηλαδή είναι μόνο αίτιο, και όχι αιτιατό, εν αντιθέσει με όλα τα επόμενα γεγονότα τα οποία είναι τόσο αίτια, όσο και αιτιατά.

Το πρώτο αίτιο, αφού δεν έχει αίτιο δικό του, δεν έχει αρχή. Δεν εξαρτάται από τίποτα εκτός από τον ίδιο του τον εαυτό. Εξαρτά όλα τα επόμενα γεγονότα από αυτό, αλλά δεν εξαρτάται από τίποτα. Είναι σαν να λέμε το αφεντικό των γεγονότων. Αυτό το πράγμα, αυτό το γεγονός, αυτό το πρώτο κινούν, το ονομάζουμε Θεό.

Κάθε γεγονός αρχίζει και τελειώνει και αυτό γίνεται χρονικώς οριοθετημένα. Τότε ήταν η αρχή του ενός γεγονότος, τότε ήταν ή θα είναι η λήξη του, λέμε. Ο Θεός όμως δεν έχει αρχή, αυτό σημαίνει ότι δεν οριοθετείται χρονικά σε επίπεδο εκκίνησης. (Ο Θεός μπορεί να έχει τέλος, μπορεί και όχι. Δεν γνωρίζουμε εάν δεν παρατηρησουμε το τέλος και μπορούμε μόνο να το εκτιμήσουμε, εάν όντως υπάρχει.)

Αποδείξαμε λοιπόν ότι ο Θεός είναι λογικά απαραίτητος, διότι αλλιώς δεν είναι δυνατόν να υπάρχει λογική, δηλαδή αιτιότητα. Αφού ισχύει η λογική, ο Θεός υπάρχει ή υπήρξε (διότι ο Θεός, ως γεγονός, μπορεί να τελείωσε και να μην το γνωρίζουμε ή να μην το έχουμε συνειδητοποιήσει). Και από αυτό οδηγηθήκαμε στο συμπέρασμα ότι η ύπαρξη του Θεού είναι αυτόχρημα άναρχη. Εξετάζοντας αυτά τα δυο χαρακτηριστικά του Θεού, βλέπουμε ότι ο Θεός διαπερνάει τη Φύση, καθότι καθορίζει τα πάντα αυτοβούλως. Αφού ο Θεός ήταν το Α και το Α ήταν το αίτιο του Β και το Β ήταν το αίτιο του Γ κ.ο.κ. όλη η ιστορία, όλα, τα πάντα, είναι θελήματα του Θεού. Ο Θεός τα έκανε όλα και, ακόμα και αν έχει τελειώσει, ο Θεός προδιέγραψε το μέλλον, ολόκληρο, για όσο υπάρχει χρόνος.

Άρα ο Θεός, τέλειωσε - δεν τέλειωσε, είναι, διότι όλα αυτά που βλέπουμε γύρω μας είναι εκφράσεις του Θεού.

Ο Θεός έφταξε τη Φύση, ο Θεός έφταξε τα γονίδια και τη φυσική επιλογή, ο Θεός έκανε έτσι την ύλη ούτως ώστε να απαιτείται για την παραγωγή του πλούτου οικονομία και ανταγωνισμός. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι οικονομίες και κοινωνίες που κάνουν καπιταλισμό επιβιώνουν και οι κολλεκτιβιστικές κοινωνίες χάνονται. Αυτό το θέλησε να γίνει ο Θεός γιατί ο Θεός έκανε το Α, το οποίο οδήγησε στο Β, το οποίο οδήγησε το Γ, το οποίο οδήγησε σε όλα τα υπόλοιπα. Και ο Θεός έφτιαξε την ΕΣΣΔ για να μας τη δείξει να καταρρέει όπως καταρρέει πάντα ο επάρατος σοσιαλισμός. Και ο Θεός έφερε τον Τσίπρα στην εξουσία για να τον ξεφτιλίσει. Και ο Θεός επέτρεψε να ανεβεί ο ΕΝΦΙΑ για να ξεσηκωθούμε και να σκοτώσουμε όλα τα παράσιτα που αμοίβονται από το Κράτος. Ο Θεός λοιπόν είναι ολόγυρά μας και μας δείχνει τον δρόμο. Μας λέει κάντε Καπιταλισμό, μην τρώτε τις σάρκες σας. Μας λέει γίνετε πλούσιοι, μην γίνεστε σκατόλακκος τύπου ΒΚορέας. Αυτό το οποίο απομένει σε εμάς είναι να ακούσουμε τη Φωνή του Θεού και να ελευθερώσουμε τις αγορές. Αλλά και να μην Τον ακούσουμε και να συνεχίσουμε τον σοσιαλιστικό κατήφορο, πάλι θέλημα Θεού θα είναι. Δεν ξέρουμε εάν όντως είναι έτσι, αλλά δεν το καθορίζουμε εμείς, αλλά ο Θεός μέσω ημών. Και εφόσον δεν ξέρουμε, προσπαθούμε και αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο Καπιταλιστικό μέλλον, γιατί και πάλι ο Θεός μας έχει δείξει ότι μόνο εκείνοι οι οποίοι παλεύουν και επαγρυπνούν μνημονεύονται στο μέλλον και μπαίνουν στον Παράδεισο της επιβίωσης. Παλεύοντας τον κρατικισμό και επαγρυπνώντας γίνεται κανείς είναι από το είναι του Θεού, γιατί όλη η ιστορία, όπως ο Θεός μας έχει δείξει, δεν είναι τίποτα παραπάνω από αυτόν τον αγώνα, μια πάλη, ένας νικηφόρος αγώνας του ατομικισμού ενάντια στον κολλεκτιβισμό.

Ο Θεός είναι το σύμπαν γύρω μας, οι σταθερές της Φύσης, η λογική, τα μαθηματικά και όλα αυτά είναι "γραφές" του Θεού. Ο Θεός μας αποκαλύπτεται μέσα από τη Φύση και μας δείχνει κάποιους κανόνες, μας υποδεικνύει να κάνουμε κάποια πράγματα. Ο Θεός μας δείχνει να κάνουμε Καπιταλισμό γιατί ο Καπιταλισμός θα είναι το μέλλον. Μα εφόσον είναι το άναρχο πρώτο κινούν, το μέλλον είναι ο Θεός. Άρα ο Θεός είναι ο Καπιταλισμός!
« Last Edit: September 14, 2016, 01:19:41 pm by Pinochet88 »

Share on Facebook Share on Twitter


.

 • Guest
Re: Ο Θεός είναι ο Καπιταλισμός!
« Reply #1 on: September 16, 2016, 07:18:27 am »

Κομμουνισμός και καπιταλισμός είναι οι δύο διαφορετικές όψεις του ιδίου όμως νομίσματος, φίλε. Ο σιωνισμὀς με αυτό το νόμισμα και η μασωνία είναι το πολιτικός σκέλος της ανά τον κόσμο: δανείζει στους λαούς που ξεπληρώνουν το δάνειο με το αίμα τους (αυτοκτονίες), την υγεία τους (ψυχικές νόσοι -μάστιγα του αιώνα μας κλπ κλπ) και τον ιδρώτα τους. Εξαγοράζει τους πάντες και τα πάντα, ιδεολογίες, κυβερνήσεις (όπως οι δικές μας από ιδρύσεως ελληνικού κράτους πλην εξαιρέσεων μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού), δικαστές, οργανισμούς κλπ κλπ. Η Γαλλική επανάσταση και όλες οι επαναστάσεις ήταν οργανωμένες από αυτους, δες τα συνθήματα στη στοά με την καρακιτς διακόσμηση, στη φωτογραφία φαίνεται σε περίοπτη θέση η επιγραφή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΙΣΟΤΗΣ-ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ που ήταν και το σύνθημα της Γαλλικής Επανάστασης, από την οποία προέκυψαν και οι σύγχρονες δημοκρατίες. Η Γαλλική επανάσταση έκλεψε αυτό το σύνθημα από την Μασωνία, η οποία ήδη υπήρχε κατά την έκρηξή της. Σχεδον ολες οι επαναστάσεις της ευρώπης ειχαν σχέση με τη μασωνία, όπως και η Ελληνική απο τους ιδρυτές της Φιλικής Εταιρείας (Καποδίστριας, Μεταξάς, Βενιζελος, Κολοκοτρώνης, Σκουφάς, Ξάνθος, Τσακαλοφ, Υψηλαντηδες, Ψαρρος). Και ο Τραμπ είναι άλλο ένα πιόνι του συστήματος. 5 εκατομμύρια μασώνοι σε όλο τον κόσμο σε καίριες θέσεις κυβερνάνε τον κόσμο. Ακόμα και ο Θεός σου δεν είναι τίποτα περισσότερο από ακόμα μια εβραική αίρεση. Ζούμε σε άσχημες εποχές, δεν υπάρχει διέξοδος. Αντε φωνάξτε τωρα και τον Κιουμπρικ (τον σκηνοθέτη της ψεύτικης προσελήνωσης) να σας κανει και ταινια, ΜΠΟΥΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ. Κρίμα το μυαλό σου και τις γνώσεις σου να χαραμίζεσαι με αυτά. Καλό ξεμπέρδεμα.Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Re: Ο Θεός είναι ο Καπιταλισμός!
« Reply #3 on: September 17, 2016, 12:50:01 am »
Η γαλλική επανάσταση ήταν μια κρατικιστική επανάσταση και το καθεστώς που τη διαδέχτηκε ήταν σοσιαλιστικό-κομμουνιστικό με φασιστική φορολογία και φασιστικά ιδανικά και μεθόδους. Η γαλλική επανάσταση, αυτή η εξέγερση υπέρ του μεγαλύτερου Κράτους οφείλοταν στη μονοπώληση της παιδείας από το Κράτος. Πριν την περίοδο της γαλλικής επανάστασης, στην κεντρική Ευρώπη υπήρχαν διάφοροι Θεσμοί που μάχονταν μεταξύ τους όπως ο Αυτοκράτορας, οι Βασιλιάδες, ο Πάππας και οι Πόλεις. Από όλους αυτούς στρατιωτικά νίκησαν οι Βασιλιάδες και δημιούργησαν την κρατική γραφειοκρατεία που εξελίχθηκε στο απρόσωπο Κράτος που υπάρχει σήμερα. Αυτή η επέκταση του Κράτους κατέστησε την παιδεία μονοπώλιο του Κράτους και έδωσε τους ανόητους αγρότες βορά στα σαγώνια της κρατικής γραφειοκρατίας. Η κρατική γραφειοκρατία τους ξεσήκωσε κατά της επίσημης μοναρχικής εξουσίας με το αίτημα της μεγαλύτερης φορολόγησης. Τα συνθήματα είναι συνθήματα, μπορεί να λένε άλλα και να εννοούν άλλα. Η γαλλική επανάσταση δεν έγινε για να μειωθούν οι φόροι, αλλά για να αυξηθούν. Αυτό ακριβώς το είδος της κρατικοδίαιτης αδελφότητας που θέλουν και οι στρασερομπολσεβίκοι σήμερα. Ήταν το συστημικό αίτημα των υπαλλήλων του Κράτους που έφερε τη δημοκρατία στην Ευρώπη και της στέρησε την πρωτοκαθεδρία και τη γέμισε με χρέη και υπανάπτυξη και έκανε έναν λαό αρχόντων να τρώει τις σάρκες του και να ζουν όλοι με το όνειρο να διοριστούν στη ΔΕΗ και να παρασιτούν από την παραγωγική ικμάδα του Έθνους και να σαμποτάρουν κάθε επιχειρηματικό σχέδιο για να τα αρπάζουν και να τα τρώνε.

Και 15 εκατομμύρια μασόνοι να κυβερνάνε και ακόμα και να μην είναι όλοι μασόνοι αλλά να υπάρχει και κανένας εβραίος μέσα, αυτό που έχει σημασία δεν είναι το ποια είναι η θρησκεία τους ή η διακόσμησή τους ή η φάτσα τους. Σημασία έχει το πως κυβερνάνε; Κυβερνάνε παίρνοντας τους φόρους μας. Αυτό δηλαδή που θες να κάνεις και εσύ. Εσύ θες να γίνεις μασόνος στη θέση των μασόνων, γιατί αυτό κάνουν όταν λέμε ότι "κυβερνάνε": μας κλέβουν, μας τα αρπάζουν, μας εξουσιάζουν τις ζωές, έχουν πάρει τα όπλα μας και έχουν επιβάλλει το δικό τους δίκιο. Αυτό θες να κάνεις και εσύ. Θες να έχεις εσύ τα όπλα, να μας εξουσιάζεις τις ζωές και να μας τα παίρνεις χοντρά. Άρα αποπροσανατολίζεις λέγοντας ότι είναι μασόνοι ή εβραίοι ή Νορβηγοί ή εξωγήινοι, λες και αν ήταν Έλληνες οι εξουσιαστές μας, οι σατράπηδές μας, οι τύραννοί μας, κάτι θα έφτιαχνε. Τίποτα δεν θα έφτιαχνε. Η ίδια ακριβώς κατάσταση θα ήταν για τον Έλληνα που αναζητά τροφή στα σκουπίδια, ενώ ο ΔΕΗτζής βγαίνει στη σύνταξη από τα 48 και παίρνει 5 χιλιάρικα τον μήνα. Τι νόημα έχει αν ο ΔΕΗτζής είναι μασόνος ή έχει κάνει περιτομή; Στα αρχίδια μας αν έχει κάνει περιτομή. Εμείς θέλουμε τη ζωή μας πίσω, τα λεφτά μας, την ελευθερία μας:  Μόλις εχθές διάβαζα μια είδηση από το κομμουνιστικό capital.gr


Quote
Τον κίνδυνο να φυτρώσουν στην Ελλάδα και σε περιοχές με ήδη μεγάλη τουριστική ανάπτυξη ξενοδοχειακές μονάδες μικρού μεγέθους και λίγων αστέρων επισημαίνουν παράγοντες της τουριστικής αγοράς μετά την απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά για κατάργηση των μέτρων ελεγχόμενης τουριστικής ανάπτυξης.

Πιο απλά, η κυρία Κουντουρά επιτρέπει τη δημιουργία καταλυμάτων, έως τρίτης κατηγορίας, σε περιοχές που αυτό είχε απαγορευθεί επειδή ήταν κορεσμένες. Πρόκειται ουσιαστικά για περιορισμό που είχε τεθεί με την απόφαση του 1986 του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας για την επιβολή μέτρων για την ελεγχόμενη τουριστική ανάπτυξη και την αναβάθμιση της τουριστικής προσφοράς περιοχών της χώρας αλλά και για τον καθορισμό περιοχών ελέγχου τουριστικής ανάπτυξης.

Δεν επιτρέπει το Κράτος στους Έλληνες να χτίσουν ξενοδοχεία. Υπάρχει νόμος, δήθεν περί ευαγών σκοπών της ελεγχόμενης (από τα παράσιτα της εγκληματικής συμμορίας του Κράτους) τουριστικής ανάπτυξης που καθιστά τα ξενοδοχεία καρτέλ-ολιγοπώλιο. Πως θα πέσουν οι τιμές όταν το Κράτος των παρασίτων ξενοδόχων επιβάλλει καρτέλ; Στα τηλεοπτικά σήματα χωράνε άπειρες άδειες. Όλοι οι κρατικιστές, από τον Καλέντζη μέχρι τον Κωνσταντίνου, είναι υπέρ του ολιγοπωλίου-καρτέλ, για να ελέγχουν την ενημέρωση, όπως ελέγχουν τα ξενοδοχεία, όπως ελέγχουν τις ζωες μας και όπως ελέγχουν τα πάντα. Αυτά είναι οι θέσεις όλων των κρατικιστών, όχι των μασόνων μόνο, όλων. Από τον Μαύρο Κρίνο, μέχρι τον μαύρο πούστη που γαμάει τον Κωνσταντίνου.  Όλοι τα ίδια λέτε και όλοι τα ίδια θέλετε, να γίνετε καρτελάρχες στη θέση των καρτελαρχών.


Ε ο Καπιταλισμός είναι πολύ διαφορετικός από όλα αυτά. Ο Καπιταλισμός λέει να σταματήσει αυτός ο παρασιτισμός και όποιος θέλει, να φτιάχνει ένα κανάλι, να χτίζει ένα ξενοδοχείο. Και αν κάποιος πραγματικά έχει να προσφέρει στην κοινωνία, να το προσφέρει και τότε ο Έλληνας θα βλέπει καλύτερα προγράμματα, όχι σκουπίδια και ολιγοπωλιακή κρατικιστική προπαγάνδα από ένα μάτσο διαπλεκόμενους πρεζέμπορους και κομμουνιστές, και θα έχει φτηνά και πολλά ξενοδοχεία που θα φέρνουν 6 εκατομμύρια τουρίστες τον μήνα, και όχι ολιγοπώλια για να τα κονομάνε οι αεριτζήδες που ξηλώνουν τους πλούσιους ξένους. Ο Καπιταλισμός θα μειώσει τον πλούτο του ΔΕΗτζή που παρασιτεί από τον Έλληνα, θα δώσει πίσω στον Έλληνα την ελευθερία να κάνει ό,τι θέλει αυτός τον πλούτο του, θα του δώσει κίνητρο να δουλέψει, να δημιουργήσει. Αρκετά πια με αυτή τη γελοιότητα όπου ο καθένας κρατικιστής θέλει να βγει από πάνω και να καταδυναστεύει τους Έλληνες. Είδες που μας έφερε το όραμα της φορολαγνείας: στον πάτο! Καιρός πλέον για Καπιταλισμό! Καιρός για μια ισχυρή και αναπτυσσόμενη Ελλάδα, με ακμαίους και ελεύθερους Έλληνες!
« Last Edit: September 17, 2016, 12:58:50 am by Pinochet88 »

νεαρόςΑναρχικος

 • Guest
Re: Ο Θεός είναι ο Καπιταλισμός!
« Reply #4 on: September 17, 2016, 02:52:27 pm »
...

Γειά σου πινοσέτ, ειμαι ενας νεος αναρχικος, αλλά είμαι μεταξυ αναρχοκομμουνισμου και αναρχοκαπιταλισμου. Θελω να δω debate μεταξυ εσένα και του mister max για να αποφασίσω, πως μπορουμε να το οργανώσουμε;

Tortelini

 • Elite
 • Major
 • *
 • Posts: 731
 • Φήμη -22
  • View Profile
Re: Ο Θεός είναι ο Καπιταλισμός!
« Reply #5 on: September 17, 2016, 10:25:07 pm »
Γειά σου πινοσέτ, ειμαι ενας νεος αναρχικος κουτοπόνηρος κύπριος με αποδεδειγμένα τουλάχιστον 20 κλώνους που λογομαχούν ή αλληλοϋποστηρίζονται μεταξύ τους για τον Τσίπρα και την Χρυσή Αυγή, και θέλω να έρθεις στον καινούργιο μου καταυλισμό να έχω τρία άτομα να συνομιλώ με τις πολλαπλές μου περσόνες για να νιώθω ότι έχω εξουσία και ας μην προοδεύσει ποτέ το WebWar :D
Fixed.

Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Re: Ο Θεός είναι ο Καπιταλισμός!
« Reply #6 on: September 18, 2016, 10:52:20 am »
Πάψε στρασερικέ της πλάκας να fixάρεις τα δικά σου post. Κανείς νέος αναρχικός δεν μπορεί να είναι μεταξύ του αναρχοκαπιταλισμού, δηλαδή της αληθινής αναρχίας, και του "αναρχο"κομμουνισμού, δηλαδή του αντίθετου από την αναρχία, του ολοκληρωτικού κρατικισμού. Μόνο εκείνος ο οποίος έχει ατομικό έλεγχο, δηλαδή ατομική ιδιοκτησία, είναι άναρχος. Στον Καπιταλισμό ο κάθε άνθρωπος μέσα στο σπίτι του είναι άναρχος, γιατί κάνει ό,τι θέλει αυτός και κανείς δεν μπορεί να του επιβάλλει τίποτα. Σε όλα τα υπόλοιπα ο κάθε άνθρωπος είναι πιόνι των άλλων και όλες οι αποφάσεις επιβάλλονται έξωθεν του εγώ του. Καπιταλισμός = Αναρχία!

Huerta de Soto

 • Guest
Δεν ξέρω αν βλέπετε τη μεγάλη εικόνα αλλά το όλο ενθάδε σκηνικό οδηγεί σε ένα νεοφιλελεύθερο καπιταλιστικό κρατικοδίαιτο σύστημα στο οποίο οι επιχειρήσεις πλέον θα έχουν μηδαμινά εργατικά κόστη, αφού ο υπάλληλος θα πληρώνεται από το κράτος, από κατωτάτου επιπέδου ενασχολήσεις που θα γίνονται για να γίνονται, από τύπους που έχουν τα κονέ με τα ΚΕΚ, ΕΣΠΑ, και λοιπά ευρωπαικά κονδύλια με vouchers και μπλοκάκια. Οι μισοί θα σερβίρουμε καφέ και οι άλλοι μισοί θα τον πίνουμε.

bc.vc/TFuMOC7

Otto Strasser

 • Guest
Πάψε στρασερικέ της πλάκας να fixάρεις τα δικά σου post. Κανείς νέος αναρχικός δεν μπορεί να είναι μεταξύ του αναρχοκαπιταλισμού, δηλαδή της αληθινής αναρχίας, και του "αναρχο"κομμουνισμού, δηλαδή του αντίθετου από την αναρχία, του ολοκληρωτικού κρατικισμού. Μόνο εκείνος ο οποίος έχει ατομικό έλεγχο, δηλαδή ατομική ιδιοκτησία, είναι άναρχος. Στον Καπιταλισμό ο κάθε άνθρωπος μέσα στο σπίτι του είναι άναρχος, γιατί κάνει ό,τι θέλει αυτός και κανείς δεν μπορεί να του επιβάλλει τίποτα. Σε όλα τα υπόλοιπα ο κάθε άνθρωπος είναι πιόνι των άλλων και όλες οι αποφάσεις επιβάλλονται έξωθεν του εγώ του. Καπιταλισμός = Αναρχία!

taxes

AristotleCap

 • Guest
Αυτό το forum είναι μια κηλίδα στο πρόσωπο του ανθρώπινου πνεύματος. Ξετυλίγεται μπροστά μας η χειρότερη, η πιο ειδεχθής, η πιο αποτροπιαστική διαστρέβλωση κάθε τι όμορφου και λογικού, και όλα αυτά στον βωμό του παρασιτισμού. Βγαίνει μπροστά σε όλη την ανθρωπότητα ένας κοπρολάγνος του πνεύματος και μας λέει "έχετε κάτι όμορφο; Θα το χέσω! Έχετε κάτι λογικό, κάτι που βγάζει νόημα; Φέρτε το να το χέσω! Έχετε κάτι που να αξίζει; Θα αραδιάσω τα σκατά μου επάνω του και θα το κάνω σκατένιο!" Αυτά προκαλεί η αναδιανομή, αυτά προκύπτουν αν αφήνεις τους υπάνθρωπους, τους φαύλους, τους σιχαμερούς να θρέφονται από το απαύγασμα της λογικής και της ομορφιάς του πνεύματος. Σκατά παντού!