Author Topic: Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΑΝΤΙ ΕΞ  (Read 48 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Εθνικόφρων

 • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
 • Posts: 78
 • Φήμη 0
  • View Profile
  • http://sshellas88.wordpress.com/
Τι σχέση μπορεί να έχει ο αλβανικός εθνικισμός ή μεγαλοϊδεατισμός το ορθότερο, διότι οι Αλβανοί δεν αποτελούν μια εθνότητα, αντίθετα πρόκειται για ένα κράμα μπάσταρδων υπανθρώπων. Οι Αλβανοί ήταν και συνεχίζουν να είναι ένας νομαδικός λαός στην περιοχή της Κασπίας θάλασσας στην Καυκασία.
Με την επέλαση των μογγολικής καταγωγής Οθωμανών Τούρκων προς την Ευρώπη, οι δεύτεροι προσέλαβαν ως μισθοφόρους του οθωμανικού στρατού, τους Αλβανούς νομάδες της περιοχής αυτής. Οι Οθωμανοί Τούρκοι μαζί με τους μισθοφόρους τους Αλβανούς άρχισαν να καταφθάνουν στην Ευρώπη από τον 11ο αιώνα μ.Χ. και ύστερα. Υπολογίζεται ότι η εγκατάσταση των Αλβανών έγινε στην περιοχή της σημερινής Αλβανίας περίπου τέσσερις αιώνες κατόπιν ή και πολύ αργότερα. Όλοι σας θα έχετε έχουμε ακούσει το περίφημο χαρακτηρισμό που τους αποδίδεται με τον όρο Τουρκαλβανοί Διόλου τυχαίος! Τώρα, όσον αφορά στο παραμυθάκι περί της καταγωγής αυτών των σκυλιών που έχουν αιματοκυλίσει την πατρίδα μας εδώ και κάποιες δεκαετίες ότι δήθεν είναι απόγονοι των αρχαίων Ιλλυριών, είναι πολύ καλά κατασκευασμένο για να είναι αληθινό. Αυτά ως προς το ψευδές του ιστορικού της καταγωγής των.
Ο σκοπός του παρόντος είναι πολύ διαφορετικός από το να εξετάσει ή να αποδείξει τι ακριβώς είναι αληθές και τι ψευδές εθνολογικά σε σχέση με τους εν λόγω υπανθρώπους. Όσοι αντιλαμβάνονται την ροή της ιστορίας με το αίμα τους, θα βρουν τα λόγια αυτά αρκετά για να πεισθούν για την ορθότητα της θέσης μας. Όσοι είναι φύσει καχύποπτοι και αντιδρούν σε οτιδήποτε τους διαλύει το μικροαστικό τους όνειρο, ας μην πειστούν ποτέ τους. Μα είναι αδιάφοροι.
Αναλύοντας τα γεγονότα βάσει των πραγματικών διαστάσεών τους, θα ανατρέξουμε στον ρόλο των Αλβανών στην Βαλκανική. Επί τούτου, αν οι Αλβανοί ήταν ένας κοινός όχλος πλιατσικολόγων της ιστορίας, οι οποίοι εξαιτίας της καταπίεσης που δέχτηκαν στο πλαίσιο του τυραννικού αλβανικού κράτους επιχειρούν στον παρόντα χρόνο και διά των επονείδιστων εγκληματικών και ασυγχώρητων πράξεών τους να πάρουν μια εθνική εκδίκηση αλυτρωτικού χαρακτήρα σε βάρος των Ελλήνων, ίσως και να το αντιμετωπίζαμε αρκετά διαφορετικά αυστηρώς ως προς την κατανόησή της γέννησης του εν λόγω φαινομένου.
Οι Αλβανοί, δεδομένου ότι αποτελούν έναν φύσει νομαδικό λαό, ο οποίος ανθρωπολογικά δεν παρουσιάζει καν ενδιαφέρον παρά αποτροπιασμό για την ανθρώπινη φύση, πρέπει να ιδωθούν ως μια παρασιτική φάρα που τάσσεται στο ίδιο επίπεδο με τους Ρομά. Φυλετικά απορρίμματα των Εβραίων είναι αμφότεροι οι προαναφερθέντες νομαδικοί λαοί. Κατά τον ίδιο τρόπο που οι απεχθείς Ρομά εξαπλώθηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο και ειδικότερα σε ό,τι μας αφορά, δηλαδή την παραδοσιακά Λευκή Ευρώπη, οι Αλβανοί πραγματοποίησαν το ίδιο εξαιτίας της νομαδικής φύσεώς τους. Οπουδήποτε κι αν εγκαταστάθηκαν, φύσει μη παραγωγικοί (ο μύθος που ήθελε τους Αλβανούς να είναι εργατικοί επί του συνόλου έχει προ πολλού καταρρεύσει) καταπιάνονται με οτιδήποτε τους αποφέρει εύκολο και ως εκ τούτου μη κοπιώδες κέρδος από πάσης φύσεως εγκληματικές και παράνομες δραστηριότητες. Διόλου τυχαίο το ότι το εμπόριο ναρκωτικών στην πατρίδα μας έχει ως κύρια προέλευση την γείτονα χώρα. Διόλου τυχαίο ότι το ασύδοτο εμπόριο όπλων έχει προέλευση την γείτονα χώρα. Όπως διόλου τυχαίο ότι το αποτρόπαιο οργανωμένο έγκλημα έχει προέλευση κυρίως την γείτονα χώρα. Όπως διόλου τυχαίο το γεγονός πως η ανυπολόγιστη στατιστικά άνοδος της βίας μέσα στην πατρίδα μας συμπίπτει χρονικά με την αθρόα εισβολή υπανθρώπων από το πρώην κινεζικής επιρροής προτεκτοράτο της Αλβανίας και νυν αμερικανοκίνητο. Ακόμη κι αυτό το γεγονός από μόνο του κάτι δείχνει στο βάθος του. Η Αλβανία, μια χώρα που δεν συνορεύει καν, πόσο μάλλον ανήκει σε άλλη γεωγραφική ήπειρο, βρισκόταν υπό την σκέπη της προστασίας της Κίνας του Μάο! Αφότου απέσυρε την υποστήριξή της στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας το 1961 για λόγους ιδεολογικών διαφορών(!!!), έπειτα από τη σύγκρουση Ρωσίας Κίνας οπόταν και τελικώς αποχώρησε επίσημα το 1968 ευρισκόμενη επισήμως υπό την κινεζική επιρροή.
Οι Αλβανοί δημιούργησαν ουκ ολίγα προβλήματα στην εθνολογική σύνθεση και διάταξη των Βαλκανίων, απειλώντας δε την ανάφλεξη μιας γενικότερης σύρραξης στην ευρύτερη περιοχή. Η ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας, έδωσε όραμα στους λήσταρχους Αλβανούς, ώστε να μπορούν να δικαιολογήσουν την νομαδική-εγκληματική φύση τους. Στην περιοχή του Κοσσυφοπεδίου της γειτονικής Σερβίας, τα εγκλήματα των Αλβανών, ξεπέρασαν κάθε όριο. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός αφότου ήλθε στην δημοσιότητα το πέραν κάθε λογικής εμπόριο οργάνων σφαγιασμένων Σέρβων που έκαναν από κοινού Αλβανοί και Τούρκοι. Η ιδεοληψία περί ενός αλβανικού καταπιεσμένου λαού ή έθνους κατά τους ίδιους, θυμίζει τρομακτικά την κατατρεγμένη εβραϊκή φάρα και το περίφημο Ολοκαύτωμα και τους φιλήσυχους Ρομά.
Με όλους αυτούς τους μπάσταρδους νομάδες μας χωρίζουν παρά μονάχα φυλετικά έτη φωτός και ατέλειωτοι ποταμοί αίματος και τίποτα παραπάνω. Οποιοσδήποτε ισχυρίζεται το αντίθετο, είτε ψυχικώς ανήκει στους νομάδες και πρέπει να ανατρέξει άμεσα στο γενεαλογικό του δέντρο ώστε να πολιτογραφηθεί εκ νέου, είτε είναι παντελώς ανιστόρητος, είτε κινείται από δολιότητα και μικροσυμφέρον στον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος, πολιτικού και μη και ό,τι άλλο συνεπάγεται ως συμπέρασμα αυτού.
Δεν θα υπεισέλθουμε σε ό,τι έχει να κάνει με την σχέση Ελλήνων και Αλβανών, διότι αυτό εμπίπτει στην αρμοδιότητα των ειδικών επί τέτοιων θεμάτων. Ένα τόσο ακανθώδες ζήτημα δεν θα μπορούσε ποτέ να αποτελεί σκοπό του παρόντος, αλλά τόσο η απόδοση πορισμάτων όσο και η εξαγωγή βάσιμων συμπερασμάτων εναπόκεινται αποκλειστικά στους εθνολόγους, τους ιστορικούς και τους ανθρωπολόγους. Εμείς θα σταθούμε στα αντικειμενικά γεγονότα, τα οποία αναιρούν οποιοδήποτε επιχείρημα περί καλών και φιλελλήνων Αλβανών. Αλβανοί καλοί, ούτε νεκροί, όπως συνηθίζουμε να λέμε
Το άνοιγμα των συνόρων μας με την γειτονική Αλβανία συνετελέσθη στις αρχές της δεκαετίας του 90, οπόταν και συνέπεσε χρονικά περίπου με την έγερση αξιώσεων από μέρους των Σκοπίων και ταυτόχρονη αμφισβήτηση της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Όσοι εξ ημών ήμαστε ήδη ενήλικες στις αρχές της δεκαετίας του 90, θυμόμαστε πολύ καλά την ταραγμένη εκείνη δεκαετία με τις πολλές κι έντονες κοινωνικές ζυμώσεις ένθεν κι ένθεν, εκείθεν κι εντεύθεν. Στην πατρίδα μας η άνοδος της κοινωνικής αλλά και της πολιτικής βίας συμπίπτει χρονικά με εκείνη την περίοδο. Στα χρόνια που διανύουμε εντάθηκε δε κατά ραγδαίο τρόπο. Το εν λόγω γεγονός συνέπεσε και με πολλά μεγάλα γεγονότα στην ευρύτερη περιοχή της Βαλκανικής και ακόμη παραπέρα. Τι Κυπριακό, τι Τσιπριακό δηλαδή στην καθομιλουμένη και ο νοών νοείτω!
Στο σκέλος της βίας θέλουμε να σταθούμε, καθότι μέσα από αυτήν θα εξάγουμε ουσιαστικά συμπεράσματα για πολλά κοινωνικά δεινά που μαστίζουν την πατρίδα μας και θα δούμε ανάμεσα στις γραμμές και τους σχεδιασμούς που κάνουν οι επικυρίαρχοι για εμάς και τι στάση οφείλουμε να τηρήσουμε απέναντι στο νεοελληνικό έκτρωμα, σαμαρικό και μη και τους παρακρατικούς αντι εξουσιαστικούς μηχανισμούς του.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται άλλοτε ως φάρσα (άνοιγμα συνόρων τότε από τον τωρινό πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά) και άλλοτε ως τραγωδία στο σήμερα με την ανεξέλεγκτη δράση οπλισμένων Αλβανών κακοποιών στην πατρίδα μας επί πρωθυπουργίας του ιδίου. Οι συνειρμοί δικοί σας. Η κοινή λογική και η ανύπαρκτη πολιτική αντίληψη υπαγορεύει πως οι Αλβανοί είναι μονάχα κακοποιά στοιχεία και τίποτα παραπάνω. Η δική μας λογική και πολιτική αντίληψη υπαγορεύει πως οι Αλβανοί είναι πέραν από κακοποιά και αδίστακτα στοιχεία και μια ύπουλη και διαρκής απειλή για την πατρίδα μας, τόσο εθνολογικά όσο και εδαφικά. Οι νεοέλληνες έχουν τσιμπήσει το ιδεοληπτικό δόλωμα της αφομοίωσης των Αλβανών της 1ης γενιάς μεταναστών στην Ελλάδα και δεν τους ξεχωρίζουν δήθεν από τους Έλληνες βάσει του ισχυρισμού ότι εδώ γεννήθηκαν και εδώ μεγάλωσαν. Μέγα λάθος. Οι υπάνθρωποι αυτοί δεν ακούν την συνείδησή τους αλλά το αίμα τους και το αίμα τους είναι αλβανικό και όχι ελληνικό. Όσα χρόνια κι αν παραμένουν στην Ελλάδα, θα διαπιστώσετε πως δεν αισθάνονται Έλληνες και με την πρώτη ευκαιρία εκδηλώνουν τα αλβανικά τους ένστικτα. Μ αυτά και μ αυτά το νεοελληνικό κράτος βρίσκεται υπό μια ομηρία που δεν έχει τελειωμό, φαινομενικά ανίκανο να διαχειριστεί την έννομη τάξη και τους βαριά οπλισμένους Αλβανούς κακοποιούς. Όμως, τα πράγματα δεν έχουν ακριβώς έτσι
Η δράση των γραφικών και ανορθολογικών αντι εξουσιαστών που εκτόξευαν τις βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων σε πορείες και διαδηλώσεις εν είδη εθίμου, αναβαθμίστηκε σημαντικά και μέσα σε λίγα χρόνια, ώστε πλέον να μιλάμε για στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση που δεν έχει κάποια εξήγηση, παρεκτός της παρεμβολής αλλοδαπών στοιχείων στο εσωτερικό του χώρου των αντι εξουσιαστών που έφεραν μαζί τους νέα ήθη και πρακτικές. Κατά πολύ πιο βίαιες και ωμές απ΄ ότι είχαμε συνηθίσει
Από τις επιθέσεις κατά αστυνομικών στόχων (τμήματα, περιπόλους, άνδρες της ΥΜΕΤ) και τα γκαζάκια σε τράπεζες και ΑΤΜ, περάσαμε στην νέα εποχή των εντυπωσιακών χτυπημάτων με αναβαθμισμένες μεθόδους τόσο στην μεθοδολογία της κατασκευής εκρηκτικών μηχανισμών, την προέλευση των εκρηκτικών υλών αλλά και την τακτική κατά την εκτέλεση των χτυπημάτων. Μια τακτική που θυμίζει ή προσιδιάζει περισσότερο σε ένα ταχύρρυθμα εκπαιδευμένο στρατιωτικό σώμα με στοιχεία κουλτούρας ανταρτοπολέμου της Μέσης Ανατολής παρά στους χρεοκοπημένους αντάρτες πόλεων των περασμένων δεκαετιών. Το διαχρονικό αντάρτικο πόλεων που δρούσε τύποις βάσει μιας ιδεολογίας και πρότασσε ανθρωπιστικές προφάσεις για την αναγόρευσή του σε επαναστατική πρωτοπορία έδωσε βαθμωτά τη θέση του σε ένα άκρως μηδενιστικό και επαγγελματικό αντάρτικο πόλεων που επικεντρώνεται σε ό,τι θα επικεντρωνόταν και οποιαδήποτε αντάρτικο στρατιωτικό σώμα που αναζητεί πόρους για την συντήρησή του. Στην απαλλοτρίωση τραπεζών και οτιδήποτε μπορεί να αποφέρει χρήματα για την αυτό οργάνωση και την αυτό χρηματοδότηση του ιδιότυπου αυτού αντάρτικου, το οποίο φαίνεται να έχει πολύ ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης και μεγάλη δυνατότητα διαρκούς ανατροφοδότησης σε έμψυχο δυναμικό και βαρύ εξοπλισμό. Όλα αυτά σας θυμίζουν κάτι; Μήπως την κλιμακούμενη υπόγεια δράση του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσόβου (UCK) στην ευρύτερη περιοχή της Βαλκανικής;
Η αριθμητική εξάπλωση και η επιχειρησιακή ανάπτυξη των ένοπλων οργανώσεων, τόσο στο οργανωμένο έγκλημα όσο και στο πολιτικό αντάρτικο πόλεων, οφείλεται στην οργανική διασύνδεση Αλβανών κακοποιών στοιχείων που πρόσκεινται σε ενεργούς θύλακες του UCK στο εσωτερικό της πατρίδας μας και ελληνόφωνων αντι εξουσιαστών. Οι μέθοδοι απαλλοτριώσεων των τραπεζών, οι αποδράσεις με ελικόπτερα, οι εκβιασμοί επιχειρηματιών και σύναψη συμβολαίων θανάτου, έλεγχος του εμπορίου όπλων και ναρκωτικών και πολλές άλλες κοινές παράνομες δραστηριότητες αυτών των συγκοινωνούντων δοχείων. Η εκπαίδευση και η αρωγή που παρείχαν και παρέχουν τα μέλη του UCK στους αντι εξουσιαστές, αποδεικνύεται μέσα από ποικίλες δραστηριότητες. Κατοχή μεγάλου αριθμού όπλων προερχόμενων από την Αλβανία και οικείος χειρισμός τέτοιου οπλισμού που δεν είχαν οι ελληνόφωνες οργανώσεις του είδους μέχρι πριν μερικά χρόνια, άρτια εκτελεσμένα ταυτόχρονα χτυπήματα σε διαφορετικούς στόχους που παραπέμπουν σε στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση, ωμότητα και κυνική αδιαφορία ως προς τον κίνδυνο που θέτουν ανθρώπινες ζωές πολιτών, μηδενιστικές προκηρύξεις με ελάχιστα στοιχεία που να δείχνουν ώριμη πολιτική σκέψη και δράση και πολλά άλλα.
Ο κόσμος των φυλακών καταμαρτυρεί την οργανική αυτή διασύνδεση του κόσμου των ποινικών κρατουμένων και ελληνόφωνων αντι εξουσιαστών και ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις μεταξύ των Αλβανών κακοποιών που είναι κατά πολύ πιο έμπειροι στα κατατόπια των ελληνικών φυλακών και τους άγραφους νόμους που επικρατούν στις φυλακές με τους νεοεισελθέντες ελληνόφωνους νεανίες. Οι Αλβανοί είναι πολύ πιο σκληροτράχηλοι σε σχέση με τους προαναφερθέντες καθότι οι περισσότεροι εξ αυτών θήτευσαν στις φυλακές της Αλβανίας επί καθεστώτος Χότζα και παραμένουν κοινωνικά μη εξημερωμένοι.
Τι άλλαξε από τις αρχές της δεκαετίας του 90 και πολύ μετέπειτα σε σχέση με το σήμερα; Οι λεωφορειοπειρατείες που παρακολουθούσαν έντρομοι οι Έλληνες στους δέκτες τους, οι δολοφονίες αμέριμνων Ελλήνων από τις σφαίρες αδίστακτων Αλβανών κακοποιών ή οι Αλβανοί αγύρτες που εξεβίαζαν τότε όπως και τώρα το νεοελληνικό κράτος της σαπίλας; Όπως όλα δείχνουν, τίποτα δεν άλλαξε μέσα σε αυτές τις δεκαετίες, αντιθέτως το αλβανικό στοιχείο ισχυροποιήθηκε χάρη στην προδοτική κοινοβουλευτική τυραννία, αξιώνοντας πλέον και διά της ισχύος των όπλων να ασκήσει κριτική στα ημέτερα αλλά και να πάρει με την αλόγιστη βία που ασκεί αυτό που θεωρούν ότι τους ανήκει.
Η εισβολή του αλβανικού στοιχείου στην ελληνική κοινωνία συνετελέσθη παντού και παντοιοτρόπως. Στους χώρους της νεολαίας, στον χώρο του αθλητισμού, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπουδήποτε. Οι Αλβανοί ως φορείς της διαφθοράς, δεν θα ήταν δυνατόν να απουσιάζουν από οτιδήποτε μπορεί να τους αποφέρει κέρδος για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους εναντίον της ίδιας μας της πατρίδος. Αφού πρώτα εισέβαλλαν στην πατρίδα μας, αφότου πρώτα σκότωσαν πόσες χιλιάδες Ελλήνων, αφού πρώτα εγκλημάτησαν εναντίον ενός ολόκληρου λαού, αφού κατάκλεψαν ό,τι υπήρχε και δεν υπήρχε, δεν απέδωσαν έστω κι ένα ευρώ στο ελληνικό κράτος. Δεδομένου ότι η πατρίδα μας ήταν και είναι το ιδανικό πλυντήριο χρημάτων που αποκομίστηκαν με παράνομο τρόπο για αυτούς, εκείνοι συγκέντρωσαν πλούτο και με αυτόν δυνάμωσαν το δικό τους κράτος. Μεσούσης της ελλαδικής οικονομικής κρίσεως απεφάσισαν πως η Ελλάδα δεν τους έδωσε ευκαιρίες. Αυτοί είναι οι Αλβανοί, τους οποίους κάποια ανθρώπινα δίποδα, κοινώς ΖΩΑ, υπερασπίζονται με διάφορες ανυπόστατες θεωρίες για τους λόγους που εξηγήσαμε στην αρχή του παρόντος. Όσοι υπερασπίζονται παντοιοτρόπως τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ, δεν το κάνουν από ιδεολογία. Προφασίζονται απλώς κάποιου είδους ανυπόστατη ιδεολογία ή κάποιες θέσεις αντι ιστορικές που δεν στηρίζονται καν στη λογική.
Το πρόσφατο τραγικό συμβάν με την δολοφονία της 25ης ελληνίδας που περνούσε από σημείο που εξελισσόταν ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και Αλβανών κακοποιών που είχαν αποδράσει από τις φυλακές Τρικάλων στην περιοχή της Κορινθίας θορύβησε την κοινή γνώμη, καθώς τα συνομωσιολογικά σενάρια περί ύπαρξης θυλάκων του αλβανικού UCK στο εσωτερικό της πατρίδας μας αποδεικνύονται βάσιμα και ουκ ολίγα μέσα έγραψαν περί αυτού του αδιαμφισβήτητου γεγονότος. Ότι στην Ελλάδα υπάρχουν αποθήκες οπλισμού του UCK και όχι αορίστως κάποιων Αλβανών κακοποιών ή κοινών συμμοριών και ότι οι δράστες της δολοφονίας της 25ης δραπέτευσαν από τις φυλακές Τρικάλων με την βοήθεια των επιτιθέμενων περιμετρικά των φυλακών οι οποίοι ανήκουν σε στρατιωτικό βραχίονα του UCK. Είναι προφανές το πόσο σοβαρό είναι αυτό το γεγονός, εφόσον επίσημα μέσα και οι επίσημες αρχές ασφαλείας του κράτους κάνουν λόγο για την 1η επίθεση με άρωμα τρομοκρατίας προερχόμενη από την Αλβανία και την επίσημη σφραγίδα του UCK.
Μπορείτε εύκολα να αντιληφθείτε τι συμβαίνει όταν ένα ολόκληρο κράτος, σχεδόν αδυνατεί να αντιμετωπίσει δύο και τρείς επικίνδυνους κακοποιούς, οι οποίοι βαρύνονται και με δολοφονίες αστυνομικών κατά το παρελθόν. Οι Έλληνες συνεχίζουν να ψηφίζουν τα ίδια κόμματα διότι εμμέσως ή ευθύς αμέσως ζητούν την προστασία τους από τις αρχές του κράτους. Ποιού κράτους όμως και για ποιες αρχές μιλάμε;
Οι Αλβανοί σκοπεύουν να διεισδύσουν για τα καλά στην πολιτική ζωή της πατρίδας μας εκμεταλλευόμενοι την πλήρη διάλυση που επικρατεί. Μια ενδεχόμενη κατάληψη της εξουσίας από πλευράς ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα σημάνει την αρχή του τέλους της πατρίδας μας καθότι οι μηχανισμοί υποστήριξης των λαθρομεταναστών θα ενισχυθούν σημαντικά. Η πατρίδα μας διανύει μια περίοδο συγκρούσεων χαμηλής έντασης, χωρίς ωστόσο αυτό να μειώνει την σημασία και την επικινδυνότητά τους για τον ελληνικό λαό και την τυπική εθνική κυριαρχία μας. Οφείλουμε να είμαστε σε μεγάλη εγρήγορση και να μην εφησυχάζουμε διότι οι καιροί είναι πονηροί και η γεωπολιτική θέση της πατρίδας μας έχει σπουδαίο ενδιαφέρον για τους παγκόσμιους τυράννους και το γεγονός αυτό από μόνο του προοιωνίζει μεγάλες και σημαντικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.
Το μείζον είναι να προσδιορίσουμε τον εχθρό μας και να δούμε πίσω από τα γεγονότα. Να δούμε τον εχθρό που καιροφυλακτεί κρυμμένος να δρέψει τους καρπούς από την οικονομική εξαθλίωση και την διάρρηξη της εθνικής συνοχής των Ελλήνων και αυτός ο εχθρός δεν είναι άλλος από τον προαιώνιο εχθρό του Ελληνισμού, τον Εβραίο, το απόλυτο παράσιτο του πολιτισμού.
Το μείζον είναι ποιοι και κατά ποίο τρόπω ωφελούνται από όλο αυτό το ύποπτο συνονθύλευμα υπανθρώπων αλλά και πως επετεύχθη το πέραν πάσης λογικής πάντρεμα Αλβανών εθνικιστών και ελληνόφωνων αντι εξουσιαστών με τις άτυπες ευλογίες του πολιτικού υποκόσμου. Είναι πράγματι οξύμωρο το σχήμα. Οι μεν Αλβανοί είναι τύποις εθνικιστές κατσαπλιάδες, οι δε ελληνόφωνοι αντι εξουσιαστές γραφικοί και ειρηνόφιλοι μέχρι πρότινος αμφισβητίες της εξουσίας. Προφανώς, οι γαμψομύτηδες γνωρίζουν καλύτερα απ όλους μας το απόκρυφο μυστικό της αξιοπερίεργης αυτής ένωσης. Συνδέστε το εννοιολογικό πάζλ με τις κάτωθι λέξεις και θα βρείτε την άκρη του νήματος. Indymedia & Αλβανικής καταγωγής George Soros, επίσκεψη του δοτού προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αλέξη Τσίπρα στις Η.Π.Α, συνάντηση με George Soros, δωρεές Soros προς το νεοελληνικό κράτος, δημεύσεις περιουσιών Ελλήνων, αλβανικός μεγαλοϊδεατισμός, αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια, οργανωμένο έγκλημα, UCK, αντι εξουσιαστές.

ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΩΣ ΑΛΒΑΝΟΙ

          Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΛΒΑΝΩΝ

                                 ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
Η μεγάλη δύναμη του ολοκληρωτικού κράτους είναι ότι αναγκάζει αυτούς που το φοβούνται να το μιμηθούν.
Αδόλφος Χίτλερ

Share on Facebook Share on Twitter


mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile


                                 ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ


α, οι γνωστοι internet warriors. Ρε μεγαλοι, γιατι δεν πατε στην αλβανια να ξεκινησετε να σπερνετε την χωρα με πτωματα; ο δρομος ειναι ανοικτος (αν κρινουμε απο την ευκολια που μπαινουν οι λαθρο εδω μεσα.)
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.