Forum > Ιστορία και Ιδεολογία.

Μιχαλολιάκος, Αλεξανδράκης, Μαύρος Κρίνος και Πλ&#

(1/12) > >>

FringeElements:
Μιχαλολιάκος, Αλεξανδράκης, Μαύρος Κρίνος και Πλατής το ίδιο ΑΡΙΣΤΕΡΟ συνδικάτο!Τις ιδέες του ψυχάκια Δημήτρη Πλατή του Σπύρου, του Στράσερ και του Εβραίου ραβίνου Μαρξ εξέδιδε το 1990 ο Αρχηγός! Δουλεύουν για την αριστερά όλοι τους και μας το παίζουν υπέρ της ατομικής πρωτοβουλίας. Κρυφοσταλίνες και τσιράκια του Περισσού! 

Την αποκάλυψη την έκανε ο Μπουμπούκος στην βουλή (7:40)
http://www.youtube.com/watch?v=SNkQs2FGBtc

Και ιδού δημοσίευμα από τον Μαύρο Κρίνο


P.R.Knudsen: Εθνικοσοσιαλισμός - ένα κίνημα της Αριστεράς.
του Povl Heinrich Riis - Knudsen
http://mavroskrinos.blogspot.gr/2009/12/prknudsen.html

Αίσχος!

ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ
ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑΣ
88

FringeElements:
Πραγματικά ο Μπουμπούκος μου άνοιξε τους οφθαμλούς! Τώρα καταλαβαίνω το πραγματικό νόημα των ιδεολογικών κειμένων της Χ.Α. π.χ. λέει σήμερα ο Αλεξανδράκης σε άρθρο του με τίτλο "Η Έννοια της ανάγκης":


--- Quote ---Σύμφωνα με μαρτυρία του Παυσανία υπήρχε ιερό, άβατο για οποιονδήποτε, της Ανάγκης στην Ακροκόρινθο, οπού εκεί λατρευόταν μαζί με την Βία.
--- End quote ---
Λέει για τον οποιονδήποτε, δηλαδή και τους σκατόγυφτους, τους ανάπηρους, τον Μαξ. Ε αυτό και αν είναι ανθρωπισμός!!! Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει ένα άβατο των Εξαρχείων γεμάτο με μπουφέδες για να τρώνε οι μαύροι και να γαμάνε τις χρυσαυγίτισσες! :(


--- Quote ---Η Ανάγκη έχει πλήρη σχέση με την Δικαιοσύνη, είτε αυτή αποδίδεται θεσμικά, είτε όχι. Η ανάγκη έχει σχέση με την Αρετή και την Τιμή, για αυτό και η καταπάτηση της οδηγεί στην Βία και στην εκδίκηση.
--- End quote ---

Δηλαδή αν ο Μαξ έχει ανάγκη για καροτσάκι ο νόμος θα με αναγκάζει να του το πληρώσω αλλιώς θα έρχεται ο Λαγός να με δείρει. :(--- Quote ---Η ανάλυση για "πρώτη" φορά της έννοιας της ανάγκης, όπως λέει η εγκυκλοπαίδεια, έγινε το γύρω στο 1870 από τους Ουίλιαμ Τζέβονς, Λεόν Βαλρά και Κάρλ Μένγκερ, οι οποίοι ήταν όλοι οικονομολόγοι και συνεργάστηκαν στην απεμπλοκή της εργασίας από την τιμή των προϊόντων και εν γένει από την Οικονομία. Βλέπουμε λοιπόν ότι η οπτική κάτω από την οποία εξέτασαν αυτοί οι τρεις την έννοια της ανάγκης δεν έχει να κάνει με την Τιμή και την Αρετή, αλλά μόνο με μπακαλίστικες εκτιμήσεις τιμών και τον δαίμονα της οικονομίας, όπως την χαρακτήριζε ο Έβολα.
--- End quote ---

Έβρισε τον Μένγκερ. Αλεξανδράκης = Μαρξιστής! Σκατά στον τάφο του!--- Quote ---Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο που θα πρέπει όλοι να διαλέξουμε πλευρά σε έναν πόλεμο που μαίνεται εδώ και χιλιετίες και οδηγεί στο τέλος του Χρόνου. Η μία πλευρά οδηγεί στο Έθνος και στον κατά Δραγούμη σοσιαλισμό, ενώ η άλλη στις σύγχρονες δουλοπαροικίες των πολυεθνικών εταιριών και των μεγαλουπόλεων. Καλείστε να διαλέξετε!
--- End quote ---

Έβγαλε και τον Δραγούμη ληστοσυμμορίτη.

Απαράδεκτη η Χρυσή Αυγή. Αποχωρώ και θα ψηφίσω Τζήμερο!

KOLOBARILAS:
Tώρα επαληθεύεται το "Βαρύς κομμουνιστής ο Ν. Μιχαλολιάκος". Κάποια ζώα δε με πιστεύανε. Τώρα θα με πιστέψουν δυστυχώς και τα ζώα.

ΑΪΝΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΣΟΣΤΑΚΟΒΙΤΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ.

mia putsa gia thn anula:
της χρυσαυγοσύνης, ήλιε νοητέ, και μυρσίνη εσύ δοξαστική!

Codename Nemesis Ghost:
To πρόβλημα που ίσως ανακύψει είναι ότι θα μαζευτούν πολλοί πρώην πασόκοι-χολέρες στη ΧΑ και θα τα γαμήσουν όλα, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να καταστρέφουν το οτιδήποτε πιάσουν αυτοί οι "άνθρωποι".

Επίσης ο Παπάς είπε στη Βουλή σε απάντηση προς το Μπουμπουκιστάν, ότι "η Χρυσή Αυγή είναι στην πράξη η εθνική συμφιλίωση, του Εμφυλίου" καθώς έχει μέσα ανθρώπους προερχόμενους από όλες τις πλευρές!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Reply

Go to full version