Author Topic: Μετάβαση στην Ελευθερία!  (Read 35 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Μετάβαση στην Ελευθερία!
« on: July 31, 2016, 01:04:30 pm »


Οι καταναλωτές των φόρων, η άρχουσα τάξη, είναι εξ ορισμού ανθέλληνες. Όσο πιο κάτω έχει το κεφάλι του ο Έλληνας, τόσο καλύτερες οι προοπτικές για εκείνον που ψωμίζεται από τους φόρους. Όσο ψηλότερα έχει το κεφάλι του ο Έλληνας, τόσο το χειρότερο για τα παράσιτα.

Στη Βρετανία τα πράγματα δεν είναι ίδια, καθότι οι καταναλωτές των φόρων είναι κάπως πιο περιορισμένοι και για αυτόν τον λόγο η οικονομία της Βρετανίας είναι πιο ισχυρή από την Ελληνική. Η παγκόσμια κρατικιστική τάση όμως για διεύρυνση της άρχουσας τάξης και ένταση της φορολογικής εκμετάλλευσης των Λαών μπορεί να εξηγήσει γιατί ο συντονισμένος προπαγανδιστικός πόλεμος όλων των πολιτικών φορέων και των μέσων μαζικής προπαγάνδας που αυτοί ελέγχουν είναι αδυσώπητα σκληρός και προωθεί επικίνδυνα τη διάλυση του κοινωνικού ιστού σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η Ε.Ε. είναι το όργανο του κρατικιστικού σατανά που ονειρεύεται κάθε φορολάγνος που ψάχνει στην τυραννία έναντι των συνανθρώπων του να βρει την κοινωνική εκδίκηση για τις προσωπικές του αποτυχίες.

Αυτό που χρειάζεται ένα Λαός σαν την Ελλάδα, όχι μόνο για να ανακάμψει οικονομικά και να ανεξαρτητοποιηθεί πολιτικά, αλλά για να επικρατήσει επί της Γης, είναι ένα δυναμικό γνήσια Φιλελεύθερο κίνημα που θα έχει τη βούληση να πατάξει κάθε είδους αναδιανομή που οφείλεται στην κρατική βία και να διαλύσει ταχέως όλα τα κρατικά μονοπώλια πλην ενός ή δυο απολύτως απαραίτητων. Ο μόνος παράγοντας που μπορεί να κάνει τους λαούς να προοδεύσουν είναι η ελευθερία του παραγωγού να παράγει ό,τι επιθυμεί και να κρατάει αυτό που παράγει και οι μόνοι που εμποδίζουν την πρόοδο του Ελληνικού Έθνους είναι οι καταναλωτές των φόρων και οι ιδεολογικοπολιτικές τους προεκτάσεις.    Τα απαραίτητα κρατικά μονοπώλια ποια είναι;Είναι το μονοπώλιο της Δικαιοσύνης και το μονοπώλιο της βίας (στρατός-αστυνομία).

Ένας γνήσιος Φιλελεύθερος δεν μπορεί να αποδεχτεί τη μονιμότητα ούτε αυτών των μονοπωλίων, διότι αυτά στηρίζονται στον περιορισμό της ελευθερίας των πολιτών. Είναι ο περιορισμός της ελευθερίας του Έλληνα να οπλοφορεί και να προστατεύει τον εαυτό του εκείνο το οποίο όπλισε το χέρι του κρατικού αστυνομικού και είναι το ίδιο ισχύει και για τον κρατικό στρατό. Η κουλτούρα της οπλοφοβίας είναι κάτι με το οποίο το Κράτος έχει διαποτίσει ολόκληρη την κοινωνία, ακριβώς για να την κρατά εξαρτημένη επάνω στο κρατικό μονοπώλιο της βίας. Ο Έλληνας έχει ληστευτεί από το δικαίωμά του να αμύνεται του εαυτού του και να οργανώνει εθελούσια την προστασία του (ιδιωτικές αστυνομίες). Για να επανακτήσει ο Έλληνας το δικαίωμα να προστατεύεται απαιτείται κάποιο χρονικό διάστημα. Εάν σε αυτό το χρονικό διάστημα καταργηθεί το κρατικό μονοπώλιο της βίας του ελλαδικού Κράτους παραμένει πολύ αμφίβολο εάν οι προοπτικές για την ελευθερία του Έλληνα αυξηθούν. Κάποιος πρέπει να ασκήσει αμυντική βια ή την απειλή αυτής στους εγκληματίες και τυχόν ξένους κρατικούς στρατούς. Ο ιδιωτικά ανοργάνωτος και οπλοφοβικός μέσος Έλληνας δεν δύναται να το πράξει. Για αυτό παράλληλα με τον οπλισμό του Έλληνα - κάτι το οποίο είναι εκ των ων ουκ άνευ για τον γνήσιο Φιλελευθερισμό και αποδείξη εσχάτης ιδεολογικής προδοσίας εκ μέρους όσων ψευτοφιλελεύθερων προωθούν την οπλοφοβία - χρειάζεται ένα μεταβατικό φιλελεύθερο Κράτος να διατηρήσει, μέχρι κάποιου χρονικού σημείου, ένα κρατικό μονοπώλιο βιας το οποίο να προστατεύει τον Έλληνα, και το οποίο σταδιακά θα υποκατασταθεί από τις ιδιωτικές δομές και πρωτοβουλίες των Ελλήνων.

Να σημειωθεί φυσικά ότι ο σημερινός κρατικός στρατός έχει στραμμένα τα όπλα προς τα μέσα. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Η σκλαβιά της θητείας πρέπει να καταργηθεί, να εγκαταλείψουμε τη φαρσοκωμωδία με τους εξοπλισμούς από τους "συμμάχους" και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό πυρηνικό οπλοστάσιο. Ο μεταβατικός κρατικός στρατός πρέπει να υπάρχει μόνο για έξωθεν απειλές - τις οποίες όμως θα αντιμετωπίζει άνευ ενδοιασμών. Όχι για εμφύσηση πειθαρχίας, ούτε για εκστρατείες. Αντοίστοιχα μέτρα είναι οι νάρκες κατά προσωπικού η υποβρυχιοποίηση του ναυτικού κ.ο.κ. Το πρόβλημα όμως θα λυθεί κυρίως με τον οπλισμό κάθε σπιτιού. Κάθε Ελληνικό σπίτι πρέπει να είναι κάστρο.
Διάφορα άλλα για τον πόλεμο εδώ.

Αντιστοίχως η Δικαιοσύνη είναι το δικαίωμα που έχουν δυο Έλληνες να ρυθμίζουν τις μεταξύ τους υποθέσεις. Αυτό το δικαίωμα έχει κλαπεί. Δεν μπορώ εγώ και εσύ να κάνουμε μια αμοιβαία συμφωνία με δικούς μας όρους (νόμους) και να συμφωνήσουμε πως και από ποιον θα εκδικαστεί οποιαδήποτε διαφωνία. Αυτό χρειάζεται χρόνο για να ξαναχτιστεί υπό τη μορφή ενός πολυνομικού συνόλου. Το δικαίωμα δυο άτομα να ρυθμίζουν τις μεταξύ τους υποθέσεις οδηγεί σε μια κοινωνία αποτελούμενη από διαφορετικές νομικές κοινότητες ΜΗ γεωγραφικά διαχωρισμένες, μεταξύ των οποίων νομικών κοινοτήτων ισχύει ο νόμος που απηχεί τις αντιλήψεις των μελών και εκτός των νομικών κοινοτήτων ισχύουν οι νομικές ρυθμίσεις τις οποίες έχουν συμφωνήσει οι νομικές κοινότητες μεταξύ τους. Αυτό το βασικό δικαίωμα, στην ουσία, η ελευθερία της σύναψης συμφωνίας με ένα άλλο άτομο, έχει κλαπεί από το Κράτος το οποίο έχει - μέσω της επιθετικής βίας φυσικά - επιβάλει ένα μονοπώλιο δικαιοσύνης, δηλαδή ένα μονοπώλιο στο να κρίνει το Κράτος και μόνο το Κράτος τις διαφωνίες μεταξύ των ανθρώπων, ανεξάρτητα από τη βούλησή τους. Αυτό έχει οδηγήσει στο γεγονός όλο το ισχύον "δίκαιο" να εξυπηρετεί πρωτίστως τα συμφέροντα του Κράτους, δηλαδή των καταναλωτών φόρων, και δευτερευόντως τα δικαιώματα των αναξιοπαθούντων.

Ο γνωστός ιστορικός Μάρτιν Βαν Κρέβελντ στο βιβλίο του για την παρακμή του Κράτους έχει ήδη εντοπίσει την τάση φυγής από τον κρατικό πατερναλισμό της δικαιοσύνης προς εξωδικαστηριακές μεθόδους. Ένα μεταβατικό Φιλελεύθερο Κράτος πρέπει να διευθύνει την ομαλή μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων προς ιδιωτικούς φορείς που θα συνεισφέρουν το ίδιο καλύτερα με τις εξωδικαστηριακές μεθόδους στην απονομή δικαιοσύνης και σταδιακά θα αντικαταστήσουν το κρατικό μονοπώλιο της δικαιοσύνης. Το κρατικό μονοπώλιο της δικαιοσύνης είναι αλληλένδετο με τον κολλεκτιβισμό. Ο Φιλελεύθερος καθηγητής Hans Hermann Hoppe έχει περιγράψει γλαφυρά
τη διαδικασία που οδηγεί αναπόδραστα από τον κολλεκτιβισμό στην καταστροφή του πολιτισμού.

Το Κράτος είναι μια εγκληματική οργάνωση που έχει προκαλέσει ανήκεστο βλάβη στην ηθική υπόσταση της κοινωνίας και τον ανθρώπινο πολιτισμό εν γένει. Μέρος από αυτήν την βλάβη όμως δεν δύναται να παύσει να υπάρχει με τη στιγμιαία εξαφάνιση του Κράτους. Το Κράτος και η νοοτροπία της κτηνωδίας και του κανιβαλισμού έχουν εισχωρήσει βαθιά μέσα στην κοινωνία μας, μια κοινωνία η οποία πνίγεται στην αδικία. Πρέπει αυτή η αδικία να διορθωθεί και ένα μεταβατικό Φιλελεύθερο Κράτος μπορεί να προετοιμάσει τον άνθρωπο για την οριστική του απαλλαγή από την εκμετάλλευση της φορολογίας, αφού πρώτα του απαλλάξει την ψυχή του από τα δεινά και τις έξεις μιας ιστορικής παράδοσης βουτηγμένης στη βία και το αίμα.
http://www.blemilo.com/2016/07/blog-post.html