Author Topic: Κομμουνισμός = Κόλαση επί της Γης  (Read 170 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
ωραια εχουμε consensus. Οταν οι αναρχοκαπιταλιστες λενε για ελευθερια, εννοουν αυτο που ειχαν οι χιλιανοι επι πινοσετ! Οκ παιδες, να ξεκινήσουμε να μιλάμε την ιδια γλώσσα!
ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΘΙΚΙΑ. Ο ΑΓΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΠΙΝΟΣΕΤ ΧΟΣΕ ΡΑΜΟΝ ΟΥΓΚΑΡΤΕ ΤΟΥ ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ.

Καυλώνω και ξεροχύνω με τη σκέψη ότι ακόμα οι αριστεροί Untermenschen το φυσάνε και δεν κρυώνει. Όταν τα κάνουν αυτοί με Πολ Ποτ, Μαο, Στάλιν, Τσαουσέσκου, Χο Τσι Μινχ, Κάστρο και Γκεβάρα, όλα καλά. Όταν τους γαμάνε αλύπητα οι Πινοσετικοί, ξαφνικά κλαίνε για την ανθρωπότητα.

Τα κοπρόσκυλα της Καταλονίας, που ήταν κομμουνιστές αποκεντρωτιστές, ή θα έπεφταν από τον Φράνκο (που τον θεωρώ ξεφτιλισμένο), ή θα έπεφταν από μόνοι τους από τη μαλακία που τους έδερνε. Και μόνο το γεγονός ότι επιβάλλουν απουσία χρήματος δείχνει πόσο υπάνθρωποι είναι.

Μόνο αναρχικό πείραμα που αναγνωρίζω (με εξαίρεση την προσωρινή συνεργασία του με τους κομμουνιστάς) ήταν αυτό του Νέστωρ Μάχνο, που ακόμα και σήμερα κλαίγονται ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ γιατί δεν τους άφηνε να εκλέξουν τραμπούκους για να ανατρέψουν την αναρχία.

Εν πάσει περιπτώσει, αν ένα πράγμα δε συγχωρώ στον Πινοσέτ, αυτό είναι ότι δεν παραιτήθηκε και δεν είπε, μαζί με όλο το στρατιωτικό επιτελείο, να πάνε στο διάολο όλοι τους. Με το να κάνει σκόνη τους κομμουνιστές και να βομβαρδίσει το προεδρικό μέγαρο έκανε τον Αλιέντε να φαίνεται οσιομάρτυρας, λες και άλλο που δεν ήθελαν οι κομμουνιστές.

Εν ολίγοις, έχουν υπάρξει φασίστες λιγότερο κρατιστές από κομμουνιστές. Nay, οι φασίστες 9 στις 10 φορές είναι λιγότερο κρατιστές από τους κομμουνιστές. Θα προτιμούσα τον Πινοσέτ αντί για τα τυπικά σούργελα της οποιασδήποτε κατάληψης της πούτσας, any day of the **** week. Το γεγονός ότι εσύ προτιμάς αυτά τα καθίκια αντί για τον υπεύθυνο και σοβαρότατο Αύγουστο Πινοσέτ δείχνει ότι ΕΣΥ είσαι ο αντι-αναρχικός.

Πινοσέτ για να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους σοσιαλιστές και την επόμενη μέρα τον κατεβάζουμε και τα κάνουμε όλα ιδιωτικά. Μέχρι οι κομμουνιστές να γίνουν οι δούλοι μας, κάθε κομμουνιστής, κάθε μάνα και αδερφή κομμουνιστή, όλοι να εξανδραποδιστούν. Και όλα τα παράσιτα της Νέας ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΟΚρατίας να γίνουν σαπούνια. Όχι τώρα. ΧΤΕΣ.
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.