Author Topic: Είναι ο Dr. Dre ο αρχέτυπος Αναρχοκαπιταλιστής;  (Read 636 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Alex Tabarrok

 • Guest


Η μουσική βιομηχανία της Αμερικής έχει παράξει τα τελευταία χρόνια πολλούς μαύρους δισεκατομμυριούχους. Άλλοι, όπως ο Quincy Jones, είναι αρκετά "προοδευτικοί", άλλοι, όπως ο Puff Daddy, ενσαρκώνουν μεν το αναρχοκαπιταλιστικό ιδεώδες "I got thugs on salary", το image τους όμως είναι αρκετά φλώρικο και ελάχιστα αντρικό.

Μόνο ένας μαύρος μουσικός όμως έχει ακολουθήσει στο έπακρο κάθε αναρχοκαπιταλιστικό πρόσταγμα, από την αρχή της καριέρας του, και διέπεται από τον μεγαλοτσούτσουνο ανδρισμό που πρέπει να διέπει κάθε αναρχοκαπιταλιστή.

Ο Μελωδός του Γκανγκστερισμού

Ο Dr. Dre και ο Ice Cube ξεκίνησαν ως μουσικός παραγωγός και στιχουργός αντίστοιχα, για τον μαύρο ναρκέμπορο Eazy-E. O Eazy-E είχε πολλά αναρχοκαπιταλιστικά χαρακτηριστικά (πούλαγε ντρόγκα σε αράπηδες και κονομούσε, με τα λεφτά αυτά ξεκίνησε δισκογραφική εταιρία για ξέπλυμα, σαν enterpreneur βρήκε τέσσερα αραπάκια και τους έδωσε συμβόλαια βγάζοντάς τα από τη μιζέρια του γκέτο, και ενώ δεν έγραψε ποτέ ούτε στίχους ούτε μουσική, έγινε η "μούρη" των N.W.A και πούλησε, ως αφεντικό της Ruthless Records, πολλά εκατομμύρια δίσκους. Το μόνο του ελάττωμα είναι ότι συνέχισε να γαμάει εϊτζιάρες αραπίνες, κι έτσι κόλλησε κι αυτός AIDS και ψόφησε το 1995.

Το 1988, σε στίχους Cube και παραγωγή Dre, οι Ν.W.A συνέθεσαν τον αναρχικό ύμνο **** Tha Police.
https://www.youtube.com/watch?v=WiX7GTelTPM

Ένα χρόνο μετά, ο Cube την κοπανάει από το συγκρότημα επειδή ο Eazy και ο εβραίος μάνατζερ των N.W.A Jerry Heller τον έκλεβαν σε royalties. Στο επόμενο άλμπουμ των N.W.A "Niggaz4Life", που ο Dre έχει πάρει τη θέση του Cube σαν MC, η στιχουργική διαφορά γίνεται εμφανής. Ενώ στον πρώτο τους δίσκο "Straight Outta Compton" οι στίχοι ήταν γενικά αντισυστημικοί, χωρίς όμως να λένε από ποια πλευρά κριτικάρουν το σύστημα, στο Niggaz4Life η αντισυστημικότητα παίρνει ξεκάθαρη καπιταλιστική σκοπιά. Το σύστημα φταίει επειδή δεν αφήνει τους μαύρους να πλουτίσουν το ίδιο.

Παράδειγμα διαφοράς στίχων:

**** Tha Police (1988)

For police, I'm saying, "**** you punk!"
Reading my rights and ****, it's all junk
Pulling out a silly club, so you stand
with a fake-assed badge and a gun in your hand
But take off the gun so you can see what's up
And we'll go at it punk, and I'ma **** you up!

Cash Money Interlude (1991)

You know what im saying you know what im saying. All you people listening thank
You for all your money Hahahah we really appreaciate it it's going to a very
Useful cause the help Dre get a brand new Testorosta Ferrari Fund. Hahahaha

Eυχαριστούμε τους φανς της μπάντας που μας χρηματοδοτούν για να κυκλοφορούμε με Ferrari και να φύγουμε από το Compton!

O Eazy και ο Dre είχαν μετατρέψει τους N.W.A από θολο-αναρχική σε καθαρά αναρχοκαπιταλιστική μπάντα. Και φυσικά ο νόμος της αγοράς έλεγε ότι μετά τη νίκη τους θα φαγωθούν μεταξύ τους.

Και αυτό έγινε. Ο Dre, που είχε επιδείξει τον αναρχοκαπιταλιστικό ανδρισμό του πλακώνοντας στα μπουνίδια μια αραπίνα DJ που του πήγαινε κόντρα, αποφασίζει ότι είναι καιρός να φτιάξει τη δική του δισκογραφική εταιρία και να την κάνει από τον Heller και τον Eazy. Κάθε κοινός θνητός θα έλεγε απλά "φεύγω" και θα έφευγε. Όχι αυτός όμως.

Ο "γιατρός" παίρνει μαζί του τον μπράβο του, τον Suge Knight, πηγαίνουν στο γραφείο του Eazy με ρόπαλα του baseball και τον αναγκάζουν να αφήσει ελεύθερο τον Dre, που μαζί με τον Suge και με χορηγό τον μεγαλοναρκέμπορο Michael Harris και τον λαμογιοδικηγόρο David Kenner (πρώην συνήγορο υπεράσπισης των Λευκών Φασιστομηχανόβιων Hell's Angels) φτιάχνουν την Death Row Records, με σήμα την ηλεκτρική καρέκλα. Ο Suge από μπράβος γίνεται αφεντικό, ο Dre συνιδιοκτήτης, και το 1992 βγάζει τη δισκάρα "The Chronic".

Αναρχοκαπιταλοποίηση όλης της μουσικής


Το Chronic είναι ο πιο σημαντικός δίσκος των 90s. Μουσικά, αποτελεί την κορυφαία στιγμή της μεθόδου του sampling, δηλαδή το "αντί να γράφω δικιά μου μουσική, παίρνω μια παλιά ξεχασμένη μελωδία, την αλλάζω ελάχιστα, και τη βάζω στο καινούριο τραγούδι". Τι πιο καπιταλιστικό από αυτό; Λυρικά, υμνείται η μεγάλη ζωή, τα πάρτι σε βίλες και ιδιωτικές παραλίες, ο γκανγκστερισμός, η ληστεία, το νταβατζιλίκι, ο βιασμός, ο μισογυνισμός, η πορνεία, ο ανεξέλεγκτος καπιταλιστικός ανταγωνισμός, η αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής "έτσι για την κάβλα", το ποτό, η μαριχουάνα (ο τίτλος του δίσκου chronic), η αμφισβήτηση της κρατικής αρχής, ο πλουτισμός με κάθε τρόπο κλπ.

It ain't nothin' but a G thang, baby. Το κάνουν οι γκάνγκστερ, κάντο κι εσύ. Η ζωή είναι χαρά, αν τη ζεις για τον εαυτό σου και μόνο. Δε θα είναι πλεονασμός αν πούμε ότι το μοντέλο κοινωνίας που περιγράφουν οι στίχοι του Chronic, είναι το μοντέλο που χτίζεται στην αναρχοκαπιταλιστική Σομαλία.

Οι στίχοι και η μουσική του Chronic επηρέασαν όλη τη μουσική, άλλαξαν το hip-hop, και από μουσική ζήλειας προς τον πλούτο, το έκαναν μουσική αγάπης για τον πλούτο. Με 10+ εκατομμύρια δίσκους, και με sequel το Doggystyle του Snoop Dogg, έκανε την Death Row την πιο πετυχημένη δισκογραφική εταιρία των 90s. Ο Dre όμως είχε άλλα στο μυαλό του.

Το 1996, ο Suge Knight είχε γίνει "κράτος". Έκανε κουμάντο μέσα στην Death Row με μπράβους (Bloods και Crips), και περιόριζε την ελευθερία των καλλιτεχνών του και του ίδιου του αρχιπαραγωγού του και συνιδιοκτήτη της εταιρίας. Ο τελειομανής αναρχοκαπιταλιστής "δόκτωρας" έβλεπε με κακό μάτι την είσοδο στην Death Row διάφορων ατάλαντων καλλιτεχνών, που έκαναν συμβόλαια απλά επειδή ήταν φίλοι του Suge. Έτσι αποφάσισε να φύγει κι από κει, και να φτιάξει μια εταιρία πραγματικά δική του, όπου αυτός θα είναι το αφεντικό.

Μαζί με τον Jimmy Iovine, ιδιοκτήτη της Interscope (μητρικής της Death Row) και παλιό παραγωγό του Bruce Springsteen και της Patti Smith (ο Ιovine είναι αυτός που έχει γράψει τη μουσικάρα στο "Because the Night belongs to Lovers") στα τέλη του 1996 φτιάχνουν την Aftermath Entertainment. Ο Dre ξανασυστήνεται στον κόσμο με ίσως το πιο αναρχοκαπιταλιστικό τραγούδι όλων των εποχών:
https://www.youtube.com/watch?v=c80dWbiONqM

O Dre είναι αποφασισμένος από δω και πέρα να "get his money right" και να μην αφήσει κανέναν να τον εκμεταλλευτεί οικονομικά. Mετά από κάποιες οικονομικές στενωπούς, η μουσική του ιδιοφυία ανακαλύπτει τον Eminem, τον 50 Cent, τον Game, τώρα και τον Kendrick Lamar. Στον αναρχοκαπιταλιστικό ύμνο του Dre προς τον εαυτό του, το "Still D.R.E." μας λέει:

Still ain't tripping, love to see young blacks get money
Spend time out the hood, take they moms out the hood
Hit my boys off with jobs, no more living hard
Barbeques every day, driving fancy cars
Still gonna get mine regardless

Δεν περιμένει από το κράτος να δώσει σπίτια στους μαύρους. Τους τα δίνει ο ίδιος, κάνοντάς τους επιτυχημένους καλλιτέχνες! Πλουτίζει δίνοντας πλούτο και στους υπαλλήλους του. Η πεμπτουσία του καπιταλισμού.

Στην επανένωση των Ν.W.A το 2000 με το "Hello" μας ραπάρει ότι:

Y'all be killin me
As if I need to make mo' - I got a mansion
and six cars that are paid fo' - suck my dick! {Hello..}
We came a long way from not givin a ****
Sellin tapes out of a trunk to movin this far up
Now we got the whole world starstruck
Made a million plus and still don't give a motherfuck
Motherfucker I'm Dre - I don't need your respect
I don't need to make another album **** I don't gotta do ****
I do it because I want to not to stay in the game
**** the fame, I'm still stayin the same, lil' ****! {Hello..}

Δε νιώθει υποχρεωμένος σε κανέναν εκτός από τον εαυτό του και τις δικές του προσπάθειες. Βγάζει λεφτά επειδή μπορεί. Δεν κλέβει κανέναν. Θα βγάλει καινούριο δίσκο όποτε γουστάρει (φέτος έβγαλε) και δε θέλει το σεβασμό σου γιατί απλά είναι πιο πλούσιος από σένα. Bάζει άλλους να του γράφουν τους στίχους, βάζει άλλους να του φτιάχνουν τη μουσική, αλλά χωρίς το δικό του δημιουργικό ταλέντο όλοι αυτοί θα πουλούσαν ακόμα ναρκωτικά στο δρόμο.


I'ma be the first billionaire out of hip-hop. Το είπε και το έκανε. Πούλησε τα Beats Electronics και τώρα πια είναι μεγαλοστέλεχος της Apple. Δεν παραλείπει όμως να βοηθήσει την κοινωνία φτιάχνοντας κοτζάμ επιστημονική ακαδημία μαζί με τον Iovine, "School for Innovation" όπως την ονομάζει:
http://iovine-young.usc.edu/

Και κάτι τελευταίο. Τι κι αν όλα τα μουσικά "παιδιά" του, Snoop, Eminem, Kendrick, Game, 50, στηρίζουν τον Oμπάμα; Αυτός παραμένει απολίτικος. Γιατί; Γιατί σε αντίθεση με τους άλλους, αυτός είναι ένας γαμημένος καπιταλιστής!

Στο επόμενο άρθρο θα εξετάσουμε την περίπτωση να ήταν ο Tupac μετενσάρκωση του Χίτλερ.

gemista69

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 489
 • Φήμη 5
  • View Profile
Νήμα αδάμας. Στηρίζομε και περιμένομε τη συνέχεια.

Quote
The motherfuckin world is a ghetto
Full of magazines, full clips, and heavy metal
When the smoke settle..
.. I'm just lookin for a big yellow;
in six inch stilletos
Dr. Dre {Hello..} perculatin keep em waitin
While you sittin here hatin, yo' **** is hyperventilatin'
Hopin that we penetratin, you gets natin
cause I never been to Satan, for **** administratin
Gangbang affiliatin

Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Quote
πούλαγε ντρόγκα σε αράπηδες και κονομούσε, με τα λεφτά αυτά ξεκίνησε δισκογραφική εταιρία για ξέπλυμα

Αυτό είναι μια απόδειξη ότι το Κράτος έκανε πλούσιο τον συγκεκριμένο υπάνθρωπο, του οποίου οι ιδέες μόνο με το καπιταλιστικό σύστημα δεν συνάδουν.

Σε έναν καπιταλιστικό κόσμο τα ναρκωτικά θα είναι νόμιμα και έτσι θα μπορούν οι Λευκοί, που είναι στην πλειοψηφία τους καθως πρέπει και δεν έχουν καμία όρεξη να δολοφονούν ανθρώπους, να παράγουν ναρκωτικά και να τα εμπορεύονται ειρηνικά. Τώρα που είναι τα ναρκωτικά παράνομα, μόνο όσοι υπάνθρωποι ζουν σαν αγρίμια εμπορεύονται και τα κονομάνε ακριβώς επειδή το Κράτος έχει περιορίσει την προσφορά. Αυτό προσφέρει τις υψηλές τιμές στους αλήτες, οι οποίοι είναι οι μόνοι κατάλληλοι για τη δουλειά. Το Κράτος δημιούργησε τον συγκεκριμένο και κρατικιστικά media όπως το mtv τον ανέδειξαν, για να μην αναφερθώ στο πως πουλήθηκαν οι δίσκοι, οι οποίοι αγοράστηκαν από σκυλάραπες ως επί το πλείστον και με λεφτά του "κοινωνικού" Κράτους ("Welfare" state).

Δεν υπάρχει κάτι το καπιταλιστικό στον συγκεκριμένο Ο Dr (?) Dre είναι αποκύημα του μεγάλου Κράτους, τόσο μεγάλου όσο ακριβώς το οραματίστηκε ο Ιωσήφ Στάλιν και ο Αδόλφος Χίτλερ!

Alex Tabarrok

 • Guest
Αυτό είναι μια απόδειξη ότι το Κράτος έκανε πλούσιο τον συγκεκριμένο υπάνθρωπο, του οποίου οι ιδέες μόνο με το καπιταλιστικό σύστημα δεν συνάδουν.

Σε έναν καπιταλιστικό κόσμο τα ναρκωτικά θα είναι νόμιμα και έτσι θα μπορούν οι Λευκοί, που είναι στην πλειοψηφία τους καθως πρέπει και δεν έχουν καμία όρεξη να δολοφονούν ανθρώπους, να παράγουν ναρκωτικά και να τα εμπορεύονται ειρηνικά. Τώρα που είναι τα ναρκωτικά παράνομα, μόνο όσοι υπάνθρωποι ζουν σαν αγρίμια εμπορεύονται και τα κονομάνε ακριβώς επειδή το Κράτος έχει περιορίσει την προσφορά. Αυτό προσφέρει τις υψηλές τιμές στους αλήτες, οι οποίοι είναι οι μόνοι κατάλληλοι για τη δουλειά. Το Κράτος δημιούργησε τον συγκεκριμένο και κρατικιστικά media όπως το mtv τον ανέδειξαν, για να μην αναφερθώ στο πως πουλήθηκαν οι δίσκοι, οι οποίοι αγοράστηκαν από σκυλάραπες ως επί το πλείστον και με λεφτά του "κοινωνικού" Κράτους ("Welfare" state).

Δεν υπάρχει κάτι το καπιταλιστικό στον συγκεκριμένο Ο Dr (?) Dre είναι αποκύημα του μεγάλου Κράτους, τόσο μεγάλου όσο ακριβώς το οραματίστηκε ο Ιωσήφ Στάλιν και ο Αδόλφος Χίτλερ!
ο Εazy όλα αυτά, όχι ο Dre. Ο Εazy πούλησε ναρκωτικά και πέθανε από ΑIDS. O Dre δεν πουλάει ναρκωτικά, υμνεί όμως τη νομιμοποίησή τους, και δε γαμάει εϊτζιάρες, γι' αυτό ζει ακόμα και συνεχίζει να πλουτίζει.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
  οι οποίοι αγοράστηκαν από σκυλάραπες ως επί το πλείστον και με λεφτά του "κοινωνικού" Κράτους ("Welfare" state).


Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
ο Εazy όλα αυτά, όχι ο Dre. Ο Εazy πούλησε ναρκωτικά και πέθανε από ΑIDS. O Dre δεν πουλάει ναρκωτικά, υμνεί όμως τη νομιμοποίησή τους, και δε γαμάει εϊτζιάρες, γι' αυτό ζει ακόμα και συνεχίζει να πλουτίζει.

Εν πάσει περιπτώσει, ο Dre δεν πούλησε, ούτε παρήγαγε, τίποτα εκτός από ανοησίες για τους σκυλάραπες. Ωφελήθηκε από τους αντικαπιταλιστικούς κρατικούς νόμους που προστατεύουν την πνευματική ιδιοκτησία και συμφωνα με το Forbes είναι #73 στους σελέμπριτίς με μόλις 33 εκατομμύρια έχοντας χάσει μισό δις μέσα σε έναν χρόνο. Ο επονίτης Μπόμπολας πλέον έχει περισσότερα από αυτόν τον αποτυχημένο σκυλάραπα. Δεν είναι καπιταλιστής, είναι ένας διασκεδαστής των κρατικιστικών μαζών και έχει επιλεχθεί από τα κρατικιστικά media και πληρώνεται για να κάνει τον καραγκιόζη. Δεν υπάρχει κάτι το καπιταλιστικό σε όλα αυτά. Εύπορος δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι καπιταλιστής ή επιχειρηματίας. Και ο Στάλιν, όταν τα πήρε όλα μέσω του Κράτους ήταν πλούσιος. Τι σημαίνει αυτό, ότι ήταν αναρχοκαπιταλιστής;

Alex Tabarrok

 • Guest
Εν πάσει περιπτώσει, ο Dre δεν πούλησε, ούτε παρήγαγε, τίποτα εκτός από ανοησίες για τους σκυλάραπες. Ωφελήθηκε από τους αντικαπιταλιστικούς κρατικούς νόμους που προστατεύουν την πνευματική ιδιοκτησία και συμφωνα με το Forbes είναι #73 στους σελέμπριτίς με μόλις 33 εκατομμύρια έχοντας χάσει μισό δις μέσα σε έναν χρόνο. Ο επονίτης Μπόμπολας πλέον έχει περισσότερα από αυτόν τον αποτυχημένο σκυλάραπα. Δεν είναι καπιταλιστής, είναι ένας διασκεδαστής των κρατικιστικών μαζών και έχει επιλεχθεί από τα κρατικιστικά media και πληρώνεται για να κάνει τον καραγκιόζη. Δεν υπάρχει κάτι το καπιταλιστικό σε όλα αυτά. Εύπορος δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι καπιταλιστής ή επιχειρηματίας. Και ο Στάλιν, όταν τα πήρε όλα μέσω του Κράτους ήταν πλούσιος. Τι σημαίνει αυτό, ότι ήταν αναρχοκαπιταλιστής;
1oν το link σου μου 'κλασε τ' αρχίδια, έχω HitmanPro και MalwareBytes όπως κάθε καπιταλιστής.

2ον, ο τύπος έχει περιουσία 620 εκ. δολάρια με κέρδη 50 εκ. το χρόνο, και ο Μπόμπολας του κλάνει ό,τι μου 'κλασες κι εσύ με το λινκ

το πραγματικό λινκ:
http://www2.forbes.com/lifestyle/the-worlds-30-highest-paid-musicians-2/32/

Ο τύπος εμπορεύεται δίσκους που σκοπό έχουν την προπαγάνδιση της νομιμοποίησης των όπλων και των ναρκωτικών. Και το κάνει σε κοινό δισεκατομμυρίων ακροατών. Είναι Πουτσαράς Σκυλάραπας Αναρχοκαπιταλιστής και σου γαμεί τα πρέκια.

Long Knives 88

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 447
 • Φήμη 1
  • View Profile
Quote
Income from the 2014 sale of Beats to Apple, contributing to what Forbes termed "the biggest single-year payday of any musician in history", made Dr. Dre the world's richest musical performer of 2015.
Μασόνος που πούλησε την ψυχή του στους εβραίους.
"in a socialist society based on healthy principles, homosexuals should have no place"
- Nikolai Krylenko

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Quote
Στο επόμενο άρθρο θα εξετάσουμε την περίπτωση να ήταν ο Tupac μετενσάρκωση του Χίτλερ.
Κάνε λογαριασμό ρε Tabarrok να γουστάρουμε!  :D :D :D

Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Αυτό είναι το περσινό link ρε χαμένε. Πάει το εισόδημα αυτό, εξατμίστηκε. Ξαναπάτα το δικό μου link το σωστό να δεις το 2015. Το 2015 αυτός ο βλάκας που δεν έχει ιδέα από καπιταλισμό είναι #73 στους σελέμπριτις, δηλαδή είναι σαν την τζούλια μπάρκα και εσύ τον αποκαλείς επιχειρηματία και λεφτοβγάλτη;

Δες εδώ τι γίνεται: Ο Roger Federer, τον οποίο δεν τον ξέρει η μάνα του, και ο οποίος είναι τενίστας, δηλαδή πιάνει τα μπαλάκια, βγάζει υπερδιπλάσια από τον ναρκωμανή σκυλάραπα Dre.

Αlex Tabarrok

 • Guest
Αυτό είναι το περσινό link ρε χαμένε. Πάει το εισόδημα αυτό, εξατμίστηκε. Ξαναπάτα το δικό μου link το σωστό να δεις το 2015. Το 2015 αυτός ο βλάκας που δεν έχει ιδέα από καπιταλισμό είναι #73 στους σελέμπριτις, δηλαδή είναι σαν την τζούλια μπάρκα και εσύ τον αποκαλείς επιχειρηματία και λεφτοβγάλτη;

Δες εδώ τι γίνεται: Ο Roger Federer, τον οποίο δεν τον ξέρει η μάνα του, και ο οποίος είναι τενίστας, δηλαδή πιάνει τα μπαλάκια, βγάζει υπερδιπλάσια από τον ναρκωμανή σκυλάραπα Dre.
με 33 εκ. income το χρόνο και ο καπιταλιστής Φέντερερ και ο καπιταλιστής Dre σου γαμούν τη μάνα. O παλαιοελευθεριακός τενίστας και ο αναρχοκαπιτάλας CEO έχουν πετύχει αυτό που θα ήθελες να ήσουν εσύ στα πιο οργασμικά σου όνειρα.

Alex Tabarrok

 • Guest
Είναι εμφανής ο φθόνος που δείχνουν για έναν μαύρο δισεκατομμυριούχο οι αποτυχημένοι ασπρουλιάρηδες. Ο φθόνος αυτός πηγάζει από την αποτυχία των ίδιων, αλλά και των ειδώλων τους, να φτάσουν έστω τη μισή περιουσία του Μεγαλοψωλαρά Αράπακλα Γαμιά Αναρχοκαπιτάλα CEO.

Tα είδωλα αυτών των φτωχομπινέδων, ο Adi Ezra, η Βar Refaeli και η Taylor Swift, μαζί και οι 3 φτάνουν με το ζόρι τα 300 εκ. περιουσία. Το να συγκριθούν αυτά με τα
810 εκ.
που βάζει μόνος του στην τσεπάρα του ο Dre το 2015, είναι σαν να συγκρίνεις την πούτσα του FringeElements με αυτή του Long Dong Silver.

O φτωχομπινές Adi Ezra έχει περιουσία, κρατηθείτε, 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
Quote
Israeli businessman Adi Ezra is famous mostly for her ongoing relationship with beautiful model Bar Refaeli. As of 2015, his total net worth is estimated to be $8 million.

Η γκόμενά του μόλις και μετά βίας φτάνει τα 20 εκατομμύρια
Quote
Bar Refaeli Net Worth: Bar Refaeli is an Israeli fashion model who has a net worth of $20 million dollars.

H "Τaylor Swift 88" (θα το δούμε παρακάτω αυτό) τα κουτσοκαταφέρνει λίγο καλύτερα, με 280 εκ.

Πολιτικά, και η Bar και η Taylor είναι τόσο αναρχοκαπιταλίστριες όσο άντρας είναι ο Κωστέτσος. Η μία πάει στην τελετή ορκομωσίας του Ομπάμα
Quote
She attended Barack Obama’s inauguration in 2008,8 so maybe by U.S. standards she’d be a Democrat.

κι η άλλη μόνο γλειφομούνι στη Μισέλ δεν έχει κάνει
Quote
But then, in one interview, she conceded that she supports Obama. Referring to the 2008 election, the first one in which she was old enough to vote, she said,

I’ve never seen this country so happy about a political decision in my entire time of being alive. I’m so glad this was my first election.13

Swift has also said her heart was “racing” as she listened to Stevie Wonder make a speech on the evening that Obama was elected.14 And she described Michelle Obama as a “role model.”15


Tι έχουμε εδώ; Δύο λευκά γύναια υποστηρίζουν τον μαύρο Ομπάμα, όπως θα ήθελε πολύ να κάνει και ο FringeElements, ενώ ο μαύρος Dre αρνείται να το κάνει, και σαν αληθινός Αναρχκαπιταλιστής έχει αφήσει κατά πολύ πίσω του όλους τους ανταγωνιστές του στη μουσική βιομηχανία, όντας ο πλουσιότερος μουσικός στον πλανήτη το 2015. Και αν κάποιος τον περάσει, θα είναι μόνο ΜΑΥΡΟΣ.

Λογικό είναι ο ζηλιάρης φτωχομπινές Fringe να μισεί έναν τέτοιο Άντρα.

Tώρα γίνεται ξεκάθαρο πόσο μακριά από την ιδέα του Αναρχοκαπιταλισμού αυτοί που παριστάνουν του ανκάπ στο webwar. Προσκυνήστε με που τους ξεγύμνωσα και τους έκανα πουτάνες.

https://www.youtube.com/watch?v=U6K7dB3T6ho

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Respect στον Dr Dre που άρμεξε τον αραπουπανθρωπισμο του γκέτο και τον έκανε εκατομμύρια.

Tortelini

 • Elite
 • Major
 • *
 • Posts: 731
 • Φήμη -22
  • View Profile
Μασόνος που πούλησε την ψυχή του στους εβραίους.
Όλα στον Διδάσκαλο ότι συκοφαντείτε την Μασονία εδώ μέσα noobs!!! Κανείς δεν κρύβεται απ το μάτι του Μικροπρόσωπου!!! :P
« Last Edit: December 20, 2015, 08:46:51 pm by Tortelini »


Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Τι μαλακίες είναι όλα αυτά; Ποιος φθονεί τον σκυλάραπα; Η συντριπτική πλειοψηφία των πλούσιων είναι Λευκοί. Οι Λευκοί υπερεκπροσωπούνται στους πλούσιους γιατί βιολογικά είναι εξελιγμένοι έτσι ούτως ώστε να διαπρέπουν στον καπιταλισμό. Αντιστοίχως οι σκυλάραπες υπόεκπροσωπούνται.

Οι λόγοι ανάδειξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας του συγκεκριμένου καραγκιόζη έχουν να κάνουν με το Κράτος. Το Κράτος δημιούργησε, με τη φορολογική βια, την ανοχή στον πολυφυλετισμό. Το Κράτος, με τους αντικαπιταλιστικούς νόμους περί "πνευματικής ιδιοκτησίας" που είναι σχεδιασμένοι να υποτάσσουν τις ιδέες στην εξουσία του, δημιούργησε αυτήν την ανισότητα στο χώρο του θεάματος (και αλλού). Το Κράτος, με την απαγόρευση των ναρκωτικών, πλούτισε τους αλήτες.

Σε έναν καπιταλιστικό κόσμο όλα αυτά θα εξαφανιστούν. Οι νέγροι δεν θα είναι trend setters αλλά slave servants. Όσο όμως συνεχίζουμε να εξυμνούμε τον λαό, την κοινότητα κτλ και καταλήγουμε στη δημοκρατία (της οποίας παιδί είναι και ο Φασισμός, για να μην ξεχνιόμαστε), τόσο θα βλέπουμε υπανθρώπους να τα κονομάνε.

Όνειρό μου δεν είναι να πλουτίσω με τις πλάτες του Κράτους, ούτε να γίνω διάσημος ως είδωλο των ηλιθίων. Αυτά είναι φιλοσοξίες υπανθρώπων. Ο πυρήνας του Καπιταλισμού δεν ειναι η κονόμα, είναι η Ελευθερία.

Alex Tabarrok

 • Guest
Τι μαλακίες είναι όλα αυτά; Ποιος φθονεί τον σκυλάραπα; Η συντριπτική πλειοψηφία των πλούσιων είναι Λευκοί. Οι Λευκοί υπερεκπροσωπούνται στους πλούσιους γιατί βιολογικά είναι εξελιγμένοι έτσι ούτως ώστε να διαπρέπουν στον καπιταλισμό. Αντιστοίχως οι σκυλάραπες υπόεκπροσωπούνται.

Οι λόγοι ανάδειξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας του συγκεκριμένου καραγκιόζη έχουν να κάνουν με το Κράτος. Το Κράτος δημιούργησε, με τη φορολογική βια, την ανοχή στον πολυφυλετισμό. Το Κράτος, με τους αντικαπιταλιστικούς νόμους περί "πνευματικής ιδιοκτησίας" που είναι σχεδιασμένοι να υποτάσσουν τις ιδέες στην εξουσία του, δημιούργησε αυτήν την ανισότητα στο χώρο του θεάματος (και αλλού). Το Κράτος, με την απαγόρευση των ναρκωτικών, πλούτισε τους αλήτες.

Σε έναν καπιταλιστικό κόσμο όλα αυτά θα εξαφανιστούν. Οι νέγροι δεν θα είναι trend setters αλλά slave servants. Όσο όμως συνεχίζουμε να εξυμνούμε τον λαό, την κοινότητα κτλ και καταλήγουμε στη δημοκρατία (της οποίας παιδί είναι και ο Φασισμός, για να μην ξεχνιόμαστε), τόσο θα βλέπουμε υπανθρώπους να τα κονομάνε.

Όνειρό μου δεν είναι να πλουτίσω με τις πλάτες του Κράτους, ούτε να γίνω διάσημος ως είδωλο των ηλιθίων. Αυτά είναι φιλοσοξίες υπανθρώπων. Ο πυρήνας του Καπιταλισμού δεν ειναι η κονόμα, είναι η Ελευθερία.
Ελευθερία χωρίς κονόμα δεν νοείται κρατιστάκο. Αν δεν κονομάς δεν είσαι ελεύθερος. Ελευθερία μείον κονόμα ίσον σοσιαλισμός.

Την ελευθερία του ο Ψωλαράς Άντρακλας Αναρχοκαπιτάλας Dr. Dre την έχει κερδίσει αρνούμενος να καταναλώσει ή πουλήσει ο ίδιος ναρκωτικά, όπως προστάζει το κράτος για τους μαύρους, και εκμεταλλευόμενος την εξυπνάδα του και το δημιουργικό μουσικό του ταλέντο να απελευθερώσει τον εαυτό του και τους υπαλλήλους του από τα γκέτο του κράτους.

Ο αρχέτυπος αυτός Μαύρος Ανκάπ έχει αποδομήσει ένα-ένα τα στερεότυπα του κράτους για τη Φυλή του, έχει βοηθήσει τους μαύρους εκατομμύρια φορές περισσότερο από ό,τι ο κωλογλείφτης του κράτους ΜLK, και δείχνει το φωτεινό παράδειγμα για κάθε φτωχό νέο κάθε Φυλής, να μη φθονεί τον πλούτο όπως εσύ, αλλά να τον επιδιώκει, να επιχειρεί, να δημιουργεί και να απολαμβάνει τους καρπούς της εξυπνάδας του με καπιταλιστικό κέρδος.

Ο Andre Romelle Young αποτελεί πρότυπο για κάθε Καπιταλιστή και για κάθε ελεύθερο άνθρωπο που δεν κατατρέχεται από ζήλια και φθόνο για το κέρδος

Tortelini

 • Elite
 • Major
 • *
 • Posts: 731
 • Φήμη -22
  • View Profile
Ελευθερία χωρίς κονόμα δεν νοείται κρατιστάκο. Αν δεν κονομάς δεν είσαι ελεύθερος. Ελευθερία μείον κονόμα ίσον σοσιαλισμός.

Την ελευθερία του ο Ψωλαράς Άντρακλας Αναρχοκαπιτάλας Dr. Dre την έχει κερδίσει αρνούμενος να καταναλώσει ή πουλήσει ο ίδιος ναρκωτικά, όπως προστάζει το κράτος για τους μαύρους, και εκμεταλλευόμενος την εξυπνάδα του και το δημιουργικό μουσικό του ταλέντο να απελευθερώσει τον εαυτό του και τους υπαλλήλους του από τα γκέτο του κράτους.

Ο αρχέτυπος αυτός Μαύρος Ανκάπ έχει αποδομήσει ένα-ένα τα στερεότυπα του κράτους για τη Φυλή του, έχει βοηθήσει τους μαύρους εκατομμύρια φορές περισσότερο από ό,τι ο κωλογλείφτης του κράτους ΜLK, και δείχνει το φωτεινό παράδειγμα για κάθε φτωχό νέο κάθε Φυλής, να μη φθονεί τον πλούτο όπως εσύ, αλλά να τον επιδιώκει, να επιχειρεί, να δημιουργεί και να απολαμβάνει τους καρπούς της εξυπνάδας του με καπιταλιστικό κέρδος.

Ο Andre Romelle Young αποτελεί πρότυπο για κάθε Καπιταλιστή και για κάθε ελεύθερο άνθρωπο που δεν κατατρέχεται από ζήλια και φθόνο για το κέρδος
Ξεκόλλα ρε αραπολάγνε που θέλει ταλέντο και εξυπνάδα για να γίνεις άφωνος πλούσιος n i g g e r που τραγουδάει hip hop στο America :D Μόνο αράπηδες και πόρνες βγάζουν μετά τον Frank Sinatra :D

Alex Tabarrok

 • Guest
Ξεκόλλα ρε αραπολάγνε που θέλει ταλέντο και εξυπνάδα για να γίνεις άφωνος πλούσιος n i g g e r που τραγουδάει hip hop στο America :D Μόνο αράπηδες και πόρνες βγάζουν μετά τον Frank Sinatra :D
ποιος μίλησε για τραγούδι; Εννοείται ότι δε χρειάζεται ταλέντο για να τραγουδήσεις στην Αμερική. Εδώ το κάνει το είδωλο του Fringe η Rebecca Black. Το να έχεις όμως 16 χρόνια να βγάλεις δικό σου δίσκο, και παρόλα αυτά να είσαι σταθερά ο no. 1 αμοιβόμενος καλλιτέχνης σε όλη τη μουσική, βρίσκοντας συνεχώς νέα ταλέντα, συνεργαζόμενος με τον οικονομικό κολοσσό της Apple που σε χρυσοπλήρωσε με 3,2 δις για να πάρει τα ακουστικά σου, και όλα αυτά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ, ε θέλει ένα γαμημένο μυαλό, πώς να το κάνουμε.

Αν δεν έχεις μυαλό, καταντάς σαν τον άλλοτε συμπαραγωγό του, τον εβραίο Scott Storch (γράψανε μαζί τη μουσική του Still) που τώρα δηλώνει 100 δολάρια περιουσία επειδή έφαγε 70 εκατομμύρια σε κόκα για να αγοράζει κότερα στο Μαϊάμι.

Ο τύπος με αφήνει αδιάφορο ως καλλιτέχνης. Προτιμώ να ακούσω Βάγκνερ και Sabbath. Ως καπιταλιστής είναι πρότυπο όμως.

Tortelini

 • Elite
 • Major
 • *
 • Posts: 731
 • Φήμη -22
  • View Profile
ποιος μίλησε για τραγούδι; Εννοείται ότι δε χρειάζεται ταλέντο για να τραγουδήσεις στην Αμερική. Εδώ το κάνει το είδωλο του Fringe η Rebecca Black. Το να έχεις όμως 16 χρόνια να βγάλεις δικό σου δίσκο, και παρόλα αυτά να είσαι σταθερά ο no. 1 αμοιβόμενος καλλιτέχνης σε όλη τη μουσική, βρίσκοντας συνεχώς νέα ταλέντα, συνεργαζόμενος με τον οικονομικό κολοσσό της Apple που σε χρυσοπλήρωσε με 3,2 δις για να πάρει τα ακουστικά σου, και όλα αυτά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ, ε θέλει ένα γαμημένο μυαλό, πώς να το κάνουμε.

Αν δεν έχεις μυαλό, καταντάς σαν τον άλλοτε συμπαραγωγό του, τον εβραίο Scott Storch (γράψανε μαζί τη μουσική του Still) που τώρα δηλώνει 100 δολάρια περιουσία επειδή έφαγε 70 εκατομμύρια σε κόκα για να αγοράζει κότερα στο Μαϊάμι.

Ο τύπος με αφήνει αδιάφορο ως καλλιτέχνης. Προτιμώ να ακούσω Βάγκνερ και Sabbath. Ως καπιταλιστής είναι πρότυπο όμως.
Άρα παραδέχεσαι ότι στον καπιταλισμό σου η τέχνη δεν χρειάζεται ταλέντο και είναι επικοινωνιακό παιχνίδι. Αλλά αν είναι έτσι γιατί ο άραψ σου κάνει τον Καραγκιόζη και δεν έγινε πολιτικός; :P Που και εκεί η πολιτική ικανότητα δεν παίζει ρόλο εάν εξυπηρετείς τα σωστά συμφέροντα! Πςςςςς, τι είπα πάλι ρε! :D Βασικά σιγά την διαφορά 100 εκατομμύρια ή 800 εκατομμύρια, θέμα λίστας είναι, δεν πρόκειται να σου χρειαστούν ποτέ τόσα :D Και αν θέλεις να κρυφτείς και να μην φανεί ότι σε βάζουν φόντο στο theme του X-Files εννοείται δεν θες να είσαι πρώτος σε καμιά λίστα :D
« Last Edit: December 21, 2015, 01:08:49 am by Tortelini »

Alex Tabarrok

 • Guest
Άρα παραδέχεσαι ότι στον καπιταλισμό σου η τέχνη δεν χρειάζεται ταλέντο και είναι επικοινωνιακό παιχνίδι. Αλλά αν είναι έτσι γιατί ο άραψ σου κάνει τον Καραγκιόζη και δεν έγινε πολιτικός; :P Που και εκεί η πολιτική ικανότητα δεν παίζει ρόλο εάν εξυπηρετείς τα σωστά συμφέροντα! Πςςςςς, τι είπα πάλι ρε! :D Βασικά σιγά την διαφορά 100 εκατομμύρια ή 800 εκατομμύρια, θέμα λίστας είναι, δεν πρόκειται να σου χρειαστούν ποτέ τόσα :D Και αν θέλεις να κρυφτείς και να μην φανεί ότι σε βάζουν φόντο στο theme του X-Files εννοείται δεν θες να είσαι πρώτος σε καμιά λίστα :D
πολιτικοί γίνονται οι ματαιόδοξοι. Ο σωστός καπιταλιστής δεν πρέπει να ασχολείται ενεργά με την πολιτική. Πρέπει έξω από αυτή να μεγαλώνει την ελευθερία της αγοράς, έτσι ώστε οι πολιτικοί να δεχτούν μόνοι τους να μειώσουν τον έλεγχο. Αν θέλοντας ο Χ καπιταλιστής να μειώσει τον κρατικό έλεγχο, πάει να το επιβάλλει γινόμενος πολιτικός, αργά ή γρήγορα θα γίνει Μπερλουσκόνι, δηλαδή κρατικιστής καραγκιόζης. Ο αναρχοκαπιταλισμός πρέπει να είναι αντιπολιτικός.

Tortelini

 • Elite
 • Major
 • *
 • Posts: 731
 • Φήμη -22
  • View Profile
πολιτικοί γίνονται οι ματαιόδοξοι. Ο σωστός καπιταλιστής δεν πρέπει να ασχολείται ενεργά με την πολιτική. Πρέπει έξω από αυτή να μεγαλώνει την ελευθερία της αγοράς, έτσι ώστε οι πολιτικοί να δεχτούν μόνοι τους να μειώσουν τον έλεγχο. Αν θέλοντας ο Χ καπιταλιστής να μειώσει τον κρατικό έλεγχο, πάει να το επιβάλλει γινόμενος πολιτικός, αργά ή γρήγορα θα γίνει Μπερλουσκόνι, δηλαδή κρατικιστής καραγκιόζης. Ο αναρχοκαπιταλισμός πρέπει να είναι αντιπολιτικός.
Yeap, σίγουρα αυτά σκεφτόταν ο αράπακλας όταν φόραγε το πίθηκος style παντελόνι να δηλώσει σε μπλα μπλα με μουσική και φάλτσο ότι είναι γαμάτος υπερδολοφόνος :P Που τώρα που το σκέφτομαι σαν δήλωση δεν είναι κακό και εγώ δηλώνω ότι σπάω καρπούζια κεφάλια σαν φρατζόλες, απλά είναι καραγκιοζιλίκι αν το αποκαλείς τέχνη :D
« Last Edit: December 21, 2015, 01:44:23 am by Tortelini »

Alex Tabarrok

 • Guest
Yeap, σίγουρα αυτά σκεφτόταν ο αράπακλας όταν φόραγε το πίθηκος style παντελόνι να δηλώσει σε μπλα μπλα με μουσική και φάλτσο ότι είναι γαμάτος υπερδολοφόνος :P Που τώρα που το σκέφτομαι σαν δήλωση δεν είναι κακό και εγώ δηλώνω ότι σπάω καρπούζια κεφάλια σαν φρατζόλες, απλά είναι καραγκιοζιλίκι αν το αποκαλείς τέχνη :D
Έχεις χάσει το νόημα του νήματος. Υπάρχουν 100+ μουσικοί καλύτεροι από αυτό τον τύπο. Πιο πλούσιος όμως δεν υπάρχει ούτε ένας. Γι' αυτό είναι γαμάτος. Μουσική έγραφε μέχρι να γίνει CEO. Μετά ποιος ο λόγος να γράφει; Καπιταλισμός λέγεται, πολύ απλό είναι. Ποιος μίλησε για τέχνη; Επιχείρηση είναι.

Το παρόν νήμα δεν είναι νήμα τεχνοκριτικό/μουσικοκριτικό. O Sinatra παρεμπιπτόντως πάνω από 100 εκατομμύρια δεν είχε ποτέ. Τον έχουν περάσει ο Bieber, o Kanye, η Rihanna, ο Tiesto, o Oakenfold και ο Rick Rubin, και τον έχουν αφήσει 500 μύρια πίσω ο Puff Daddy και ο Jay-Z. Η ιστορία θα γράψει ότι επιχειρηματικά ο Σινάτρα είναι πίσω από όλους αυτούς. Οι μουσικοκριτικοί στα περιοδικά φυσικά και θα τον έχουν από πάνω σαν καλλιτέχνη, αλλά ποιος χέστηκε;

Tortelini

 • Elite
 • Major
 • *
 • Posts: 731
 • Φήμη -22
  • View Profile
Έχεις χάσει το νόημα του νήματος. Υπάρχουν 100+ μουσικοί καλύτεροι από αυτό τον τύπο. Πιο πλούσιος όμως δεν υπάρχει ούτε ένας. Γι' αυτό είναι γαμάτος. Μουσική έγραφε μέχρι να γίνει CEO. Μετά ποιος ο λόγος να γράφει; Καπιταλισμός λέγεται, πολύ απλό είναι. Ποιος μίλησε για τέχνη; Επιχείρηση είναι.

Το παρόν νήμα δεν είναι νήμα τεχνοκριτικό/μουσικοκριτικό. O Sinatra παρεμπιπτόντως πάνω από 100 εκατομμύρια δεν είχε ποτέ. Τον έχουν περάσει ο Bieber, o Kanye, η Rihanna, ο Tiesto, o Oakenfold και ο Rick Rubin, και τον έχουν αφήσει 500 μύρια πίσω ο Puff Daddy και ο Jay-Z. Η ιστορία θα γράψει ότι επιχειρηματικά ο Σινάτρα είναι πίσω από όλους αυτούς. Οι μουσικοκριτικοί στα περιοδικά φυσικά και θα τον έχουν από πάνω σαν καλλιτέχνη, αλλά ποιος χέστηκε;
Εγώ ήξερα την Madonna και την Lady Gaga :D Rah rah ah ah ah roma rama mamma ga ga ooh la la :P Παίζει ρόλο το ότι όλοι αυτοί είναι άφωνοι και τους ανέδειξε ως καλλιτέχνες ο αξιοκρατικός καπιταλισμός; :D Ερωτώ :P Επίσης όλοι αυτοί ξέρουν ότι είναι καραγκιόζηδες και το παίζουν τραγουδιστές, εγώ μόνο γι αυτό θα ντρεπόμουν όσα και αν έβγαζα :P

Nope, για καπιταλισμό λέμε ρε, ούτε τα περιοδικά βγάζουν πρώτο τον Sinatra :D Α! Έχω μία απορία! Υπάρχει τίποτα στον καπιταλισμό που να δουλεύει σωστά και να μην θεωρείται οίκος ανοχής επιχείρηση και να μην επιβραβεύει τους κλόουν με το περισσότερο θράσος; :P

Alex Tabarrok

 • Guest
Εγώ ήξερα την Madonna και την Lady Gaga :D Rah rah ah ah ah roma rama mamma ga ga ooh la la :P Παίζει ρόλο το ότι όλοι αυτοί είναι άφωνοι και τους ανέδειξε ως καλλιτέχνες ο αξιοκρατικός καπιταλισμός; :D Ερωτώ :P Επίσης όλοι αυτοί ξέρουν ότι είναι καραγκιόζηδες και το παίζουν τραγουδιστές, εγώ μόνο γι αυτό θα ντρεπόμουν όσα και αν έβγαζα :P

Nope, για καπιταλισμό λέμε ρε, ούτε τα περιοδικά βγάζουν πρώτο τον Sinatra :D Α! Έχω μία απορία! Υπάρχει τίποτα στον καπιταλισμό που να δουλεύει σωστά και να μην θεωρείται οίκος ανοχής επιχείρηση και να μην επιβραβεύει τους κλόουν με το περισσότερο θράσος; :P
τι νόημα έχει η τέχνη αν όστις την περιεργάζεται δε βγάζει χρήμα από αυτή; Και γιατί αυτό να είναι "μπουρδέλο", δεν κατάλαβα; Τον ατάλαντο τον ξεχνάνε όλοι μετά από ένα χρόνο όσο κι αν τον παίζουν τα ΜΜΕ. Τον ταλαντούχο τον θυμούνται και χωρίς καθόλου airplay. Κι ο ατάλαντος όμως κι ο ταλαντούχος έχουν το δικαίωμα στο κέρδος, που δε θα το είχαν σε σοσιαλιστική (=ρατσιστική προς όσους θεωρεί ατάλαντους) κοινωνία.

Το Bad Romance παρεμπιπτόντως είναι αξιοπρεπέστατο τραγούδι μουσικά και στιχουργικά. Όλα τα άλλα της Gaga είναι όντως για τον πούτσο, το Bad Romance όμως στέκεται μια χαρά για 2000s song, ενώ για 2010s παίζει να μπαίνει και στο top 10 της δεκαετίας.

YΓ. Τέτοια παραγωγή δεν έχει κάνει κανείς τα τελευταία 25 χρόνια:
http://www.dailymotion.com/video/x3ggfid

Tortelini

 • Elite
 • Major
 • *
 • Posts: 731
 • Φήμη -22
  • View Profile
τι νόημα έχει η τέχνη αν όστις την περιεργάζεται δε βγάζει χρήμα από αυτή; Και γιατί αυτό να είναι "μπουρδέλο", δεν κατάλαβα; Τον ατάλαντο τον ξεχνάνε όλοι μετά από ένα χρόνο όσο κι αν τον παίζουν τα ΜΜΕ. Τον ταλαντούχο τον θυμούνται και χωρίς καθόλου airplay. Κι ο ατάλαντος όμως κι ο ταλαντούχος έχουν το δικαίωμα στο κέρδος, που δε θα το είχαν σε σοσιαλιστική (=ρατσιστική προς όσους θεωρεί ατάλαντους) κοινωνία.
Θέλει εξήγηση το γιατί σε μία σωστή κοινωνία αυτοί που είναι για τραγουδιστές τραγουδάνε και αυτοί που δεν είναι πουλάνε καρπούζια; :P Βασικά ωραία ιδέα να βάλουμε τον Jay-Z και τον Dr. Dre και τον 50 Cent να πουλάνε καρπούζια :D Δεν θα βγάζουν και κέρδος έτσι γιατί εμείς οι Άριοι τρώμε μόνο κανονικό φαγητό μία φορά την ημέρα, όχι γλυκά και φρούτα :D Εκτός από όσους παίρνουν κοκαΐνη που τρώνε μία φορά την εβδομάδα :P

Το Bad Romance παρεμπιπτόντως είναι αξιοπρεπέστατο τραγούδι μουσικά και στιχουργικά. Όλα τα άλλα της Gaga είναι όντως για τον πούτσο, το Bad Romance όμως στέκεται μια χαρά για 2000s song, ενώ για 2010s παίζει να μπαίνει και στο top 10 της δεκαετίας.
Μέχρι και πότε βγήκε ξέρεις βρε ανώμαλε; :P Εγώ δεν ήξερα καν ότι έχει και τίτλο :D

Alex Tabarrok

 • Guest
quote author=Tortelini link=topic=2139.msg19470#msg19470 date=1450707560]
Θέλει εξήγηση το γιατί σε μία σωστή κοινωνία αυτοί που είναι για τραγουδιστές τραγουδάνε και αυτοί που δεν είναι πουλάνε καρπούζια; :P Βασικά ωραία ιδέα να βάλουμε τον Jay-Z και τον Dr. Dre και τον 50 Cent να πουλάνε καρπούζια :D Δεν θα βγάζουν και κέρδος έτσι γιατί εμείς οι Άριοι τρώμε μόνο κανονικό φαγητό μία φορά την ημέρα, όχι γλυκά και φρούτα :D Εκτός από όσους παίρνουν κοκαΐνη που τρώνε μία φορά την εβδομάδα :P
Μέχρι και πότε βγήκε ξέρεις βρε ανώμαλε; :P Εγώ δεν ήξερα καν ότι έχει και τίτλο :D
[/quote]
"εσείς οι Άριοι" στην κοινωνία που φτιάξατε δεν τραγουδούσε κανείς, ούτε διασκέδαζε κανείς, όλος ο λαός έκανε καταναγκαστικά έργα για την πολεμική βιομηχανία ενός τρελαμένου ζωγράφου. Στον πραγματικό καπιταλισμό, ένας ατάλαντος ζωγράφος σαν τον Χίτλερ θα πουλούσε τους πίνακές του και θα κονομούσε από όποιον μαλάκα τους αγόραζε. Στη σοσιαλιστική κοινωνία όμως, αυτός ο τύπος έγινε "Φύρερ" και καθάρισε 60 εκατομμύρια κόσμο. Ποια κοινωνία λοιπόν είναι μπουρδέλο;

Ο Jay-Z και ο Dr. Dre και ο 50 Cent μπορούσαν να υποταχθούν στο κράτος και να ζήσουν μίζερα τη ζωή τους πουλώντας καρπούζια όπως λες. Αυτοί όμως προτίμησαν να δημιουργήσουν, να γίνουν αφεντικά του εαυτού τους, δηλαδή πραγματικά ελεύθεροι άνθρωποι, και να βγάζουν το δευτερόλεπτο όσα βγάζεις εσύ σε 10 χρόνια.

Ο καπιταλισμός είναι ευκαιρία, και η ευκαιρία ελευθερία.

Tortelini

 • Elite
 • Major
 • *
 • Posts: 731
 • Φήμη -22
  • View Profile
"εσείς οι Άριοι" στην κοινωνία που φτιάξατε δεν τραγουδούσε κανείς, ούτε διασκέδαζε κανείς, όλος ο λαός έκανε καταναγκαστικά έργα για την πολεμική βιομηχανία ενός τρελαμένου ζωγράφου. Στον πραγματικό καπιταλισμό, ένας ατάλαντος ζωγράφος σαν τον Χίτλερ θα πουλούσε τους πίνακές του και θα κονομούσε από όποιον μαλάκα τους αγόραζε. Στη σοσιαλιστική κοινωνία όμως, αυτός ο τύπος έγινε "Φύρερ" και καθάρισε 60 εκατομμύρια κόσμο. Ποια κοινωνία λοιπόν είναι μπουρδέλο;
Δεν φταίμε εμείς γι αυτό οι ναζί που ήταν φιλάνθρωποι και ήθελαν και να δουλεύουν από πάνω έφταιγαν :P Εμείς θα σκοτώναμε περισσότερους γιατί πολλοί έχουμε μαζευτεί στον πλανήτη τελευταία :D Βασικά οι ναζί δεν ήταν όλοι Άριοι :D

Ο Jay-Z και ο Dr. Dre και ο 50 Cent μπορούσαν να υποταχθούν στο κράτος και να ζήσουν μίζερα τη ζωή τους πουλώντας καρπούζια όπως λες. Αυτοί όμως προτίμησαν να δημιουργήσουν, να γίνουν αφεντικά του εαυτού τους, δηλαδή πραγματικά ελεύθεροι άνθρωποι, και να βγάζουν το δευτερόλεπτο όσα βγάζεις εσύ σε 10 χρόνια.
Και γαμώ τις δημιουργίες έκαναν :P

και να βγάζουν το δευτερόλεπτο όσα βγάζεις εσύ σε 10 χρόνια.
Αυτό εξαρτάται απ το αν ζμπρώγνω πρέζα νταφού ή χάπια :P Η νταφού και οι σουγιάδαι έχουσι περισσότερα φράγκα δια την ξυναγωγήν ρε δικένε μου :P (Τους σουγιάδες δεν τους πουλάμε όμως τους χρησιμοποιούμε :P)
« Last Edit: December 21, 2015, 05:30:50 pm by Tortelini »

Alex Tabarrok

 • Guest
Δεν φταίμε εμείς γι αυτό οι ναζί που ήταν φιλάνθρωποι και ήθελαν και να δουλεύουν από πάνω έφταιγαν :P Εμείς θα σκοτώναμε περισσότερους γιατί πολλοί έχουμε μαζευτεί στον πλανήτη τελευταία :D Βασικά οι ναζί δεν ήταν όλοι Άριοι :D
το ψέμα του υπερπληθισμού μόνο τα κράτη βολεύει. Μια χαρά χωράμε στον πλανήτη μέχρι και 12 δις. Οι σοσιαλφασίστες Κινέζοι είναι οι μόνοι που δεν αφήνουν το λαό τους να πολλαπλασιάζεται ελεύθερα. Πάντα τα κρατικά σκυλιά φοβούνται την αύξηση του κόσμου γιατί δε θα μπορούν να τους υποδουλώσουν ομαδικά.
Quote
Και γαμώ τις δημιουργίες έκαναν :P
Συμφωνούν μαζί σου η Sony και η Apple. Όντως είναι και γαμώ τις δημιουργίες. Δεν ξέρω μόνο αν μπορούν να συγκριθούν με τους Pogrom και τους Hellgrinder.
Quote
Αυτό εξαρτάται απ το αν ζμπρώγνω πρέζα νταφού ή χάπια :P Η νταφού και οι σουγιάδαι έχουσι περισσότερα φράγκα δια την ξυναγωγήν ρε δικένε μου :P (Τους σουγιάδες δεν τους πουλάμε όμως τους χρησιμοποιούμε :P)
κι άλλα σοσιαλιστικά ψέματα. Αυτοί οι 3 τύποι έβγαλαν με την πορεία τους στη δισκογραφία 1000άκις περισσότερα χρήματα από ό,τι έβγαζαν με την νταφού και τη ζαπρέ.

Κάποιος που το κράτος προορίζει μόνο για φουντέμπορο και πρεζέμπορο, είναι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ να γίνεται κάτι άλλο και να πλουτίζει από κάτι άλλο, και όχι από την πρέζα και τη φούντα (από τις οποίες ποτέ κανένας δεν έβγαλε πραγματικά πολλά λεφτά, μόνο όσα του επέτρεψε το κράτος).

Tortelini

 • Elite
 • Major
 • *
 • Posts: 731
 • Φήμη -22
  • View Profile
το ψέμα του υπερπληθισμού μόνο τα κράτη βολεύει. Μια χαρά χωράμε στον πλανήτη μέχρι και 12 δις.
Και στο λεωφορείο χωράμε αλλά δεν μπαίνω ποτέ γιατί μυρίζει μπλιαχ :P Εγώ όταν βγαίνω έξω πολλοί μου φαίνονται :P Όσοι ούτε με πληρώνουν ούτε μου δίνουν ζαμπονάκι γιατί να υπάρχουν παρακαλώ; :P

Συμφωνούν μαζί σου η Sony και η Apple. Όντως είναι και γαμώ τις δημιουργίες. Δεν ξέρω μόνο αν μπορούν να συγκριθούν με τους Pogrom και τους Hellgrinder.
Και την Πάολα :P Και τον Michael Jackson :P Τώρα που το σκέφτομαι και στην μουσική πρέπει να γίνει μία γενοκτονία γιατί πολλοί έχουν μαζευτεί :D

κι άλλα σοσιαλιστικά ψέματα. Αυτοί οι 3 τύποι έβγαλαν με την πορεία τους στη δισκογραφία 1000άκις περισσότερα χρήματα από ό,τι έβγαζαν με την νταφού και τη ζαπρέ.
Δηλαδή εγώ είμαι σοσιαλίστρια; :-\ Δεν μου ακούγεται ωραία :P Βασικά το εμπόριο ναρκωτικών είναι το μόνο αξιοκρατικό ακριβώς γιατί δεν το ελέγχει το καπιταλιστικό κράτος. Μαζί με το Lineage και το Battle for Middle Earth γιατί μ αρέσει να πετάω μαλακίες :P
« Last Edit: December 21, 2015, 06:15:45 pm by Tortelini »

Alex Tabarrok

 • Guest
Και στο λεωφορείο χωράμε αλλά δεν μπαίνω ποτέ γιατί μυρίζει μπλιαχ :P Εγώ όταν βγαίνω έξω πολλοί μου φαίνονται :P Όσοι ούτε με πληρώνουν ούτε μου δίνουν ζαμπονάκι γιατί να υπάρχουν παρακαλώ; :P
Και την Πάολα :P Και τον Michael Jackson :P Τώρα που το σκέφτομαι και στην μουσική πρέπει να γίνει μία γενοκτονία γιατί πολλοί έχουν μαζευτεί :D
Δηλαδή εγώ είμαι σοσιαλίστρια; :-\ Δεν μου ακούγεται ωραία :P Βασικά το εμπόριο ναρκωτικών είναι το μόνο αξιοκρατικό ακριβώς γιατί δεν το ελέγχει το καπιταλιστικό κράτος. Μαζί με το Lineage και το Battle for Middle Earth γιατί μ αρέσει να πετάω μαλακίες :P
το εμπόριο ναρκωτικών όχι απλά το ελέγχει, αλλά το κατευθύνει το κράτος. Ο αναρχοκαπιταλιστής πρέπει να επιδιώκει τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών, για να μπορεί ο κάθε επιχειρηματίας να αυξήσει τον ανταγωνισμό και σε αυτόν το χώρο, που τόσο πολύ έχει κακολογηθεί.

Το ότι σ' αρέσει να πετάς μαλακίες τι το λες, νομίζεις δεν το έχουμε διαπιστώσει;

Alex Tabarrok

 • Guest
όσο για τον Michael Jackson, οι τύποι που διαχειρίζονται τώρα την περιουσία του είναι πολύ πιο επιτυχημένοι από αυτόν. Γιατί αυτός όταν πέθανε είχε χρεωκοπήσει, ενώ αυτοί μετά τον ψόφο του έβγαλαν 2 δις. Και δεν κατανάλωσαν ποτέ χάπια όπως αυτός.

 Μichael Jackson = κομμουνιστής και παράσιτο.

Tortelini

 • Elite
 • Major
 • *
 • Posts: 731
 • Φήμη -22
  • View Profile
το εμπόριο ναρκωτικών όχι απλά το ελέγχει, αλλά το κατευθύνει το κράτος. Ο αναρχοκαπιταλιστής πρέπει να επιδιώκει τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών, για να μπορεί ο κάθε επιχειρηματίας να αυξήσει τον ανταγωνισμό και σε αυτόν το χώρο, που τόσο πολύ έχει κακολογηθεί.
Τα παράνομα τα ελέγχει το κράτος ενώ τα νόμιμα δεν τα ελέγχει :-\ lol. Αν είσαι μπάτσος να μπουζουριάσεις τον Pulverem, αυτός έκανε την θυσία, εγώ είμαι αθώο και μικρούλι :P

Το ότι σ' αρέσει να πετάς μαλακίες τι το λες, νομίζεις δεν το έχουμε διαπιστώσει;
Ε, για όσους δεν το διαπίστωσαν βρε παιδί μου :P

Και δεν κατανάλωσαν ποτέ χάπια όπως αυτός.
Και σύ άντρακλας bodybuilder σαν τον Πινωχυσέτ; :P
« Last Edit: December 21, 2015, 06:40:59 pm by Tortelini »

Alex Tabarrok

 • Starshina
 • *
 • Posts: 101
 • Φήμη 0
  • View Profile
Τα παράνομα τα ελέγχει το κράτος ενώ τα νόμιμα δεν τα ελέγχει :-\ lol. Αν είσαι μπάτσος να μπουζουριάσεις τον Pulverem, αυτός έκανε την θυσία, εγώ είμαι αθώο και μικρούλι :P
Ε, για όσους δεν το διαπίστωσαν βρε παιδί μου :P
Και σύ άντρακλας bodybuilder σαν τον Πινωχυσέτ; :P
παράνομο σημαίνει ότι είναι κάτω από την επιτήρηση της αστυνομίας, είτε είναι το Κουκουέ το '40 είτε η πρέζα το 2015. Με το να ποινικοποιείς κάτι, βάζεις το μπάτσο να το ελέγξει, δηλαδή δίνεις λόγο ύπαρξης στον κρατικό υπάλληλο, στο μηχανισμό της αστυνομίας, της δικαιοσύνης κλπ. Στον αναρχοκαπιταλισμό ΤΙΠΟΤΑ δε θα είναι παράνομο.

τι σχέση έχω εγώ με το μικροψώλη τον Πινοσέτ; Εγώ την έχω 19,5 πόντους κι αυτός 11. Μη μας συγκρίνεις σε παρακαλώ.

Tortelini

 • Elite
 • Major
 • *
 • Posts: 731
 • Φήμη -22
  • View Profile
παράνομο σημαίνει ότι είναι κάτω από την επιτήρηση της αστυνομίας, είτε είναι το Κουκουέ το '40 είτε η πρέζα το 2015. Με το να ποινικοποιείς κάτι, βάζεις το μπάτσο να το ελέγξει, δηλαδή δίνεις λόγο ύπαρξης στον κρατικό υπάλληλο, στο μηχανισμό της αστυνομίας, της δικαιοσύνης κλπ. Στον αναρχοκαπιταλισμό ΤΙΠΟΤΑ δε θα είναι παράνομο.
Άλλο να μας εποπτεύουν και άλλο να μας πιάνουν ή να είμαστε δικοί τους :P Ούτε σε εμάς θα είναι τίποτα παράνομο αφού σκοτώσουμε τους ανώμαλους, τους άπιστους και όσους δεν είναι Άριοι :P

Συγνώμη για την αργοπορεία, αυτοκτονούσαμε πίναμε μαυροδάφνη με χάπια στο σπίτι της Ιεζάβελ που έχει τους γονείς της στο πατάρι και δεν μας ενοχλούν αν εξαιρέσουμε το ότι έχουν στοιχειώσει το σπίτι γιατί είναι φαντάσματα :P

τι σχέση έχω εγώ με το μικροψώλη τον Πινοσέτ; Εγώ την έχω 19,5 πόντους κι αυτός 11. Μη μας συγκρίνεις σε παρακαλώ.

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
όσο για τον Michael Jackson, οι τύποι που διαχειρίζονται τώρα την περιουσία του είναι πολύ πιο επιτυχημένοι από αυτόν. Γιατί αυτός όταν πέθανε είχε χρεωκοπήσει, ενώ αυτοί μετά τον ψόφο του έβγαλαν 2 δις. Και δεν κατανάλωσαν ποτέ χάπια όπως αυτός.

 Μichael Jackson = κομμουνιστής και παράσιτο.
Michael Jackson = ο μόνος μαύρος που κατάφερε να γίνει λευκός
Αντί να κάνει δικά του παιδιά πήρε λευκά παιδιά να μεγαλώσει.

Tortelini

 • Elite
 • Major
 • *
 • Posts: 731
 • Φήμη -22
  • View Profile
Michael Jackson = ο μόνος μαύρος που κατάφερε να γίνει λευκός
Αντί να κάνει δικά του παιδιά πήρε λευκά παιδιά να μεγαλώσει.
Δεν έμαθες τα νέα; :P Εάν παίρνεις χάπια ή κόκα πάνω από εφτά χρόνια δεν το συζητάμε καν για παιδιά :P

Alex Tabarrok

 • Starshina
 • *
 • Posts: 101
 • Φήμη 0
  • View Profile
όποιος διαδίδει το ψέμα ότι είμαστε πολλοί πάνω στον πλανήτη και πρέπει να μειωθούμε, είναι κομμουνιστής ομοφυλόφιλος και μισεί το θεσμό της Οικογένειας. Τέτοιος ήταν και ο Michael Jackson.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
όποιος διαδίδει το ψέμα ότι είμαστε πολλοί πάνω στον πλανήτη και πρέπει να μειωθούμε, είναι κομμουνιστής ομοφυλόφιλος και μισεί το θεσμό της Οικογένειας. Τέτοιος ήταν και ο Michael Jackson.

Την καταρριψη του ηλιθιου μυθου του υπερπληθυσμου την έκανε πιο τεκμηριωμένα ο αναρχικος Μπουκτσιν, αν και εδω που τα λεμε και ενα παιδι 10 ετων μπορει να καταλαβει πως ειναι εντελώς παλαμάρα.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Tortelini

 • Elite
 • Major
 • *
 • Posts: 731
 • Φήμη -22
  • View Profile
Ναι, τέλος πάντων, γιατί δεν με πιστεύετε ότι ο Ευρύνομος έβαζε φωτιά στον εαυτό του ρε noobs; :P

Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Quote
Ελευθερία χωρίς κονόμα δεν νοείται κρατιστάκο. Αν δεν κονομάς δεν είσαι ελεύθερος. Ελευθερία μείον κονόμα ίσον σοσιαλισμός.

Άλλο ελευθερία και άλλο ισχύς. Οι κρατικιστές σκοπίμως συγχέουν αυτές τις δυο έννοιες πάντα για να ξεγελάσουν τον κόσμο να απαρνηθεί την ελευθερία του. Ο γνήσιος φιλελεύθερος Χάγιεκ έχει γράψει αναλυτικά για αυτό το ζήτημα. Εσύ μπορεί να έχεις άλλα "καπιταλιστικά" πρότυπα όπως ο Ταμπάκης και τα Παρατράγουδα της Αννίτας, επειδή "βγάζουν λεφτά". Επαναλαμβάνω, και οι κομισάριοι του Στάλιν έβγαζαν λεφτά. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καπιταλιστές.

Χαίρομαι πάντως που οι γνήσιοι Καπιταλιστές, όπως ο Ford και ο Carnegie σε τρομοκρατούν γιατί είναι κλάσεις ανώτεροι από εσένα και θέλεις να τους διαβάλλεις με γελοίες μεθόδους.

Tortelini

 • Elite
 • Major
 • *
 • Posts: 731
 • Φήμη -22
  • View Profile
Άλλο ελευθερία και άλλο ισχύς. Οι κρατικιστές σκοπίμως συγχέουν αυτές τις δυο έννοιες πάντα για να ξεγελάσουν τον κόσμο να απαρνηθεί την ελευθερία του. Ο γνήσιος φιλελεύθερος Χάγιεκ έχει γράψει αναλυτικά για αυτό το ζήτημα. Εσύ μπορεί να έχεις άλλα "καπιταλιστικά" πρότυπα όπως ο Ταμπάκης και τα Παρατράγουδα της Αννίτας, επειδή "βγάζουν λεφτά". Επαναλαμβάνω, και οι κομισάριοι του Στάλιν έβγαζαν λεφτά. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καπιταλιστές.
Εγώ βγάζω περισσότερα :P Σήμερα ανακάλυψα ότι έχω και φωτοφοβία :P
« Last Edit: December 22, 2015, 02:53:34 pm by Tortelini »