Author Topic: ΡΑΤΣΑ ΜΑΣ Η "ΜΑΥΡΗ",ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ Η ΜΑΥΡΟΚΟΚΚΙΝΗ,ΠΑΤ&  (Read 41 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Εθνικόφρων

  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • Posts: 78
  • Φήμη 0
    • View Profile
    • http://sshellas88.wordpress.com/
“Το πρώτο σου χρέος εκτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους”,  γράφει ο Καζαντζάκης στην ασκητική του. Εσείς συναγωνιστές πότε νιώσατε μέσα σας όλους σας τους προγόνους; Μήπως όταν διαβάζατε για τους 300 του Λεωνίδα ή για την εθνική επανάσταση του 1821; Δε ρωτάω πότε αισθανθήκατε περήφανοι για τη καταγωγή σας, αλλά πότε νοερά μεταφέρατε τη σκέψη σας στους προγόνους σας ζητώντας απεγνωσμένα από το Θεό ή την τύχη μια ευκαιρία για να συνεχίσετε το έργο τους.
            Απευθύνομαι στους λίγους που, όπως εγώ, δεν δακρύσαμε για πρώτη φορά από συγκίνηση διαβάζοντας για την αρχαία Ελλάδα ούτε για την επανάσταση του 1821 όσο κι αν είμαστε περήφανοι γι αυτά, αλλά για τους τελευταίους μη–Γερμανούς Ευρωπαίους υπερασπιστές του εθνικοσοσιαλιστικού Βερολίνου όπως και για τους Γερμανούς εθελοντές που πολέμησαν στο πλευρό των Ισπανών Φαλαγγιτών.    Μιλάω γι αυτούς που ανήκουμε στη “μαύρη φυλή” του μεσοπολέμου με τα μαυροκόκκινα λάβαρα! Γι αυτούς που ο κόμπος στάθηκε στο λαιμό μας όταν διαβάζαμε πως οι Ισπανοί Φαλαγγίτες πήραν τα όπλα απέναντι στη κομμουνιστική λαίλαπα φωνάζοντας: Camaradas, Arriba Falange Espaρolaαποφασισμένοι να μην γυρίσει ποτέ ξανά η Ισπανία στην καπιταλιστική εξαθλίωση η οποία προκάλεσε την προέλαση των ορδών του Στάλιν. Για μας που νιώθουμε πιο “Έλληνα” τον Ισπανό φαλαγγάρχη Jose Antonio Primo de Rivera, τον Gregor Strasser, τον Adolf Hitler ή το Nicola Bombacci, απ’ότι τον Μεταξά, τον Παπαδόπουλο και τον Ζέρβα.

 
            Για μας που ακούμε ακόμα το “le donne non ci vogliono piu bene” (“οι γυναίκες δε μας αγαπάνε πια”) βλέποντας τους τελευταίους Ιταλούς Φασίστες να μπαίνουν στα φορτηγά για τον πόλεμο υπερασπιζόμενοι τη κυβέρνηση του Σαλό και λυπόμαστε που δεν είμαστε σε ένα από αυτά. Για ‘μας που ο ευρωπαϊκός ιδεολογικός στρατός των SS ήταν το πρώτο βήμα για την ένοπλη “μαύρη φυλή”, ήταν ο πρώτος μας στρατός βασισμένος στους προλετάριους των SA είτε αυτοί ήταν επιστήμονες είτε αυτοί ήταν εργάτες όσο κι αν η παρηκμασμένη Γερμανική στρατιωτική αριστοκρατία έβλεπε τα SS απλά ως μια “συμμαχία” προς όφελος της Γερμανίας ικανοποιώντας τις εθνικιστικές της ονειρώξεις ακριβώς όπως και οι Έλληνες ‘στόκοι’ της ακροδεξιάς. Για μας που ο Ρουμάνος Φασίστας Cornelius Codreanu, ο Ουγγρος εθνικοσοσιαλιστής Fenerz Szalazi και οι συναγωνιστές τους θα θέλαμε πολύ να ήταν Έλληνες αλλά δυστυχώς δεν ήταν… Ευτυχώς όμως, ήταν ο Ευάγγελος Κυριάκης ανάμεσα στους τελευταίους υπερασπιστές του Βερολίνου!

 
            Συναγωνιστές η “μαύρη φυλή” αποτελεί την ιδεολογική μας καταγωγή και είναι σημαντικότερη από την βιολογική. Διότι είναι η φυλή των αρίστων Ευρωπαίων, Ελλήνων και μη Ελλήνων, καθαρισμένη από αστούς, μπολσεβίκους, καπιταλιστές, εβραίους, βολεμένους, εκμεταλλευτές, καταπιεστές και κάθε λογής υπάνθρωπο. Την ώρα που κάποιοι ‘Έλληνες’ έκλειναν στο μπουντρούμι τις γυναίκες και τις κόρες τους και τις ξυλοφόρτωναν, έσκυβαν το κεφάλι στα κάθε λογής αφεντικά δουλεύοντας για τους τοκογλύφους και ρουφιάνευαν σε κράτος και αφεντικά (αυτή η συνήθεια υπάρχει και σήμερα στον ‘εθνικιστικό’ χώρο καθώς και στην ‘αριστερά’) κάποιοι Ευρωπαίοι αδερφοί μας πολεμούσαν ενάντια στους καπιταλιστές και τους μπολσεβίκους για να ζήσουν και τα Ελληνόπουλα κάτω από ένα λαμπρό και καθαρό ουρανό. Έτσι ακριβώς, με όμοιο τρόπο όταν οι τελευταίοι Γάλλοι, Ισπανοί και Σκανδιναβοί υπερασπίζονταν τη καγκελαρία του Βερολίνου κάποιοι Γερμανοί ρουφιάνοι γινόντουσαν δήμαρχοι με τις πλάτες των Αμερικανών. Σε αυτή λοιπόν την πνευματική μας φυλή οφείλουμε πίστη και αφοσίωση.

 
            Ασφαλώς και είμαστε Έλληνες, αλλά δε παύουμε να είμαστε και Ευρωπαίοι, και θεωρούμε ως ύψιστο εθνικό μας καθήκον την ενσωμάτωση των εθνικών συμφερόντων στην ιδεολογία του εθνικοσοσιαλισμού και όχι το αντίθετο. Ασφαλώς και θέλουμε να διατηρήσουμε τη βιολογική μοναδικότητα του κάθε Ευρωπαϊκού λαού, αλλά η φυλή μας σε οποιοδήποτε πολιτικό πλαίσιο πέραν του εθνικοσοσιαλισμού θα εκφυλιστεί σε μια πνευματικά και πολιτιστικά καθυστερημένη βιολογική οντότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι ακροδεξιοί που περιμένουν να ανάψουν κεριά μέσα στην Αγία Σοφία και άλλες γελοιότητες τη στιγμή που οι έποικοι και οι σιωνιστές κροταλίζουν το μαστίγιο του αφέντη πάνω από το κεφάλι τους. Επομένως αν δεν διαφυλάξουμε την πνευματική μας φυλή, καταδικάζουμε και τη βιολογική, όπως την καταδίκασαν οι αστοί και οι κομμουνιστές μετά τον δεύτερο μεγάλο πόλεμο.

 
            Πατρίδα του κάθε ανθρώπου είναι πάνω απ’ όλα εκεί που αισθάνεται ότι ανήκει, κι εμείς ανήκουμε στον εθνικοσοσιαλισμό κι όχι στο αστικοτσιφλικάδικο κράτος με τα μπουζούκια και τα τουρκοτράγουδα. Όταν η Ελλάδα γίνει εθνικοσοσιαλιστική τότε κι εμείς θα αποκτήσουμε πατρίδα, όχι μόνο στη καρδιά και στο μυαλό, αλλά και στην κατεχόμενη γη των πατέρων μας… μέχρι τότε η πατρίδα μας θα χάνεται κάπου στο μεσοπόλεμο και εμείς θα είμαστε μετανάστες στη χώρα των εφήμερων ανθρώπων που λέγονται αστοί.
«Η μεγάλη δύναμη του ολοκληρωτικού κράτους είναι ότι αναγκάζει αυτούς που το φοβούνται να το μιμηθούν.»
Αδόλφος Χίτλερ

Share on Facebook Share on Twitter