Author Topic: Αριοσατανική Ιδεολογία/Κοινωνιολογία  (Read 41 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM


Είχαμε ξαναπεί ότι όσο περισσότερα Εωσφορικά μυαλά μαζευόμαστε τόσο καλύτερος προγραμματισμός και σχεδιασμός προκύπτει. Θα βόλευε σε πολλούς εξουσιαστές του Συστήματος και εχθρούς των Ιδεών μας να μέναμε στο περιθώριο ασχολούμενοι μόνο με τα τελετουργικά μας για να είμαστε ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ για την Παγκόσμια κοινωνία τους που θέλουν να φτιάξουν, αλλά δυστυχώς για αυτούς θα τους απογοητεύσουμε! Για εμάς δεν έχει νόημα να φτιάχνονται απλά ομάδες που θα λατρεύουν τον Εωσφόρο/Σατανά και τους Δαίμονές του, χωρίς αγώνα για ΑΝΑΤΡΟΠΗ του εχθρού με κάθε μέσο. Η Πίστη πρέπει να αποδεικνύεται και στην ΠΡΑΞΗ και όχι μοιρολατρικά και στα λόγια. Έτσι πέρα από την λάξευση της Ψυχής με Εωσφορικές, Αριοσατανικές και Πνευματικού Σατανισμού Διδασκαλίες, ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ και στην λάξευση της Κοινωνίας. Έτσι δεν μπορεί κανείς να μας κολλήσει την ρετσινιά του ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥ που βολεύεται με την εκάστοτε Εξουσία, άρα στην ουσία την υπηρετεί διότι ακολουθεί τους κανόνες, τους νόμους της και τα στραβά μάτια που κάνει απέναντί του. Το ότι απευθυνόμαστε σε όλους όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα μας ακολουθήσουν κιόλας. Πάρτε για παράδειγμα το βιβλίο του Χίτλερ ο Αγών μου. Ενώ σαν βιβλίο βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα βιβλιοπωλεία και απευθύνεται σε όλους, δεν σημαίνει ότι θα το πάρουν όλοι και θα γίνουν Ναζιστές. Οι περισσότεροι θα το αγνοήσουν, κάποιοι απλά θα το διαβάσουν και ελάχιστοι θα ασπαστούν την Ιδέα του. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και σε εμάς που είμαστε και από πάνω και Αριοσατανιστές. Αυτοί οι ελάχιστοι που θα γίνουν Εωσφοριστές/Σατανιστές θα πάρουν το εισιτήριο για την Είσοδο στην Πνευματική Αριστοκρατία μας, ενώ οι υπόλοιποι που απλώς θα ακολουθήσουν τις Ιδέες του Αριοσατανισμού θα βοηθήσουν στον Σκοπό μας και θα ανταμειφθούν για αυτό όταν επικρατήσουμε.
 
Όπως λοιπόν οι Ιλλουμινάτι σήμερα αποτελούν την αντίστοιχη προσπάθεια λάξευσης της κοινωνίας ως πολιτικοποιημένη μοντέρνα μασονία (είπαμε η Αρχέτυπη ήταν Εωσφορική και σήμερα δεν υφίσταται πλέον πλην ελαχίστων εξαιρέσεων), λέγοντας ότι η Τεκτονική Εταιρεία των Ιλλουμινάτι είναι υπέρμαχη της Ελευθερίας και του Αναρχοκαπιταλισμού σε ένα Παγκοσμιοποιημένο δημοκρατικό και φιλελεύθερο περιβάλλον και ότι δεν έχει σχέση με τον εωσφορισμό και τον σατανισμό αλλά:
 
Πιστεύουμε στον Θεό ως την πηγή που δίνει νόημα στην ύπαρξη. Την πηγή του νοήματος του κόσμου. Σε πρώτη φάση αναφερόμαστε σε ένα υπέρτατο ον, αλλά στη συνέχεια, επειδή ασχολούμαστε κυρίως με το πνευματικό υπόβαθρο του ευρωπαϊκού πολιτισμού, ασχολούμαστε μεθοδικά με τον Χριστιανισμό όπως τον γνωρίζουμε μέσα από τις επίσημες χριστιανικές Εκκλησίες, διότι ο Χριστιανισμός είναι αυτός που βρίσκεται στο υπόβαθρο του ευρωπαϊκού ανθρωποτύπου
 
έτσι και εμείς απαντάμε απέναντί τους όπως και στους Σιωνιστές με τις παρακάτω προγραμματικές μας θέσεις. Βέβαια αυτό ο Σχεδιασμός μπορεί να μην καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση, αλλά σίγουρα θα την ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ μέχρι να περάσουμε στην ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ καλύτερα οργανωμένοι.
 
ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ/ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ
 
1.     Η ατομική ελευθερία και ο ατομισμός θα πρέπει να εξαφανιστούν. Ο άνθρωπος μπορεί να ολοκληρωθεί ως άτομο μόνο μέσα στον Πατριωτισμό υπηρετώντας την Φυλή και το Έθνος του.
 
2.     Θα δημιουργήσουμε μια Σατανική Παγκοσμιότητα, έναν Εωσφορικό Ολοκληρωτισμό ενωμένων ελεύθερων Αρίων Εθνών. Πρώτα σε ευρωπαϊκό και μετέπειτα σε παγκόσμιο επίπεδο. Όταν καταρρεύσει ο διεθνής Ιουδαϊσμός και ο πολιτικός Σιωνισμός τότε όλοι οι δυνάστες μας θα χαθούν.
 
3.     Όλοι οι μη Άριοι, το εμπόριο, οι επιστήμες και όλα τα συμφέροντα θα υπηρετούν το κοινό συμφέρον των Αρίων, την Εωσφορική Πνευματική Αριστοκρατία και τον Εωσφόρο/Σατανά με τους θεού/δαίμονές του.
 
4.     Η σωτηρία βρίσκεται εκεί που οι ισχυροί θρόνοι υπερασπίζονται με σπαθιά, όπου οι καπνοί από τα θυμιατήρια αναδύονται στον ουρανό, εκεί όπου χιλιάδες δυνατοί άνθρωποι διασχίζουν τα πεδία των μαχών.
 
5.     Όντα με αποδεδειγμένα ανώτερη ευφυία πρέπει να διοικούν αυτούς που είναι λιγότερο προικισμένοι, διότι οι μάζες δεν γνωρίζουν τι είναι καλύτερο για αυτούς. Δεν χρειαζόμαστε δημοκρατικές εξουσίες και διεθνιστικούς κώδικες. Όταν τελικά η θρησκεία γίνει η λογική για τον άνθρωπο, τότε μόνο το πρόβλημα θα λυθεί έτσι ώστε να μπορέσουμε να αποτινάξουμε τον ζυγό των δημοκρατικών και ατομικών ελευθεριών, του υλισμού και της αθεϊας. Τότε μόνο θα μπορέσουμε να καταστρέψουμε από τα θεμέλια τον σύγχρονο κοσμοπολίτικο κόσμο και να τον ξανακτίσουμε με κύρια κατεύθυνση την επιστροφή στις Άριες προχριστιανικές Αξίες.
 
6.     Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια θα πρέπει να αποτελούν πρότυπο και να υπερασπίζεται ο κάθε κοινωνικός δεσμός, για να φτιάξουμε μια Εωσφορική/Σατανική Παγκοσμιότητα ελευθέρων Αρίων λαών και των υπηρετών-σκλάβων μας.
 
7.     Αρχικά μπορούμε να διαλύσουμε τους εχθρούς μας μέσω της Θρησκείας και τις Άριες Αξίες μας, έπειτα να μεταμορφώσουμε τις συλλογικές οικονομίες σε τοπικές, τις διεθνιστικές σε εθνικές, για να μπορέσουμε να καταλήξουμε στην κατάργηση του διεθνούς κεφαλαίου. Για αυτό θα πρέπει να εργαστούμε πρώτα πάνω στα θεμέλια των κοινωνιών μας.
 
8.     Η παρουσία των Ιδεών μας θα πρέπει να βρίσκεται παντού από την μουσική βιομηχανία, τα βιντεοπαιχνίδια, σε έντυπα, στο διαδίκτυο, τα περιοδικά και την μόδα.
 
9.     Θα πρέπει να αποφεύγουμε τα συστήματα παρακολούθησης και φακελώματος του εχθρού, δρώντας πάντα με ανωνυμία και μυστικότητα.
 
10.  Θα πρέπει να πολεμάται με κάθε μέσο η προσπάθεια να ξαναγραφτεί η Ιστορία σύμφωνα με τα συμφέροντα των εχθρών μας. Χρέος μας να προβάλλουμε την αυθεντική και πραγματική με κάθε τρόπο.
 
11.  Η πλύση εγκεφάλου καθίσταται απαγορευτική. Σύνθημά μας το Ερεύνα και Πίστευε για να εξασφαλιστεί η διαχρονικότητα των Ιδεών και των πιστών μας, που θα πρέπει πάντα να τους καθοδηγούμε στον Ορθό δρόμο και Πίστη.
 
12.  Η υποκλοπή πληροφοριών των εχθρών μας μόνιμο μέλημά μας και η διάβρωση του Συστήματός τους εκ των έσω αιώνιο καθήκον μας.
 
13.  Τα Άρια Λευκά Έθνη μας θα πρέπει να διατηρήσουν την Φυλετική τους καθαρότητα και να αποβάλλουν από τις κοινωνίες  και τις πατρίδες τους κάθε αλλόφυλο.
 
14.  Ο υπόκοσμος, το εμπόριο ναρκωτικών, το διεθνές λαθρεμπόριο και η τοκογλυφία θα πρέπει να εξολοθρευτούν.
 
15.  Όλες οι σύγχρονες διεθνιστικές ιδεολογίες φιλελευθερισμός, καπιταλισμός, σοσιαλισμός, κομμουνισμός και αναρχία θα πρέπει να καταπολεμηθούν όπως και κάθε διεθνιστική οργάνωση που δολοφονεί εις το όνομα της Ειρήνης και της Ελευθερίας.
 
16.  Κάθε αιρετική επιστημονική ανακάλυψη που δεν ελέγχεται από τους εχθρούς μας θα πρέπει να ενθαρρύνεται για το κοινό μας όφελος.
 
17.  Κάθε τρομοκρατική οργάνωση που προβάλλεται από τους εχθρούς μας θα πρέπει να αποφεύγεται διότι αποτελεί προέκτασή τους.
 
18.  Ο Παγκόσμιος μη Άριος πληθυσμός της γης θα πρέπει να μειωθεί τόσο πολύ ώστε οι λιγότερο αριθμητικά Άριοι να είναι σε θέση να μπορούν να ελέγξουν τους υπηρέτες-σκλάβους τους. Παράλληλα θα πρέπει να ληφθούν φυλετικά μέτρα καταπολέμησης της Αρίας υπογεννητικότητας και επιμειξίας με αλλόφυλους.
 
19.  Θα πρέπει να θεσπιστεί έλεγχος της ποιότητας της διατροφής και να προωθηθούν φυσικά και βιολογικά προϊόντα αντί για τα τρόφιμα του γρήγορου φαγητού όπως καλούνται σήμερα τα οποία περιλαμβάνουν διοξίνες, καρκινογόνα συντηρητικά κ.λ.π.
 
20.  Ο σημερινός ακτιβισμός που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εχθρών μας με διάφορα προσχήματα π.χ. πυρηνικά, περιβάλλον, φιλειρηνισμός, φιλανθρωπία κ.λ.π. θα πρέπει να καταπολεμηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
21.  Άμεση εθνικοποίηση των τραπεζών και σταδιακή εξάλειψή τους όπως και του χρήματος. Το χρήμα θα αποτελεί μόνο το μέσο για ανταλλαγή προϊόντων και υπηρεσιών και τίποτε περισσότερο.
 
22.  Τασσόμαστε ενάντια σε κάθε αντιεπανάσταση και λογοκρισία, μέχρι να επικρατήσουμε επιβάλλοντας τους δικούς μας νόμους και λογοκρισία, όπως επιτάσσει ο φυσικός νόμος του δικαίου του ισχυρού.
 
23.  Καμιά μεταρρύθμιση και ιδιωτική επιχειρηματικότητα δεν θα πραγματοποιείται πριν περάσει από τον αυστηρό έλεγχο της Πνευματικής Αριστοκρατίας και του εκάστοτε Άριου Έθνους, μέχρι να διαπιστωθεί ότι δεν βλάπτει το εθνικό συμφέρον για χάρη του ατομικού, για να αποφθεχθεί η διάλυση της Αρίας αταξικής κοινωνίας μας σε κοινωνικές τάξεις πάλι και οδηγήσουν στον εθνικό διχασμό.
 
24.  Θα πρέπει να τηρηθεί με θρησκευτική ευλάβεια το σύνθημα  όσο χειρότερα πάνε τα πράγματα τόσο καλύτερα για μας για να προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε με την πρώτη κοινωνική αναστάτωση που θα δημιουργηθεί.
 
25.  Η νεολαία πρέπει να αποτελέσει το φυτώριο των ιδεών μας πριν διαφθαρούν από την διεθνιστική και κοσμοπολίτικη ασθένεια μεγαλώνοντας.
 
26.  Απελευθέρωση της ενέργειας και διαχείρισή της από εμάς. Δημιουργία πυρηνικών αντιδραστήρων και όπλων για χαμηλού κόστους ηλεκτρική ενέργεια και ισορροπία δυνάμεων αντίστοιχα, μέχρι να ολοκληρωθεί η παγκόσμια κυριαρχία μας. Επόμενη εξάπλωση στο χώρο του Διαστήματος.
 
27.  Επιβολή παγκόσμιου Ολοκληρωτισμού σύμφωνα με τις επιταγές του Εωσφορικού Δόγματος με τις δικούς μας νόμους και με τους παραβάτες τους να τιμωρούνται αυστηρά.
 
28.  Παγκόσμια κυριαρχία μέσο καταστροφής των μη Άριων λαών σε όλα τα πολεμικά επίπεδα, ιδεολογίας, δολοφονιών, μαζικών καταστροφών, οικονομικού πολέμου κ.λ.π. και μέσο της εκμετάλλευσης της καταστάσεως που θα προκύψει από την αποδυνάμωση των εχθρών μας, που θα προκληθεί μέσα από τον πόλεμο μεταξύ πολιτικού Σιωνισμού και Ισλάμ.
 
29.  Οποιαδήποτε Ένωση υφίσταται σήμερα, Ηνωμένα Έθνη, ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκή Ένωση κ.λ.π. θα πρέπει να διαλυθεί με κάθε εφικτό μέσο,  μέχρι να προκύψει σταδιακά ανά Άριο έθνος η φασιστική ευρωπαϊκή Συμπολιτεία και μετέπειτα η Εωσφορική/Σατανική Παγκοσμιότητα.
 
30.  Ο Άριος Σατανισμός προς το παρόν σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο θα πρέπει να είναι ΑΝΑΠΟΔΟΣ Σιωνισμός ή Αντισιωνισμός. Μετά την ανατροπή των τριών πυλώνων του 1.Αθεισμός-Υλισμός, 2.Ελίτ του χρήματος-διεθνισμός-κοσμοπολιτισμός και 3.Ιουδαϊκό Ιερατείο-Γνωστικοί του Γιαχβέ, θα εφαρμοστούν οι δικοί μας Νόμοι.ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΒΑΘΜΟΙ

ΔΕΚΑΝΕΑΣ: Πληροφοριοδότης
 
ΛΟΧΙΑΣ: Βοηθός του Αγώνος
 
ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ: Ακόλουθος του Αγώνος
 
ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ: Ακόλουθος του Αγώνος δίχως Συμβολαίο με τον Εωσφόρο/Σατανά
 
ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ: ΄΄Συμβόλαιο παράδοσης Ψυχής στον Εωσφόρο/Σατανά και ενεργό μέλος στον Αριοσατανισμό
 
ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ: Εφαρμογή Αριοσατανικών Ιδεών για 6 μήνες
 
ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ: Εφαρμογή Αριοσατανικών Ιδεών για 1 χρόνο
 
ΛΟΧΑΓΟΣ: Εφαρμογή Αριοσατανικών Ιδεών για 2 χρόνια
 
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ: Ακόλουθος του Αριοσατανικού Αγώνος για 4 χρόνια
 
ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ: Ακόλουθος του Αριοσατανικού Αγώνος για 6 χρόνια
 
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ: Ακόλουθος του Αριοσατανικού Αγώνος για 7 χρόνια
 
ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ: Ακόλουθος του Αριοσατανικού Αγώνος για 10 χρόνια
 
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ: Ακόλουθος του Αριοσατανικού Αγώνος για 10+..χρόνια μέχρι τον φυσικό θάνατο
 
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Τιμητικός βαθμός μετά θάνατον είτε από φυσικό, είτε από απρόσμενο παράγοντα
 
ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ: Αγωνιστές που βρίσκονται στον ίδιο βαθμό η Ιεραρχία γίνεται κατά αρχαιότητα, δηλ. ποιος έφτασε σε αυτό το βαθμό πρώτος, ποιος δεύτερος κ.λ.π.


ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ  ;D

ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....

Share on Facebook Share on Twitter