Author Topic: Απάντησις @ mos maiorum #2  (Read 206 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

SchlomoRosembergen

 • Guest
Απάντησις @ mos maiorum #2
« on: November 06, 2014, 01:06:35 pm »
Σύνδεσμος Άρθρου:
http://gravitasetconstantia.wordpress.com/2014/11/06/to-potami-girizei-piso/

Απάντησις:
Η βασική θεωρητική παραδοχή η οποία διατρέχει αυτό το άρθρο είναι ότι ο άνθρωπος γεννιέται ως μια λευκή σελίδα (tabula rasa/ blank slate intelligence theory) και η συμπεριφορά του εξαρτάται αποκλειστικά από τα εξωτερικά (κοινωνικά) ερεθίσματα. Μια τέτοια εικασία έχει επανειλημμένα αποδειχθεί πως είναι αντιεπιστημονική και αρκετά μακριά από το να εξηγήσει τα γεγονότα ( https://www.youtube.com/watch?v=6A0hBfx5ccY ).

Είναι εξαιρετικά νεφελώδες τι εννοεί ο συγγραφέας με τον όρο "εθνοτική ομογενοποίηση" η οποία, σύμφωνα με αυτόν εκφράζει "την νεότερη έννοια" του όρου έθνος και "προϋποθέτει συχνές δια-κοινοτικές επιμειξίες".

Αν υποθέσουμε ότι ο ορισμός της κοινότητας είναι βιολογικός, όπως για παράδειγμα στην Αμερική μεταξύ της κοινότητας των μαύρων και της κοινότητας των λευκών. Οι δια-κοινοτικές επιμειξίες στην Αμερική παρουσιάζουν υψηλότερα προβλήματα υγείας σε σύγκριση με τον υπόλοιπο πληθυσμό και το εισόδημά τους πέφτει ανάμεσα στο εισόδημα των λευκών και των μαύρων. Όμως αυτό καθόλου δεν καθησυχάζει τις ανισορροπίες μεταξύ των (λευκών και μαύρων) κοινοτήτων καθότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι (επιμειξίες) είναι οι πρωτοπόροι εναντίον κάθε έννοιας τους Έθνους (παλιάς και νεότερης) και τείνουν να τάσσονται με ριζοσπαστικά αντιφιλελεύθερο τρόπο εναντίον των Λευκών. Η δε Αμερική (ΗΠΑ) ως χώρα έχει από τα υψηλότερα επίπεδα εγκληματικότητας και - σε απόλυτους αριθμούς - τους συντριπτικά περισσότερους φυλακισμένους του κόσμου.

Αν υποθέσουμε ότι ο ορισμός της κοινότητας είναι μη-βιολογικός, τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγουμε είναι ουδέτερα. Εθνολογική ομογενοποίηση μπορεί να ειπωθεί ότι υπάρχει σε αρκετές αφρικανικές χώρες - ιδίως σε εκείνες στις οποίες το AIDS θερίζει και κατά προέκταση οι σεξουαλικές συνήθειες είναι παντελώς έκλυτες, για τα δικά μας δεδομένα - όπως και σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Ελβετία, η Γερμανία κτλ. Παρά το γεγονός όμως ότι όλες αυτές οι χώρες είναι "εθνολογικά ομογενοποιημένες", οι μεν είναι η μέρα και οι δε η νύχτα.

Η ανάλυση του συγγραφέα είναι εσφαλμένη προφανώς, διότι παραβλέπει τις εγγενείς ικανότητες και τον ταξονομικό παράγοντα στους πληθυσμούς. Εάν προσπαθήσουμε να αξιολογήσουμε τα οικονομικά και πολιτισμικά αποτελέσματα των διαφόρων Εθνών, θα βρούμε πως τα καλύτερα αποτελέσματα τα φέρνουν φυλετικά καθαρές κοινωνίες που είτε ανήκουν σε κάποια υπο-ομάδα της Καυκάσιας Φυλής, είτε πρόκειται για τους Ανατολικο-Ασιάτες.

Στην Ελλάδα, σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζονται παραπάνω, υπάρχουν ισχυρές "διακοινοτικές επιμειξίες". Μην ξεχνάμε ότι κατά τον Μακεδονικό Αγώνα, δεκάδες εθελοντές Κρήτες είχαν ανέβει στην τουρκοκρατούμενη Μακεδονία και έδωσαν κυριολεκτικά τη ζωή τους φτιάχνοντας ελληνικές συμμορίες και χύνοντας το αίμα τους πολεμώντας τις βουλγαρικές συμμορίες (κομιτάτα) για την απελευθέρωση Ελλήνων, που πολλοί από αυτούς μιλούσαν και σλαβικά ιδιώματα. Ακόμα και οι έννοιες της "κοινότητας" εντός της Ελλάδας σήμερα έχουν εκλείψει. Σπάνιο γεγονός να υπάρχει οικογένεια σήμερα που να μην έχει χωριό στην επαρχία και πολλές φορές δυο διαφορετικά χωριά σε δυο διαφορετικά μέρη της Ελληνικής επαρχίας. Ο όρος "ιδιαίτερη πατρίδα" που χρησιμοποιείται για το χωριό κάποιου είναι απλά γλωσσολογικού, όχι συναισθηματικού χαρακτήρα. Οι περισσότερες ιδιαίτερες πατρίδες είναι ξεχασμένα χωριουδάκια που τα θυμούνται όλοι 2 φορές το χρόνο, όπως και την εκκλησία.

Το πρόβλημα με την Ελλάδα, εάν θέλουμε να το δούμε από μια εθνολογική σκοπιά, είναι φυλετικό. Η Ελλάδα, λόγω της γεωγραφικής της θέσης, δεν ανήκει σε μια συγκεκριμένη υπό-ομάδα της Λευκής Φυλής. Στον Ελλαδικό χώρο βρίσκονται διάσπαρτοι Διναρικοί, Μεσογειακοί, Αλπικοί, Βορειο-Ποντιακοί μέχρι και Ατλαντικοί τύποι Λευκών αναμεμειγμένοι μερικές φορές και με Αραβοειδή/Ιρανοειδή και ΒορειοΑφρικανικά στοιχεία. Κάθε μια από αυτές τις φυλετικές υπό-ομάδες έχει εξελιχθεί για να βλέπει με έναν διακριτά συγκεκριμένο τρόπο τον κόσμο και οι διαφορές μεταξύ Αράβων και Ατλαντικών είναι κυριολεκτικά χαώδεις. Τα φαινόμενα ασυνεννοησίας που γεννούν αντικοινωνικές νοοτροπίες έχουν ως πρώτο υλικό τους, συνήθως, το ετερογενές αίμα των Ελλήνων. Αυτό το πρόβλημα δεν λύνεται ούτε με επιμειξίες, στις οποίες, ως γνωστόν (r/k theory), τα χειρότερα πνευματικά υλικά αναπαράγονται ταχύτερα, ιδίως σε ένα τροφοσυλλεκτικό περιβάλλον κρατικιστικών επιδομάτων και άλλων προνομίων.

Επίσης μνεία πρέπει να γίνει στην απελπισμένη αισιοδοξία του συγγραφέα, ο οποίος περιμένει μια περίοδο 100 ετών για να αποκαλυφθούν τα οφέλη της ...επιμειξίας, ενώ με τους τρέχοντες ρυθμούς (λαθρο/)μετανάστευσης οι λευκοί θα είναι μειοψηφία σε 1-2 δεκαετίες από σήμερα.

Λύση βιώσιμη υπάρχει. Απέλαση όλων των μη Λευκών από τη χώρα και απόδοση της Γης και της περιουσίας του Κράτους στους Λευκούς νόμιμους κληρονόμους των υποδομών της χώρας. Παύση κάθε παρασιτικής κρατικιστής δομής, προώθηση ενός ιδιωτικού (αναρχοκαπιταλιστικού) συστήματος Ασφάλειας και Δικαιοσύνης και αυθόρμητη ανάδειξη μιας καπιταλιστικής αριστοκρατίας (η οποία δεν μπορεί παρά να αποτελείται από αληθινά ομογενή στοιχεία, φυλετικά ομογενή στοιχεία) η οποία θα ζήσει ελεύθερα σε μια αληθινά πολιτισμένη χώρα.


https://www.youtube.com/watch?v=pNY4t2r3Fow

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Re: Απάντησις @ mos maiorum #2
« Reply #1 on: November 06, 2014, 03:22:08 pm »
Οι διακοινοτικές επιμειξίες αποτελούν τον μονο τροπο πάλης εναντια στον εθνικισμό. Χιλια καταπλήκτικά αρθρα εναντιον του φυλετισμου, ακτιβισμος και μαζικες συγκρουσεις εναντια στον ρατσισμο, τιποτα δεν ειναι μπροστα σε ενα παιδί ελληνα με μηελληνα. Αυτό ειναι που καταστρέφει οριστικα και αμετάκλητα τον ελληνισμο, και όχι η γνωμη των ανθρωπων που πιθανον να αλλάζει κατα καιρους. Αν εμεις οι ανθέλληνες δεν ρευστοποιησουμε την ιδεολογική μας υπεροχη με διακοινοτικές επιμειξίες, τα κέρδη μας γρηγορα θα εξανεμιστουν σε μερικά χρόνια.

Quote
Οι δια-κοινοτικές επιμειξίες στην Αμερική παρουσιάζουν υψηλότερα προβλήματα υγείας σε σύγκριση με τον υπόλοιπο πληθυσμό και το εισόδημά τους πέφτει ανάμεσα στο εισόδημα των λευκών και των μαύρων.

prove it or lose it. Η δαρβινική θεωρια παντως θα ελεγε πως με την μιξη γονιδιων προκυπτουν και καλυτεροι και χειροτεροι συνδιασμοι και στην τελικη επικρατουν οι καλυτεροι. (οπου ..καλυτερος = αυτος που επικρατει....)


Quote
εθνοτική ομογενοποίηση

Ο εθνοτισμος επιβαλλει την υποταγη του ενος στο συνολο και αρα τους μαζανθρωπους, σε εθνικο επίπεδο. Ενας "μπλε χυλος" οπως θα ελεγε και ο σαπιος ήδη χριστοδουλος.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Mengeleftas

 • Guest
Re: Απάντησις @ mos maiorum #2
« Reply #2 on: November 06, 2014, 06:56:02 pm »
Τι να αποδείξω; Όλα αυτά που λέω είναι τόσο επιστημονικώς αποδεδειγμένα, λογικά, όσο και οφθαλμοφανέστατα.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1448064/
http://www.majorityrights.com/weblog/comments/the_health_consequences_of_race_mixing/

Επίσης για να επιβιώσει κάτι σημαίνει ότι ο κόσμος το θέλει. Η φυλετική επιμειξία οφείλεται στο Κράτος αποκλειστικά. Το Κράτος ωφελείται, το Κράτος τη χρηματοδοτεί και το Κράτος την επιβάλει.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22081799
"nonblack individuals with black partners have significantly more depressive symptoms and less relationship satisfaction than their counterparts with nonblack partners"


Ο λόγος για τον οποίον τα υβρίδια είναι σε μειονεκτική θέση είναι ότι τα γονίδια τα οποία συσχετίζονται θετικά με την ευφυία ( http://www.amren.com/news/2014/01/factor-analysis-of-population-allele-frequencies-as-a-simple-novel-method-of-detecting-signals-of-recent-polygenic-selection-the-example-of-educational-attainment-and-iq/ ) είναι κατανεμημένα κατά διαφορετικό τρόπο ανάμεσα στις φυλές. Η δαρβινική θεωρία μας λέει ότι αν αφήσουμε τους πληθυσμούς με υψηλή περιεκτικότητα σε αυτά τα γονίδια να αναμειχθούν με πληθυσμούς με χαμηλή περιεκτικότητα τότε το τελικό αποτέλεσμα θα είναι κατά του πολιτισμού, της επιστήμης, ακόμα της κάθε "αναρχικής" κρατικιστικής ιδεολογίας, διότι όλα αυτά παράγονται από άτομα με υψηλό IQ τα οποία λόγω της επιμειξίας θα μειωθούν.

Η ευγονική μας λέει ότι αν θέλουμε έξυπνα άτομα τότε αυτά θα προέλθουν από την αναπαραγωγή των ατόμων με υψηλή περιεκτικότητα αυτών των γονιδίων. Αυτό μπορεί να γίνει με έναν μη εθελοντικό τρόπο, με το να βρούμε αυτά τα άτομα και με τη βία του Κράτους να τα αναγκάσουμε να αναπαραχθούν ή να τα αφήσουμε μέσα στην ελεύθερη αγορά και να φέρουν άνισα-ιεραρχημένα αποτελέσματα. Έτσι η αγορά θα ξεχωρίσει τους ευφυείς άντρες και τις ευφυείς γυναίκες (όπως γίνεται στη σίλικον βάλει που περιγράφει ο Τέιλορ) και το αμοιβαίο όφελος, όσο και το κύρος το οποίο θα τους προσφέρει η ελεύθερη αγορά, θα τους φέρει εθελοντικά μαζί και η ανθρωπότητα θα γίνει καλύτερη.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Re: Απάντησις @ mos maiorum #2
« Reply #3 on: November 06, 2014, 07:38:18 pm »
Και σου είπα, ρε παπάρα, κόψε τη θετικιστική και νεοκαλβινιστική πρέζα που σου δίνουν στην AmRen. Λες ότι είσαι Έλλην και έχεις πουληθεί 100% στη νορδική και προτεσταντική πλέμπα. Γαμώ τη λευκή φυλή σου.
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Re: Απάντησις @ mos maiorum #2
« Reply #4 on: November 06, 2014, 07:46:02 pm »
Αλήθεια, πώς πάει το πείραμα της Νέας Ευρώπης;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, πώς πάει η ομοιογένεια της πολιτείας της Ουάσινγκτον, του Όρεγκον, του Αϊντάχο και της Μοντάνα;

Πώς πάει η ομοιογένεια που έφερε τον σουηδικό και νορδικό σοσιαλισμό;

ΑΝΤΕ, ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ, ΚΩΛΟΕΘΝΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕ. ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΕΔΩ ΣΕ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΟΥ, ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ »»ΠΩΣ«« ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.

ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ, Ο ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ SCEPTICALHERETIC ΕΕ;

ΑΚΟΜΑ ΤΡΩΕΙ ΨΩΛΗ Ο LIBERTARIANREALIST, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ WORLD TRIPS ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ, Ε;

ΑΚΟΜΑ ΤΡΩΝΕ ΠΟΥΤΣΑ ΟΙ ΓΙΟΥΤΟΥΜΠΙΚΟΙ WHITE (με προφορά Jared Taylor) NATIONALISTS ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ VLOGS Ε;

Α, ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ. ΕΙΣΤΕ MEAT-SHIELDS ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΡΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΗΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ (ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ) ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ.

ΣΚΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΣΑΣ, ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΝΕΟΚΑΛΒΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΑΜΟΠΟΥΣΤΕΣ. PEACE OUT.
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Re: Απάντησις @ mos maiorum #2
« Reply #5 on: November 06, 2014, 07:48:42 pm »
Στηρίζω σταθερά τη θέση του πρακτοράκου Μαξ, που αναμφισβήτητα τρολλάρει και μας έχει φακελωμένους όλους. Αλλά οι ιδέες που εκφράζει είναι ευγενείς. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ «ΑΙΜΑ» ΣΑΣ, ΒΟΡΕΙΟΠΛΗΚΤΟΙ. THE SOUTH WILLL RISE AGAIN ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, ΜΙΚΡΟΨΩΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Re: Απάντησις @ mos maiorum #2
« Reply #6 on: November 06, 2014, 07:50:58 pm »
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.

ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ; ΠΟΙΟΟΟΟΟΟΣ;

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ. Ο JARED TAYLOR ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΤΗΣ AMREN.

ΒΥΘΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΝ ΟΛΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΓΑΜΩ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

gemista69

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 489
 • Φήμη 5
  • View Profile
Re: Απάντησις @ mos maiorum #2
« Reply #7 on: November 06, 2014, 10:02:11 pm »
καλή φάση!

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Re: Απάντησις @ mos maiorum #2
« Reply #8 on: November 06, 2014, 11:24:27 pm »
Τι να αποδείξω; Όλα αυτά που λέω είναι τόσο επιστημονικώς αποδεδειγμένα, λογικά, όσο και οφθαλμοφανέστατα.


Τιποτα απο αυτά που είπες δεν στέκει. Ειναι παραλογα, υποθετικοσυνομωσιολογικα και αντιεπιστημονικα. Ανοιξα το ενα απο τα λινκ που εχεις, και αναφερεται σε ενα αρθρο με μονο 14 citations το οποιο αναφέρεται στο abstract στις ταξικές διαιρέσεις που υπάρχουν  (στο αρθρο με την καταθλιψη). Απο αυτο καταλαβα πως δεν εχεις ιδεα απο επιστημονικη διαδικασια και πως εξαγεται η γνωση [απο μεγαλες μετα-αναλυσεις, τα αρθρα τα διαβάζουμε για να δουμε ποιο ειναι το ερωτημα που θελουν να απαντησουν, πως εγινε η μεθολοδολογια της ερευνας και ποια biases μπορουν να υπάρξουν]. Είναι φανερο πως αυτα που λες ειναι συνομοσιολογικες θεωριες της πλακας. Α! Ανοιξα και ακομη ενα λινκ με ενα αρθρο στο majority rights.org, πολυ πλακα, άμα εισαι προκατηλημενος απο πριν, τι validity μπορει να εχει ο,τι και αν πεις.

....


Εχουν πολυ πλακα οι φυλετιστες. Ειναι πιο κρατικιστες και απο το ιδιο το κρατος, ουσιαστικά ζητουνε απο το κρατος-εξουσια να εξασφαλίσει την αναπαραγωγη τους, γιατι σε μια ελευθερη κοινωνια, θα χάνανε απο τους αλευκους. Εχω ακουσει να ζητανε απο το κρατος να τους ταϊζει, να τους δινει σπιτι κτλ κτλ, ομως να τους βρει γυναίκα να γαμήσουν μπας και διαιωνιστει η στραβομουτσουνα τους, αυτο μονο οι φυλετιστες το ζητανε. Είναι αστειοι κιολας γιατι το κανουνε στο ονομα του αριανισμου, λες και ο ζαρατουστρα θα ελεγε ποτε: "κρατος, σε παρακαλω, διωξε τους μαυρους, κιτρνικους, κοκκινους κλτ μπας και βρω και γ-μησω."

Αν ειναι τοσο αριοι, δεν θα βρουν γυναίκα να εναποθέσουν τα γονιδια τους εξισου αρια με αυτους; Αν αυτη η αρια προτειμήσει τους αλευκους, τοτε πως ειναι αρια;

Η αναγκη τους για κρατος, το οποιο θα τους ελευθερωσει και θα τους κανει αριους, μου θυμίζει καποιον που σκαβει ενα βαθυ λακο για να παει στο φεγγαρι. Οπως λεγαμε και απο την αρχη του γουεμπγορ:

ΦΥΛΕΤΙΣΤΕΣ ΔΟΥΛΟΙ
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Re: Απάντησις @ mos maiorum #2
« Reply #9 on: November 07, 2014, 03:36:24 am »
Φυσικά, ρε μαξ. Απλά επειδή έχουμε ορθόδοξο και καθολικό background πολιτισμικό δεν τους παίρνουμε πρέφα αμέσως. Οι τυπάδες είναι αρχέτυπα κομπλεξικών WASPs (αν ξέρεις τον όρο). Και το άλλο το παπάρι μου το παίζει εθνικιστής και μόνο που δεν τους παίρνει τσιμπούκια!

Ένα πράγμα θα σου πω, μιας και αν και είσαι καταδότης των κομμουνιστών έχεις potential: Αυτοί θέλουν με επιστημονικοφανείς μαλακίες του τύπου «μέσος όρος IQ μαύρων χαμηλότερος από αυτόν των λευκών» να δικαιολογήσουν, επιστημονικά μέσω λυσενκοϊσμού, την παντοδυναμία του κράτους και τη δύναμη αυτού να ορίζει το ποιοι θα περάσουν και ποιοι όχι μερικές ΝΟΗΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ.

Και μετά το αρχίδι αυτό μου βάζει παραπομπές στο Mises Institute, που ούτε στο στόμα του δεν θα έπρεπε να το πιάνει πριν βάλει χλωρίνη και υδροκυάνιο για καθαρισμό. ΚΑΝΕΝΑΣ του ινστιτούτου Mises δεν λέει ούτε κατά διάννοια τέτοιες παπαριές. Οριακά μόνο έχει βγάλει ΕΝΑ μόνο άρθρο ο Rothbard, στο οποίο είπε μια μαλακία (και είναι πιθανό να το έγραψε άλλος με δική του υπογραφή, επειδή ήθελαν να προβοκάρουν εκείνη την εποχή μπας και καταφέρουν καμία ανίερη συμμαχία για να ρίξουν το κράτος όπως-όπως) και την έπιασε ο πουτσοκέφαλος και την έκανε σημαία.

Αν διαβάσει κανείς το Ελευθεριακό Μανιφέστο, την Ηθική της Ελευθερίας, την ανατομία του κράτους (που τη διαδίδει το ίδιο αρχίδι σε pdf λες και αποδεικνύει αυτά που λέει, για να δυσφημίσει αυτά που λέμε) και φυσικά το Man, Economy and the State, όλα του Rothbard, θα δει ότι τα γραπτά του ήταν 100% αποστειρωμένα από φυλετικές μαλακίες, καθαρός καπιταλισμός, καθαρή αναρχία χωρίς τσιτάτα και μπούρδες για τη λευκή φυλή του.

Εν ολίγοις, ο φριντζ (διότι αυτός μιλάει, αναγνωρίζω το ύφος), ως συνήθως τρολλάρει για να μας δυσφημίσει. Πολύ πιθανό να ήταν παλαιότερα στα πολύ βαθιά της ΧΑ (ξέρω ότι από τον πατέρα του το πήρε το ταγματασφαλίτικο με βάση δικά του γραπτά που κάποτε έτυχε να διαβάσω) και διάβασε για τον αναρχοκαπιταλισμό, επειδή του λέγανε ότι είναι κατά του κομμουνισμού οι ΧΑίτες. Οπόταν αυτός πήγε και σκέφτηκε ότι υπάρχει σύνδεση.

Και μαζί με αυτόν, υπάρχουν και μερικοί τέτοιοι πανίβλακες στις ΗΠΑ, έξω από το Mises Institute. Το τι γέλιο μπορείς να ρίξεις όταν τους βλέπεις δεν περιγράφεται. Αφού το παίρνουν πολύ στα σοβαρά! Έτσι και ανεβάσεις σχόλιο που να τους αμφισβητεί έστω και στο 10%, θα σου κάνουν mob attack επειδή έκανες aggro το μισό stormfront (επειδή το μισό έχει βάρδια στα pc).

Εν ολίγοις και πάλι, γάμησέ τονα. Μαλακίες λέει. Διαβασμένος είναι, αλλά επιτηδευμένα θέλει να μας γαμήσει το όνομα στην πιάτσα. Στον αναρχοκαπιταλισμό αυτός και το σόι του θα γίνουν μισθωτοί σκλάβοι νέγρων που θα είναι ανώτεροί του, αφού χωρίς τους περιορισμούς του κράτους θα φανεί ποιος είναι ο μάγκας.

Μην ξεχνάμε ότι οι Νιγηριανοί είναι ΔΙΑΒΟΗΤΟΙ ως επιχειρηματικά δαιμόνια. ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΣ
ΩΛΗ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΤΖΑΡΕΝΤ ΤΕΗΛΟΡ...
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Re: Απάντησις @ mos maiorum #2
« Reply #10 on: November 07, 2014, 07:16:22 pm »
Με βάση τα γραπτά του, πρέπει να έχει μάνα από το προτεσταντικό τόξο και πατέρα Ελλαδίτη δεξιό πρώην μαυραγορίτη και γερμανοτσολιά. Σαπωνοποίηση και κατάσχεση του δέρματός του για παρασκευή δερμάτινου σακακιού που θα φέρει εκείνος που πρώτος θα λιθοβολήσει τον πιτσαδόρο ή/και τον εκάστοτε πρωθυπουργό. Δόξα και πσωλή.
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

libor88

 • Guest
Re: Απάντησις @ mos maiorum #2
« Reply #11 on: November 08, 2014, 12:21:38 pm »
Πρώτα από όλα ο Fringe ουδέποτε έχασε από τον Anti-Heretic και μάλιστα έχει αποδείξει μέσα από τα βίντεό του, όχι απλά ότι ο AntiHeretic είναι αντι-επιστημονικός, αλλά και ναρκιστιστής που κλέβει και τις ιδέες των άλλων. Όσο και να φοράει γυαλιά και να εμφανίζεται σοφιστικέ ο Anti-Heretic λέει τα ίδια ακριβώς με τον EvoGen, τον οποίον τον έχουμε καταξεφτιλίσει με τις αρλούμπες του.


Καθότι ο Somalian χρησιμοποιεί συχνά τη λέξη "προτεσταντισμός" χωρίς να ξέρει τι ακριβώς παίζει, οφείλω να επισημάνω ότι η πρωτοκαθεδρία του Προτεσταντισμού όσον αφορά τα καπιταλιστικά του χαρακτηριστικά έχει αμφισβητηθεί από τον Rothbard, σύμφωνα με τον οποίον είναι ο Καθολικισμός το περισσότερο καπιταλιστικό ρεύμα του Χριστιανισμού και όχι ο Προτεσταντισμός. Τη σχέση προτεσταντισμού-καπιταλισμού προωθούν πολύ οι κομμουνιστές (και παπαγαλίζουν οι φασίστες), επειδή αυτά πίστευαν οι πρώτοι κοινωνιολόγοι (αντιεπιστημονικοί κομμουνιστές). http://archive.lewrockwell.com/rothbard/rothbard56.html


Όσον αφορά τον σοσιαλισμό-κολλεκτιβισμό, ακόμα και οι ίδιοι οι κομουνιστές αναγνωρίζουν στις πρωτόγονες κοινωνίες των υπάνθρωπων ότι οι νέγροι είναι οι εφευρέτες του σοσιαλισμού: http://pastebin.com/aNjMYR42 (το άρθρο είναι από κομμουνιστική ιστοσελίδα, οπότε το βάζω στο pastebin μην τυχόν και την επισκεφτεί κανείς χωρίς adblock). Αν και υπάρχει απάντηση από το mises http://mises.ca/posts/articles/ayn-rand-and-the-pygmies-versus-the-state/


H γένεση του φαινομένου του σοσιαλισμού στον δυτικό κόσμο εδράζεται στην άνοδο της δημοκρατίας κυρίως και ορισμένων αφύσικων ιδεών του "Διαφωτισμού" και παλαιότερα της "Αναγέννησης", ότι όλοι είμαστε ίσοι. Μετά τον "Διαφωτισμό" το φαινόμενο αυτό πήρε εκρηκτικές διαστάσεις στη Γαλλία και τη Γερμανία, όπου βγήκαν τα πιο χαμερπή και υπάνθρωπα κομμάτια της κοινωνίας στους δρόμους και προσπαθούσαν να κλέψουν τον πλούτο. Η μεν Γαλλία πήρε τον δρόμο της Αφρικής και οδήγησε σε ένα μη ανθρώπινο σοσιαλιστικό καθεστώς τυραννίας και τρομοκρατίας, ενώ στη δε Γερμανία οι ιθύνοντες, αντί να τους σφάξουν, υποχώρησαν μπροστά στις απαιτήσεις τους. Κανείς Βίσμαρκ δεν εφηύρε τον κολλεκτιβισμό. Κολλεκτιβισμός υπήρχε και πριν 300,000 χρόνια στην Αφρική, όπου όλες οι μανάδες γαμιόταν με όλους τους υπάνθρωπους, κανείς δεν ήξερε ποιανού είναι το "παιδί", και όλα "εκπαιδεύονταν" μαζί σε αγέλες και μάθαιναν να κόβουν καρπούς από τα δέντρα και να σκοτώνουν ζώα. Κανενός είδους παραγωγής δεν υπήρχε τότε και για αυτό δεν υπήρχε και η ανάγκη για την οικογένεια. Αυτά τα δυο πάνε πακέτο. Όπου δεν υπάρχει οικογένεια και τα παιδιά μεγαλώνουν στα κατηχητικά του Κράτους και όλοι είναι ίσοι, η κοινωνία αποκλίνει από κάθε τι αυθόρμητα παραγωγικό. Έτσι οι "άνθρωποι" που μεγαλώνουν εκτός οικογένειας κάνουν μόνο για σκλάβοι. Για αυτό βλέπουμε και όλα τα σοσιαλιστικά καθεστώτα να είναι κατά 99% σκλάβοι, οι οποίοι εργάζονται για κάποιους εξουσιαστές, ονόματι, "πρωτοπόροι του προλεταριάτου", "γενικοί γραμματείς", γκαουλάιτερ, "κομισάριοι", κτλ

Όπως έλεγα και τις προάλλες: Όταν πάνε όλοι μαζί στο κυνήγι, ο καθένας είναι σημαντικός. Ο ένας κρεμιέται από το ένα δέντρο, ο άλλος από το άλλο, ο τρίτος από το τρίτο κ.ο.κ. Αν περάσει το ελάφι από την περιοχή και τύχει και περάσει από το δεύτερο δεντρό και το χτυπήσει ο δεύτερος, αυτό δεν σημαίνει ότι ο δεύτερος είναι "καλύτερος" στο κυνήγι. Το μόνο που μετράει είναι το σε πόσα δέντρα είναι κρεμασμένοι οι νέγροι. Μαθηματικά και στατιστικά αν το δούμε, ο κάθε νέγρος επιτελεί ίση δουλειά με κάθε άλλον και, δεδομένου ότι είναι σχετικά εύκολο να χτυπήσεις ένα ελάφι, όλοι οι νέγροι είναι "ίσοι" στο κυνήγι. Επομένως η λογική μοιρασιά είναι η εξής: Ας μαζευτούμε όσο περισσότεροι γίνεται - πράγμα που μεγιστοποιεί τις πιθανότητες να πιάσουμε λεία - και τη μοιράζουμε σοσιαλιστικά. Αυτό όμως δεν ισχύει ότι ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ κάτι. Αν εγώ καλλιεργώ ένα χωράφι και ποτίζω τα ζαρζαβατικά και κλαδεύω τα αγριόχορτα και φέρνω γάτα να διώξει τα ποντίκια και ταΐζω τη γάτα, ΕΓΩ τα έκανα όλα αυτά. Όχι ο δεύτερος, όχι ο τρίτος. Άρα αν ΕΓΩ ποτίζω καλύτερα και ο δεύτερος ποτίζει χειρότερα, η λογική μοιρασιά είναι ότι πρέπει ο δεύτερος να φάει ότι καλλιέργησε, όχι ότι εγώ καλλιέργησα. Και συνακόλουθα πρέπει να παράγεται κάτι για να φανεί ποιος είναι ο καλύτερος, δηλαδή για να υπάρξει μια ιεραρχημένη αξιοκρατική καπιταλιστική οικονομία και κοινωνία.

Ο Λευκός είναι Καπιταλιστής. Για αυτό κυριάρχησε στον κόσμο. Ο Νέγρος είναι σοσιαλιστής, για αυτό είναι τεμπέλης και υπάνθρωπος.


Επίσης πρέπει κάποτε να αφήσουμε αυτή τη παραφιλολογία με τους Άριους και τις μαλακίες. Η Λευκή Φυλή χωρίζεται σε διάφορες υποκατηγορίες. Κάθε υποκατηγορία έχει διαφορετικά προτερήματα και διαφορετική καταλληλότητα στο να παράγει. Εμένα τίποτα δεν μου λέει ότι ο Νορδικός τύπος Λευκού είναι καπιταλιστικότερος του Αλπικού και του Ατλαντικού τύπου Λευκού. Και μάλιστα ο Kevin MacDonald (ο οποίος έχει αποδείξει επιστημονικά ότι ο αντισημιστισμός είναι πολιτικά ορθολογικός βάσει του group evolutionary strategy theory ) γράφει μέσα στο Culture Of Critique ότι οι Βόρειοι Ευρωπαίοι έχουν μεγάλη κυνηγετική προϊστορία! Μην ξεχνάμε και αυτές τις μαλακίες με τους λύκους και τα σύμβολα μεταξύ νεοναζιστών! Ο ανώτερος τύπος ανθρώπου είναι ο Λευκός αλλά πιθανότατα ότι ο Βόρειος Ευρωπαίος, αλλά ο Κεντρικός-Δυτικός Ευρωπαίος. Θυμηθείτε πόσοι μεγάλοι Ευρωπαίοι καλλιτέχνες, πόσοι συνθέτες, πόσοι Φιλόσοφοι (Σοπενχάουερ, Νίτσε, Τέιλορ κ.α. ) δεν είναι ξανθοί!!! Και πόσοι λίγοι είναι ξανθοί!!!

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Re: Απάντησις @ mos maiorum #2
« Reply #12 on: November 08, 2014, 01:40:18 pm »
Βλακάκο την έχεις πολύ άσχημα (ευτυχώς για σένα όχι σωματικά), διότι είμαι τα μάλα διαβασμένος από Rothbard και ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι λέει στον τόμο του για την ιστορία της οικονομικής σκέψης. Το ότι οι Αμερικανοί έχουν αγνοήσει παντελώς την ορθόδοξη χριστιανική σκέψη δε σημαίνει ότι είναι ανύπαρκτη και εσφαλμένη. Ίσως προτιμώ τους καθολικούς επειδή δεν απαγόρευσαν την τέχνη (αγάλματα) στη θρησκεία τους.

Το προτεστάντης δεν το λέω για να σε παρομοιάσω με καπιταλιστή. Είσαι ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ από την έννοια του καπιταλισμού. Προτεστάντης είσαι και από τους πιο στυγνούς. Τις μαλακίες που πιστεύεις τις πιστεύουν μόνο οι απόγονοι των βορειοευρωπαϊκών αγρίων, που για να μην παραδεχτούν ότι φταίνε οι ίδιοι που μένουν στα σκατά έπρεπε να δημιουργήσουν δοξασίες για predestination. Ο προτεσταντισμός, όπως και ο επιστημονικοφανής προτεσταντισμός ή πολιτισμικός προτεσταντισμός (τα οποία ενστερνίζεσαι στο 100% ενώ κάνεις πως είσαι υπέρ του καπιταλισμού, πράγμα αντιφατικό), είναι σύνολο δογμάτων που εγγυώνται μόνο μία φεουδαλική κατάσταση στην κοινωνία και σε καμία περίπτωση καπιταλισμό.

Τις μαλακίες που λες, όμως, μπορώ να τις καταρρίψω δείχνοντας τα εξής:

1) Οι Έλληνες μετανάστες στην Ιταλία και Ισπανία, μετά την Άλωσι ήτο από τις ενεργές ομάδες που ανέδειξαν την καπιταλιστική πλευρά αυτών των περιοχών, χωρίς να είναι οι μόνες, φυσικά. Το περιβάλλον ήταν σαφώς φιλικότερο.

2) Οι Ισπανόφωνοι των ΗΠΑ είναι από τις πιο γαμάτες μειονότητες σε αυτό το κωλοχανείο: Έχουν πάρει τη δουλειά από κάθε πουσταρά ρέντνεκ και τους έχουν να κλαίγονται. Αν αυτό δεν είναι φυσική επιλογή, ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΡΕ ΒΛΗΜΑ; Σου γάμησαν πατόκορφα την υπεράρεια λευκή φυλή σου και το butthurt ακούγεται μέχρις εδώ από τη μουνόκλαψα του Fringe και του Realist.

3) Πάρε το χαμπάρι, εσύ που το παίζεις παραδοσιοκράτης είσαι η επιτομή της ξεφτίλας από τη στιγμή που θεωρείς τους καλβινιστές WASPs της AmRen και των vlogs σοβαρούς. Ακόμα να σκεφτείς ΓΙΑΤΙ όλα τα κωλοπούτανα που βγάζουν τέτοιες μαλακίες είναι 100% λευκά, 100% προτεσταντικά και 100% κομπλεξικά; Ρε γαμιόλη τι θα σου έλεγε ο γαμόπουστας ο Έβολα ή ακόμα και ο Μουσολίνι ή και ο Πινοσέτ αν άκουγαν τις μαλακίες σου; Ακόμα δεν έμαθες ότι ο βόρειος ρατσισμός είναι ΑΣΥΜΒΑΤΟΣ με την νότια και ελληνική νοοτροπία και φιλοσοφία;

4) Υπάρχει κοινή παράμετρος σε όλα τα βίντεο του Ryan Faulk, παρόλο που το παίζει ότι μπορεί να αλλάζει άποψη και ότι είναι ορθολογιστής: Σε όλα τα βίντεο είναι λευκός φυλετιστής-εθνικιστής, στάσι που ουδέποτε άλλαξε. Περίεργο. Εγώ θα εμπιστευόμουν πολύ περισσότερο κάποιον που πίστευε ακράδαντα τα ακριβώς αντίθετα και τώρα πιστεύει άλλα και ο λόγος είναι διότι θεωρώ ότι μόνο αυτοί δείχνουν έμπρακτα ότι δεν ακολουθούν θρησκευτικό δόγμα.

5) Πες μας μία για το πώς είναι σοσιαλιστές οι Νιγηριανοί που στις μπίζνες γαμάνε και δέρνουνε, που φροντίζουν να μη χρεώνονται σε τράπεζες κλπ κλπ. Σε ποιον τα πουλάς αυτά ρε; Τα Αμερικανάκια δεν τα ξέρουν αυτά γιατί είναι φλώροι και νομίζουν ότι όλοι οι νέγροι είναι domesticated παράσιτα, σαν τους δικούς τους. Στον υπόλοιπο κόσμο, ο νέγρος γαμάει και δέρνει στα πλαίσια της αγοράς. Τόσο, μάλιστα, που πρέπει να κλαίγονται οι «νοικοκυραίοι» μαγαζάτορες ότι οι πλανώδιοι τους παίρνουν τις δουλειές. Για πες, ρε πανίβλακα, πώς στον πούτσο είναι σοσιαλιστές εκείνοι που αρνούνται να κλέψουν και προτιμούν να τρέχουν χιλιόμετρα καθημερινά με την πραμάτια τους στην πλάτη για ένα ξεροκόμματο;
Ξέρεις πολύ καλά ότι λες ψέμματα, τρολλάρεις αποτυχημένα και τα έχεις χάσει εντελώς, προσπαθώντας να προσαρμόσεις ό,τι artifacts (σκουπιδάκια) βρεις στο δρόμο σου, ως δεδομένα της θεωρίας σου, ενώ η θεωρία σου δε στέκει to begin with.

6) ΠΟΙΕΣ χώρες απέκτησαν πρώτες και είναι διαβόητες για το κράτος πρόνοιας και τους ψηλούς φόρους; ΠΟΙΕΕΕΕΕΣ;; Α, ναι. Οι χώρες των υπεράρειων WASPs, των σκανδιναβικών γαμόπουστων, των γερμανόφωνων Untermenschen (μέχρι και ο Νίτσε ήταν αντιγερμανός και παινευόταν που είχε πολωνικές ρίζες).

7) ΠΟΙΟΙ είναι οι κεντρικοί διανοητές μας; Ο Rothbard, ο Friedman (David), Η Ayn Rand, ο Mises. ΕΒΡΑΙΟΙ. Μάλιστα η Rand ήταν και Ρωσίδα, δηλαδή με ορθόδοξο υπόβαθρο.

8) ΠΟΤΕ είχαμε εμείς κοινά με τους συντηρητικούς υπανθρώπους; Όταν επιτέθηκαν στις ελευθερίες μας, επί Μπίσμαρκ; Όταν διέλυσαν την αγορά προς όφελος του «εργατοϋπαλληλικού κόσμου», δηλαδή του Lifestyle συνδικαλισμού (Μεταξάς); Όταν έκαναν την Ελλάδα Αίγυπτο (Νάσσερ αποκαλούσαν τον Παπαδόπουλο οι δικοί του); Όταν ο Καραμανλής έκανε το νεποτισμό πεμπτουσία του συστήματος;
Παραδέξου το και άσε τις μαλακίες: Δεν είσαι ούτε αναρχοκαπιταλιστής, ούτε καν φιλελεύθερος. Ένα συντηρητικό πουστάκι είσαι, που έτυχε να διαβάσει 2-3 πράγματα του Mises. Και απλά κάνεις false flag attacks με το να τρολλάρεις ότι είσαι αναρχοκαπιταλιστής, επειδή οι γαμόσπιτοι του Ελλαδιστάν δεν ξέρουν να ανοίξουν τον υπολογιστή, πόσο μάλλον να διαβάζουν αγγλικά για να καταλάβουν ότι λες μαλακίες. Μην ανησυχείς, όμως. Είμαι εγώ εδώ για να σε ταπώνω. Επειδή έχω διαβάσει ακριβώς αυτά που εκπροσωπώ και γνωρίζω πολύ καλά πώς να σε ταπώσω.

9) Αν η θεωρία σου για τις φυλές μπάζει, δηλαδή αν χρειάζεσαι νέους ορισμούς για το τι εστί λευκός (ότι δηλαδή λευκός είναι εκείνος που φέρεται καπιταλιστικά και μαύρος είναι εκείνος που φέρεται σοσιαλιστικά), τότε γάμα τον αρχικό ορισμό, γάμα τους όρους που βάζεις και βάλε νέους. Αν μη τι άλλο, αδικείς τον εαυτό σου, που κάθισες και διάβασες όλα αυτά και κατάντησες εκεί. Ξεκόλλα από τις μαλακίες αυτές. Αν, τώρα, είσαι πράγματι τρολ που προσπαθεί να δυσφημίσει τον αναρχοκαπιταλισμό, απλά επιβεβαιώνεις τη θέση μου ότι είσαι πολιτισμικά ένας επιστημονικοφανής προτεστάντης. Οι πρόγονοί σου πιθανότατα έκαιγαν μάγισσες στο μπλακ φόρεστ, ενώ εμείς οι Έλληνες, οι μεσογειακοί, οι μεσανατολίτες και οι Αιθίοπες (Ω, ΝΑΙ, ΠΑΠΑΡΑ ΜΟΥ, ΟΙ ΑΙΘΙΟΠΕΣ) ζούσαμε σε σοβαρές κοινωνίες.
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Re: Απάντησις @ mos maiorum #2
« Reply #13 on: November 08, 2014, 01:48:40 pm »
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, ΚΙΟΛΑΣ. ΘΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ.

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, ΜΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ (ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΜΙΤΗ ΕΝΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΕΜΠΟΡΕΣ-ΑΡΧΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ); Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΚΡΑΚ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ; ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ DRUG LORD, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ;

ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΟΙ WASPS ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΖΑ, Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΥΣΙΕΣ (ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΒΕΣ Ή ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΟΥΡΑ), ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΤΑ. ΑΝ ΕΚΟΒΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ, ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΥΣ ΘΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ. ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ (ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ) ΌΤΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟΥΣΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ΜΟΝΟ «ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ» ΚΑΙ «ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ», ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ. ΑΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ, ΤΟ ΚΟΝΓΚΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ).

ΑΝΤΕ, ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΠΣΩΛΗ ΛΑΙΜΑΙ...
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Re: Απάντησις @ mos maiorum #2
« Reply #14 on: November 09, 2014, 06:44:24 pm »
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΤΑ.

o πολεμος κατα των ναρκωτικων ειναι ενας πολεμος κατα των ναρκωμανων. Την ιδια στιγμη το κρατος επιβραβευει τις φαρμακοβιομηχανιες που παραγουν φαρμακα για να διατηρησουν μη βιωσιμους φυσιολογικα ανθρωπους στην ζωη, να τους εχουν εξαρτώμενους και αρα να τους απομυζιουν εκατομυρια. Βλεπεις, αν κατι μπορει να γινει ανεξαρτητα απο το κρατος, τοτε αυτο διωκεται, αν κατι δημιουργηθει εντος του κρατους, υποτελικα, τοτε αυτο ντυνεται με τον μανδυα του "νομιμου" και ανθει.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

BUNDesbank

 • Guest
Re: Απάντησις @ mos maiorum #2
« Reply #15 on: November 10, 2014, 12:38:47 am »
Ο πυρήνας της θεωρίας μου έχει ως εξής: Όπως υπάρχουν δυο τρόποι για να βγάλει κανείς τα προς το ζην, έτσι υπάρχουν και δυο συστήματα παραγωγής τα οποία χαρακτηρίζονται από την πρωτοκαθεδρία του ενός ή του άλλου τρόπου.

Ο πρώτος τρόπος να βγάλεις τα προς το ζην είναι κάποιος άλλος να δουλεύει αντί για εσένα. Αυτό λέγεται σοσιαλισμός. Στη βάση αυτού του συστήματος, η άρχουσα τάξη προπαγανδίζει τον κολλεκτιβισμό σε όλους τους τομείς, λέει ότι όλοι είναι ίσοι, ότι η εργασία είναι κοινωνική, ότι το κράτος και η εξουσία είναι κοινωνικά και όλοι οι πολίτες καθυποτάσσουν την αυτονομία τους στη διάθεση της άρχουσας τάξης, η οποία μπορεί να λέγεται πρωτοπορία του προλεταριάτου, Εθνική Ηγεσία, κτλ.

Ο δεύτερος τρόπος να βγάλεις τα προς το ζην είναι το να παράγεις εσύ ο ίδιος, η εργασία να είναι εμπόρευμα, η Γη να είναι εμπόρευμα, το κεφάλαιο να είναι εμπόρευμα, όλα να μεταφράζονται σε ιδιοκτησία, ούτως ώστε να ξέρουμε που τελειώνει η δικαιοδοσία ενός ατόμου (εκεί που αρχίζει η ιδιοκτησία του άλλου ατόμου).

Όταν το πρώτο βρίσκεται στο 100% το σύστημα λέγεται "απόλυτος κολλεκτιβισμός" και κοντινά παραδείγματα είναι η ΒΚορέα, ΕΣΣΔ και η Ελλάδα έτσι όπως πηγαίνει το πράγμα. Το δεύτερο, όταν βρίσκεται στο 100%, λέγεται αναρχοκαπιταλισμός.


Το πρώτο σύστημα, το οποίο είναι εκμεταλλευτικό, χρειάζεται μάζες ανόητων ανθρώπων και έχει ανάγκη (βιολογικής) αναπαραγωγής αυτής της ανοησίας. Το δεύτερο σύστημα δεν είναι εκμεταλλευτικό και επειδή τιμωρεί τους ανόητους προάγει την ευφυΐα και την αρετή.Υπό αυτό το πρίσμα, οφείλουμε αν αξιολογήσουμε τον κάθε άνθρωπο και την κάθε ομάδα ανθρώπων. Εάν θεωρήσουμε εκείνους που αναγνωρίζουν οι ίδιοι τον εαυτό του ως νέγρο ως ομάδα ανθρώπων, χωρίς να κάνουμε την οποιαδήποτε αναφορά σε έννοιες όπως ράτσα, φυλή κτλ, παρατηρούμε ότι η ευφυΐα τους είναι περιορισμένη. Και αποδεικνύεται μάλιστα ότι η ευφυΐα είναι κληρονομική, επομένως και τα παιδιά τους θα είναι βλάκες.

Σε σχέση με τον τρόπο παραγωγής εξάγουμε δυο συμπεράσματα (τα οποία επιβεβαιώνονται και επιστημονικά):
1. Οι "νέγροι", ανεξαρτήτου φυλής ή εχθροπάθειας κτλ, έχουν προέλθει εξελικτικά από κολλεκτιβιστικά-σοσιαλιστικά συστήματα. Δηλαδή η ευφυΐα τους είναι μικρή γιατί επί πολλές, πάρα πολλές γενιές, ζούσαν κολλεκτιβιστικά, δηλαδή καθυπέτασσαν τον ατομισμό τους στο "σύνολο", τη συλλογικότητα, το έθνος, τη φυλή κτλ,  και στην ουσία γινόταν το "ποίμνιο" που εκμεταλλεύονταν μια εξουσιαστική τάξη ("σοφοί", "μάγοι", δεν έχει σημασία)
2. Ένα κολλεκτιβιστικό σύστημα (ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΤΑΝ ΤΩΡΑ) θα συνέφερε τους "νέγρους", καθότι - παρά την υποταγή τους σε μια εξουσιαστική τάξη - θα τους καθιστούσε ΙΣΟΥΣ με το υπόλοιπο 99% της εκμεταλλευομένης ανθρωπότητας. Και δεδομένου ότι αναπαράγονται ταχύτερα θα γέμιζε την ανθρωπότητα με τα χαζά γονίδιά τους. βλ. βίντεο Humanism is a Dumb του Fringe. Ενώ ένα αναρχοκαπιταλιστικό σύστημα θα τους καθιστούσε παρίες και θα τους εξαφάνιζε.


Σε ότι αφορά τα ναρκωτικά, το γεγονός που σας διαφεύγει είναι ότι τα ναρκωτικά είναι κακά, κάνουν κακό και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου τα απεχθάνεται. Έτσι το Κράτος (κολλεκτιβισμός) προσπαθεί να νομιμοποιηθεί προσφέροντας "προστασία" από τα ναρκωτικά και υποστηρίζοντας ότι μας είναι απαραίτητο το Κράτος για να μην παίρνει ο κόσμος ναρκωτικά.

Αυτό όμως δεν ισχύει. Η προστασία του κόσμου από τα ναρκωτικά είναι μια υπηρεσία, που σημαίνει ότι η ελ. αγορά μπορεί να την παρέχει καλύτερα από το Κράτος. Σε ένα αναρχοκαπιταλιστικό εκπαιδευτικό σύστημα π.χ. τα σχολεία μπορεί να έχουν ένοπλους φρουρούς (και ηλεκτροφόρα σύρματοπλέγματα στα κάγκελα, lol αστειεύομαι) που θα πυροβολάνε τους εμπόρους. Αυτό είναι προστασία.

Επιπρόσθετα, η ποινικοποίηση των ναρκωτικών προξενεί τις εξής παρενέργεις

1. Αυξάνει τα περιθώρια κέρδους για τις Λευκές και εβραϊκές μαφίες (που είναι οι αληθινοί επιχειρηματίες). Αυτό οδηγεί στη διαφθορά, τον φθόνο, την επιβράβευση της ανηθικότητας και τη γενικευμένη κακοήθεια (όπως το "lifestyle" των ναρκωτικών)
2. Αυξάνει την εγκληματικότητα. Τα τζάνκια χρειάζεται να ληστέψουν ανθρώπους για να πάρουν την - λόγω της ποινικοποίησης - πανάκριβη δόση τους.
3. Βρίσκει δουλειά στους νέγρους, ή εν γένει στα πιο χαζά μέλη της "ανθρωπότητας", τα οποία βρίσκονται τόσο χαμηλά, σε οικονομικό, ηθικό, και πνευματικό επίπεδο ούτως ώστε να αναζητήσουν απασχόληση σε αυτούς τους τομείς.
4. Μειώνει δραματικά την ποιότητα των ναρκωτικών. Καθιστά την υπερβολική δόση - η οποία δίνει μια κάποια λύση στο πρόβλημα - απρόσιτη οικονομικά.

Σε ένα αναρχοκαπιταλιστικό σύστημα τίποτα από όλα αυτά δεν θα υπάρχει. Τα ναρκωτικά θα είναι καλής ποιότητας, που σημαίνει δεν θα σε τελειώνουν τόσο γρήγορα, αν κάποιος θέλει να τα χρησιμοποιήσει με σύνεση. Και αν κάποιος θέλει να τα χρησιμοποιήσει για να δώσει τέλος στη ζωή του, δεν θα είναι τόσο ακριβά. Οι Λευκές Μαφίες (που λασπώνουν και τη φυλή μας) θα εξαφανιστούν και την παραγωγή θα αναλάβουν αξιοσέβαστοι, μορφωμένοι επιστήμονες, δηλαδή Λευκοί Ευσυνείδητοι Επαγγελματίες. Το επάγγελμα θα ανοίξει με την εισαγωγή των συγκεκριμένων εταιρειών στα χρηματιστήρια, όπου όλοι πλέον θα μπορούν να επενδύσουν εκεί. Τα ναρκωτικά θα γίνουν φτηνά - προσβάσιμα στον καθένα που τα επιθυμεί. Η κοινωνία θα προστατευτεί μέσω των ιδιωτικών σχολείων (που θα σε μαθαίνουν σοβαρά να μην παίρνεις ναρκωτικά), μέσω την ιδιωτικής αστυνόμευσης (που δεν θα ανέχονται κανενός είδους εγκληματικότητα) και, όπως είπαμε, λόγω του ότι με ένα μεροκάματο (τόσο μπορεί να δουλέψει ένα τζάνκι την εβδομάδα) θα μπορεί κάποιος να αγοράζει ναρκωτικά για μια βδομάδα. Μέχρι να πεθάνουν ειρηνικά και χωρίς κανείς τους να πειράξει την κοινωνία.

Επιπρόσθετα, όντως αν τα ναρκωτικά είναι νόμιμα, θα υπάρχει μεγαλύτερος πειρασμός να τα δοκιμάσει ο κόσμος. Για αυτό, για να μην γίνει ο κόσμος τζάνκια, θα προστρέξει με μεγάλη ζέση στη Θρησκεία, στην Ενάρετη Ηθικό Βίο, με άλλα λόγια, σε αυτό που αποκαλούν σήμερα συντηρητισμό. Περισσότερα σε αυτό το ζήτημα έχει προσφέρει μέσω των βιβλίων του ο συντηρητικός αναρχοκαπιταλιστής Hans Hermann Hoppe.

Αυτά είναι λοιπόν σοβαρές θέσεις. Και ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών είναι πόλεμος κατά των νέγρων για τους λόγους που παρέθεσα παραπάνω. Οι νέγροι είναι βλάκες για αυτό έχουν γεμίσει τις φυλακές στις ΗΠΑ. Δεν υπάρχει και κάτι το "ρατσιστικό" σε όλα αυτά. Αν τα ναρκωτικά είναι παράνομα, κυρίως οι νέγροι θα ρισκάρουν τη ζωή τους ως βαποράκια. Αν τα ναρκωτικά είναι νόμιμα, κυρίως οι νέγροι θα τα παίρνουν. Αυτή είναι η πραγματικότητα.  Και για να χτίσουμε τον καπιταλισμό χρειάζεται να λάβουμε υπ'όψιν μας την πραγματικότητα.

Η κάθε θρησκεία είναι απείκασμα της ψυχής των ανθρώπων που τη δημιουργούν. Οι άνθρωποι που δημιούργησαν την Ορθοδοξία δεν είναι οι ευφυέστεροι Λευκοί (σε IQ μετρημένο) και επίσης επανειλημμένα - και αυτό φυσικά είναι καταφανές από τη συζήτηση, το φόρουμ και γενικότερα τα όσα συμβαίνουν στη χώρα - έχουν αποτύχει στο να ανταγωνιστούν τους δυτικούς, κεντρικούς και βόρειους Ευρωπαίους στη δημιουργία συστημάτων δεύτερου τύπου, δηλαδή καπιταλιστικών συστημάτων που να πλησιάζουν στον αναρχοκαπιταλισμό. Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες όμως.

Στην αρχαιότητα, οι Έλληνες (των οποίων ο Flynn, νομίζω, υπολόγισε το μέσο IQ σε 120) να ήταν οι Έλληνες και οι Ιταλοί οι ευφυέστεροι και κατά συνέπεια οι καπιταλιστικότεροι Λαοί (ή μπορεί να πει κανείς... Φυλές!) και για αυτό και κυριάρχησαν. Αλλά η επιμειξία τους με αλλότρια στοιχεία τους έκανε να χάσουν αυτό το Αίμα τους και έτσι έχασαν και το Σύστημα Παραγωγής τους. Μην ξεχνάμε ότι οι αρχαίοι Έλληνες και Ιταλοί είχαν ως κέντρο της πόλης τους την Αγορά, η οποία ήταν ένας χώρος στον οποίο βρισκόταν η αγορά, όπου πηγαίναν οι έμποροι και πραγματεύονταν τα προϊόντα τους. Ούτε ρυθμίσεις υπήρχαν τότε, ούτε τιμές διαστρεβλωμένες από το Κράτος, ούτε τίποτα. Στον χώρο της Αγοράς, μαζεύονταν όλοι οι φιλόσοφοι και οι πολιτικοί άντρες. Συνεπώς ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με σήμερα που ορισμένοι πολιτικοί δεν έχουν επισκεφτεί ποτέ τους καν μια λαϊκή αγορά (μην πω για τους διανοούμενους που είναι όλοι κομμουνιστές και σιτίζονται από το Κράτος). Και οι απόψεις τους λοιπόν ήταν εντελώς διαφορετικές από αυτές που επικρατούν σήμερα.

Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί ακόμα. Ακόμα υπάρχουν καπιταλιστικά μυαλά στην Ελλάδα. Ακόμα υπάρχει ελπίδα για την κάθαρση του ελληνικού dna από το κολλεκτιβιστικό υπάνθρωπο αίμα που έχει μπει μέσα στις φλέβες των Ελλήνων. Με τα κατάλληλα προγράμματα ευγονικής θα μπορούσαμε να αυξήσουμε δραματικά την ευφυΐα των Ελλήνων. Μπορούμε να δημιουργήσουμε, εντελώς εθελοντικά και αυθόρμητα, έναν Λαϊκό Σύνδεσμο, ένα Bund, στο οποίο μέλη θα είναι μόνο τα έξυπνα άτομα, τα οποία (εθελοντικά) θα αναπαράγονται με άτομα μόνο μέσα από τον Λαϊκό Σύνδεσμο, θα ορκίζονται Πίστη στα Ιδανικά του Λαϊκού Συνδέσμου κ.ο.κ. Μπορεί ένας Στρατιωτικός να καταλάβει την εξουσία και να επιβάλλει χαμηλή φορολογία (διότι μόνο με τα Τανκς γίνεται να μειωθούν οι Κρατικές δαπάνες). Μπορούμε να κατακτήσουμε το μέλλον στη βάση της θεωρίας μου. Να παύσει κάθε κρατική (κολλεκτιβιστική) ιδιοκτησία και να εγκαθιδρυθεί στην Ελλάδα ένα πολυ-νομικό σύστημα, με κάθε αυτόνομη κοινότητα να εμπορεύεται ελεύθερα με όλες τις άλλες, να γίνει η Ελλάδα το λίκνο του καπιταλισμού και να παύσει επιτέλους αυτός ο εμπαιγμός με τα υποβρύχια (http://goo.gl/IURdnw) και τις ρεμούλες του Κράτους. Να αποκτήσουμε ένα πυρηνικό οπλοστάσιο, πολλές κεφαλές κάθε αναρχοαυτόνομη κοινότητα, και να προστατευτούμε από τις επιβουλές των ξένων. Να προσκαλούμε τους υπάνθρωπους νέγρους από όλα τα μέρη της οικουμένης και να τους έχουμε (εθελοντικά και κυριολεκτικά) σκλάβους. Και ο Λαϊκός Σύνδεσμος του Αίματος και της Τιμής να γίνεται όλο και πιο ευφυής, όλο και πιο καπιταλιστικός και πλούσιος, μέχρι που να διαχωριστεί και βιολογικά από την "ανθρωπότητα" και να μην είναι πλέον δυνατό να αναπαραχθεί κάποιος Έλληνας με τους νέγρους, γιατί οι Έλληνες και οι νέγροι θα έχουν εξελιχθεί σε διαφορετικά είδη. Οι μεν θα είναι οι Υπεράνθρωποι, οι αφέντες και οι δε θα είναι τα εξημερωμένα κατοικίδια, σαν τις αγελάδες, τους σκύλους κτλ, και οι οποίοι θα ελέγχονται πλήρως (ίσως και με ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου του εγκεφάλου, δεν το έχω σκεφτεί ακόμα αυτό, γίνεται;) από τους απογόνους μας, τους Υπεράνθρωπους Έλληνες!


Όλα αυτά γίνονται και η θεωρία μου είναι βασισμένη σε στέρεες επιστημονικές βάσεις και αληθή δεδομένα.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Re: Απάντησις @ mos maiorum #2
« Reply #16 on: November 10, 2014, 01:34:06 am »
Ο πυρήνας της θεωρίας μου έχει ως εξής: Όπως υπάρχουν δυο τρόποι για να βγάλει κανείς τα προς το ζην, έτσι υπάρχουν και δυο συστήματα παραγωγής τα οποία χαρακτηρίζονται από την πρωτοκαθεδρία του ενός ή του άλλου τρόπου.

Ο πρώτος τρόπος να βγάλεις τα προς το ζην είναι κάποιος άλλος να δουλεύει αντί για εσένα. Αυτό λέγεται σοσιαλισμός.

Αυτο λεγεται "μισθωτη σκλαβια" και υπαρχει και στον σοσσιαλισμο και στον "αναρχο"-καπιταλισμο.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Re: Απάντησις @ mos maiorum #2
« Reply #17 on: November 10, 2014, 04:00:30 am »
*facepalm*

Πέρα από τον Rushton και τους ομοίους του, υπάρχει κανένας σοβαρός επιστήμων που να τα δέχεται αυτά που λες;

Όσο για το IQ των αρχαίων λες ΜΕΓΑΛΕΣ μαλακίες και θα έπρεπε να ξέρεις εσύ ο ίδιος για το Flynn Effect, μιας και τα βίντεο που παρουσιάζεις έχουν μιλήσει γι' αυτό. Οι αρχαίοι το πιο πιθανό είναι να ήταν πιο ΒΛΑΚΕΣ από εμάς. Απλά οι ηλίθιοι δεν είχαν πρόσβασι στη γραφή, οπόταν δεν άφησαν κάτι για να θυμόμαστε την ηλιθιότητά τους.

Γονίδια, πανίβλακα αναλογιστάκο, ούτε έχουν βρεθεί, ΟΥΤΕ θα βρεθούν. Και αυτό, διότι η εξυπνάδα είναι polygenic trait, όπως ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ. Μην επαναλαμβανόμαστε.

Οι δικοί σου, ακριβώς επειδή είναι πολιτισμικοί Προτεστάντες, είναι ένα μάτσο πουστόφλωροι που κοιτάζουν 5-10 δείκτες (ακριβώς όπως ο -φυλετικά καθαρός- Κέυνς, που μας οδήγησε εδώ που είμαστε) και νομίζουν ότι ορίζουν τον κόσμο. Είναι θετικιστές με τη χείριστη έννοια του όρου. Αν ήξερες έστω τα μισά από αυτά που δηλώνεις (που δεν ξέρεις, διότι είσαι αναλογιστής στο επάγγελμα, δηλαδή τσεπώνεις λεφτά που δε θα πήγαιναν σε εσένα αν δεν υπήρχε το κράτος, ακριβώς γιατί η πολύπλοκη φορολογική νομοθεσία σου δίνει πελάτες), θα είχες αναφέρει ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ για τον παράγονα «EPIGENETICS». Τι εστί αυτό; Αυτό είναι η θεωρία ότι μπορεί η συμπεριφορά να αλλάζει ακόμα και σε βάθος 2-3 γενιών, πράγμα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ αν σκεφτεί κανείς τις εγγύους. Αν η άλλη ζει μέσα στο άγχος, το παιδί της θα βγει με προβλήματα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που προκύπτει η ομοφυλοφιλία (που δεν είναι γενετική εντελώς, αλλά εξαρτάται και από την εγκυμοσύνη).

Οι μαύροι των ΗΠΑ, δηλαδή, μπορούν κάλλιστα να είναι ΑΛΛΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ σε σχέση με τους Αφρικανούς. Και αυτό συνέβη λόγω του domestication που υπέστησαν από τους λευκούς της κεντρικής κυβερνήσεως.

Όσο για το σοσιαλισμό, συνεχίζεις να λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ και δεν απαντάς στην ταμπακιέρα: ΠΟΙΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ; ΠΟΙΟΟΟΟΟΣ; HINT: ΚΟΙΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ. ΚΑΙ, ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΕΦΑΡΜΟΣΑΝ.

Αλλά για πες μας, ρε κάγκουρα της κρεατίνης:

1) ΠΟΙΟΣ άλλος έξω από την AmRen (non-WASP) και τους πεογλείφτες της τα λέει αυτά; Άσε στην απ' έξω και τους Ιάπωνες, που ξέρουμε όλοι ότι είναι ξενοφοβικές πουτάνες.

2) Τι μπορεί να κλάσει ο Fringe και ο Realist σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ μοριακούς βιολόγους; Ο Fringe κάνει κάποια δουλειά άσχετη, της πούτσας (είναι και αδελφή, οπόταν λογικό είναι), ο Realist κατά 90% πιθανότητα είναι κρατικοδίαιτος (έμμεσα ή άμεσα), από τη στιγμή που σε περίοδο κρίσης έχει λεφτά να τα σκορπάει σε διακοπές ολοχρονίς. Το τελευταίο είναι στοιχείο που εν μέρει το εμπνεύστηκα από τα γραπτά σου στο μπλογκ (που έχεις κατεβάσει). Credit given. Πες, λοιπόν, τι μπορούν αυτές οι πουτάνες που ξεκινούν με μία θεωρία και μετά προσαρμόζουν τα στοιχεία σε αυτή (ΟΥΔΕΠΟΤΕ δεν ήταν αντιρατσιστής ο Fringe ούτε ο Realist) να μας πουν στα σοβαρά για γενετική; Έχουν κάποιο ιατρικό υπόβαθρο; Μπορούν να μου βρουν (Ω, ΝΑΙ, ΠΑΠΑΡΑ ΜΟΥ) σε επιστημονικά peer reviewed journals (ξέρεις εσύ, αυτά που σνομπάρει το πουστάκι ο Fringe) για αυτές τις μαλακίες; Ακόμα και ο Morrakiu τα έχει χώσει στις μαλακίες του Fringe και είναι και ο ίδιος WASP, αλλά γαμάτος.

3) Πες μας μία ΠΟΙΕΣ χώρες έχουν φάει κρατικιστικό γαμήσι τους τελευταίους δύο αιώνας. Πες μας ποιες χώρες έδωσαν προνόμια ψήφου στις γυναίκες, τη στιγμή που ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ότι οι γυναίκες, πουτάνες γαρ, ψηφίζουν σοσιαλιστές; Α, ΝΑΙ. ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ.

4) Αρχίδι μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον αναρχοκαπιταλισμό και τον μαγαρίσεις βάζοντάς τον σε συγγενική κατηγορία με τα βορειοευρωπαϊκά εκτρώματα. Το ευρωπαϊκό μοντέλο οικονομίας είναι 100% αντίθετο στον αναρχοκαπιταλισμό. Εσύ, ρε βλάκα, δεν είδες το βίντεο του Fringe για τη Σομαλία; Οι Σομαλοί, παρόλο που στα χαρτιά των κρατών ήταν στον πάτο κάθε λίστας, στην πράξη ζούσαν πολύ καλύτερα απ' ό,τι ζούσαν με κράτος. Τις παπαριές που λένε διάφοροι απόφοιτοι ανάλογων σχολών με τη δικιά σου, οι Αυστριακοί Οικονομολόγοι τις θεωρούν γελοίες. Το ΑΕΠ της χώρας δε μετράει τίποτα, πέραν του πόσα τσεπώνει το κράτος. Το κατά κεφαλήν ΑΕΠ είναι το πόσα τσεπώνει κατά κεφαλήν, δηλαδή ανά πρόβατο. Το κράτος είναι ένας μεγάλος τσοπάνης. Και επειδή δεν ξέρει καλή αριθμητική, έβαλε και 2-3 «γραφιάδες» της πούτσας, σαν του λόγου σου (αναλογιστές) να του κάνουν τη δουλειά.

5) Ο Ρόθμπαρντ είχε ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ και δεν είχε πρόβλημα να συνεργαστεί μέχρι και με κομμουνιστές νοικοκύρηδες. Εσύ, επειδή είσαι γόνος ρουφιάνων (ξέρω πολλούς σαν κι εσένα), νομίζεις ότι οι συμμορίτες σου που «νίκησαν» στο Γράμμο και στο Βίτσι είναι εκπρόσωποι των νοικοκυραίων. Πλανάσαι πλάνην οικτράν. Στην Ελλάδα είχαμε πολλούς κομμουνιστάς, που ήταν κομμουνισταί από αφέλεια και ημιμάθεια και όχι από ειλικρινήν μπολσεβικισμόν. Είχαμε, επίσης, πολλούς σαν κι εσένα, δηλαδή μπολσεβίκους στα μυαλά που δήλωναν αντικομμουνιστές. Ένας εθνομπολσεβίκος είσαι και μαγαρίζεις τη μνήμη του Μάρρεϋ. Τώρα μένει να μάθουμε το ποιος σε πληρώνει και τι συμφέροντα έχεις να δυσφημίζεις τον αναρχοκαπιταλισμό.
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

GLoaded

 • Guest
Re: Απάντησις @ mos maiorum #2
« Reply #18 on: November 10, 2014, 09:55:28 am »
Οι επιγενετικές αλλαγές δεν αφορούν τα γονίδια. Είναι κληρονομίσιμες αλλαγές στην έκφραση των γονιδίων. Μπορούμε να υποθέσουμε (υποθέσουμε!) ότι δυσμενείς κοινωνικές συνθήκες οδηγούν στη διαφορετική έκφραση των γονιδίων που αφορούν την ευφυΐα. Έχει αποδειχτεί όμως ότι οι αλλαγές αυτές είναι θετικές βλ. εβραίοι! Άρα και οι νέγροι επωφελούνται από τις δυσμενείς κοινωνικές συνθήκες σε επίπεδο ευφυίας. Το κανονικό τους είναι να είναι ακόμα πιο βλάκες...

Περισσότερα νέα για την ευφυΐα δες εδώ
https://www.youtube.com/watch?v=lgSXbhx094I

Πριν σου παρέθεσα τα συγκεκριμένα άλληλα (γονίδια) που συσχετίζονται θετικά με τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα. Τι άλλο θέλεις από αυτό το ζήτημα; Εγώ πιστεύω η επιστήμη τα έχει βρει όλα για να πειστεί ο οποιοσδήποτε καλοπροαίρετος.

Τα πιο "πολυτελή" σοσιαλιστικά κράτη υπάρχουν εκεί που υπάρχει περισσότερος πλούτος. Αυτό είναι στην Ευρώπη, όχι στην Ελλάδα, ούτε στη Νιγηρία. Κανείς όμως λογικός άνθρωπος δεν πιστεύει ότι τα κρατικά νοσοκομεία και τα κρατικά σχολεία και οι τεχνητά υψηλοί μισθοί παράγουν πλούτο. Ακόμα και οι σοσιαλιστές παραδέχονται ότι πλούτος παράγεται εκεί που υπάρχει "εκμετάλλευση", δηλαδή ελεύθερη αγορά. Συνεπώς το που βρίσκονται τα μεγάλα σοσιαλιστικά κράτη δεν έχει σημασία και ούτε μπορούμε να συγκρίνουμε τη σοσιαλιστικότητα της Νιγηρίας, της Ελλάδας και της Γερμανίας από το κράτος "πρόνοιάς" τους. Ο πλούτος που χρειάζεται για ένα μεγάλο κράτος "πρόνοιας" είναι φορολογημένος πλούτος, γιατί το Κράτος δεν δουλεύει, ούτε έχει δουλέψει ποτέ, οι άνθρωποι δουλεύουν. Έτσι μεγάλο κράτος πρόνοιας σημαίνει μεγάλος φορολογημένος πλούτος και μεγάλος φορολογημένος πλούτος σημαίνει μεγάλος πλούτος εν γένει, ούτως ώστε να είναι και μεγάλο το κομμάτι που αρπάζει το Κράτος, και αυτό σημαίνει προηγούμενα στάδια ελεύθερης αγοράς. τα οποία δεν υπήρχαν στην Ελλάδα, ούτε στη Νιγηρία, επομένως μην περιμένουμε και εδώ μεγάλο Κράτος "πρόνοιας". Κάθε χώρα που υιοθετεί το σοσιαλιστικό μοντέλο υφίσταται όλες τις συνέπειες που πηγάζουν από τη θεωρία μου: http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.454/sweden-to-become-a-third-world-country-by-2030-according-to-un.html


Δεν ξέρω τι είναι όλα τα υπόλοιπα που λες...

Η ομοφυλοφιλία δεν εξαρτάται από την εγκυμοσύνη. Η ομοφυλοφιλία εξυπηρετεί έναν εξελικτικό σκοπό: την άμυνα της φυλής. Άτομα που γεννιούνται κατά αυτόν τον τρόπο γεννιούνται για να ζήσουν στα σύνορα της φυλής, στο μέτωπο, στην πρώτη γραμμή του πολέμου και να αφιερώσουν τη ζωή τους σε πολεμικές εργασίες και στην ασφάλεια των υπολοίπων μελών της κοινότητας, μέσω των οποίων αναπαράγουν (και) τα (ομοφυλόφιλα) γονίδιά τους. Η θεωρία λέγεται kin selection.


Επίσης στην προηγούμενη ανάρτησή μου ήθελα να γράψω Volksbund ή Völkischer Bund , όχι απλά Bund, το οποίο μεταφράζεται σε Λαϊκός Σύνδεσμος!

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Re: Απάντησις @ mos maiorum #2
« Reply #19 on: November 10, 2014, 02:49:09 pm »
Γαμώ, διέγραψα το ποστ. Λοιπόν, συνοπτικά:

α) Ξεχνάς την Αιθιοπία, μία από τις αρχαιότερες κοινωνίες και την πρώτη χριστιανική, που αντιστάθηκε σε κατακτητές μέχρι το Μουσολίνι που μπήκε με χημικά μέσα.
β) Οι μαύροι, αφού διάβασες Sowell, υποφέρουν και σήμερα απλά διαφορετικά, επειδή ο ρατσισμός των WASP άλλαξε υφή και αντί να τους κρατάνε με τη βία κάτω, φροντίζουν να τους μετατρέπουν σε παράσιτα του κράτους.
γ) Δεν είμαι καλοπροαίρετος. Ξεκαβάλα από το high horse που καβαλάς. Κάνεις δηλώσεις υψηλής κοινωνικής βαρύτητας, να περιμένεις ο συνομιλητής να σου πρήξει τον πούτσο σε σημείο αηδίας. Το ίδιο θα ζητούσες από κάποιον που λέει ότι η γη είναι επίπεδη.
δ) Η ομοφυλοφιλία εξαρτάται ΚΑΙ από την εγκυμοσύνη και σε μεγάλο βαθμό. Το ότι εσύ δεν είσαι διαβασμένος πάνω σε αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει τέτοια διάστασι.
ε) Άρα αποδέχεσαι τη θέση του Τσόμσκι (που είναι εν μέρη αληθής) ότι τα περίφημα πολιτισμένα κράτη έχουν σοσιαλισμό, ενώ οι χώρες που θεωρούνται πρωτόγονες είναι ελεύθερες. Ο μόνος λόγος που η δύση είναι πιο πλούσια είναι διότι οι κλέφτες είναι καλύτεροι. Ο λόγος που αποτυγχάνει το δυτικό μοντέλο στο νότο είναι ακριβώς επειδή ο λαός είναι ατομιστικός και αντι-κρατικός. Δεν είδα πολλούς αράπηδες να είναι δημόσιοι υπάλληλοι στο Κογκό ή στη Νιγηρία. Είδα, όμως, ΑΠΕΙΡΟΥΣ λευκούς (της χλωρίνης) να είναι κρατικά παράσιτα. Απλά προσαρμόζεις αυτά που βλέπεις σε θεωρίες που έχεις ήδη σχηματίσει, πράγμα αντιδιαμετρικό προς την επιστημονική μέθοδο και το αριστοτελικό ιδεώδες. Είσαι απλά νεοπλατωνικός και ανάγεις το σοσιαλισμό σε κάτι «ιδεατό» που αντιστοιχεί στον αρχετυπικό νέγρο, ενώ τον καπιταλισμό σε κάτι ανάλογο για τον «λευκό». Το γεγονός ότι οι δύο κατηγορίες που σχηματίζεις δεν έχουν ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχέση με την πραγματικότητα, δείχνει ότι είσαι γνήσιος κολλεκτιβιστής φιλοπλατωνικός και το φασιστικό σου όραμα δείχνει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό.
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

Machistas

 • Guest
Re: Απάντησις @ mos maiorum #2
« Reply #20 on: November 10, 2014, 11:27:42 pm »
Εάν ο συνομιλητής είναι αηδιαστικά ρηχός είναι αναμενόμενο να μου πρήξει τον πούτσο με τις ανούσιες ενστάσεις του. Αλλά αυτές είναι σταγόνες βροχής που συγκρούονται στο τείχος της Ιδεολογίας μου!

Όπως είχε αποδείξει ο Σπένγκλερ, ο Δυτικός Πολιτισμός είναι εξ ορισμού ελιτιστικός, κατανοητός μόνο από λίγους και θαυμαζόμενος από τους πολλούς ακριβώς γιατί προϋποθέτει την κατάκτηση ενός νέου τρόπου θεώρησης πέρα από αυτό που είναι άμεσα ορατό στην αισθητά δεδομένη πραγματικότητα και πέρα από τις δυνατότητες των περισσοτέρων. Έτσι έννοιες όπως Φυλή, Λαός, Ιστορία, Πεπρωμένο, αφορούν το μέλλον, όχι το παρόν ή το παρελθόν, είναι έννοιες ποιητικές, συμβολικές, που εδράζονται σε πραγματικότητες, αλλά που οδηγούν ως πυξίδα εκεί που η πραγμάτωσή τους καθίσταται όλο και πιο αδύνατη, όλο και πιο ελκυστική. Υψηλή κοινωνική βαρύτητα μπορεί να έχει η σκλάβωση των νέγρων, αλλά υψηλή κοινωνική βαρύτητα έχει και η Λευκή (γενετική) Ομορφιά, ο Ανδρισμός, η Ιπποτική Βία, το Χρήμα, η Εκμετάλλευση, η Καλοπέραση κ.ο.κ.

Δεν βλέπω λοιπόν σοβαρές ενστάσεις σε αυτά που λέω. Για αυτά που λέω είναι ποίηση, μεταφυσική ποίηση (http://www.counter-currents.com/2014/11/interstellar/), φαουστική ποίηση. Τι είναι οι ενστάσεις ενός μπάσταρδου; Περιορίζονται στην συναισθηματική αντίδραση του, μόνο και μόνο επειδή είναι μπάσταρδος, μόνο και μόνο επειδή η μάνα του ήταν πουτάνα και την πηδούσαν οι υπάνθρωποι. Τι είναι όλες αυτές οι ενστάσεις περί ορμονών στην κύηση; Τι μεταφυσικό σκοπό εξυπηρετούν και πως μεταφράζονται ως προς τη συμβολική του δυτικού πολιτισμού; Τίποτα.

Η ερωτήσεις που ρωτούνται είναι λανθασμένες. Η σωστή ερώτηση δεν είναι πόσο κοντά ή μακριά είναι οι νέγροι από τους λευκούς, αλλά γιατί είναι διαφορετικοί, ποιον σκοπό εξυπηρετεί η διαφορετική τους ύπαρξη. Ποια είναι η προοπτική εξέλιξη αυτής της διαφοράς και πως αγγίζει την ψυχή μας. Η σωστή ερώτηση δεν είναι πως δημιουργείται ένας πούστης, αλλά γιατί υπάρχει και τι εξυπηρετεί ο πούστης. Ποια είναι η σωστή, αρμονική, φυσική θέση του πούστη, ποιον σκοπό εξυπηρετεί η ύπαρξή του.

Επί παραδείγματι, με μια απλή αναζήτηση στην lgbt-wikipedia βρήκα ένα σωρό έρευνες που λένε ότι κάποιες ορμόνες κάνουν τον άνθρωπο πούστη. Γιατί δεν τον κάνουν βάτραχο ή αερόστατο; Επίσης διάβασα ότι (αποδεικνύεται επιστημονικά πως) οι πούστηδες είναι μάτσο και έχουν τα μεγαλύτερα καβλιά, είναι γεμάτοι μυς και φλέβα. Γιατί είναι τόσο καβλιάρηδες οι πούστηδες; Για να σκοτώνουν και να γαμάνε, για να δέρνουν, για να είναι ανελέητοι, όχι φλούφληδες. Αυτός είναι ο φυσικός τους ρόλος, ο ρόλος του προστάτη, του ασκητή και συνάμα του επιβήτορα: του κατά  Συκουρτή Ήρωα, του ανθρώπου που υπερβαίνει τον ατομισμό του για να εξυπηρετήσει έναν Ανώτερο Σκοπό, που θυσιάζει την ατομική του επιβίωση για να κατακτήσει χύνοντας το Αίμα των Εχθρών, μέσω του Αίματος της Φυλής, την αιώνια συλλογική επιβίωση.


{Gay men have also been shown to have higher levels of circulating androgens  and larger penises, on average, than hetero men." από μελέτες:
Plasma Testosterone Levels in Heterosexual and Homosexual Men H. KEITH H. BRODIE; NANETTE GARTRELL; CHARLES DOERING; THOMAS RHUE
The relation between sexual orientation and penile size. Bogaert AF1, Hershberger S.}


Σε ότι αφορά τον σοσιαλισμό δεν καταλαβαίνω γιατί ακόμα παιδεύεσαι. Οι bodybuilders είναι μεγάλοι άνθρωποι, για αυτό χέζουν μεγάλες κουράδες. Οι φλούφληδες είναι ασθενικά ισχνά πλάσματα, για αυτό χέζουν κουραδίτσες μικρές σαν κουφέτα. Για να γίνεις μεγάλος χρειάζεται να φας πρωτεΐνες, όχι σκατά. Επίσης οι bodybuilders, παρά το γεγονός ότι κάνουν μεγάλα σκατά, δεν είναι χέστες, οι φλούφληδες είναι οι χέστες, άσχετα αν κάνουν μικρές κουραδίτσες.

Mephistopheles

 • Guest
Re: Απάντησις @ mos maiorum #2
« Reply #21 on: November 10, 2014, 11:39:17 pm »
Ξέχασα να βάλω αυτό εκεί που λέει για τη μεταφυσική ποίηση: http://www.counter-currents.com/2014/11/interstellar/

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Re: Απάντησις @ mos maiorum #2
« Reply #22 on: November 11, 2014, 10:04:37 am »

Επί παραδείγματι, με μια απλή αναζήτηση στην lgbt-wikipedia βρήκα ένα σωρό έρευνες που λένε ότι κάποιες ορμόνες κάνουν τον άνθρωπο πούστη. Γιατί δεν τον κάνουν βάτραχο ή αερόστατο; Επίσης διάβασα ότι (αποδεικνύεται επιστημονικά πως) οι πούστηδες είναι μάτσο και έχουν τα μεγαλύτερα καβλιά, είναι γεμάτοι μυς και φλέβα. Γιατί είναι τόσο καβλιάρηδες οι πούστηδες; Για να σκοτώνουν και να γαμάνε, για να δέρνουν, για να είναι ανελέητοι, όχι φλούφληδες. Αυτός είναι ο φυσικός τους ρόλος, ο ρόλος του προστάτη, του ασκητή και συνάμα του επιβήτορα: του κατά  Συκουρτή Ήρωα, του ανθρώπου που υπερβαίνει τον ατομισμό του για να εξυπηρετήσει έναν Ανώτερο Σκοπό, που θυσιάζει την ατομική του επιβίωση για να κατακτήσει χύνοντας το Αίμα των Εχθρών, μέσω του Αίματος της Φυλής, την αιώνια συλλογική επιβίωση.


{Gay men have also been shown to have higher levels of circulating androgens  and larger ****es, on average, than hetero men." από μελέτες:
Plasma Testosterone Levels in Heterosexual and Homosexual Men H. KEITH H. BRODIE; NANETTE GARTRELL; CHARLES DOERING; THOMAS RHUE
The relation between sexual orientation and penile size. Bogaert AF1, Hershberger S.}


Σε ότι αφορά τον σοσιαλισμό δεν καταλαβαίνω γιατί ακόμα παιδεύεσαι. Οι bodybuilders είναι μεγάλοι άνθρωποι, για αυτό χέζουν μεγάλες κουράδες. Οι φλούφληδες είναι ασθενικά ισχνά πλάσματα, για αυτό χέζουν κουραδίτσες μικρές σαν κουφέτα. Για να γίνεις μεγάλος χρειάζεται να φας πρωτεΐνες, όχι σκατά. Επίσης οι bodybuilders, παρά το γεγονός ότι κάνουν μεγάλα σκατά, δεν είναι χέστες, οι φλούφληδες είναι οι χέστες, άσχετα αν κάνουν μικρές κουραδίτσες.
Εξαγωγή συμπερασμάτων:
1) Μιλάμε για ομοφυλόφιλο που μας τρολλάρει ότι είναι στρέητ. Στο πολύ τρελό, bisexual.
2) Βρείτε τις διαφορές ανάμεσα σε αυτό και στις γνωστές μούρες των κρεατινών που πάνε στα γυμναστήρια για να χαλάσουν την αισθητική των υπολοίπων από εμάς.
3) lgbt-wiki? SERIOUSLY? Ακόμα κι εγώ που έχω συνηθίσει το 4chan και το μπουρδέλο εδώ δεν έχω την υπομονή για τέτοιους ψυχασθενείς.

Κατά τα άλλα..
>implying ότι οι πρωτεΐνες δε γίνονται σκατά.

Αναφορικά με το 1):
Πώς γίνεται να λέει κάποιος ότι οι πούστηδες είναι μάτσο όταν έχει ανεβάσει φωτό του που του δίνουν χαρακτηριστικά πούστηδων; Ποοοολύ ενδιαφέρουσα περίπτωσις! Συνεχίστε, παρακαλώ. Σας παρατηρώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως κάθε έκθεμα παρατηρείται από σοβαρούς ψυχιάτρους και νευρολόγους. top lel m8
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Re: Απάντησις @ mos maiorum #2
« Reply #23 on: November 11, 2014, 10:13:57 am »
Παρένθεσις: Ποιος τον ΓΑΜΑΕΙ τον Σπένγκλερ και τον κάθε πουταναζιό neoreactionary που την έχει δει Έβολα. Γνήσιος γερμανοτσολιάς (με την πραγματική έννοια). Δεν ανησυχώ. Θα γίνετε όλοι σας μισθωτοί σκλάβοι και μετά θα κλαίτε και θα θέλετε να σοσιαλιστικοποιηθεί το Apartheid και να επανέλθετε στην κορυφή. Αλλά θα έχετε πέσει στο λάκκο που σκάψατε για εμάς. Και θα θαφτείτε ζωντανοί με τα ίδια σας τα χέρια.

Ο πολύς Φάουστ και οι παραδοσιοκρατικές μαλακίες κάνουν κακό. Έπρεπε να μείνεις στα γραπτά του Mises.org. Τώρα απλά αρχίζω και σε λυπάμαι, που από τα ένδοξα ποστ στο πχόρουμ τζιάρ (AKA το μπουρδέλο του πάμκιν), εκατήντησες να ποστάρεις θολοκουλτουριάρικες μαλακίες.

Ανάλυση δράσεως του Βιλιάρδου (θα τον λέμε έτσι, για να ξέρουμε σε ποιον τα χώνουμε):
>copy+paste μίας γνωστής playlist «ερευνών», που αποδεδειγμένα ψεύδονται ασυστόλως, από 5-10 γνωστούς και επαναλαμβανόμενους συγγραφείς.
>teaser σχόλια, για να τραβήξει την προσοχή (ας του κάνουμε τη χάρη, βρε παιδιά).
>λαμβάνει απάντηση-ερώτηση που καταρρίπτει και πάει πίσω τη θεωρία του.
>«ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΑΡΑΠΗΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΑΠΗΣ, ΕΙΜΑΙ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΙ ΟΡΙΖΩ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΣ, AWHMAHGERD!!!».gif
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Re: Απάντησις @ mos maiorum #2
« Reply #24 on: November 11, 2014, 12:38:30 pm »

Ανάλυση δράσεως του Βιλιάρδου (θα τον λέμε έτσι, για να ξέρουμε σε ποιον τα χώνουμε):
>copy+paste μίας γνωστής playlist «ερευνών», που αποδεδειγμένα ψεύδονται ασυστόλως, από 5-10 γνωστούς και επαναλαμβανόμενους συγγραφείς.
>teaser σχόλια, για να τραβήξει την προσοχή (ας του κάνουμε τη χάρη, βρε παιδιά).
>λαμβάνει απάντηση-ερώτηση που καταρρίπτει και πάει πίσω τη θεωρία του.
>«ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΑΡΑΠΗΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΑΠΗΣ, ΕΙΜΑΙ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΙ ΟΡΙΖΩ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΣ, AWHMAHGERD!!!».gif

Κλασσικός χρυσαυγίτης/ψεκασμένος γυφτέλληνας λοιπόν όποιος διαφωνεί μαζί τους παίρνει μεροκάματο από το Ισραήλ (ή την ένωση φίλων του αράπη στην περίπτωση μας) ή είναι εβραίος/αράπης/μασώνος.