Author Topic: Απάντησις στον Mos Maiorum #4  (Read 41 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

HitlerLTD

  • Guest
Απάντησις στον Mos Maiorum #4
« on: December 07, 2014, 07:13:06 pm »
Η αποσύνθεση της μαύρης οικογένειας είναι ένας μύθος. Είναι αλήθεια ότι οι σε άλλες εποχές οι νέγροι είχαν μεγαλύτερη γαμήλια σταθερότητα (marital stability) αλλά αυτό ήταν κυρίως του γεγονότος ότι είχαν λιγότερα δικαιώματα και κατά προέκταση έναν λόγο παραπάνω να οργανωθούν σε οικογένειες. Μόλις απέκτησαν ίσα δικαιώματα με τους λευκούς, οι αναπαραγωγικές τους συμπεριφορές απέκλιναν και πάλι από αυτό που εμείς οι Λευκοί εκλαμβάνουμε ως κανονικό και πλησίασαν τις συνθήκες που υπάρχουν και στην Αφρική (όπου η χρήση προφυλακτικού καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη με αποτέλεσμα το aids και των πεταμένων παιδιών). Οι παιδιά των νέγρων περπατάνε νωρίτερα, ωριμάζουν νωρίτερα και αναπαράγονται πιο συχνά από τους Λευκούς. Αυτό εξελικτικά εξηγείται από την εξελικτική θεωρία r-k (r/k selection theory) και τα μοντέλα που την αντικατέστησαν με τη χρήση ρυθμών θνησιμότητας (επίσης οι νέγροι πεθαίνουν νωρίτερα από τους λευκούς) σύμφωνα με τις οποίες οι διαφορετικοί οργανισμοί, ανάλογα με την εξελικτική τους ιστορία,  εξισορροπούν τις αναπαραγωγικές τους συνήθειες (r) και τα ποιοτικά-ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά τα οποία απαιτούν γενετική επένδυση (k). Στην τάση R βρίσκονται ζώα που γεννούν πολλούς απογόνους χωρίς όμως να είναι ανταγωνιστικοί μέσα στο περιβάλλον και με χαμηλές πιθανότητες να επιβιώνουν και υψηλή μεταβλητότητα στον πληθυσμό τους (αβγά ψαριών π.χ.), και στην τάση K βρίσκονται τα πρωτεύοντα όπως ο χιμπατζής, ο άνθρωπος κτλ που απαιτούν περισσότερη ανατροφή αλλά είναι πιο ανταγωνιστικά μέσα στο περιβάλλον τους, επιβιώνουν με υψηλές πιθανότητες και παρουσιάζουν χαμηλότερη μεταβλητότητα στους πληθυσμούς τους.

Ένας φιλελεύθερος που έχει κάνει ιδιαίτερη δουλειά επάνω στις αρνητικές συνέπειες του Civil Rights Act για τους μαύρους είναι ο μαύρος Thomas Sowell, ο οποίος χαρακτηρίζει το Civil Rights Act ως forced integration. Καταδικαστέα φυσικά από μια φιλελεύθερη άποψη (εάν έχεις ένα μαγαζί πρέπει να μπορείς να αποκλείεις από αυτό όποιον εσύ ελεύθερα επιλέγεις) δεν επαρκούν για να εξηγήσουν πλήρως τη συνέχεια και ούτε καν τα επεισόδια που συνόδεψαν την ψήφιση του συγκεκριμένου νόμου, στα μυαλά των Λευκών προφανώς. Τα αδιέξοδα αυτής της θέσης έχουν κάνει τον Sowell να υποστηρίζει την blank slate theory της ευφυίας και να δίνει υπερβολική έμφαση στα πρότυπα και τις πολιτισμικές συμπεριφορές, λες και όλα αυτά είναι απλές κακοτυχίες, ανεξάρτητες από το βιολογικό υπόστρωμα του εκάστοτε πληθυσμού. Η φυλετική καταγωγή του Sowell είναι κακός σύμβουλος σε ότι αφορά τις φυλετικές σχέσεις. Μια πιο επιστημονική προσέγγιση είναι εφικτή, ιδίως υπό το φως νέων επιστημονικών ευρημάτων που καταδεικνύουν αυτό που ο Rothbard ονόμασε στο περίφημο "Race! That Murray Book" ως "αυταπόδεικτο γεγονός". Τέτοια στοιχεία παρουσιάζονται εσχάτως και στο "G Loadings, Test Malleability, and Racial IQ Differences (The Jensen Effect)" του spawktalk


Η πιο συχνή αναπαραγωγή των r-selected βάζει τον πολιτισμό και το καπιταλιστικό σύστημα σε κίνδυνο καθότι τα λιγότερο ευφυή μέλη της "ανθρωπότητας" αποκτούν - μέσω της δημοκρατίας - τη δυνατότητα να απολαμβάνουν όλο και περισσότερο ποσοστό του παγκόσμιου πλούτου, καθώς όμως αναπαράγονται γρηγορότερα και λόγω των χαμηλότερων δυνατοτήτων τους να παράγουν πλούτο και πολιτισμό και να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις, η δημοκρατική αναδιανομή μετατρέπεται σε παρασιτική γάγγραινα που τραβάει την "ανθρωπότητα" στην πολιτισμική παρακμή και την πλήρη αφρικανοποίηση. Σχετικά με αυτό είναι τα βίντεο του Fringe Elements "Civilization is (Probably) Doomed" και "Theory about the decline" (από το κανάλι Ryan Faulk το δεύτερο)

Περισσότερα στο Race Evolution Behavior του Rushton (υπάρχει το βιβλίο ολόκληρο που είναι 400 σελίδες αλλά και μια πολύ καλή περίληψη 50 σελίδων γραμμένη από τον ίδιο). Επίσης θα συνιστούσα το "Resolute ignorance on race and Rushton" της Linda S. Gottfredson και ορισμένες ενδιαφέρουσες ιδέες για μια εναλλακτική προσέγγιση για το ζήτημα από την ιστοσελίδα Counter Currents στις συνεντεύξεις και τα άρθρα της Marian Van Court. Φυσικά καμία ευγονική δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από εμάς τους γνήσιους φιλελεύθερους εφόσον στηρίζεται στην κρατική βία. Εάν όμως η διασφάλιση της ατομικής ιδιοκτησίας αποφέρει τέτοιου είδους αποτελέσματα με τους νέγρους να παίρνουν το μικρότερο κομμάτι της πίτας και τελικά να απαλείφονται, οφείλουμε να υπερασπιστούμε αυτήν την εξέλιξη υπό το φως με το οποίο πάντοτε ο ανταγωνισμός και η ελεύθερη αγορά βοηθάει το είδος μας και το καθιστά καλύτερο και ανώτερο.