Author Topic: ΑΡΙΟΣΟΦΙΑ για τους εκλεκτούς.....  (Read 277 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

THULSA DOOM

  • Kapitan
  • ***
  • Posts: 472
  • Φήμη 0
  • Gender: Male
  • LUCIFERIANISM
  • Location: VALHALLA
    • View Profile
    • LUCIFERIANISM


Με αυτό το τρίτο άρθρο μετά την δημοσίευση των προηγούμενων δύο περί Αρίων και Αριανισμού, θα κλείσουμε το μίνι αυτό αφιέρωμα με την παράθεση της Αριοσοφίας που αφορά το πιο προχωρημένο επίπεδο. Ο λόγος της παράθεσης αυτών των τριών άρθρων εδώ στο WEBWAR είναι να παρουσιασθεί η Αρία ιδεολογία όπως πραγματικά είναι, μακριά από προπαγάνδες και εβραϊκά μπασταρδέματα της σημερινής εποχής του Δυτικού κόσμου, δηλαδή ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ όπως πραγματικά ήταν και όπως πραγματικά πρέπει να είναι και ο Σατανισμός, δηλ. Άριος και προχριστιανικός, που η Θεολογία του θα πρέπει να επιστρέψει πάλι πίσω στην ΡΙΖΑ του που είναι η Άπω Ανατολή πολύ πριν και από το 5000π.χ., καρφώνοντας σε πουτσόξυλο τον εβραιοχριστιανικό Θεό, δηλ. τον Γιαχβέ, Δημιουργό ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ της εβραϊκής φυλής και όχι της δικής μας, και να πεταχτεί κάθε εβραιοχριστιανικό και ισλαμικό κείμενο στην πυρά! Στο τέλος του άρθρου αυτού που παρατίθεται και ένα σχετικό βίντεο, το σύμβολο στο 2.35 λεπτό είναι χαρακτηριστικό, Άριο και Σατανικό. GLORIA SIT LUCIFER!




Κάθε νέα έκφανση του Πολιτισμού συνδέεται με την γήϊνη Ειμαρμένη μέσω του αποτυπώματος που χαράσσει στον ουρανό, δηλαδή μέσω του αστρικού αρχετύπου της. Η αντανάκλαση των άστρων στην Ιστορία ενός Πολιτισμού απεικονίζεται στον κύκλο των καιρών, δηλαδή στην μέθοδο μέτρησης του Χρόνου που αυτός υιοθετεί. Αυθεντικός είναι ο πολιτισμός που εν αρχή, με βάση ένα κοσμικό γεγονός δημιουργεί το Ημερολόγιό του. Ο Άριος πολιτισμός είναι αυθεντικός πρωτίστως, διότι αντικαθιστά το Χριστιανικό με το  Άριο Ημερολόγιο. Ποιό είναι ωστόσο το κοσμικό γεγονός που χαρακτηρίζει την γένεση του Αρίου πολιτισμού και συνακόλουθα ορίζει το σημείο εκκίνησης του Αρίου ημερολογίου; Το γεγονός αυτό δεν είναι άλλο από την γήϊνη ενσάρκωση του Αδόλφου Χίτλερ. Η γέννηση του τελευταίου Αρίου Μυσταγωγού συνιστά κοσμικό γεγονός, διότι συντελείται κάτω από μια τέλεια συγκυρία των άστρων και της παγκόσμιας βούλησης.

            Σύμφωνα με το συμβατικό ημερολόγιο ο Φύρερ γεννιέται στις 20 Απριλίου 1889. Ο Φύρερ δεν γεννιέται στις 6.30 μμ όπως αναφέρει η ιστορική φιλολογία, αλλά στις 10 μμ όπως μυστικά παραδίδεται από την Εταιρεία της Θούλης. Η μέρα αυτή κατά την συμβατική αστρολογία είναι η τελευταία του Κριού και πρώτη του Ταύρου. Με βάση την ώρα γέννησης και τις αστρονομικές αναγωγές προκύπτει ότι ο Φύρερ γεννιέται ακριβώς στο μεταίχμιο της συμβατικής μετάπτωσης από το ένα ζώδιο στο άλλο και κατά την ώρα της ανατολής του Σκορπιού. Η συγκυρία όμως σύμφωνα με τον συγκερασμό Παράδοσης και Επιστήμης, δηλαδή Αστροσοφίας και Αστρονομίας είναι πολύ πιο εκπληκτική. Είναι γνωστή η θεμελιώδης ένσταση της Αστρονομίας έναντι της Αστρολογίας. Λόγω της μετάπτωσης του γήϊνου άξονα δεν υπάρχει αδρανειακή σταθερότητα της προβολής των τεσσάρων χαρακτηριστικών σημείων της φαινόμενης ηλιακής τροχιάς περί την γή, δηλαδή των δύο ισημεριών και των δυο ηλιοστασίων επί του Ζωδιακού. Έτσι ο Ζωδιακός, που σύμφωνα με την παράδοση αντανακλά την Ειμαρμένη που επιβάλουν τα άστρα στη Γή δεν είναι ένα σταθερό αδρανειακό σύστημα αναφοράς, αλλά χρονικά μεταπίπτει, δηλαδή στρέφεται με μια περίοδο 25.920 ετών, χρονική διάρκεια που αποτελεί τον Μεγάλο Ενιαυτό του Πλάτωνα και συνάμα κοσμικό έτος της Παράδοσης. Έτσι τα σταθερά χαρακτηριστικά της φαινόμενης ηλιακής τροχιάς, ηλιοστάσια και ισημερίες, φαίνονται κινούμενα βραδέως κατ’ ανάστροφη φορά επί του Ζωδιακού, ώστε να μεταπίπτουν κατά ένα ζώδιο κάθε 2.160 έτη, χρονική διάρκεια που αποτελεί τον κοσμικό μήνα της Παράδοσης. Το φαινόμενο αυτό που ονομάζεται μετάπτωση των ισημεριών κατά την συμβατική Αστρονομία, αποκαλείται Αρχή του Χειμερινού Ηλιοστασίου από την Παράδοση.
 
Εξ αιτίας της μετάπτωσης των ισημεριών, η συμβατική επιστήμη παραδέχεται ότι στην εποχή μας συμπληρώνεται ένας κοσμικός μήνας, δεδομένου ότι η εαρινή ισημερία δεν ανατέλλει πια στο μεταίχμιο Κριού-Ιχθύων αλλά λόγω μετάπτωσης ένα ζώδιο ενωρίτερα, στο μεταίχμιο Ιχθύων-Υδροχόου. Μάλιστα η μετάπτωση αυτή δηλώνεται συμβολικά από ποικίλες εκφυλιστικές παραφυάδες της παράδοσης, αντανακλάσεις του Δυτικού πολιτισμού, ως έλευση της εποχής του Υδροχόου. Κατά την ένσταση της Αστρονομίας η περίοδος από 21 Μαρτίου ως 20 Απριλίου δεν ανήκει πλέον στον Κριό όπως η συμβατική Αστρολογία διατείνεται αλλά συμπίπτει περίπου με τα όρια του αστερισμού των Ιχθύων. Η Αστρονομία φυσικά έχει δίκαιο ως προς την συμβατική Αστρολογία, καίτοι η τελευταία διατείνεται πως σημεία αναφοράς της είναι τα σταθερά σημεία των Ισημεριών και των Ηλιοστασίων με τα οποία και ταξινομεί τα δωδεκατημόρια του Ζωδιακού. Ωστόσο, για την Αστροσοφία, αυθεντική επιστήμη της Παράδοσης, είναι βέβαιο πως οι όψεις του ηλίου, μεταβάλλονται παρακολουθώντας την βραδεία μετάπτωση του Ζωδιακού και όχι τα σταθερά σημεία αναφοράς του.

            Ο Φύρερ συνεπώς δεν γεννήθηκε στην 1η μοίρα του Ταύρου, αλλά στην 1η μοίρα του Κριού, που σύμφωνα με την Αρία παράδοση είναι πάντοτε η ανατολή του Νέου Έτους. Μα η 20η Απριλίου 1889 δεν είναι μόνο η ανατολή ενός νέου έτους. Είναι πολύ περισσότερο το τέλος ενός κοσμικού μήνα 2160 ετών, που αποτέλεσε τον οργανικό κύκλο της ζωής του θνήσκοντος Χριστιανικού πολιτισμού και η αρχή ενός νέου κοσμικού μήνα που σηματοδοτεί τη γέννηση του Αρίου Πολιτισμού. Ο Φύρερ έφερε με την γέννησή του την μετα-χριστιανική Εποχή.
 
Ωστόσο με την αποτύπωση της εποχής μας το Άριο Ημερολόγιο δεν εξαντλείται, διότι η Παράδοση απαιτεί την τοποθέτηση του Αρίου Πολιτισμού στον κοσμικό χρόνο. Προκειμένου να ανευρεθεί η αντανάκλαση του Αρίου πολιτισμού στα άστρα, η παράδοση χρησιμοποιεί το σύστημα των Ενιαυτών που περιλαμβάνει κοσμικά έτη και κοσμικούς μήνες σύμφωνα με την αρχή του Χειμερινού Ηλιοστασίου.

Κατά την θεμελίωση του Ινδικού πολιτισμού πριν 9 περίπου χιλιετίες, ο μέγας θεουργός Ζαρατούστρα, πατριάρχης των Αρίων ταξινομεί και συστηματοποιεί την παράδοση σε ένα νέο κοσμικό ημερολόγιο συμφωνα με την ειμαρμένη του ουρανού που επιφύλαξε στην γή η σύλληψη της Σελήνης. Ιχνηλατώντας την εκλειπτική ο Ζαρατούστρα αναδημιουργεί τον Ζωδιακό διαιρώντας τον σε 12 ίσα μέρη και αποδίδει σε αυτά ονόματα που με τον ιδιαίτερο συμβολισμό τους απεικονίζουν την ιστορία και τους αγώνες των Αρίων από την πρωτοπατρίδα προς τον Καύκασο και τις Ινδίες. Εκκινεί δίδοντας το ιερατικό όνομά του στο πρώτο ζώδιο. Κριός. Ο Κριός, αρχή του ζωδιακού, συμβολίζει την Επίδραση, ως διαμάχη και Φυγή του δρυίδη Ράμ από την πατρίδα προς Ανατολάς και συμπίπτει με την έναρξη του νέου έτους που στην εποχή του ο Ράμ τοποθετεί ακριβώς στο Χειμερινό Ηλιοστάσιο προς τιμήν της Βόρειας πρωτοπατρίδας της Αρίας φυλής. Έπεται ο Ταύρος που συμβολίζει την Επιλογή ως Κυριαρχία του ιερέως Ράμ και υποταγή των Κελτών. Οι Δίδυμοι συμβολίζουν την Εντροπία ως Ειρήνη με τους Τουρανίους. Ο Καρκίνος συμβολίζει την Ετερογένεια ως Διαλογισμός. Ο Λέων συμβολίζει την Επίδραση ως Μάχη με τους Δραβίδες. Η Παρθένος συμβολίζει ως Νίκη την Επιλογή. Ο Ζυγός συμβολίζει ως Ισορροπία την Εντροπία. Ο Σκορπιός συμβολίζει την Ετερογένεια ως Επανάσταση κατά του Ράμ. Ο Τοξότης συμβολίζει την Επίδραση ως Εκδίκηση του Ράμ. Ο Αιγόκερως συμβολίζει ως Περισυλλογή την Επιλογή. Ο Υδροχόος συμβολίζει την Εντροπία ως Κόπωση. Οι Ιχθείς συμβολίζουν την Ετερογένεια ως Διαδοχή και είναι το τελευταίο ζώδιο του κύκλου και τού Αρίου έτους.

 Έκαστο ζώδιο ανακλά μία ιδιαίτερη όψη του ηλίου και της αύρας του, δηλαδή της αιθερικής ακτινοβολίας, μέσα στην οποία διηνεκώς λούεται η γή. Ο Ζαρατούστρα γνωρίζει πολύ καλά αυτό που η Παράδοση κομίζει από εκατομμύρια χρόνια και που η συμβατική επιστήμη, διανύοντας την παιδικότητά της, δεν έχει ακόμη και σήμερα ερμηνεύσει. Λόγω της μαγνητικής ρευστότητας του ηλιακού σώματος, ο ηλιακός ισημερινός έχει μεγαλύτερη ταχύτητα περιστροφής από τους πόλους. Η σχετική αυτή ταχύτητα ως προς τη γή είναι αντίστοιχα 28 και 37 ημέρες. Η μείξη των δύο δημιουργούμενων ηλεκτρομαγνητικών και αιθερικών πεδίων δρά, ώστε η ηλιακή ακτινοβολία να εμφανίζει μια περιοδικότητα στην έντασή της άρα και στις επιδράσεις της στον γήϊνο μικρόκοσμο, δηλαδή τα γήϊνα όντα και το γονιδίωμά τους, επιδράσεις που σε συνδιασμό με τις ανάλογες αλλά πολλαπλασίως ασθενέστερες και ποιοτικώς διάφορες της Σελήνης και των πλανητών του ηλιακού συστήματος καθορίζουν την ειμαρμένη της γής, δηλαδή τον τρόπο που αυτή αποκρίνεται ως κοσμικό αντηχείο στον ηλιακό λόγο. Η περιοδικότητα αυτή διαγράφει ένα κύκλο δώδεκα φάσεων που σε χρονική διάρκεια συμπίπτει με τον χρόνο μιάς γήϊνης περιφοράς, δηλαδή το έτος. Οι ηλιακές αυτές φάσεις που αντιστοιχούν στα δώδεκα ζώδια, έχουν  ίση διάρκεια, κοινά και μη κοινά χαρακτηριστικά, αλλά κάθε μιά, απόλυτα διακριτή ταυτότητα. Ο Ζαρατούστρα εμπνεόμενος από τον ουρανό και λαμβάνοντας τον Ζωδιακό σαν αδρανειακό σύστημα αναφοράς απεικονίζει τις όψεις του ηλίου κατά την φαινόμενη περιστροφή του και τις διαφορετικές επί γής επιδράσεις τους. Ο Κριός κατά τούτο, δεν είναι η προβολή ενός συνόλου μακρινών άστρων σε μια περιοχή του γήϊνου ουρανού, αλλά το έσοπτρο του Ηλιακού συστήματος, δηλαδή το αιθερικό εκμαγείο, ο καθρέπτης της συμβολικής απεικόνισης μιας όψης του Ηλίου που όντας δεμένη με την Παράδοση, επαναλαμβάνεται περιοδικά και αενάως επηρρεάζοντας μέσω της αύρας και του αιθέρα την ανθρώπινη ζωή και που σε συνδιασμό με την αύρα των λοιπών πλανητών καθορίζει την γήϊνη και ανθρώπινη ειμαρμένη.

Η σιωπηλή και αθέατη γλώσσα της αύρας και του αιθέρα του Ουρανού, δηλαδή του πνεύματος των κοσμικών όντων, πλάθει το μαγνητικό ρευστό στις αρμονικές συχνότητες του οποίου το αεί κινούν, το κοσμικό αντηχείο του Ανθρώπου, η ψυχή, παλλόμενη αποκρίνεται.

Με την δημιουργία του Ζωδιακού ο Ζαρατούστρα γίνεται ο θεμελιωτής της Αρίας Αστροσοφίας, η οποία διασώζοντας την Παράδοση καθίσταται έκτοτε η μητέρα των Επιστημών. Σύμφωνα με τα ανωτέρω, μια ακόμη θεμελιώδης παρανόηση της σύγχρονης Αστρονομίας έναντι της Αστρολογίας αίρεται. Έτσι, η ένσταση, ότι στον ουρανό οι αστερισμοί που αντιστοιχούν στα ζώδια έχουν διάφορο και όχι ίσο γωνιακό εύρος, ώστε κάθε ζώδιο να πρέπει να έχει διαφορετική χρονική διάρκεια, καθώς και η όψιμη άποψη περί ανάγκης παρεμβολής ενός δέκατου τρίτου ζωδίου μεταξύ Τοξότη και Αιγόκερω, του αστερισμού του Οφιούχου, είναι καινοφανείς εβραϊκών καταβολών επιστημονικές παρατηρήσεις, που επιτείνουν την σύγχιση των αδαών περί την Παράδοση συμβατικών επιστημόνων.

Εν τούτοις ο Ζωδιακός, λόγω της μετάπτωσης του άξονα δεν είναι ως προς την γή ένα αδρανειακό σύστημα. Κάθε 2160 έτη, η αρχή του Χειμερινού Ηλιοστασίου του Ζαρατούστρα μετατίθεται κατά ένα ζώδιο ανάστροφα. Έτσι, από την εποχή του υπάτου θεουργού, 9-7 χιλιετίες πρίν, το χειμερινό ηλιοστάσιο διασχίζει τους Ιχθείς, ύστερα διαδοχικά τον Υδροχόο, τον Αιγόκερω, τον Τοξότη κατά τους Χριστιανικούς χρόνους και ήδη με την ανατολή του Αρίου πολιτισμού εισέρχεται στον Σκορπιό, ζώδιο που συμβολικά ανέτειλε κατά την ώρα γέννησης του Φύρερ. Ακριβέστερα, επειδή βρισκόμαστε στην 2η κοσμική ημέρα, διανύει την 29η μοίρα του Σκορπιού όπου και θα βρίσκεται μέχρι το Άριο έτος 144. Αντιστρόφως, είναι εύκολο να υπολογίσουμε την εποχή του Ζαρατούστρα. 1889 χρονολογία γέννησης του Φύρερ – 4 κοσμικοί μήνες X 2.160 έτη = -6751.
 
Συνεπώς η εποχή που ο Ράμ ως Ζαρατούστρα θεμελίωσε την Αστροσοφία και τον Ινδικό πολιτισμό είναι περί το 6750 πΧ, χρονολογία που συμπίπτει απολύτως με τα στοιχεία της Παράδοσης, αφού σύμφωνα με τον Αρριανό και τον Πλίνιο μεταξύ Αλεξάνδρου και Ράμ μεσολαβούν 6400 έτη, ο δέ Αλέξανδρος γεννιέται το 356 πΧ. Πότε όμως εκκινεί ο Άριος πολιτιστικός κύκλος; Δύο κοσμικούς μήνες ενωρίτερα, λίγο μετά τον κατακλυσμό, οι  Άριοι κατέρχονται στις Βόρειες πεδιάδες ως το καθαρόαιμο φύλο της Λευκής φυλής. Περί το 9.000 πΧ, η γή εισέρχεται στον Άριο Ενιαυτό, από τον οποίο έχουν ήδη παρέλθει 5 κοσμικοί μήνες. Με την γέννηση του Φύρερ εισήλθαμε στον 6ο, που είναι ο κοσμικός μήνας του Σκορπιού. Ο τελευταίος κοσμικός μήνας του Αρίου Ενιαυτού θα είναι μήνας του Ταύρου και θα ολοκληρωθεί μετά 15.000 χρόνια περίπου, οπότε κλείνει ο Άριος πολιτιστικός κύκλος, τελευταίος κύκλος του γήϊνου ανελικτικού σχήματος ζωής.

Ο Άριος Ενιαυτός είναι ο 7ος ενιαυτός μετά τον κατακλυσμό του Ωγύγου, δηλαδή μετά την σύλληψη της Σελήνης σύμφωνα με την Παράδοση. Πράγματι από τον υπολογισμό 6 Χ 25920 + 13000 = 168520 λαμβάνουμε την ένδειξη ότι η σύλληψη του τέταρτου φεγγαριού και η συνακόλουθη οριστική μετάπτωση του γήϊνου άξονα συνέβη πριν περίπου 170.000 έτη. Η παράδοση δίδει ονόματα στους Ενιαυτούς ανάλογα με την κυρίαρχη φυλή κάθε εποχής. Έτσι ο 1ος Ενιαυτός αποκαλείται Δραβιδών, λόγω κυριαρχίας των μαύρων φυλών και συμπίπτει περίπου με την εποχή των Νεαντερταλείων, εποχή έκπτωσης του ανθρώπινου είδους πριν 160.000 χρόνια. Ο 2ος Ενιαυτός ονομάζεται Τουράνιος εις ανάμνηση του λαμπρού Τουράνιου πολιτισμού 130.000 χρόνια πρίν, ο 3ος Τολτέκων λόγω τελευταίας αναλαμπής των Τολτέκων 110.000 χρόνια πρίν, ο 4ος Ακκαδίων χάριν των Ακκαδίων πριν 80.000 χρόνια, ο 5ος Μογγόλων, διότι σηματοδοτεί την εμφάνιση των Μογγόλων 60 χιλιετίες πρίν, ο 6ος Σημιτικός λόγω της ακμής του νέου φυλετικού κατασταλάγματος των Σημιτών πριν από 30 χιλιετίες, εποχή πρώτης εμφάνισης των Αρίων, μέχρι πρίν 12.000 χρόνια. Ο 7ος Άριος Ενιαυτός καθορίζει την βαθμιαία μετάβαση του ανθρώπινου γένους υπό την επικυριαρχία των Αρίων, υπό την επιρροή της Σελήνης.
 
Έξι κοσμικούς μήνες μετά, ο αγώνας των Αρίων προς πολιτιστική επικράτηση συνεχίζεται εναντίον του Ιουδαϊσμού, σύγχρονης όσο και ύστερης εκβλάστησης της παλαιάς Ατλάντειας επιβουλής.

Όπως από τα εκτεθέντα προκύπτει, ένας δεύτερος χρονολογικός προσδιορισμός ολοκληρώνει το Άριο Ημερολόγιο, που συνδέει τον Άριο πολιτιστικό κύκλο με τον κοσμικό χρόνο, όπως απαιτεί η Παράδοση. Αποτυπώνοντας πέραν της τρέχουσας ημερομηνίας και την τρέχουσα κοσμική ημέρα, το Άριο Ημερολόγιο απεικονίζει την στιγμή του οργανικού κύκλου της ανθρώπινης ζωής. Βρισκόμαστε στις 29 Σκορπιού του 7ου Ενιαυτού και θα βρισκόμαστε εκεί μέχρι το Άριο έτος 144 ή το συμβατικό 2033. Η εποχή μας όθεν, δεν είναι εποχή του Υδροχόου όπως η εκφυλισμένη εκτροπή της παράδοσης ισχυρίζεται, αλλά ο κοσμικός μήνας του Σκορπιού, που είναι επί πλέον το ζώδιο του ωροσκόπου του Φύρερ.
 


« Last Edit: March 20, 2014, 06:53:57 pm by THULSA DOOM »
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....

Share on Facebook Share on Twitter


gemista69

  • Kapitan
  • ***
  • Posts: 489
  • Φήμη 5
    • View Profile
η σβάστικα στον κώλο, θα έλεγα

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
για ποια σβαστικα μιλατε; εγω ενα αρχαιοελληνικο μαιανδρο βλεπω...
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.