Author Topic: Σκατά και Ανυπαρξία  (Read 321 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Σκατά και Ανυπαρξία
« on: February 08, 2016, 01:02:22 pm »
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΚΑΙ ΧΕΖΟΥΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Όποιοι κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και τα ελληνικά πεζοδρόμια και παρατηρούν γύρω τους θα διαπιστώσουν ότι έχει γεμίσει η Ελλάδα σκατά. Παντού βρίσκονται σκατά. Σε πεζοδρόμια, σε δέντρα, δρόμους, σε χωράφια, παντού. Αυτά τα σκατά τα αφήνουν οι σκύλοι γιατί αφού τρώνε και χωνεύουν, χέζουν. Γιατί όμως οι Έλληνες έχουν τόσους σκύλους σε βαθμό πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες, αντί να φιλοδοξούν να γίνουν βιομήχανοι, βιοτέχνες, κτλ, φιλοδοξούν να γίνουν ιδιοκτήτες pet shop? Ο λόγος είναι ότι το Κράτος απαγορεύει την οπλοκατοχή και οπλοφορία και, έχοντας συγκεντρώσει όλα τα όπλα στο μονοπώλιο της βίας για να εξουσιάζει και να εκμεταλλεύεται τους Έλληνες, έχει αφήσει τους Έλληνες άοπλους και απροστάτευτους και τις οικίες τους εύκολη λεία για τους ληστές και τους κακούργους (που δεν έχουν μεγάλη διαφορά από τους πολιτικούς και τους δημόσιους υπανθρώπους).

Πολλοί κρατικιστές θα πουν διάφορες δικαιολογίες για να κρατήσουν τους Έλληνες αφοπλισμένους και να προστατέψουν τα συμφέροντα του Κράτους. Μια τέτοια δικαιολογία είναι ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ιδίως, αγαπάνε τους σκύλους. Πέραν του βλακώδους του εγχειρήματος να αγαπάς ένα ζωό που γαβγίζει, αυτό μπορεί να έχει κάποια βάση αλλά δεν είναι η αιτία του ότι οι Έλληνες έχουν σκύλους. Οι Έλληνες, αφού αφοπλίστηκαν από το Κράτος και τα σπίτια τους κατέστησαν απροστάτευτα απέναντι στους κακούργους αναδιανομείς-διαρρήκτες, απέκτησαν σκύλους για να φυλάνε τα σπίτια τους. Αυτό ήταν η αιτία. Αφού απέκτησαν τους σκύλους, έκαναν την ανάγκη φιλότιμο και άρχισαν να συμπεριφέρονται καλά στα ζώα, και, βλέποντας κάποια χαριτωμένα χαρακτηριστικά επάνω τους, χάρηκαν και άρχισαν να τα χαϊδεύουν. Αλλά εάν το Κράτος δεν είχε επιβάλει την οπλαπαγόρευση, ποτέ οι Έλληνες δεν θα είχαν κοπρόσκυλα και, κατά προέκταση, δεν θα υπήρχαν φιλόζωοι Έλληνες.

Απόδειξη για όλα αυτά υπάρχει και είναι προσβάσιμη σε όλους. Η απόδειξη βρίσκεται εκεί έξω. Όποιος λοιπόν περπατήσει στις γειτονιές όπου έχουν χαμηλά εώς μεσαία εισοδήματα, θα δει παντού το σήμα "Προσοχή Σκύλος", ενώ όποιος περπατήσει στις πλούσιες γειτονιές, δεν θα δει τόσα πολλά παρόμοια σήματα, και ούτε θα διαπιστώσει σκύλους και κουράδες. Οι πλούσιοι, οι οποίοι μπορούν να αγοράσουν ακριβά συστήματα παρακολούθησης και συνδρομή σε ιδιωτικές αστυνομίες σεκιούριτυ, δεν χρειάζονται σκύλο. Αντιθέτως, οι φτωχοί που δεν έχουν χρήματα, αναγκάζονται να δώσουν περισσότερα από όσα θα έδιναν για την αγορά ενός όπλου, αγοράζοντας σκύλους και σκυλοτροφές και υποχρεωνόμενοι να τους βγάζουν βόλτα καθημερινά για να χέζουν την Ελλάδα. Για να μην πω για όσους κουβαλάνε και σακούλες μαζί τους και σκύβουν και μαζεύουν - όχι πλήρως! - τα σκατά των σκύλων τους και τα κουβαλάνε στο χέρι μέχρι τα σκουπίδια, που είναι 2 τετράγωνα πιο πέρα!

Η φτωχοί Έλληνες εξαθλιώνονται και οι οικίες τους προσφέρονται προς λεηλασία και αρπαγή στους κακούργους αναδιανομείς ληστές. Η ασφάλειά τους και η σωματική τους ακεραιότητα διακινδυνεύουν καθημερινά και τα μπασταρδόσκυλα του κρατικισμού χέζουν τη σοσιαλιστική-κρατικιστική Ελλάδα από άκρη σε άκρη. Σκατά στο Έθνος μας ρίχνει καθημερινά ο Κρατικισμός!

Να προστεθεί επίσης ότι σε έναν ελεύθερο κόσμο τα πεζοδρόμια και οι δρόμοι θα είναι ιδιωτικοί και θα είναι όλα πεντακάθαρα όπως οι διάδρομοι των ιδιωτικών εμπορικών κέντρων.



ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ. Η ΜΟΝΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΚΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥΣ

Οι κομμουνιστές, επειδή μισούν το καπιταλιστικό και ειρηνικό και ευγενές μήνυμα του (δυτικού) Χριστιανισμού, είναι ή δηλώνουν όλοι τους άθεοι και αποτελούν το 99,999% όσων δηλώνουν άθεοι. Άθεος είναι αυτός που ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι δεν υπάρχει Θεός. Όπως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι υπάρχει Θεός, έτσι υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που πιστεύουν ότι δεν υπάρχει. Αντιθέτως, όσοι δεν πιστεύουν ότι υπάρχει Θεός, αλλά ούτε πιστεύουν ότι δεν υπάρχει Θεός, ονομάζονται αγνωστικιστές.

Τόσο οι άθεοι, όσο και οι ένθεοι, στηρίζουν την πίστη τους στο τίποτα. Δεν έχουν αποδείξεις για τις παπαριές τις οποίες πιστεύουν, αλλά τις πιστεύουν επειδή είναι λίγο εώς πολύ βλάκες ή στρατευμένα γρανάζια του κομμουνισμού. Π.χ. λέει ο ένθεος, ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο. Που το ξέρεις; Το είδες; Τον γνώρισες; Ε άμα δεν το ξέρεις, τότε τι το λες; Άρα λες μαλακίες, άρα είσαι βλάκας. Ο άθεος λέει, ο Θεός δεν δημιούργησε τον άνθρωπο. Που το ξέρεις; Είδες πως δημιουργήθηκε ο άνθρωπος και η ζωή πάνω στη Γη; Μπορείς να επιβεβαιώσεις καμία από τις 400 θεωρίες περί αβιογένεσης, που η μια αποκλείει την άλλη; Άμα δεν μπορείς να επιβεβαιώσεις την αβιογένεση, τότε γιατί την πιστεύεις; Μπορεί να δημιουργήθηκε ο άνθρωπος από την αβιογένεση, μπορεί να τον έφτιαξε ο Θεός. Αφού δεν το ξέρεις, τι παραριές μας λες; Άρα λες μαλακίες, άρα είσαι βλάκας.

Αντιθέτως ο αγνωστικιστής, εξετάζει ψύχραιμα τα δεδομένα και, όταν ακούει μια θεωρία, ότι ο Θεός π.χ. δημιούργησε τον άνθρωπο, λέει "Μπορεί και να ισχύει, περιμένω την απόδειξη". Όταν ακούει μια θεωρία αβιογένεσης λέει "Μπορεί και να ισχύει, περιμένω την απόδειξη". Ο ένθεος και ο άθεος, χωρίς να έχουν απόδειξη, προτρέχουν. Και αυτό αποδεικνύει ότι είναι βλάκες και υπάνθρωποι.

Ένας εξυπνακισμός λοιπόν των άθεων είναι το εξής: Δεν μπορούμε να αποδείξουμε την ανυπαρξία. Αυτή η φράση αποτελεί μια αντιεπιστημονική παπαριά κάποιου άθεου (κομμουνιστή δηλαδή) "φιλόσοφου" και καλά, και την έχουν πάρει όλοι οι άθεοι (κομμουνιστές δηλαδή) και την επαναλαμβάνουν, χωρίς να τη σκέφτονται, γιατί τους κάνει να αισθάνονται πιο άνετα που δεν έχουν αποδείξεις για τις παπαριές στις οποίες πιστεύουν.

Η σωστή απάντηση λοιπόν είναι ότι εκείνη η ανυπαρξία που δεν μπορούμε να αποδείξουμε, είναι η ανυπαρξία των σκατών/αχύρων μέσα στο κρανίο του κάθε άθεου. Είναι πολύ ωραίο επιχείρημα και πιστεύω πρέπει να το χρησιμοποιούν όλοι οι αντιάθεοι όταν συνομιλούν με αυτά τα κομμουνιστικά φερέφωνα. Του επόμενου κομμουνιστή που θα σας πει για την απόδειξη της ανυπαρξίας, δώστε του να καταλάβει ότι όλα τα επιχειρήματά του είναι για την πούτσα και ζητήστε του μετ'επιτάσεως να σας αποδείξει την ανυπαρξία σκατών μέσα στο κεφάλι του.

Η απόδειξη της ανυπαρξίας φυσικά είναι εφικτή. Για να αποδείξεις ότι κάτι υπάρχει ή όχι, βλέπεις εκεί που μπορεί να υπάρχει, και εάν δεις κάτι άλλο στη θέση του προς απόδειξη ανύπαρκτου, αποδεικνύεις την αλήθεια της ανυπαρξίας του. Για αυτό και μια Καπιταλιστική Πινοσετική Χουντάρα θα πάρει όλους τους κομμουνιστές, θα τους ανοίξει τα κεφάλια και θα αποδείξει, δια γυμνού οφθαλμού, την ανυπαρξία ή όχι φαιάς ουσίας εντός των. Κατ'αυτόν τον τρόπο, θα καταρρίψει όλα τα επιχειρήματα του αθεϊσμού και θα καταδείξει την ανωτερότητα των Αγνωστικιστών, έναντι όσων πιστεύουν σε δεισιδαιμονίες και παραμύθια βγαλμένα από τη φαντασία.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: Σκατά και Ανυπαρξία
« Reply #1 on: February 08, 2016, 02:15:24 pm »
Οι Αθεοι, γνωρίζουμε* οτι δεν υπαρχει θεος.

Το γνωρίζω απο το πιστεύω δεν εχει ποιοτική διαφορα, αλλα ποσοτική. Ειναι που θετεις τον πηχυ της βεβαιότητας. Αν οι επιστημη σου πει: κατα 95% ισχύει το τάδε, τοτε ορισμενοι θα πουνε "γνωρίζω οτι δεν ισχυει το ταδε"

Στο θεμα της θρησκειας, κατα 99,99999% δεν υπαρχει θεος, οποταν οι Αθεοι λεμε "δεν υπάρχει θεος". Οι αγνωστικιστες λεν "μα δεν ξερουμε, το 0,00001%".

Οι αγνωστικιστες δεν διαβάσανε ποτε στατιστική.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Tortelini

  • Elite
  • Major
  • *
  • Posts: 731
  • Φήμη -22
    • View Profile
Re: Σκατά και Ανυπαρξία
« Reply #2 on: February 08, 2016, 02:24:58 pm »
Οι Αθεοι, γνωρίζουμε* οτι δεν υπαρχει θεος.
Σας το είπε η επιστήμη που χρηματοδοτείται απ τον καπιταλισμό και το σύστημα και εσείς το "γνωρίζετε" :D Συναισθήματα έχετε να νιώσετε αν υπάρχει ή όχι ή έχετε γίνει τελείως απόγονοι πιθήκων όπως σας θέλουν; :D
« Last Edit: February 08, 2016, 02:26:33 pm by Tortelini »

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Re: Σκατά και Ανυπαρξία
« Reply #3 on: February 08, 2016, 02:25:20 pm »
Ποιος θέμα θρησκείας; Μόνο κατά της Χριστιανικής θρησκείας είστε εσείς οι κομμουνιστές/κρατικιστές ενάντιοι. Όλες οι άλλες, οι υπάνθρωπες θρησκείες είναι απολύτως συμβατές με τα πρωτόγονα τροφοσυλλεκτικά σας ιδεώδη.

Το να δημιουργήθηκε η ζωή από το τίποτα είναι κάτι τόσο εξαιρετικά σπάνιο, που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ μπροστά μας. Επομένως άσε κατά μέρος αυτά τα ψεύτικα εννιάρια και παραδέξου πως πιστεύεις ότι δεν υπάρχει θεός χωρίς να γνωρίζεις απολύτως τίποτα για το πως μπορεί να δημιουργήθηκε η ζωη πάνω στη Γη. Απλά επειδή μισείς τους Χριστιανούς, προπαγανδίζεις ότι η ζωή εμφανίστηκε από το τίποτα, για να συκοφαντήσεις την πίστη τους, αλλά στην ίδια άγνοια βασίζεται και η δικιά σου πίστη!
« Last Edit: February 08, 2016, 02:26:55 pm by Pinochet88 »

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: Σκατά και Ανυπαρξία
« Reply #4 on: February 08, 2016, 03:11:28 pm »
Σας το είπε η επιστήμη που χρηματοδοτείται απ τον καπιταλισμό και το σύστημα και εσείς το "γνωρίζετε" :D Συναισθήματα έχετε να νιώσετε αν υπάρχει ή όχι ή έχετε γίνει τελείως απόγονοι πιθήκων όπως σας θέλουν; :D

Η επιστήμη ηταν και ειναι αντιεξουσιαστική. Η ερευνα και η βιομηχανία χρηματοδοτείται απο τον καπιταλισμό, αλλα ενας εντιμος ανθρωπος μπορει να σκέφτεται επιστημονικά ακόμη και κάτω από μια μηλιά.

Το συναίσθημα τι ρολο παίζει αν θες να ερευνησεις το θεμα του θεού; το μυαλό και η λογική, μονο αυτα τα εργαλεία εχουμε να ερευνησουμε τον κόσμο. ;)

Ποιος θέμα θρησκείας; Μόνο κατά της Χριστιανικής θρησκείας είστε εσείς οι κομμουνιστές/κρατικιστές ενάντιοι. Όλες οι άλλες, οι υπάνθρωπες θρησκείες είναι απολύτως συμβατές με τα πρωτόγονα τροφοσυλλεκτικά σας ιδεώδη.

Το να δημιουργήθηκε η ζωή από το τίποτα είναι κάτι τόσο εξαιρετικά σπάνιο, που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ μπροστά μας. Επομένως άσε κατά μέρος αυτά τα ψεύτικα εννιάρια και παραδέξου πως πιστεύεις ότι δεν υπάρχει θεός χωρίς να γνωρίζεις απολύτως τίποτα για το πως μπορεί να δημιουργήθηκε η ζωη πάνω στη Γη. Απλά επειδή μισείς τους Χριστιανούς, προπαγανδίζεις ότι η ζωή εμφανίστηκε από το τίποτα, για να συκοφαντήσεις την πίστη τους, αλλά στην ίδια άγνοια βασίζεται και η δικιά σου πίστη!

Οι Αθεοι ειμαστε κατά της κυρίαρχης θρησκείας. Δλδ στην ελλάδα κατηγορουμε τον χριστιανισμο. Στο Ιραν, κατηγορουν τον μωαμεθανισμο. (φυσικά αυτοι είτε δολοφονουνται απο φασίστες της φουτσας σαν και εσενα ειτε διαφεύγουν σε άλλα κράτη για να μπορουν να συνεχίσουν την κριτικη τους)

Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Re: Σκατά και Ανυπαρξία
« Reply #5 on: February 09, 2016, 10:59:54 am »
Χαίρομαι που δεν έχεις επιχειρήματα για να υποστηρίξεις το μίσος σου κατά όσων πιστεύουν στον Θεό. Η στράτευσή σου στον κρατικιστικό αθεϊσμό είναι ξεκάθαρα θρησκευτικού χαρακτήρα. Όπως οι μωαμεθανοί πιστεύουν στον παιδόφιλο μωάμεθ, έτσι εσύ πιστεύεις στη φορολογία, το μεγάλο Κράτος και στο ότι δεν υπάρχει θεός. Περισσότερο θέλεις να πιστέψεις και το λες, επειδή σε συμφέρει για πολιτικούς λόγους, παρά γνωρίζεις τίποτα για την ύπαρξη ή μη του Θεού ή έχεις να συνεισφέρεις στη συζήτηση. Απλά συνθηματολογείς χωρίς να σκέφτεσαι ή να γνωρίζεις. Αυτό είναι κάθε άθεος.

Είτε με το "αριστερό" σου προσωπείο, είτε με τα "φασιστικό", γουστάρεις τον μωαμεθανισμό γιατί είναι κρατικιστικός και δεν σέβεται καθόλου του άτομο και μισείς τον Χριστιανισμό γιατί είναι η θρησκεία του ατόμου και είναι λόγια και πολιτισμένη, το αντίθετο του ουγκανικού σου κρατικισμού.  Εγώ δεν έχω δει εδώ μέσα καμία ανάρτηση γνησίως κατά του μωαμεθανισμού. Ο μωαμεθανισμός είναι θρησκεία κατώτερων υπανθρώπων και δεν είναι τυχαίο πως οι κοινωνίες που έχουν Χριστιανισμό είναι πολιτισμένες, προοδευμένες, ανεπτυγμένες, επιστημονικές, ενώ οι (κομμουνιστικές όλες τουςφυσικά )κοινωνίες που έχουν αθεϊα είναι τυραννικές, υπανάπτυκτες, απάνθρωπες και δυστοπικές, και οι κοινωνίες που έχουν μωαμεθανισμό (στον οποίο συμπεριλαμβάνεται το ανατολίτικο παρωχημένο δόγμα της ορθοδοξίας) είναι τυραννικές, υπανάπτυκτες, απάνθρωπες και δυστοπικές.

Όχι γιατί υπάρχει Θεός φυσικά. Αλλά γιατί ο Χριστιανισμός έχει ένα ανώτερο ηθικοπλαστικό χαρακτήρα, ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι κραυγές απολίτιστων, στους οποίους συμπεριλαμβάνεσαι και εσύ βεβαίως.

Αγνωστικιστές > Χριστιανοί > Ουρακοτάγκοι > Άθεοι, μωαμεθανοί, ινδοβουδιστές κτλ..
« Last Edit: February 09, 2016, 11:02:29 am by Pinochet88 »

Tortelini

  • Elite
  • Major
  • *
  • Posts: 731
  • Φήμη -22
    • View Profile
Re: Σκατά και Ανυπαρξία
« Reply #6 on: February 09, 2016, 06:33:40 pm »
Η επιστήμη ηταν και ειναι αντιεξουσιαστική. Η ερευνα και η βιομηχανία χρηματοδοτείται απο τον καπιταλισμό, αλλα ενας εντιμος ανθρωπος μπορει να σκέφτεται επιστημονικά ακόμη και κάτω από μια μηλιά.

Το συναίσθημα τι ρολο παίζει αν θες να ερευνησεις το θεμα του θεού; το μυαλό και η λογική, μονο αυτα τα εργαλεία εχουμε να ερευνησουμε τον κόσμο. ;)

Οι έρευνες των επιστημόνων που θα διαβάσεις για να συμπεράνεις αν υπάρχει Θεός ή όχι είναι όλες χρηματοδοτούμενες απ τον καπιταλισμό. Πιστεύεις ότι θα χρηματοδοτήσουν μια έρευνα που θα βγάλει συμπεράσματα που δεν τους συμφέρουν; Και το να μην υπάρχει Θεός, η θεωρία του Δαρβίνου, η θεωρία του big bang, η αφρικανοκεντρική θεωρία και η ινδοευρωπαϊκή θεωρία είναι αυτά ακριβώς που συμφέρουν το σύστημα... Εγώ απόγονος πιθήκων δεν γίνομαι με όλες τις "επιστημονικές" έρευνες του κόσμου, αν εσένα σε πείσανε ότι είσαι πρόβλημά σου :D

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: Σκατά και Ανυπαρξία
« Reply #7 on: February 09, 2016, 11:17:01 pm »
Οι έρευνες των επιστημόνων που θα διαβάσεις για να συμπεράνεις αν υπάρχει Θεός ή όχι είναι όλες χρηματοδοτούμενες απ τον καπιταλισμό. Πιστεύεις ότι θα χρηματοδοτήσουν μια έρευνα που θα βγάλει συμπεράσματα που δεν τους συμφέρουν; Και το να μην υπάρχει Θεός, η θεωρία του Δαρβίνου, η θεωρία του big bang, η αφρικανοκεντρική θεωρία και η ινδοευρωπαϊκή θεωρία είναι αυτά ακριβώς που συμφέρουν το σύστημα... Εγώ απόγονος πιθήκων δεν γίνομαι με όλες τις "επιστημονικές" έρευνες του κόσμου, αν εσένα σε πείσανε ότι είσαι πρόβλημά σου :D

Είναι φανερό πως δεν ξέρεις πως γίνονται οι ερευνες, αλλά εν πασει περιπτώσι, το θεμα ειναι να παρουσιάσετε εσεις μια ερευνα που να αποδεικνυει με αξιοπιστα αντικειμενικα κριτηρια πως υπαρχει θεος και τοτε ολοι θα σκάσουν. Αλλά δεν εχετε τίποτα.

Το αν εισαι ή οχι απογονος πιθηκων ειναι ανεξαρτητο απο το τι θες.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Tortelini

  • Elite
  • Major
  • *
  • Posts: 731
  • Φήμη -22
    • View Profile
Re: Σκατά και Ανυπαρξία
« Reply #8 on: February 09, 2016, 11:31:27 pm »
Το αν εισαι ή οχι απογονος πιθηκων ειναι ανεξαρτητο απο το τι θες.
Την Wikipedia την έφτιαξε ένας ανώμαλος νταβατζής που πριν έβγαζε τσόντες, δεν είναι για να παίρνεις ατάκες από κει :D

Είναι φανερό πως δεν ξέρεις πως γίνονται οι ερευνες, αλλά εν πασει περιπτώσι, το θεμα ειναι να παρουσιάσετε εσεις μια ερευνα που να αποδεικνυει με αξιοπιστα αντικειμενικα κριτηρια πως υπαρχει θεος και τοτε ολοι θα σκάσουν. Αλλά δεν εχετε τίποτα.
Πώς θα υπάρξει τέτοια έρευνα; Αφού όλοι οι ερευνητές των οποίων δημοσιεύονται οι έρευνες είναι άθεοι... Όλες οι επικρατούσες θεωρίες και έρευνες υποστηρίζουν τις βλακείες των αριστερών. Δεν πρόκειται να πιστέψω ότι είναι τυχαίο αυτό...

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Re: Σκατά και Ανυπαρξία
« Reply #9 on: February 10, 2016, 12:54:46 pm »
Η ορθότητα της θεωρίας της Εξέλιξης δεν αναιρεί την ύπαρξη του Θεού, ούτε απαντάει στο ερώτημα ποιος έφτιαξε το σύμπαν ή πως δημιουργήθηκε η ζωή πάνω στη Γη. Σε αυτά τα ερωτήματα, το να υποθέσεις πως γνωρίζουμε τίποτα, αποδεικνύει το πόσο φανατισμένο μισάνθρωπο γρανάζι του κρατικισμού είσαι, γιατί σε τελική ανάλυση δεν είσαι σκεπτόμενος παρά οπαδός και παίρνεις μια θέση, χωρίς να έχεις καθόλου δεδομένα.

Και επαναλαμβάνω αν στηριχτούμε στις πιθανότητες μόνο, πρέπει να πάρουμε θέση υπέρ της ύπαρξης Θεού, όχι κατά. Ζωή από μόνη της δεν μπορεί να φτιαχτεί, έχει πολύ μικρή πιθανότητα. Άρα μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει να την έφτιαξε κάποιος άλλος τη ζωή, κάποια άλλη οντότητα, μη γήινη. Αυτή η οντότητα μπορεί κάλλιστα να ονομαστεί Θεός.

Φυσικά, όση και να είναι η πιθανότητα, ούτε ξέρουμε, ούτε μπουρούμε να μάθουμε, ενδεχομένως, άρα η σωστή θέση, η αλήθεια, το ορθό, το σωστό, το ειλικρινές, είναι ότι δεν ξέρουμε. Όποιος το αρνείται αυτό και λέει ότι έγινε το ένα ή το άλλο, χωρίς να ξέρει, πιστεύει σε παραμύθια, ή ακόμα χειρότερα στην περίπτωση των κρατικιστών, διαδίδει το ψεύδος, το σκότος, για να έχει τον κόσμο υπόδουλο σε δεισιδαιμονίες.
« Last Edit: February 10, 2016, 12:57:43 pm by Pinochet88 »

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: Σκατά και Ανυπαρξία
« Reply #10 on: February 10, 2016, 03:42:35 pm »
Η ορθότητα της θεωρίας της Εξέλιξης δεν αναιρεί την ύπαρξη του Θεού, ούτε απαντάει στο ερώτημα ποιος έφτιαξε το σύμπαν ή πως δημιουργήθηκε η ζωή πάνω στη Γη.

η ανυπαρξια του Θεου δεν βασίζεται πάνω στην θεωρία της εξέλιξης, διάβασες κανένα να ισχυρίζεται κάτι τέτοιο; Ουτε ανάγνωση δεν ξερεις και το παιζεις επιστήμονας.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Re: Σκατά και Ανυπαρξία
« Reply #11 on: February 11, 2016, 01:31:05 pm »
Η ανυπαρξία του Θεού δεν στηρίζεται πουθενά. Είναι κάτι το οποίο το πιστεύουν κάποιοι βλάκες και κρατικιστές βλάκες, χωρίς να ξέρουν αν υπάρχει Θεός ή όχι. Ο χαρακτήρας αυτής της πίστης είναι ξεκάθαρα αντιδραστικός και καθόλου θετικός, για αυτό και μπορεί να παρατηρήσει κανείς ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους άθεους είναι ναρκομανείς, κομματάνθρωποι, από διαλυμένες οικογένειες, έκφυλοι/ανώμαλοι, στείροι, άρρωστοι, κατάπτυστοι κ.ο.κ. Δεν έχουν κάποια ηθική πυξίδα στη ζωή τους. Σαν ακυβέρνητα καράβια αναμένουν τον θανατό τους και αντιδρούν ενάντια στην κοινωνία και μισούν τους ανθρώπους.

Επειδή αναφέρθηκε όμως οφείλω να διευκρινίσω και κάτι άλλο. Η θεωρία της Εξέλιξης είναι απόλυτα συμβατή με την ανωτερότητα του Λευκού Ανθρώπου. Όποιος αρνείται τη θεωρία της Εξέλιξης, δεν μπορεί να είναι φυλετιστής ή πατριώτης. Κάποιοι βλάκες ψευτοπατριώτες και ψευτοφυλετιστές (στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι ναζί και τα παραμύθια τους σχετικά με την υπερβορεία) αρνούνται να αποδεχτούν της θεωρία της Εξέλιξης, γιατί δεν τους αρέσει (άκουσον άκουσον!) που είναι εξελιγμένοι απόγονοι κατώτερων πλασμάτων που έμοιαζαν με πιθήκους. Για αυτό λένε ότι τη Λευκή Φυλή και τον άνθρωπο εν γένει, τους έφτιαξε ο Θεός.

Υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα με αυτό το πράγμα, το οποίο φυσικά είναι αντιεπιστημονικό. Αν ο Θεός έφτιαξε και τους Λευκούς και τους νέγρους, τότε γιατί να φτιάξει κατώτερους τους νέγρους; Δεν βλέπω κανέναν λόγο να κάνει ένας θεός τέτοιο πράγμα, γιατί, αν το έκανε, θα ήξερε ότι αυτό θα έφερνε προστριβές. Επίσης υπάρχει και ένα άλλο πρόβλημα. Αν όντως ο θεός αποφάσισε τους νέγρους να τους κάνει κατώτερους, γιατί δεν τους έκανε ξεκάθαρα κατώτερους; Γιατί δεν έφτιαξε τους λαιμούς τους καταλληλότερους για αλυσίδες; Γιατί δεν τους έδωσε ξακάθαρα κατώτερο μυαλό από τους Λευκούς; Γιατί, τους έδωσε (ελαφρώς) μεγαλύτερο πέος (το οποίο σε καμία περίπτωση δεν τους ευνοεί έναντι του μυαλού των Λευκών) και μικρή λεκάνη, ούτως ώστε να τρέχουν γρηγορότερα; Δεν εξηγούνται όλα αυτά ως θέλημα θεού. Μόνο ο Rushton τα εξηγεί στο βιβλίο του Race, Evolution and Behavior. Αλλά το κύριο ζήτημα είναι το πρώτο: Ο Θεός δεν είχε λόγο να κάνει τους νέγρους κατώτερους. Φυσικά, αν το έκανε, το έκανε λάθος, άγαρμπα.

Επειδή όμως ο Θεός, αν υπάρχει, δεν μπορεί να κάνει λάθος, και επειδή η Ιστορία έχει αποδείξει ότι ο Λευκός είναι ανώτερος από τον νέγρο, αυτή η ανωτερότητα πρέπει να οφείλεται κάπου. Που οφείλεται; Στη θεωρία της Εξέλιξης, η οποία το εξηγεί ξεκάθαρα και οσοι θα ήθελαν να είναι δημιουργήματα του Θεού, μάλλον δεν την γνωρίζουν. Γιατί ό,τι λέει η θεωρία της Εξέλιξης, μας συμφέρει ως Φυλή, γιατί αποδεικνύει την ανωτερότητά μας.

Αρχικά λοιπόν, αυτός ο πρόγονος των ανθρώπων βρισκόταν στην αφρική. Εκεί ήταν όλοι υπάνθρωποι. Όμως, κάτι έγινε, και έφυγαν μερικοί υπάνθρωποι και πήγαν πάνω. Εκεί συνάντησαν νέες συνθήκες και προσαρμοζόμενοι σε αυτές τις νέες συνθήκες, έγιναν άνθρωποι. Όσοι έμειναν στην Αφρική δεν συνάντησαν νέες συνθήκες, άρα δεν χρειάστηκε να προσαρμοστούν σε αυτές και να αλλάξουν για να γίνουν άνθρωποι. Άρα οι νέγροι δεν είναι άνθρωποι. Αυτό το κάτι που έγινε μπορεί να ήταν δυο πράγματα: Α) να έφυγαν επειδή ήταν οι πιο δραστήριοι και Β) να έφυγαν επειδή τους έδιωξαν οι υπάνθρωποι. Τώρα, σύμφωνα με το δίκαιο του Θεού, και στη μια περίπτωση και στην άλλη, είτε αυτός ο "γιος του Θεού" (υπό την έννοια ότι υπάρχει μέσα στο Βασίλειό του το Σύμπαν, και υπό την υπόθεση ότι μπορεί να είναι και "γιος" Του δεδομένου ότι ο Θεός δημιούργησε τη ζωή, κάτι στατιστικά πολύ πιθανό) ο οποίος ήταν δραστήριος και δυναμικός, είτε ο "γιος του θεού" ο οποίος υπέστη "ρατσιστική" συμπεριφορά από τους άλλους υπάνθρωπους που αμάρτησαν εναντίον του αδερφού τους, και αναγκάστηκε να φύγει από την Αφρική, πρέπει να ανταμειφθεί, και η ανταμοιβή του είναι η ανωτερότητά των Λευκών, σε κρανιακή χωρητικότητα και κατά προέκταση σε ευφυία, όπως αποδεικνύει και η επιστήμη.

Επομένως ΚΑΙ ο Θεός μπορεί να υπάρχει, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται πως ξεκίνησε η ζωή, ΚΑΙ η θεωρία της Εξέλιξης είναι συμβατή με κάθε φυλετικά συνειδητοποιημένη ιδεολογία (και όσοι αποδίδουν την καταγωγή και την ανωτερότητα των Λευκών σε μεταφυσικά αίτια, κάνουν λάθος και είναι βλάκες) ΚΑΙ η θεωρία της Εξέλιξης, που κατατείνει στο συμπέρασμα ότι η Λευκή Φυλή είναι η Ανώτερη Φυλή, η Φυλή Αφεντικό, είναι συμβατή με μια Θεία Δικαιοσύνη (αν υπάρχει Θεός φυσικά) η οποία να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα στάνταρ λογικής και φιλοσοφίας, σχετικά με τη Θεία Βούληση (αν φυσικά υπάρχει τέτοια).

Tortelini

  • Elite
  • Major
  • *
  • Posts: 731
  • Φήμη -22
    • View Profile
Re: Σκατά και Ανυπαρξία
« Reply #12 on: February 11, 2016, 01:54:43 pm »
Υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα με αυτό το πράγμα, το οποίο φυσικά είναι αντιεπιστημονικό. Αν ο Θεός έφτιαξε και τους Λευκούς και τους νέγρους, τότε γιατί να φτιάξει κατώτερους τους νέγρους; Δεν βλέπω κανέναν λόγο να κάνει ένας θεός τέτοιο πράγμα, γιατί, αν το έκανε, θα ήξερε ότι αυτό θα έφερνε προστριβές. Επίσης υπάρχει και ένα άλλο πρόβλημα. Αν όντως ο θεός αποφάσισε τους νέγρους να τους κάνει κατώτερους, γιατί δεν τους έκανε ξεκάθαρα κατώτερους; Γιατί δεν έφτιαξε τους λαιμούς τους καταλληλότερους για αλυσίδες; Γιατί δεν τους έδωσε ξακάθαρα κατώτερο μυαλό από τους Λευκούς; Γιατί, τους έδωσε (ελαφρώς) μεγαλύτερο πέος (το οποίο σε καμία περίπτωση δεν τους ευνοεί έναντι του μυαλού των Λευκών) και μικρή λεκάνη, ούτως ώστε να τρέχουν γρηγορότερα; Δεν εξηγούνται όλα αυτά ως θέλημα θεού. Μόνο ο Rushton τα εξηγεί στο βιβλίο του Race, Evolution and Behavior. Αλλά το κύριο ζήτημα είναι το πρώτο: Ο Θεός δεν είχε λόγο να κάνει τους νέγρους κατώτερους. Φυσικά, αν το έκανε, το έκανε λάθος, άγαρμπα.
Yeap, όλες αυτές οι ηλίθιες ερωτήσεις (που δεν εκπλήσσομαι καθόλου για την ομοιότητά τους με αυτές των άθεων αφού και συ άθεος είσαι και το παίζεις σε μας χριστιανός... ή κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ότι είσαι), μπορούν να ερωτηθούν με μία που τις εμπεριέχει όλες: "Γιατί ο Θεός δεν μου τα έκανε όλα εύκολα; Να τον φωνάζω και να έρχεται φερ' ειπείν;" Τα Όσια και τα Ιερά μυστήρια κερδίζονται ή χάνονται... Το ίδιο και η εξουσία... Αν δεν μπορείς να επιτύχεις στις δοκιμασίες Του, δεν αξίζεις καμμιά ευτυχία, παρά μόνο την αιώνια θλίψη που θα δεχθεί το κενό σου φάσμα φυλακισμένο στο κάστρο - κουμπαρά δακρύων τιμωρίας αντί χρημάτων.

Τίποτα δεν είναι απλό στην Θεολογία. Η Εκκλησία παρουσίασε απλό τον Χριστιανισμό γιατί η εδραίωσή της στηριζόταν στην υποστήριξη των μαζών. Άρα η απλοποίηση της Θεολογίας ήταν αναπόφευκτη, και έτσι, για άλλη μια φορά (το ίδιο είχε γίνει και με τον Δωδεκαθεϊσμό προϊστορικώς) τα σύμβολα και οι θρύλοι έγιναν ιστορική και μεταφυσική πραγματικότητα.
« Last Edit: February 11, 2016, 02:02:18 pm by Tortelini »

National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
Re: Σκατά και Ανυπαρξία
« Reply #13 on: February 11, 2016, 02:34:20 pm »
αυτό που μιλάει ο φριντζ για φορολογία ενώ ο ίδιος δεν έχει λεφτά για να του φορολογήσουν, με ξεπερνά.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Re: Σκατά και Ανυπαρξία
« Reply #14 on: February 11, 2016, 02:58:19 pm »
Δεν έχεις επιχειρήματα υπαλληλάκο του Κράτους και έστησες φόρουμ για να προσπαθείς να επιχειρηματολογήσεις με τον εαυτό σου. Ένα τίποτα είσαι. Ούρλιαξε τώρα υπέρ του κρατικισμού να μου αποδείξεις την πνευματική κατωτερότητά σου...

Η Εκκλησία παρουσίασε απλό τον Χριστιανισμό γιατί η εδραίωσή της στηριζόταν στην υποστήριξη των μαζών.

Δεν έχει καμία σχέση η Εκκλησία με τον Χριστιανισμό. Η ασχετοσύνη σου χτυπάει ρεκόρ. Μέχρι πρότινος νόμιζες ότι η Εκκλησία προέκυψε από τον Καθολικισμό. Είναι σαν να πιστεύεις ότι ο πίθηκος προέκυψε από τον άνθρωπο. Η ορθοδοξία είναι συνέχιση ανατολίτικων αραβικών δογμάτων, τα οποία, όπως ο μωαμεθανανισμός, στηρίχτηκαν πάνω στην Αγία Γραφή και το πρόσωπο του Ιησού. Ο Χριστιανισμός, τον οποίο διάβασες στον Μαρξ, από όπου και πήρες την ιδεολογία σου, αφορά τον Δυτικό Χριστιανισμό, ο οποίος είναι βασισμένος στο άτομο. Η ορθοδοξία είναι πρωτόγονη κολλεκτιβιστική θρησκεία και δεν έχει ηθικοπλαστικό νόημα. Σκοπός της ορθοδοξίας είναι να υπακούει ο κόσμος ό,τι του λέει το Κράτος. Πέραν αυτού, τίποτα.
« Last Edit: February 11, 2016, 03:04:38 pm by Pinochet88 »

Tortelini

  • Elite
  • Major
  • *
  • Posts: 731
  • Φήμη -22
    • View Profile
Re: Σκατά και Ανυπαρξία
« Reply #15 on: February 11, 2016, 03:33:09 pm »
Ρε νούμερο, το περίμενα ότι δεν έχεις ιδέα από Θρησκευτικά και εννοείται είμαι σίγουρη ότι δεν έχεις διαβάσει την Βίβλο ποτέ σου, αλλά σε αυτή την καινούργια πορνική συμφεντορολογική μπαρούφα που είχες το θράσος να γράψεις ως απάντηση σε Θεολογικούς "στοχασμούς" τι να απαντήσω; :-\ Ξύπνα ρε τσιγγαναριό, εγώ αδιαφορώ για τα λεφτά όταν μιλάω για Θεολογία και δεν μπλέκω συμφέροντα μέσα :-\ Εσύ δεν μπορείς καν να συλλάβεις την έννοια της Θεολογίας, η ψυχή σου έχει γίνει χαρτονομίσματα, πνευματικώς είσαι η πλέον μιασματική ύπαρξη του πλανήτη...

National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
Re: Σκατά και Ανυπαρξία
« Reply #16 on: February 11, 2016, 03:37:26 pm »
Ρε νούμερο, το περίμενα ότι δεν έχεις ιδέα από Θρησκευτικά και εννοείται είμαι σίγουρη ότι δεν έχεις διαβάσει την Βίβλο ποτέ σου, αλλά σε αυτή την καινούργια πορνική συμφεντορολογική μπαρούφα που είχες το θράσος να γράψεις ως απάντηση σε Θεολογικούς "στοχασμούς" τι να απαντήσω; :-\ Ξύπνα ρε τσιγγαναριό, εγώ αδιαφορώ για τα λεφτά όταν μιλάω για Θεολογία και δεν μπλέκω συμφέροντα μέσα :-\ Εσύ δεν μπορείς καν να συλλάβεις την έννοια της Θεολογίας, η ψυχή σου έχει γίνει χαρτονομίσματα, πνευματικώς είσαι η πλέον μιασματική ύπαρξη του πλανήτη...
Σπουδάζεις Θεολογία μωράκι;

Tortelini

  • Elite
  • Major
  • *
  • Posts: 731
  • Φήμη -22
    • View Profile
Re: Σκατά και Ανυπαρξία
« Reply #17 on: February 11, 2016, 03:43:02 pm »
Σπουδάζεις Θεολογία μωράκι;
Δεν είμαι "μωράκι"! Yeap, σπουδάζω Θεολογία σε Σατανιστική Συναγωγή...

Tortelini

  • Elite
  • Major
  • *
  • Posts: 731
  • Φήμη -22
    • View Profile
Re: Σκατά και Ανυπαρξία
« Reply #18 on: February 11, 2016, 04:37:43 pm »
Ε λιγούρη από πάνω, δεν σε κοροϊδεύω, Ορθόδοξη Σατανίστρια είμαι... Αλλά να διευκρινίσω ότι η Θεολογία και η Φιλοσοφία είναι για άντρες... Όθεν, μόνο αρσενικά επιτρέπεται να κηρύττουν δημοσίως ενώπιον άλλων αρσενικών. Αν και τα θηλυκά μπορούν να κηρύττουν σε γυναίκες, συνήθως επαναλαμβάνουμε τα κηρύγματα των ανδρών με δικά μας λόγια... Όσο γι αυτό που κάνω εδώ, ούτε Θεολόγος ούτε φιλόσοφος το παίζω. Αλλά το θεωρώ σημαντικό να καταγράφω τις σκέψεις μου όταν είμαι υπό την επήρρεια αμφεταμίνης ή κόκας. Συμβάλλει στο "γνώθι σεαυτόν", το οποίο είναι το πρώτο βήμα για την αναρχία που θα προηγηθεί αναγκαίως πριν την Τυραννίδα... Είναι το πρώτο βήμα για την ελευθερία της εν λόγω αναρχίας, γιατί πριν αρχίσεις να πράττεις χωρίς νόμους και χωρίς να σε εξουσιάζει κανείς πρέπει να ξέρεις τι θέλεις να πράξεις, κάτι που επιτυγχάνεται μονάχα με την δοκιμασία της ψυχολογίας του εαυτού εν παντί τρόπω... Ναρκωτικά, δυνατά διεγερτικά, μεθύσι, πόνος, φόβος, ενοχές για πεπραγμένο από σένα έγκλημα και ανθρωποθυσία... Αφού γνωρίσεις κάθε μέρος της ψυχολογίας σου γνωρίζεις και ποιο απ αυτά είναι το πλέον οικείον, του οποίου οι πράξεις αντιπροσωπεύουν τελείως τον εαυτό σου... Το τρίτο βήμα είναι η Τυραννίδα, δηλαδή ο Πνευματικός Τύραννος να κελεύει ακριβώς όπως ο αληθινός σου εαυτός θέλει να πράξει.

Επομένως το να γράφει κάποιος / κάποια αυτά που σκέφτεται υπό την επήρρεια δυνατών διεγερτικών είναι ουσιώδες για την κατόρθωση της Αγιοποιήσεως / Αγγελοποιήσεως / Δαιμονοποιήσεως / Αναγωγής σε Ubermensch / Τέκνον Θεού γενέσθαι :)
« Last Edit: February 11, 2016, 04:45:46 pm by Tortelini »

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: Σκατά και Ανυπαρξία
« Reply #19 on: February 11, 2016, 05:12:57 pm »
Η ανυπαρξία του Θεού δεν στηρίζεται πουθενά

Το επιχείρημα ειναι του 19ου αιωνα. Για να πιστεψουμε ή γνωριζουμε αν κατι υπάρχει, πρεπει να υπάρχουν αποδείξεις για αυτο. Αν δεν υπάρχουν αποδείξεις, παροτι το ψαξαμε, τοτε δεν υπάρχει. Οπως ας πουμε τωρα ξερω πως δεν υπάρχει ενα ροζ ιπταμμενο ελεφαντακι στην Ελλάδα.

Quote
Επομένως ΚΑΙ ο Θεός μπορεί να υπάρχει, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται πως ξεκίνησε η ζωή

Ρε μπετοστοκε, αν δεν εξηγείται πως ξεκινησε η ζωη, τοτε δεν επρεπε να ησουν αγνωστικιστης, αλλά θεϊστης, γιατι γνωρίζεις εξ αποκλεισμου πως υπάρχει θεος.

Πιο στόκος και απο Χρυσαυγίτη είσαι. Λαθος μου που σου απαντώ τοσο εκτεταμένα.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Re: Σκατά και Ανυπαρξία
« Reply #20 on: February 12, 2016, 12:24:47 pm »
Δεν αδιαφορείς για τα λεφτά. Για τα λεφτά τα κάνεις όλα. Δεν υπάρχει κάτι που να γράφεις εδώ μέσα για την Πατρίδα ή τη Λευκή Φυλή ή τον Ελληνικό Λαό. Γράφεις για να πληρώνεσαι και το κάνεις με τόσο αποτυχημένο τρόπο μάλιστα που κάνεις τον Leslie Nielsen που υποδέεται τον πράκτορα του Κράτους σε κάτι κωμωδίες να φαίνεται σοβαρότερος από εσένα!

Μη νομίζεις ότι ένα γνήσιο Φιλελεύθερο μεταβατικό Κράτος θα σε αφήσει αφορολόγητο. Όλα όσα έχεις πάρει από το Κράτος θα κληθείς να τα δώσεις πίσω στους Έλληνες και με τόκο και, αν δεν τα 'χεις, θα καταναγκαστείς σε εργασία μέχρι να αποζημιώσεις τα θύματά σου. Και μόλις πάψει να υπάρχει ο ανθελληνικός κανιβαλισμός ο οποίος σας επιτρέπει να χρηματοδοτείστε από το υστέρημα των Ελλήνων για να τυφλώνετε και να κρατάτε υπόδουλους τους Έλληνες, όλες οι ιδέες σας θα ξεχαστούν, και εσείς θα ξεχαστείτε και, μαζί με τους λαθραίους υπάνθρωπους, θα καταλήξετε στα κάτεργα και σύντομα τα γονιδιά σας θα πάψουν να θεωρούνται ανθρώπινα.


Γράψε τώρα ψαλμούς στον σατανά, κάνε τσατ, αράδιασε αρλούμπες, κάνε τη διαχείριση της ζημιάς σου, γιατί σε κανένα θέμα μου δεν μπορείς να ορθώσεις αντίλογο. Μόνο τσατ και συνθήματα.
« Last Edit: February 12, 2016, 12:26:41 pm by Pinochet88 »