Author Topic: Έσφαζε Λευκούς "εβραίους" το Βυζάντιο!  (Read 98 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Το κρατικιστικό-δεσποτικό καθεστώς του Βυζαντίου ήταν σαπισμένο μέχρι το μεδούλι. Πολύ σάπιο. Πήρε τη Φυλή των Ελλήνων και την έκανε ραγιάδες, προσκυνημένους σε μια διαστροφή του Χριστιανισμού. Η "Ορθοδοξία" είναι μια σκοταδιστική θρησκεία. Ενώ οι Δυτικοί, επηρεαζόμενοι από τους Αρχαίους Έλληνες, έφτιαξαν μια θρησκεία ωραία, ατομικιστική, καπιταλιστική, με ηθικό δίδαγμα, οι τρισκατάρατοι του Βυζαντίου έφτιαξαν μια θρησκεία φρικτή, σκοταδιστική. Η Ορθοδοξία είναι τόσο ξένη ως προς το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα, που το γκρέμισμα των σχολών και των ναών των αρχαίων Ελλήνων από τους βυζαντινοπαπάδες ήταν το λιγότερο κακό.

Από τη μια λοιπόν έχουμε τη θρησκεία των δυτικών, τον Καπιταλιστικό Χριστιανισμό, και από την άλλη έχουμε το σκότος. Μάθαμε λοιπόν στα κρατικά σχολεία-κατηχητικά κρατικισμού τα εξής: Οι δυτικοί είναι αιρετικοί και οι δυτικοί επιτέθηκαν και άλωσαν την Κωνσταντινούπολη πολύ χειρότερα από τους Τούρκους. Και τα δυο είναι παραμύθια.

Πρώτον η αίρεση είναι η Ορθοδοξία, γιατί εν συγκρίσει με τον Δυτικό Χριστιανισμό, η ορθοδοξία βρίσκεται πολύ πιο κοντά σε όλα τα αραβικά δόγματα και όλα κινήματα που αποτέλεσαν αντίδραση τον ατομικισμό της Αγίας Γραφής. Ο Ατομικισμός ήταν αυτό που διαφοροποιούσε τον Χριστιανισμό από την Ανατολή και από διάφορους παγανιστές, και ο ατομικισμός ήταν το νέο που έφερε ο Χριστιανισμός. Επομένως ποιος απάδει του Χριστιανισμού; Οι Δυτικοί με το Filioque ή οι Βυζαντινοί που δεν αναγνωρίζουν τον Χριστό ως Θεό και τον θεωρούν απλό πιόνι, όπως και οι μωαμεθανοί;

Στο Βυζάντιο υπήρχε έχθρα κατά των Δυτικών για τον ίδιο λόγο που υπήρχε έχθρα εναντίον των εβραίων στη Δυτική Γερμανία, των Ελλήνων στην Ελλάδα και των "κουλάκων" στην ΕΣΣΔ (βλ. Are Jews Generic του Sowell): οι δυτικοί ήξεραν καπιταλισμό και τα κονομούσαν χοντρά. Οι φτωχομπινέδες οι προσκυνημένοι οι βυζαντινοχριστιανοί δεν σκάμπαζαν από αυτά, για αυτό έβλεπαν τους Ιταλούς να έχουν πλούτο, ζήλευαν και φθονούσαν τους Ιταλούς, για τα λεφτά τα κάνεις όλα για τα λεφτά δεν μ'αγαπάς, και για αυτό τους έσφαξαν:

The predominance of the Italian merchants caused economic and social upheaval in Byzantium: it accelerated the decline of the independent native merchants in favour of big exporters, who became tied to the landed aristocracy, who in turn increasingly amassed large estates.[1] Together with the perceived arrogance of the Italians, it fueled popular resentment amongst the middle and lower classes both in the countryside and in the cities [...] the bulk of the Latin community, estimated at 60,000 at the time by Eustathius of Thessalonica,[1] was wiped out or forced to flee. The Genoese and Pisan communities especially were decimated, and some 4,000 survivors were sold as slaves to the (Turkish) Sultanate of Rum.[3]  source

Ξέρει κανείς για τη σφαγή των Λατίνων που αποτέλεσε την αφορμή για τον βομβαρδισμό της βυζαντινής Δρέσδης με την Άλωση του 1204; Όχι. Γιατί; Γιατί οι σκοταδιστές κομμουνιστές της ΟΛΜΕ και οι σκοταδιστές ψευτοχριστιανοί ελέγχουν την παιδεία και μαθαίνουν στα παιδιά παραμύθια, αντί για την αλήθεια: Οι Βυζαντινοί ήταν σοσιαλιστές, τα είχαν σκατώσει, και ήταν φτωχοί. Υπήρχαν λοιπόν κάμποσοι καπιταλιστές, που πίστευαν στον αληθινό Χριστιανισμό, οι οποίοι ήταν Λευκοί, καθαροί και Ευρωπαίοι, και από τον φθόνο τους οι λεχρίτες οι Βυζαντινοί τους έσφαξαν! Ακριβώς ό,τι έγινε και στη ναζιστική Γερμανία με τους εβραίους και στην κομμουνιστική ΕΣΣΔ με τους αγρότες.

Γίνεται κάτι διαφορετικό σήμερα; Οι ίδιες κρατικιστικές ιδέες υπάρχουν στα κεφάλια των ηλίθιων, των μουνιών, των πουσταράδων, των ψευτοχριστιανών, των αγροίκων της επαρχίας, των νεολαίων και πάνω από όλα των Ξένων. Υποταγή στο Κράτος και φθόνο κατά του Λευκού Χριστιανού Άντρα για την ικανότητά του να παράγει πλούτο. Για αυτό και πλέον το να είσαι Λευκός, Χριστιανός (στο ήθος, όχι "ορθόδοξος") και Άντρας είναι πλέον έγκλημα και επιβάλλεται από το Κράτος η φορολογική αφαίμαξη και η βιολογική αντικατάσταση των ΛΧΑ από λαθραίους υπάνθρωπους.
« Last Edit: March 01, 2016, 07:12:48 pm by Pinochet88 »

Share on Facebook Share on Twitter


Inglorius Bastards

  • Guest
Ρε φελλε, καταλαβαινεις τι γραφεις? Λευκοι Εβραιοι ΔΕΝ υπαρχουν. Οι Εβραιοι ειναι σημιτες, οπως και οι αραβες, αρα μελαμψοι. Μην μπερδευεις τους Χαζαρους ,δηλαδη τους Ασκεναζιμ, του μεσσαιωνα με την αρχαια σημιτικη εβρα'ι'κη φυλη. Οι Χαζαροι ηταν ταταρικης καταγωγης ανιμιστες των στεππων που εγιναν Ιουδαιοι στο θρησκευμα. Αλλα που φασιστας και μυαλο....
88 my ass

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Δεν είπα ότι οι εβραίοι είναι Λευκοί (που είναι Λευκοί, δεν υπάρχει ούτε καθαρός σημίτης φυλετικά, ούτε μελαμψός εβραίος). Για αυτό το έβαλα σε εισαγωγικά. Το Λευκός δηλώνει την φυλετική καταγωγή, ενώ το εβραίος δηλώνει το επάγγελμα, την ιδιότητα. Οι Έλληνες είναι οι εβραίοι του σήμερα και αντιμετωπίζονται όπως οι εβραίοι που είχαν περισσότερο πλούτο από τους Γερμανούς, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από τα μουνιά, τους λαθραίους, τους νεολαίους και τους βλάκες, ακριβώς επειδή βγάζουν περισσότερο πλούτο από αυτούς.

Όπως οι εβραίοι μισήθηκαν από τους Γερμανούς και εξοντώθηκαν επειδή έβγαζαν περισσότερο πλούτο.
Όπως οι Ιταλοί μισήθηκαν από τους Βυζαντινούς και εξοντώθηκαν επειδή έβγαζαν περισσότερο πλούτο.
Όπως οι αγρότες μισήθηκαν από τους κομμουνιστές και εξοντώθηκαν γιατί έβγαζαν περισσότερο πλούτο.
Έτσι και οι Έλληνες μισιούνται από τους υπάνθρωπους και εξοντώνονται γιατί βγάζουν περισσότερο πλούτο.

Το εβραίος είναι generic: characteristic of or relating to a class or group of things; not specific, και ο Sowell παραθέτει πολλά άλλα παραδείγματα, μεταξύ αυτών και εκείνο των αρμένιων που εξοντώθηκαν από τους τούρκους επειδή έβγαζαν περισσότερο πλούτο, που δείχνουν πως αυτή η κατάσταση επαναλαμβάνεται συνεχώς: Even when the middleman role is  played by peole no different racially or ethnically from those around them, the resentment is still there. Thus, in centuries past, a Serb who charged interest on loans to a fellow Serb peasants was called a "Greek," a term of condemnation, based on Serbian hostility to Greek money-lenders.

Πάντα η Κατώτερη Φυλή, μισεί την Ανώτερη Φυλή, επειδή τη φθονεί και έτσι οδηγείται στην εξόντωσή της Ανώτερης. Η ανθρωπότητα χάνει, γιατί οι παραγωγικές δυνατότητες της Κατώτερης Φυλής δεν αυξάνονται έτσι. Απλά η βια χρησιμοποιείται από τους κατώτερους (r-selected) για να εξαφανιστούν τα γονίδια των ανώτερων (k-selected). Είναι μια εξελικτική πίεση που ασκείται κατά της ευφυίας και υπέρ της βίας. Για να προοδεύσει η ανθρωπότητα πρέπει να επικρατήσουν ευγονικές καταστάσεις υπέρ της ευφυίας και αυτό θα γίνει μόνο όταν πάψει να ασκείται αυτή η πίεση της βίας προς την αντίθετη κατεύθυνση, προς το να είσαι χαζός, r-selected, να κάνεις πολλά παιδιά και να ασκείς βία και να κλέβεις τα παραχθέντα από τον ανώτερο, τον k-selected. Με άλλα λόγια, μπορούμε να πούμε ότι οι r-selected, οι κατώτεροι ασκούν επιθετική βια, φορολογία, ενώ για να σταματήσει αυτή η κατάσταση χρειάζεται αμυντική βία εκ μέρους των ανώτερων, των k-selected, χρειάζεται ατομική ιδιοκτησία.

Ένας καλός οιωνός, που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτήν την αλλαγή, την τρομερή εξέλιξη που θα επέλθεί, είναι ότι οι κατώτεροι, οι r-selected, μέχρι πρότινος, είχαν το πλεονέκτημα στη βία γιατί ήταν περισσότεροι και αναπαράγονταν ταχύτερα. Όμως πλέον ο πληθικός αριθμός των ατόμων δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Υπάρχουν όπλα μαζικής καταστροφής, υπάρχει τεχνολογία και μπορούν οι λίγοι και καλοί ανώτεροι k-selected να προστατευτούν έναντι των πολυπληθέστερων κατώτερων r-selected. Έτσι η ευφυία των ανώτερων μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες κοινωνικές συνθήκες (Καπιταλισμό) που θα κρατούν φρόνιμους τους κατώτερους, θα απαλλάσουν την κοινωνία από την καταστροφική για την ανάπτυξη βία και θα ευνοούν βιολογικά την ευφυία.
« Last Edit: March 02, 2016, 09:39:03 am by Pinochet88 »