Author Topic: Άριος ή Εβραίος; ΑΡΙΑΝΙΣΜΟΣ!  (Read 238 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
Άριος ή Εβραίος; ΑΡΙΑΝΙΣΜΟΣ!
« on: March 17, 2014, 05:49:10 pm »


Ο Άριος οντολογικός συμβολισμός του Ανθρώπου αποδίδεται με τα δύο κατακόρυφα χιαστί, συμμετρικά ως προς κεντρική κοινή κορυφή ισόπλευρα τρίγωνα. Το γράφημα αναπαριστά τον γραμμικό συμβολισμό της Κλεψύδρας, η Αρία σημαντική της οποίας συνιστά το Μυστήριο της Κλεψύδρας ή κατά τους μυημένους το Μυστήριο του Πόλου. Το Μυστήριο της Κλεψύδρας είναι η Αρία απάντηση στην σημαντική της Ιουδαϊκής Εξάλφας, που με την πλοκή των δύο τριγώνων αναπαριστά την μείξη ουρανού και Γης και την ισοπέδωση της γήινης και ουράνιας κλίμακας. Η κατάλυση της Τετρακτυίας ή Σβάστιγγας και ο χθόνιος ουρανός της παχυλής ύλης είναι ο μυστηριακός συμβολισμός της Ιουδαϊκης Εξάλφας και εκείθεν η πτώση του Ανθρώπου από τα αιθερικά πεδία στις τραχειές παρειές της Γης.
 
Η Κλεψύδρα και ο Πόλος συμβολίζουν τον Άριο Θεοκεντρισμό ενώ η Εξάλφα και η Καμπαλά την Εβραϊκη Θεοκρατία. Στον θεοκεντρισμό ο Άριος είναι συνομιλητής του Θεού ενώ στην θεοκρατία ο Εβραίος είναι δούλος του. Στον θεοκεντρισμό η γνώση είναι δύναμη, στην θεοκρατία είναι αμαρτία. Κοιτίδα του θεοκεντρισμού είναι η πατρίδα, η πόλις και η κοινότητα, ενώ άντρο της θεοκρατίας η αυτοκρατορία, το κράτος και η κοινωνία. Άνθος του θεοκεντρισμού είναι ο λαός και ο πολιτισμός, απέκκριση της θεοκρατίας ο μιγάς και ο κοσμοπολιτισμός. Θεμέλιο του θεοκεντρισμού η τιμή του προσώπου, βάθρο της θεοκρατίας η αγάπη του πλήθους.  Πεδίο του θεοκεντρισμού ο ουρανός και η γη, βωμός της θεοκρατίας η κόλαση και ο παράδεισος. Ο θεοκεντρισμός είναι ευδαιμονισμός, ενώ η θεοκρατία εγωισμός υπό μορφήν θρησκείας.
 
Τα μυστήρια της Κλεψύδρας και της Εξάλφα αποκαλύπτουν την αληθή φύση της οντολογικής διάστασης ανάμεσα στον Άριο και τον Εβραίο. Η οντολογική αυτή διάσταση δεν είναι του κόσμου τούτου, αλλά εκτυλίσσεται στα αόρατα πεδία. Η Κλεψύδρα συμβολίζει την τριγωνική αύρα του Αρίου στον αιθέριο τόπο. Η Εξάλφα, την σύμμεικτη αύρα του Εβραίου στον αιθέριο τόπο. Ο Εβραίος είναι πολύ λιγότερο διαφορετικός από τον Άριο στο φυσικό πεδίο παρά όσο στο αστρικό, διότι έχει αιθερική αύρα σύμμεικτη ήτοι τριγωνική και τετράγωνη. Ο Εβραίος είναι είναι το φύραμα της μεταπτωτικής Εποχής, το αμάλγαμα του Ατλάντειου αστρικού σώματος που πεθαίνει και του Άριου αστρικού σώματος που γεννήθηκε.

Αν παρά την φαινομενική αντίθεσή τους τα δυο κυρίαρχα πολιτικά ρεύματα στην Ευρώπη, δηλαδή ο καπιταλισμός και ο σοσιαλισμός έχουν κοινή προέλευση και ρίζα, καιρός να την αποκαλύψουμε. Γιατί η ρίζα αυτή δεν μπορεί παρά να είναι ο κληροδότης των κοινών τους χαρακτηριστικών, του ατομισμού και της δημοκρατικής ασυδοσίας, της θεοποίησης της οικονομίας και του κέρδους, του ισοπεδωτικού κοσμοπολιτισμού. Η ρίζα αυτή δεν είναι παρά ένα συγκεκριμένο πρότυπο ζωής που εκφράστηκε κατά την διάρκεια της ιστορίας από ένα αντίστοιχο ανθρώπινο τύπο.
 
Ποιός είναι όμως ο εξωμότης του πολιτισμού που κινούμενος στην σκιά του ιστορικού γίγνεσθαι ισοπεδώνει και εκφυλίζει τις ακατάλυτες αξίες του Αρίου δημιουργού αποτιμώντας τες με χρήμα και υψώνοντας νέο θεό στα άδεια βάθρα τους το κέρδος;

Ποιός παρίας της ιστορίας ιδιοποιείται χιλιετίες τώρα την πολιτιστική δημιουργία του ευρωπαίου ανθρώπου συσσωρεύοντας πακτωλό χρυσού με τον οποίο διαφθείρει και εξαγοράζει λαούς και κοινωνίες;
Είναι ο επιτήδειος υπονομευτής της πολιτικής που νόθευσε με δολιότητα την Αρία πολιτεία αναγορεύοντας σε υπέρτατη αξία το είδωλο της δημοκρατίας, δηλαδή της κυριαρχίας του ανδραποδώδους μαζανθρώπου επί του εκλεκτού δημιουργού.

Είναι ο ίδιος υπονομευτής που αφού επινόησε με σκοπιμότητα τα δύο πολιτικά συστήματα που εξήλθαν νικητές από τον β΄ παγκόσμιο πόλεμο, αλώνει σήμερα μέσω αυτών την καθαγιασμένη με το αίμα των ηρώων και γαλουχημένη με το τραγούδι των ιπποτών γή της Ευρώπης χάριν της διασφάλισης της παγκόσμιας κυριαρχίας του.

Είναι ο απανταχού Εβραίος όλων των αιώνων! Ο μοναδικός παντοδύναμος κυρίαρχος του μεταπολεμικού κόσμου, ο καταχθόνιος υπονομευτής του ευρωπαϊκού πολιτισμού, ο αιώνιος αντίπαλος του Αρίου δημιουργού. Ο ανδραποδώδης μαζάνθρωπος που αποσαθρώνει σήμερα λαούς και κοινωνίες είναι  το εκφυλισμένο ιστορικό δημιούργημα του Εβραίου.

Ο Εβραίος είναι ο απανταχού της ιστορίας διεθνιστικός, οικονομικός παράγων. Δεν έχει πατρίδα ούτε πολιτισμό αλλά ως παράσιτο απομυζά τους πόρους και την οικονομική ζωή όλων των λαών. Όπλο του η διεθνής του χρήματος που είναι δημιούργημά του.

Είναι αυτός που αναγόρευσε σε θεό το υλικό κέρδος και θρησκεία του την οικονομία αποδίδοντάς της ένα ρόλο που ποτέ δεν της ανήκε. Αυτόν του πρωταρχικού ρυθμιστή της ιστορικής εξελίξεως.

Ο Εβραίος είναι το αποκύημα αλλεπάλληλων επιμειξιών της φυλετικής πανσπερμίας. Παράσιτο της πολιτιστικής ζωής αρχικά, εξελίχτηκε σε πολιτικό και κοινωνικό παράσιτο, εισδύοντας στο πεδίο της πολιτιστικής δημιουργίας του Αρίου. Απομυζώντας τον ιδρώτα των λαών της Ευρώπης κατέστη σταδιακά ο κυρίαρχος της οικονομικής ζωής της. Σκοπός του Εβραίου ήταν και θα είναι παντοτινά η διά της οικονομικής ισχύος διατήρηση της παγκόσμιας κυριαρχίας.

Όποτε το ιουδαϊκό δηλητήριο μόλυνε τον ευρωπαϊκό κορμό σε κρίσιμες ιστορικές καμπές ο πολιτισμός μας γέννησε νόθα και εκτρωματικά τέκνα, γόνους της άθλιας επιμειξίας. Έτσι η σύγκρουση του Αρίου δημιουργού με τον Ιουδαίο μιγάδα αποτελεί την ερμηνευτική κλείδα της ιστορίας και του πολιτισμού τις τελευταίες τέσσερεις χιλιετίες.Είμαστε Άριοι κατά την συνείδηση και το αίμα. Ο αριανισμός δεν είναι ένα απλό πολιτικό κίνημα ούτε ένα τυχαίο ιστορικό σύμπτωμα του αιώνα μας. Είναι τρόπος ζωής που έχει ρίζες βαθειές. Είναι η σύγχρονη εκδήλωση εκείνου του τρόπου ζωής που δημιούργησε και προήγαγε τον πολιτισμό από τους ομηρικούς χρόνους έως την εποχή μας.

          Το πρότυπο ζωής που προβάλλει ο αριανισμός είναι φυλετικό και αριστοκρατικό, παραδοσιακό και σύγχρονο, επιλεκτικό και βουλησιοκρατικό, πολεμικό και ηρωϊκό, τραγικό και μεγαλειώδες, ηλιακό και αρμονικό και τείνει στην πραγμάτωση της δημιουργικής ενότητας του ανθρώπου με τον κόσμο. Είναι δηλαδή πρότυπο αντίθετο στο παρακμιακό και αντιπολιτιστικό ρεύμα της ασύδοτης και χωρίς προορισμό κυριαρχίας του ωφελιμιστή μαζάνθρωπου που δεσπόζει σήμερα στις κοινωνίες μας.

          Ο αριανισμός επιβάλλει ιστορική προοπτική και αναγνωρίζει στον άνθρωπο ρόλο δημιουργού μέσα στο ιστορικό γίγνεσθαι. Ο μαζάνθρωπος είναι το άθυρμα της ιστορικής ή ουράνιας νομοτέλειας, που όντας δούλος του θεού ή της οικονομίας δεν είναι παρά ταπεινός λαθροθήρας επίγειων ή επουράνιων παραδείσων δίχως συμβολή στο πολιτιστικό οικοδόμημα.

          Ο αριανισμός πιστεύει στην Ευρώπη των πατρίδων. Αναδεικνύει και εξαίρει την ιδιαίτερη πολιτιστική κληρονομιά κάθε ευρωπαϊκού λαού, αλλά συνθέτει αρμονικά τις ιδιαιτερότητες σε μια δέσμη με κοινές φυλετικές και πολιτιστικές καταβολές και κοινή προοπτική.

          Η σημερινή Ευρώπη, το λίκνο του πολιτισμού της Αρίας φυλής, δηλαδή το λίκνο του ανθρώπινου πολιτισμού είναι μια γή υπό πολιτική, οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική κατοχή. Δυνάστες της ο αμερικάνος καπιταλιστής με τον σοβιετικό μπολσεβίκο και τους τοποτηρητές τους, που την απομυζούν χάριν του πολιτικού τους ανταγωνισμού ώστε να διασφαλίζει και διαιωνίζει ανενόχλητος την παγκόσμια επικυριαρχία του με όπλο την οικονομική παντοκρατορία  ο αιώνιος Εβραίος.   
   
Να πούμε επίσης κάτι πάρα πολύ σημαντικό: Η αληθινή ουσία του Εθνικοσοσιαλισμού είναι η ανεξάρτητη και αυτόνομη αυτοδιαχείριση των λαών με βάση την ταυτότητα τους, το έθνος τους, την θρησκεία τους και τα ήθη και τα έθιμά τους για αυτό λέγεται και Εθνικός Σοσιαλισμός. Ο διεθνής σοσιαλισμός (αναρχία κομμουνισμός, σοσιαλδημοκρατία) και ο καπιταλισμός δεν έχουν πατρίδα όπως και το χρήμα υλισμός και αποτελούν την όψη του ίδιου νομίσματος. Για αυτό άλλωστε οι ΗΠΑ συμμάχησαν με την Σοβιετική Ένωση στον Β Παγκόσμιο πόλεμο κατά της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας, διότι είχαν κοινά συμφέροντα και το ένα σύστημα εξυπηρετεί το άλλο και χωρίς το ένα δεν υπάρχει ούτε το άλλο! Για αυτό και τόσο μίσος για κάθε τι το Εθνικό και Εθνικοσοσιαλιστικό σήμερα. Η τυφλή βία απέναντι σε οποιονδήποτε από ακρο-δεξιές οργανώσεις δεν έχουν ουδεμία σχέση με τον Εθνικοσοσιαλισμό και χρησιμοποιούνται από τους μασώνους για να αλληλοσπαράζεται μεταξύ της η Λευκή Φυλή, για να εξυπηρετείται το κεφαλαιοκρατικό σιωνιστικό τοκογλυφικό σύστημα και για να αμαυρώνει την εικόνα του εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος στα μάτια του κόσμου. Για αυτό σήμερα μπορούμε να πούμε ότι απέναντι στην Παγκοσμιοποίηση και στην παγκόσμια δικτατορία που ετοιμάζεται το μοναδικό πολιτικό σύστημα που προσφέρει την εθνική ανεξαρτησία και ελευθερία είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός!
 


ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....

Share on Facebook Share on Twitter