Author Topic: Άριοι, Εβραίοι και ιδεολογικό Λεξιλόγιο  (Read 103 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM


Ο όρος Άριος καθορίζει τις γλωσσικές ομάδες που είναι γνωστές ως Ινδο-Ευρωπαίοι. Συμπεριλαμβάνει δύο ομάδες. Την Δυτική ή Ευρωπαϊκή και την Ανατολική ή Αρμενική. Οι Άριες γλώσσες έχουν μια κοινή καταγωγή στο λεξιλόγιό τους, στο σύστημα και τις κλίσεις. Σήμερα Άριος σημαίνει ένας σεβαστός ‘’Λόρδος της γης’’, διότι οι περισσότεροι ηγέτες των Αρίων ομάδων στην Ευρώπη ήταν Βαρώνοι γης που διατηρούσαν ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις για να προστατεύσουν τις ιδιοκτησίες τους. Από τους Βαρώνους αυτούς προήλθαν οι Άριοι Πολεμοκάπηλοι Λόρδοι. Οργάνωσαν τον Ναζισμό και χρησιμοποίησαν τον Φασισμό και όλες τις αντισιωνιστικές ομάδες για να υπηρετήσουν στους στόχους τους και να προωθήσουν τα μυστικά τους σχέδια για παγκόσμια κυριαρχία. Η Τευτονική, η Ρομανική και η Σλαβική φυλή είναι οι κύριες Διαιρέσεις των Άριων ομάδων που εγκαταστάθηκαν στην Δυτική Ευρώπη. Οι Τούρκοι, οι Μαγυάροι και οι Βάσκοι δεν είναι Άριες φυλές. Οι κοινοί πρόγονοι των Άριων ομάδων κατοικούσαν ανάμεσα στους Pamirs την αρχαιότητα.στην κεντρική Ασία. Η προέλευση και η ΚΟΙΤΙΔΑ των Αρίων προέρχεται από την ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ ή ΘΟΥΛΗ στην περιοχή που εμφανίστηκε ο πρώτος Λευκός Άνθρωπος και ο μετέπειτα εκπολιτιστής της ανθρωπότητας, όταν η υπερβόρεια Ευρώπη είχε ακόμα ΕΥΚΡΑΤΟ κλίμα και η Αφρική ΠΑΓΩΜΕΝΟ. Με την αντιστροφή των Πόλων της γης και του κλίματος λόγο των αντίξοων πλέον καιρικών συνθηκών για επιβίωση στο ΠΑΓΕΡΟ πλέον περιβάλλον τους, οι Άριοι ΚΑΤΗΛΘΑΝ σε Ευρώπη και Ασία για αυτό έχουμε αυτές τις δύο ομάδες Αρίων που ελέχθησαν πριν. Ήδη γράψαμε σχετικά άρθρα εδώ μέσα από την Αρία Παράδοση. Οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ των μετακινήσεων αυτών βρίσκονται στα αρχαιολογικά ευρήματα των λαών αυτών όπου βλέπουμε τον ΑΓΚΥΛΩΤΟ σταυρό από την Ινδία και την Κορέα μέχρι τους Ινδιάνους!

http://es.scribd.com/doc/65717501/Colonizacion-Troyana-de-America-Precolombina-Troyanos-entre-Mapuches-heredero-de-tradiciones-Indoeuropeas

https://www.youtube.com/watch?v=SL7SEDwKcUU

Έτσι λύνεται και η θρησκειολογική απορία για το πώς γίνεται π.χ. ένας ινδός να λατρεύει τον Εωσφόρο/Σατανά που είναι θεός της Λευκής Φυλής και μόνον αυτής. Βέβαια κάθε λαός τον λάτρεψε διαφορετικά μέσα από τις δικές του παραδόσεις δίνοντάς του διάφορα ονόματα όπως είπαμε ήδη σε άλλα άρθρα μας. Και φυσικά σε ΚΑΜΙΑ θρησκειολογία ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ δεν υπάρχει Δημιουργός Θεός με εβραϊκά χαρακτηριστικά και σύμβολα σαν αυτόν της Βίβλου και μετέπειτα του Χριστιανισμού και έτσι ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ πανηγυρικά θα λέγαμε η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του εβραιοχριστιανισμού εδώ και 2000 χρόνια που θέλει τον εβραϊκο θεό Γιαχβέ της Βίβλου δημιουργό όλης της ανθρωπότητας! Αντίθετα η Δαιμονολογία είναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ και θρησκειολογικά καταγεγραμμένη παγκοσμίως εδώ και 5000 χρόνια σε όλες τις αρχαίες θρησκείες!
 
Τώρα από την άλλη πλευρά οι Σημιτικές ομάδες χωρίζονται σε δύο μέρη. Το ένα μέρος συμπεριλαμβάνει Ασσυριακές, Αραμαϊκές, Εβραϊκές και Φοινικικές ομάδες. Το άλλο μέρος συμπεριλαμβάνει τις Αραβικές και Αιθιοπικές ομάδες. Η Αραβική είναι η πλουσιότερη ομάδα και η Αραμαϊκή η φτωχότερη. Οι εβραίοι βρίσκονται σε μια ενδιάμεση κατάσταση. (βλ. εγκυκλοπαίδεια Pears σ.σ. 514 και 647)
 
Σήμερα ο όρος Εβραίος χρησιμοποιείται πολύ επιπόλαια και συμπεριλαμβάνει όλους αυτούς που ασπάστηκαν την Εβραϊκή πίστη στις διάφορες ιστορικές περιόδους. Πολλοί από αυτούς δεν είναι Σημιτικής καταγωγής. Ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που ασπάστηκε την Εβραϊκή πίστη προέρχονται από τους Herodians που είχαν Τουρκο-Μογγόλικο αίμα. Στην πραγματικότητα είναι Εδομίτες.. (βλ. Εβραϊκή Εγκυκλοπαίδεια Τομ, 5, σ. 41: 1952. Αναφέρει ‘’Edom ενυπάρχει στον Σύγχρονο Εβραϊσμο’’. Ο καθηγητής Lothrop Stoddard, ο προεξέχων εθνολόγος αναφέρει επίσης: ‘’Τα ίδια τα Εβραϊκά αρχεία παραδέχονται πως το 82% αυτών που εισέρχονται στο Πολιτικό Σιωνιστικό κίνημα, είναι Ασκεναζίμ. Στο όνομα είναι Εβραίοι αλλά όχι και Σημίτες.)
 
Οι μη Σημιτικές και Τουρκο-Φοινικικές φυλές διείσδυσαν στην Ευρώπη από την Ασία στον πρώτο περίπου αιώνα μετά την έλευση του Χριστού. Κατέλαβαν την περιοχή που βρίσκεται στα Βόρεια της Κασπίας Θαλάσσης. Τους λαούς αυτούς η ιστορία τους ονόμασε Χαζάρους. Θρησκεία τους ήταν ο παγανισμός. Κατοίκησαν την Ανατολική Ευρώπη όπου και ίδρυσαν το Βασίλειο των Χατζάρων. Επεξέτειναν την κυριαρχία τους με στρατιωτικές κατακτήσεις όπου κατά το τέλος του 8ου αιώνα έφτασαν να κατέχουν ένα μεγάλο τμήμα της Ανατολικής Θαλάσσης. Οι Χάζαροι ασπάστηκαν τον Ιουδαϊσμό και έτσι έχτισαν Συναγωγές και σχολεία για την διδασκαλία του σε ολόκληρο το βασίλειό τους. Στον κολοφώνα της εξουσίας τους οι Χάζαροι βρέθηκαν να συλλέγουν φόρους από 25 κατακτηθέντες λαούς.
 
Το μεγάλο βασίλειο των Χαζάρων διήρκεσε σχεδόν 500 χρόνια. Κατά το τέλος όμως του 10ου αιώνα οι Χαζάροι ηττήθηκαν σε μάχη από τους Βαράγκιους (Ρώσους) που τους επιτέθηκαν από τον Βορρά. Η συντριβή των Χαζάρων ολοκληρώθηκε στο τέλος του 13ου αιώνα. Η κατάκτηση των Χαζάρων από τους Ρώσους εξηγεί γιατί τόσο πολλοί άνθρωποι γνωστοί ως Εβραίοι, παρέμειναν στην Ρωσική Αυτοκρατορία. Οι ομάδες που κατατάσσονται με τον γενικό όρο Βαράγκιοι (Ρώσοι) δεν ήταν Αρίας καταγωγής και οι Γερμανικοί λαοί τους αντιμετώπισαν σαν εχθρούς.
ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ
 
Αναρχικοί: Είναι αυτοί που πιστεύουν πως ένα άτομο έχει το δικαίωμα να κάνει ότι του αρέσει χωρίς περιορισμούς. Ισχυρίζονται πως δεν θα πρέπει να υπάρχει κυβέρνηση, πολιτικές δυνάμεις ή νομικοί κώδικες. Το ρητό τους είναι ’’Όσο λιγότερη κυβέρνηση , τόσο το καλύτερο’’.
 
Μαύρος Ναζισμός: Ο πυρήνας των Άριων Λόρδων του Πολέμου. Πιστεύουν στην παντοδυναμία του Κράτους και πως μόνο αυτοί που έχουν Άριο αίμα πρέπει να κυβερνούν και όλοι οι άλλοι πρέπει να αναγκασθούν να υπηρετήσουν το Κράτος.
 
Μπολσεβίκοι: Οπαδοί του Λένιν. Το επαναστατικό κόμμα που ανέτρεψε το Σοβιέτ που οργάνωσαν οι Μενσεβίκοι και την δημοκρατική κυβέρνηση που δημιούργησε ο Κερένσκυ στην Ρωσία το πρώτο μισό του 1917. Οι Μπολσεβίκοι δημιούργησαν την Δικτατορία του Προλεταριάτου.
 
Καπιταλισμός: Η λέξη χρησιμοποιείται για να ορίσει εγωϊστές και άπληστους ανθρώπους που χρησιμοποιούν ανηλεή μέσα για να αποκτήσουν περισσότερο πλούτο και μεγαλύτερη δύναμη ανεξάρτητα με το ποιον θα συντρίψουν ή ποιον θα παραμερίσουν. Ο διεθνής καπιταλισμός καταστρέφει την ιδιωτική υπεύθυνη επιχείρηση. Οι διεθνής καπιταλιστές χρησιμοποιούν εταιρίες καρτέλ και χρηματοδοτούν το παράνομο εμπόριο, που το έχουν στα χέρια τους οι Κομμουνιστές και οι άλλοι ανατροπείς, για να οδηγήσουν τις νόμιμες δουλειές και την ιδιωτική επιχείρηση σε χρεωκοπία.
 
Καρτέλ: Διεθνής συμφωνίες ανάμεσα σε αυτούς που παράγουν προϊόντα για να είναι βέβαιοι για το κέρδος τους αδιαφόρως συγκυριών και διεθνών συνθηκών.
 
Κομιτέρν: Η κομμουνιστική εκτελεστική επιτροπή που πριν το 1944 είχε την ευθύνη του σχεδιασμού και της διεύθυνσης της παγκόσμιου επαναστάσεως. Ο Στάλιν διέλυσε την Κομιτέρν το 1944 προφασιζόμενος κίνηση καλής θελήσεως προς τις δυτικές δυνάμεις.
 
Κομμουνιστικά ‘’στοιχεία’’: Ομάδες των τριών μέχρι πέντε ατόμων που βάζουν σε έργο τις ανατρεπτικές διαταγές που εκδίδει η κεντρική επιτροπή του κομμουνιστικού κόμματος στην χώρα την οποία διαμένουν.
 
Φασισμός: Η πρώτη οργάνωση που δημιουργήθηκε το 1913 στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει τον διεθνή και άθεο κομμουνισμό.
 
Διεθνιστές: Αυτοί που συνηγορούν στην απόρριψη της εθνικής κυριαρχίας και προωθούν την Παγκόσμια Κυβέρνηση.
 
Διεθνείς Δανειστές Χρημάτων: Αυτοί που λόγω των καρτέλ και των εξαπατήσεων και την χρήση της τοκογλυφίας πήραν στα χέρια τους τον έλεγχο του νομισματικού συστήματος και της οικονομίας των αποκαλούμενων ‘’Ελεύθερων Εθνών’’. Οδηγούν τους λαούς των Εθνών αυτών αργά σε οικονομική χρεωκοπία και τους σκλαβώνουν σωματικά, πνευματικά και ψυχικά.
 
Εθνικοσοσιαλιστές: Το αντίθετο των διεθνών σοσιαλιστών.
 
Εθνικιστής: Ένα άτομο που πιστεύει στην εθνική αυτονομία και στο δικαίωμα του λαού να εκλέγει και να διευθύνει την πολιτική της κυβερνήσεώς του.
 
Ναζί: Το ακραίο τμήμα του εθνικιστικού κινήματος το αντίθετο του ακραίου τμήματος των διεθνιστικών ομάδων.
 

http://luciferianism.webnode.gr/news/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82%2c-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9/


ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....

Share on Facebook Share on Twitter


Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΚΡΙΝΙΤΕΣ ΣΑΣ ΣΟΔΟΜΙΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΓΗ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΕΡ, ΖΩΟ. ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΤΡΑΣΣΕΡΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ. Η ΓΗ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ, ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ-ΚΟΙΝΟΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ  ;D Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΛΟ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΤΕ.  ;D Ο ΝΕΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ, ΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΣ, ΘΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΥΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ  ;D

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IwAu0vmDLZk

ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile

Αναρχικοί: Είναι αυτοί που πιστεύουν πως ένα άτομο έχει το δικαίωμα να κάνει ότι του αρέσει χωρίς περιορισμούς. Ισχυρίζονται πως δεν θα πρέπει να υπάρχει κυβέρνηση, πολιτικές δυνάμεις ή νομικοί κώδικες. Το ρητό τους είναι ’’Όσο λιγότερη κυβέρνηση , τόσο το καλύτερο’’.
 

λιγες φορες συναντας τοσα πολλα ψεμματα σε τοσες λιγες λεξεις, αλλα οκ, αυτος που υπογραφει το κειμενο εχει επιπεδο πιο κατω και απο τα κοιτασματα του πετρελαιου της ΑΟΖ.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.