Author Topic: 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 – ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ  (Read 214 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Εθνικόφρων

  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • Posts: 78
  • Φήμη 0
    • View Profile
    • http://sshellas88.wordpress.com/


Συναγωνίστριες και συναγωνιστές μετά την εμετική ανακοίνωση των κομματικών πρακτόρων του Π.Α.Μ.Ε, περί τη δήθεν ταξική υφή της επανάστασης του 1821, πρέπει να απαντήσουμε στους Σταλινοτσολιάδες εργατοπατέρες με μανδύα εκπαιδευτικού, των οποίων η φιλο-εργοδοτική και αντιδραστική στάση κρύβεται μονίμως κάτω από δήθεν αντικαπιταλιστικές κορώνες, για την πρωτίστως φυλετική και δευτερευόντως εθνική υφή της επανάστασης του 1821. Θα απαντήσουμε ως εθνικοσοσιαλιστές μακριά από τις αστικές προκαταλήψεις και τις εκκλησιαστικές κορώνες, με γνώμονα την ιστορική αλήθεια, όπως πάντα.
Η Προκρούστεια κλίνη του Μαρξισμού
Καταρχήν ας ξεκινήσουμε με το γιατί οι κομμουνιστές θεωρούν την επανάσταση ταξική, και ως εκ τούτου προσπαθούν να τεκμηριώσουν με ανυπόστατα ψεύδη αυτόν τους τον ισχυρισμό. Οι κομμουνιστές πιστεύουν στον επονομαζόμενο ιστορικό υλισμό, δηλαδή ότι κάθε ιστορικό γεγονός οφείλεται στην πάλη των τάξεων με βάση τη Μαρξιστική θεώρηση της ιστορίας.
Μάλιστα πιστεύουν στην καθολικότητα του ιστορικού υλισμού, δηλαδή ότι κάθε ιστορικό φαινόμενο μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευθεί, επομένως αρκεί ένα ιστορικό παράδειγμα μη ταξικού ιστορικού φαινομένου για να καταρρεύσει το Μαρξιστικό οικοδόμημα. Με βάση τον ‘προτασιακό λογισμό’, δηλαδή τους νόμους της ορθολογικής σκέψεως, μια πρόταση που αξιώνει καθολική ισχύ για να θεωρηθεί αποδεδειγμένη, πρέπει να ισχύει σε όλα τα παραδείγματα (περιπτώσεις) που εξετάζονται, ενώ αν κάποιος αποδείξει ότι δεν ισχύει μόνο σε μια περίπτωση, η καθολικότητα καταρρέει.
Ο ιστορικός υλισμός, αν και ερμηνεύει κοινωνικά φαινόμενα, καταρρέει στην περίπτωση των εθνικοαπελευθερωτικών πολέμων, όπως η εθνοφυλετική επανάσταση του 1821, καθώς και σε κάθε πόλεμο ενάντια σε αλλοεθνείς ή αλλόφυλους κατακτητές. Επομένως, η καθολικότητα του ιστορικού υλισμού καταρρέει παρασύροντας μαζί της και ολόκληρο το Μαρξιστικό δόγμα. Ως εκ τούτου η ιστορική αλήθεια πρέπει να τεμαχιστεί και να διαστραφεί, έτσι ώστε να ‘χωρέσει’ στην Προκρούστεια κλίνη του Μαρξισμού, ώστε ο Εβραίος πολυλογάς φιλόσοφος να διατηρήσει το κύρος του.
Τα ψέματα των εργατοπατέρων
Η έναρξη της επανάστασης.
Ας δούμε τώρα για λίγο τα ψεύδη του Π.Α.Μ.Ε. Αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση ότι:  ‘Δεν σου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι γιορτάζουμε την έναρξη της επανάστασης του 1821 την 25η Μαρτίου ενώ ήδη στις 23 Μάρτη του 1821 η Καλαμάτα και άλλα μέρη της Πελοποννήσου είχαν απελευθερωθεί από τους Τούρκους;’
Εδώ είναι το μόνο σημείο που οι εργατοπατέρες έχουν εν μέρει δίκιο, διότι πράγματι η επανάσταση δεν ξεκίνησε την 25η Μαρτίου του 1821, αλλά πήρε σάρκα και οστά όταν στις 26 Φεβρουαρίου 1821 στο Ιάσιο της Μολδοβλαχίας η επαναστατική σημαία του Αλεξάνδρου Υψηλάντη καθαγιάστηκε στην εκκλησία των τριών Ιεραρχών του Ιασίου από τον μητροπολίτη Βενιαμίν. Η σημαία φέρει στη μία επιφάνεια της, το σταυρό και τις εικόνες του Αγίου Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης με την φράση ΕΝ ΤΟΥΤΟ ΝΙΚΑ και στην άλλη, παράσταση του φοίνικα με την φράση ΕΚ ΤΗΣ ΤΕΦΡΑΣ ΜΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΩΜΑΙ.
Στις 3 Μαρτίου ο Ιερός Λόχος συγκροτήθηκε στρατιωτικά και στις 7 Μαρτίου ξεκίνησε η μάχη. Όντως το Ελληνικό κράτος που συγκροτήθηκε μετά την επανάσταση, θέσπισε την 25η Μαρτίου ως ημέρα έναρξης της επανάστασης για να συμπέσει με τον ευαγγελισμό της Θεοτόκου και να σηματοδοτείται ο Ελληνορθόδοξος χαρακτήρας του νέου Ελληνικού κρατιδίου, το οποίο, σε αντίθεση με τα αστικά κράτη της Ευρώπης, ήταν ένα εθνικό-θρησκευτικό κράτος ως προς το χαρακτήρα του, που προέκυψε από μια κυρίως φυλετική και λιγότερο εθνική επανάσταση.
Βεβαίως η ημερομηνία αυτή πέραν του γεγονότος ότι καταδεικνύει την εκκλησιαστική επιβολή στη ράτσα μας, δεν δείχνει πουθενά κανένα ταξικό χαρακτηριστικό, απλά χρησιμοποιείται προπαγανδιστικά για να θίξει την αξιοπιστία της επίσημης θέσης που διδάσκεται στο σχολείο (που αμφιβάλουμε κατά πόσο διδάσκεται πράγματι).
Πρόκριτοι και εκκλησία
Οι εργατοπατέρες συνεχίζουν το αντιδραστικό τους παραλήρημα αναφέροντας μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: ‘Τη σημαία στην Πάτρα την ύψωσε ο λαϊκός ηγέτης Παναγιώτης Καρατζάς, τον οποίο δολοφόνησαν οι πρόκριτοι της Πάτρας. Τι σημαίνει αυτό;’,‘Όμως η επίσημη Εκκλησία δεν ήταν υπέρ της Επανάστασης’, ‘Ένας από τους κοτζαμπάσηδες, δηλαδή τους Έλληνες άρχοντες της εποχής, είπε «κάλλιο οι Τούρκοι κι ο ραγιάς υπόδουλος, παρά λεύτερο έθνος με το λαό να’ χει δικαιώματα»!’
Ας δούμε τώρα ξεκάθαρα την κατάσταση μεταξύ των διαφόρων ‘τάξεων’ στον υπόδουλο Ελληνισμό.
Οι πρόκριτοι ή κοτζαμπάσηδες ή προεστοί ήταν σαφώς μια ελάχιστη μειοψηφία προδοτών, δήθεν κοινοτικών εκπροσώπων του λαού, οι οποίοι, συνεργαζόμενοι με τους Μογγόλους υπανθρώπους, συμμετείχαν στην καταδυνάστευση του λαού τους κι απέκτησαν μεγάλη προσωπική περιουσία, είτε με τη μορφή τσιφλικιών στην Πελοπόννησο και την ηπειρωτική  Ελλάδα, είτε με τη μορφή πλοίων στη νησιωτική Ελλάδα (Κυκλάδες, Ύδρα, Σπέτσες), κυρίως μέσω της παρακράτησης μέρους των φόρων που πλήρωναν οι υπόδουλοι Έλληνες στο Σουλτάνο.
Ως προς τους Τούρκους, η συμπεριφορά τους διαφοροποιείται. Λίγοι επιδίωξαν τη συνέχιση της Οθωμανικής κυριαρχίας δείχνοντας απροθυμία στον αγώνα, ενώ οι περισσότεροι υπήρξαν ένθερμοι επαναστάτες και έδειξαν ότι τελικά μισούσαν τους Τούρκους θανάσιμα. Είναι επίσης γεγονός ότι χωρίς την οικονομική τους συνεισφορά, η επανάσταση πολύ δύσκολα θα πραγματοποιούνταν. Επομένως παρά το γεγονός ότι ηθικά η συμπεριφορά τους ήταν προδοτική, στη διάρκεια της Τουρκοκρατίας τελικά κατέληξαν να ωφελήσουν τον εθνικό σκοπό και πολλοί από αυτούς πολέμησαν ηρωικά.1
Όσο για τον Εθνικό ήρωα Παναγιώτη Καρατζά, του οποίου τη γενναιότητα εξάρει ο Παλαιών Πατρών Γερμανός λέγοντας ότι προκαλούσε τον τρόμο στους Τούρκους, η δολοφονία του όντως έγινε από κάποιους πρόκριτους, αλλά με τη βοήθεια άλλων οπλαρχηγών, οι οποίοι επίσης τον φθονούσαν και προφανώς αν και ανήκαν στα λαϊκά στρώματα, δεν είχαν ταξική συνείδηση. Πάλι ο ταξικός αυνανισμός του ΚΚΕ, το αυτογελοιοποιεί.
Για να μην μακρηγορούμε, στον αγώνα ενάντια στους Τούρκους ενώθηκαν τόσο οι κλέφτες και οι αρματολοί και ο απλός λαός, όσο και η πλειοψηφία των προκρίτων, διότι εκείνη τη στιγμή ήταν το αίμα που μίλαγε και όχι οι ταξικές διαφορές. Άλλωστε, οι ταξικές διαφορές μεταξύ των Ελλήνων ήταν μεταξύ μια κυρίαρχης τάξης ‘πολιτικών’ που εξυπηρετούσε τους Τούρκους, και του απλού λαού που οδηγούνταν από τους οπλαρχηγούς-λαϊκούς ηγέτες.
Δεν υπήρχαν ούτε φεουδάρχες, ούτε αστοί, ούτε προλετάριοι με την έννοια που δίνει ο κομμουνισμός στην ταξική πάλη. Υπήρχαν μόνο αυτοί που υπάκουαν στο αίμα και οι προδότες, όπως και σήμερα.
Οι κομμουνιστές ανήκουν στους προδότες μαζί με τους δεξιούς. Στον εμφύλιο που ακολούθησε, πάλι τα δύο στρατόπεδα ήταν: από τη μια οι οπλαρχηγοί με τον Κολοκοτρώνη και από την άλλοι οι πρώην κοτζαμπάσηδες με κάποιους οπλαρχηγούς. Δεν χωρίζονταν με βάση το είδος του εισοδήματός τους (γαιοπρόσοδος, κάτοχοι κεφαλαίου, εργαζόμενοι) αλλά με βάση την προηγούμενη κοινωνικοπολιτική τους κατάσταση και την ισχύ τους στις ντόπιες κοινωνίες, τα οποία καθορίστηκαν από τις σχέσεις διαπλοκής που είχαν με το Οθωμανικό καθεστώς.
Βλέπουμε εδώ βεβαίως για άλλη μια φορά τη σχιζοειδή συμπεριφορά του ΚΚΕ, καθώς θεωρεί ως μια τάξη τους τσιφλικάδες, οι οποίοι θεωρούνται από το Μαρξισμό φεουδάρχες, και τους πλοικτήτες-εμπόρους, οι οποίοι θεωρούνται από το Μαρξισμό αστοί και ως εκ τούτου ταξικοί εχθροί των πρώτων. Εδώ ο ταξικός αγώνας του ιστορικού υλισμού πάει περίπατο για τις ανάγκες της προπαγάνδας!
Η εκκλησία όντως απολάμβανε μεγάλα προνόμια επί Τουρκοκρατίας τα οποία και δυστυχώς όχι μόνο δεν απώλεσε μετά την επανάσταση, αλλά αντίθετα ενισχύθηκε η θέση της και η κυριαρχία της πάνω στο έθνος. Ακόμα και σήμερα η εκκλησία κατέχει μεγάλες εκτάσεις τις οποίες απέκτησε επί Τουρκοκρατίας με τη βούλα του Σουλτάνου, και οι οποίες ανήκουν δικαιωματικά στον ελληνικό λαό και σε εκείνον πρέπει να επιστραφούν άμεσα. Όμως τα παραπάνω δεν δηλώνουν σε καμιά περίπτωση ότι η εκκλησία ήταν εναντίον της επανάστασης. Οι απλοί ιερείς έδωσαν το αίμα τους για τον αγώνα, με προεξάρχοντες τον Γρηγόριο Δίκαιο ή αλλιώς Παπαφλέσσα και τον Αθανάσιο Διάκο.
Όσον αφορά τη συμμετοχή των αρχιερέων στην Επανάσταση, να αναφέρουμε ότι συνολικά 143 αρχιερείς σε γενικό σύνολο 195-200, δηλαδή το 72% των ορθόδοξων αρχιερέων της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, έλαβαν μέρος στην Επανάσταση ή διώχθηκαν εξαιτίας της.
Η επίσημη καταδίκη της επανάστασης από τον Πατριάρχη Γρηγόριο Ε,΄ ο οποίος μάλιστα είχε χειροτονήσει ως αρχιμανδρίτη τον Παπαφλέσσα, ασφαλώς και οφείλεται σε μια προσπάθεια της εκκλησίας να προστατέψει τους Έλληνες από τις μαζικές σφαγές, έστω και προσωρινά, εξευμενίζοντας τους Οθωμανούς με αυτήν την καταδικαστική δήλωση. Άλλωστε και η συντακτική μορφή του κειμένου του αφορισμού αποδεικνύει ότι ήταν ένα κείμενο πολύ διαφορετικό από την τυπική μορφή του αφορισμού όπως προβλέπεται από τους κανόνες της εκκλησίας, οι οποίοι και τηρούνται απαρέγκλιτα.
Άλλωστε όσο κι αν δε μας αρέσει, η ορθοδοξία παρά τα προκλητικά προνόμια της Εκκλησίας και τη διαπλοκή της με την εξουσία, έδωσε μια πνευματική υπόσταση στην έννοια του έθνους το οποίο αποτελούνταν από ένα φυλετικά καθαρό αλλά πάμπτωχο, καταπιεσμένο και αμόρφωτο λαό.
Βεβαίως μετά την επανάσταση τόσο η Εκκλησία όσο και οι οικογένειες των προκρίτων, μαζί με την αστική τάξη που αναπτύχθηκε αργότερα, δόμησαν ένα θεοκρατικό και αστικοτσιφλικάδικο προτεκτοράτο της Αγγλίας, του οποίου τις αμαρτίες πληρώνουμε ακόμα και σήμερα. Όμως όλα αυτά συνέβησαν σταδιακά μετά το 1830 και καμιά σχέση δεν έχουν με την μεγάλη φυλετική εξέγερση του ελληνικού λαού.
Βενετοτουρκικοί Πόλεμοι, Αρβανίτες, ‘Αλβανοί’ και Φιλέλληνες.
Τα τελευταία αισχρά ψέματα των εργατοπατέρων είναι ότι οι Έλληνες δήθεν πολέμησαν μαζί με τους Τούρκους εναντίον των Βενετών, ότι οι Αρβανίτες είναι ‘Αλβανοί’ και ότι οι Φιλέλληνες πολέμησαν με ταξικά κριτήρια υπέρ των Ελλήνων.
Όπως εύκολα διαπιστώνεται από κάθε ιστορική πηγή, οι Έλληνες στη συντριπτική τους πλειοψηφία πολέμησαν με φανατισμό εναντίον των Τούρκων σε κάθε Βενετοτουρκικό πόλεμο, ελπίζοντας ότι μια συμμαχία με τους Βενετούς θα μπορούσε να τους απελευθερώσει από τον Τουρκικό ζυγό. Βεβαίως οι ελπίδες τους διαψεύδονταν κάθε φορά, αλλά ήταν τόση η καταπίεση από το Μογγόλο υπάνθρωπο και το μίσος που αυτή γεννούσε, που οι Έλληνες έβλεπαν μια ελπίδα για επανάσταση εναντίον του κατακτητή συμμαχώντας με τους Βενετούς, οι οποίοι άλλωστε ήταν και πολιτισμένοι και πιο ήπιοι ως κατακτητές από τα Μογγολικά κτήνη.
Πολλές φορές μάλιστα οι Έλληνες ξεκίνησαν επαναστάσεις αναμένοντας τη βοήθεια των Βενετών. Μάλιστα ο πάπας Πίος Β’, επηρεασμένος από τον φίλο του Βησσαρίωνα, έγραψε σε πολλούς Ευρωπαίους ηγεμόνες καλώντας τους να συμμετέχουν σε σταυροφορία για να διώξουν τους απίστους.
Ελάχιστες ήταν οι περιπτώσεις, που υπό την επίδραση της εκκλησίας και εξαιτίας της πίεσης που ασκούσαν οι Καθολικοί για αλλαγή του δόγματος των ορθόδοξων Ελλήνων, οι Έλληνες πολέμησαν μαζί με τους Τούρκους και εναντίον των Βενετών.
Άλλωστε και σήμερα οι κομμουνιστές, αν και φυλετικά Έλληνες, δολοφονούν τη ράτσα μας συμμαχώντας με Ασιάτες έποικους στη γη των προγόνων μας, αυτούς που η δεξιά και η ακροδεξιά ονομάζουν χαϊδευτικά ‘μετανάστες’.
Οι επονομαζόμενοι ‘στρατιώτες’ από τους Βενετούς ήταν τα πρώτα αντάρτικα σώματα τα οποία συμμάχησαν με τους Βενετούς και πολέμησαν εναντίον των Τούρκων, είτε ανεξάρτητα είτε στρατολογημένοι, εντός των Βενετικών Δυνάμεων2.  Οι ‘στρατιώτες’ σχηματίστηκαν αμέσως μετά την άλωση της Πόλης και έδρασαν στην Πελοπόννησο, την Αιτωλοακαρνανία και σε περιοχές της σημερινής Αλβανίας, όπου οι σκληροτράχηλοι Αρβανίτες και οι Ηπειρώτες πολέμησαν με μίσος ενάντια στους Τούρκους. Οι ‘στρατιώτες’ θεωρούνται από τους ιστορικούς ως πρόγονοι των κλεφτών και των αρματολών.
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τους οπλαρχηγούς των στρατιωτών: Μιχαήλ Ράλλης, Κορκόδειλος Κλαδάς, Νικόλαος Γραίτζας, Ισαάκιος Ράλλης-Λάσκαρης, Πέτρος Μπούας, Νικόλαος Παγωμένος, Νικόλαος Μπόχαλης και Ιωάννης Γαβαλλάς, οι οποίοι διακρίθηκαν για τον αγώνα τους.
Μάλιστα, κατά τον Βενετοτουρκικό Πόλεμο του 1684, δύο χιλιάδες κλέφτες και αρματολοί πολέμησαν στο πλευρό των Βενετών. Στον συγκεκριμένο πόλεμο, ενώ ο Βενετικός στόλος επιχειρούσε στα Επτάνησα, οι φημισμένοι αρματολοί Αγγελής Βλάχος και Πανάγος Μεϊντάνης απελευθέρωσαν τα παράλια της Αιτωλοακαρνανίας.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο εθνικός ήρωας των Αλβανών Σκεντέρμπεης, δεν είναι άλλος από τον Έλληνα Γεώργιο Καστριώτη, ο οποίος επαναστάτησε εναντίον των Τούρκων. Οι ‘Αλβανοί’ που συμμετείχαν στην επανάσταση ήταν στη συντριπτική τους πλειοψηφία Έλληνες φυλετικά, που ζούσαν βορείως της Ηπείρου στη σημερινή Αλβανία.
Άλλωστε ακόμα και σήμερα εκτός των Βορειοηπειρωτών που είναι Έλληνες υπάρχουν Αλβανοί στη συνείδηση οι οποίοι είναι απόγονοι Αρβανιτών, δηλαδή φυλετικά Έλληνες. Επομένως η συμμετοχή των Αλβανών στην ελληνική επανάσταση είναι απλώς αμελητέα!
Η Ελληνικότητα των Αρβανιτών
Οι Αρβανίτες είναι αποδεδειγμένα Έλληνες και δεν έχουν καμιά σχέση με τους Αλβανούς, καθώς είναι απόγονοι μεταναστών από τη σημερινή Βόρειο Ήπειρο, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου και σε νησιά του Αργοσαρωνικού από τα τέλη του 13ου αιώνα έως τον 15ο αιώνα, μετά από προσκλήσεις Βυζαντινών Αυτοκρατόρων και Δεσποτών (Δυναστεία Παλαιολόγων), καθώς και των Καταλανών και των Βενετών που κατά διαστήματα κυριαρχούσαν σε αυτές τις περιοχές.
Φυλετικά και γλωσσικά συγγενεύουν με τους Τόσκηδες, Ελληνικά φύλα της Ηπείρου, οι οποίοι ζώντας ανάμεσα σε Αλβανικά φύλα, υιοθέτησαν και προσάρμοσαν στις ανάγκες τους την Αλβανική γλώσσα, αναμιγνύοντας και στοιχεία από την Ελληνική, δημιουργώντας έτσι την αρβανίτικη διάλεκτο.
Χαρακτηριστική είναι η έντονη διαφοροποίηση τους με τους Γκέκηδες, τη φυλή της Βόρειας Αλβανίας, τόσο φυλετικά όσο και γλωσσικά και πολιτισμικά. Επίσης πρέπει να τονιστεί ότι στο λεξιλόγιο τους δεν συμπεριλαμβάνεται οι όροι «Σκιπτάρ» και «Σκιπερία», εθνικές ονομασίες των Αλβανών και της Αλβανίας αντίστοιχα.
Οι Αρβανίτες παράλληλα θεωρούνται ως οι Δωριείς του νεώτερου Ελληνισμού και όχι άδικα αφού, με το αρχαίο Ελληνικό αυτό φύλο παρουσιάζονται πολλές ομοιότητες στην κοινωνική και πολιτισμική ταυτότητα. Επομένως τα προπαγανδιστικά ψεύδη των Σταλινοτσολιάδων, με τα οποία μολύνουν παιδικούς εγκεφάλους, να τα κρατήσουν για τις δύσοσμες συνάξεις τους με τα ταξικά τους αδέρφια δηλαδή τα Άφγα, τα Πάκι και πάσης μορφής βιολογικό απόβλητο.
Φιλέλληνες
Για τους φιλέλληνες έχουμε να πούμε τα εξής. Είναι απίστευτα γελοίος ο ισχυρισμός του ΚΚΕ ότι είχαν ταξικά κίνητρα να προωθήσουν μέσα από τις ιδέες της Γαλλικής Επανάστασης τα συμφέροντα της αστικής τάξης για ένα και βασικό λόγο. Οι περισσότεροι ήταν αριστοκρατικής καταγωγής (Λόρδος Βύρωνας, Νόρμαν, Λουδοβίκος Α της Βαυαρίας, κλπ), επομένως, αν εξυπηρετούσαν την αστική τάξη θα στρέφονταν εναντίον της τάξης τους, κάτι αδιανόητο για τον ιστορικό υλισμό, τον οποίο προπαγανδίζουν οι εργατοπατέρες. Το κίνητρο των φιλελλήνων δεν μπορεί παρά να ήταν ο αγνός ιδεαλισμός που πήγαζε κυρίως από τον θαυμασμό τους για την αρχαία Ελλάδα, τη μητέρα του Ευρωπαϊκού πολιτισμού.
Ο Φυλετικός χαρακτήρας της επανάστασης
Τώρα θα αποκαταστήσουμε την αλήθεια γύρω από την υφή της επανάστασης του 1821 αποδεικνύοντας ότι επρόκειτο για μια φυλετική επανάσταση, μια επανάσταση του γένους (γεννώ-γένος) και δευτερευόντως εθνική. Η καλύτερη απόδειξη γι’ αυτό προέρχεται από τα λόγια του Γέρου του Μοριά:
«Ύστερα ήλθαν οι Μουσουλμάνοι και έκαμαν ό,τι ημπορούσαν, δια να αλλάξη ο λαός την πίστιν του. Έκοψαν γλώσσες εις πολλούς ανθρώπους, αλλ’ εστάθη αδύνατο να το κατορθώσουν. Τον ένα έκοπταν, ο άλλος το σταυρό του έκαμε. Σαν είδε τούτο ο σουλτάνος, διόρισε ένα βιτσερέ [αντιβασιλέα], έναν πατριάρχη, και του έδωσε την εξουσία της εκκλησίας. Αυτός και ο λοιπός κλήρος έκαμαν ό,τι τους έλεγε ο σουλτάνος. Ύστερον έγιναν οι κοτζαμπάσηδες [προεστοί] εις όλα τα μέρη. Η τρίτη τάξη, οι έμποροι και οι προκομμένοι, το καλύτερο μέρος των πολιτών, μην υποφέρνοντες τον ζυγό έφευγαν, και οι γραμματισμένοι επήραν και έφευγαν από την Ελλάδα, την πατρίδα των, και έτσι ο λαός, όστις στερημένος από τα μέσα της προκοπής, εκατήντησεν εις αθλίαν κατάσταση, και αυτή αύξαινε κάθε ήμερα χειρότερα διότι, αν ευρίσκετο μεταξύ του λαού κανείς με ολίγην μάθηση, τον ελάμβανε ο κλήρος, όστις έχαιρε προνόμια, ή εσύρετο από τον έμπορο της Ευρώπης ως βοηθός του ή εγίνετο γραμματικός του προεστού. Και μερικοί μην υποφέροντες την τυραννίαν του Τούρκου και βλέποντας τες δόξες και τες ηδονές οπού ανελάμβαναν αυτοί, άφηναν την πίστη τους και εγίνοντο Μουσουλμάνοι. Καί τοιουτοτρόπως κάθε ήμερα ο λαός ελίγνευε καί επτώχαινε.
Εις αυτήν την δυστυχισμένη κατάσταση μερικοί από τους φυγάδες γραμματισμένους εμετάφραζαν και έστελναν εις την Ελλάδα βιβλία, και εις αυτούς πρέπει να χρωστούμε ευγνωμοσύνη, διότι ευθύς οπού κανένας άνθρωπος από το λαό εμάνθανε τα κοινά γράμματα, εδιάβαζεν αυτά τα βιβλία και έβλεπε ποίους είχαμε προγόνους, τι έκαμεν ο Θεμιστοκλής, ο Αριστείδης και άλλοι πολλοί παλαιοί μας, και εβλέπαμε και εις ποίαν κατάσταση ευρισκόμεθα τότε. Όθεν μας ήλθεν εις το νου να τους μιμηθούμε και να γίνουμε ευτυχέστεροι. Και έτσι έγινε και επροόδευσεν η Εταιρεία.
Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση.»
Τι προκύπτει λοιπόν από τα λεγόμενα του Κολοκοτρώνη; Προκύπτει ότι η πνευματική-πολιτιστική οντότητα που ονομάζεται “έθνος” υπήρχε στον αμόρφωτο και απαίδευτο λαό σε μια σχεδόν ασχημάτιστη μορφή, ως ένστικτο, αφού δεν υπήρχε η εκπαίδευση που θα καλλιεργούσε σε πνευματικό επίπεδο την εθνική συνείδηση, εκτός ίσως από τις περιπτώσεις κάποιων εμπόρων ή προεστών που ήταν σε θέση να μελετήσουν Ελληνικά συγγράμματα, αρχαία ή Βυζαντινά. Τότε γιατί ο απλός λαός και οι σκληροτράχηλοι, αλλά αμόρφωτοι κλέφτες κι αρματολοί θυσιάστηκαν για την εθνική ανεξαρτησία;
Θυσιάστηκαν διότι μίλησε το αίμα, η ράτσα, η φυλή! Μίλησαν τα 46 χρωμοσώματα που καθορίζουν το είναι μας, το σώμα μας, το πνεύμα μας, την ψυχή μας, μέχρι τη τελευταία λεπτομέρεια.
Τα γονίδια διέταξαν την εξάλειψη των υπανθρώπων από τη γη των Ελλήνων, ακριβώς όπως μας διατάζουν και σήμερα. Το σώμα υπάκουσε το γενετικό του κώδικα και επαναστάτησε επανειλημμένα ενάντια στον φυλετικό εχθρό, καθώς και στους ‘ταξικούς’ συνεργάτες του, δηλαδή τους πρόκριτους ή τους ιερείς που εναντιώνονταν στην απελευθέρωση. Όμως το αίμα μίλησε και στους πρόκριτους και στους ιερείς και στους πάντες.
Είναι εκείνη η υπέροχη στιγμή που τα οικονομικά και κοινωνικά προνόμια υποχωρούν μπροστά στη δύναμη του αίματος. Είναι η στιγμή που η φύση νικά κάθε τεχνητή κοινωνικοοικονομική δομή, σπάνε τα δεσμά με το ταξικό συμφέρον και με έναν υπέροχο τρόπο γεννιέται ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ.
Αυτή η εθνικοσοσιαλιστική ορμή που πηγάζει από τα χρωμοσώματά μας, είναι που κίνησε την επανάσταση, όχι μόνο του 1821, αλλά και όλες όσες είχαν γίνει μέχρι τότε ενάντια στους Τούρκους. Απλά αυτή εκδηλώθηκε στις κατάλληλες συνθήκες και πέτυχε.
Αν κάποιος απορεί γιατί οι ενσυνείδητοι κομμουνιστές (όχι οι απλοί υποστηρικτές), αλλά και πολλοί δεξιοί δεν νιώθουν μέσα τους την ορμή του αίματος, τότε υπάρχει απάντηση: κατά τη μεταγραφή και κατά τη μετάφραση του γενετικού κώδικα συμβαίνουν λάθη. Αυτά τα λάθη η φύση τα διορθώνει εξαλείφοντας τους φορείς τους.
ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΘΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ!
 ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
Φυλετικός Σοσιαλισμός Τώρα!
Σπάρτακος
1 Μπορείτε να διαβάσετε μια λεπτομερή λίστα των προκρίτων, και γενικότερα των πλούσιων Ελλήνων, οι οποίοι έδωσαν από την περιουσία μέχρι και τη ζωή τους για την ανεξαρτησία της Ελλάδας στον παρακάτω σύνδεσμο:  http://themataistorias.pblogs.gr/2010/03/1821-a-prokritoi-proestoi-dhmogerontes-karabokyrhdes-kai-loipoi-.html
2 Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να διαβάσετε και το εξαιρετικό άρθρο του ιστορικού Σταύρου Καρκαλέτση επί του θέματος το οποίο δημοσιεύθηκε στο περιοδικό “Στρατιωτική Ιστορία” στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.livepedia.gr/content-providers/periskopio/stratiwtiki-istoria/785KLEFT.pdf
http://spartakosns.blogspot.gr/2013/03/25-1821_3066.html
«Η μεγάλη δύναμη του ολοκληρωτικού κράτους είναι ότι αναγκάζει αυτούς που το φοβούνται να το μιμηθούν.»
Αδόλφος Χίτλερ

Share on Facebook Share on Twitter


National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
Καλά, το μόνο που δε μας είπες είναι ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν ο Τσαρλς Μάνσον.

Το ότι τα ναζιστικά σκατά παρεξηγήθηκαν από την επιστολή του ρεβιζιονιστικού ΠΑΜΕ για την ταξική φύση της επανάστασης του 1821, δείχνει ότι σκοπός τους είναι να μην ξέρει ο λαός για την ταξική του υπόσταση, να μην έχει ταξική συνείδηση, να μην ξέρει που ανήκει, να είναι ένα τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ των εκάστοτε "εθνοπατέρων" αφεντικών όπως ακριβώς τον θέλει ο καπιταλισμός. Μάλιστα οι νεοναζί είναι τόσο ηλίθιοι, ή μάλλον τόσο βαλτοί προβοκάτορες, ώστε ξεχωρίζουν την εθνική υφή ενός απελευθερωτικού αγώνα από την ταξική του υφή, θέλοντας να μας πουν ότι είναι αδύνατο να έχεις ταυτόχρονα και εθνική και ταξική συνείδηση. Τους πειράζει τόσο πολύ ότι υπήρχαν και τότε και τώρα άνθρωποι που τα είχαν και τα δύο, και αγωνίστηκαν και για τα δύο.

Πρώτα από όλα, ξεκινάμε από τον τίτλο. Ο τίτλος του κειμένου είναι "25η Μαρίου 1821, φυλετικός πόλεμος". Παραποίηση δηλαδή της ιστορίας από τον τίτλο κιόλας. Πρώτον γιατί 25η μαρτίου απλά δεν υπάρχει. Υπάρχει 22α Μαρτίου, όταν οι έλληνες εξεγέρθηκαν στην Πάτρα με αρχηγό το λαϊκό ήρωα Παναγιώτη Καρατζά, έναν απλό τεχνίτη, που εντέχνως μετά υποσκίασαν οι άκαπνοι μεγαλοκοτζαμπάσηδες μέχρι που τον έφαγαν πριν καν τελειώσει ο πρώτος χρόνος της επανάστασης - φυσικά κανένα σχολικό βιβλίο της αστικής δημοκρατίας δεν αναφέρει το όνομά του -, και 23η Μαρτίου, όταν οι επαναστάτες υπό τον Κολοκοτρώνη απελευθέρωσαν την Καλαμάτα. Η 25η ήταν η μέρα που βόλευε την κυριαρχούσα τάξη, και καθιερώθηκε το 1838 επί της γερμανοκρατίας του Όθωνα, για να δώσει στην επανάσταση θρησκευτικό χαρακτήρα συνδέοντάς την με τη γιορτή του Ευαγγελισμού, κάτι που βόλευε την τάξη που κυβερνούσε τότε, και που όταν γινόταν η επανάσταση δεν είχε ρίξει ούτε μια ντουφεκιά. Και αφού ο Παλαιών Πατρών Γερμανός είδε ότι χάνει τη βολή του, αφού είχαν απελευθερωθεί κιόλας τρεις πόλεις της Πελοποννήσου χωρίς αυτός να κερδίσει τίποτα, είπε να καπελώσει αυτό το φλογερό λαϊκό κίνημα. Και φυσικά, την προδοτική και ατομιστική του φύση την έδειξε μετά, όταν αυτός και ο Παπαφλέσσας το 1824 συνεργάστηκαν με τους κυβερνητικούς (τσιράκια των άγγλων) ενάντια στον Κολοκοτρώνη στον εμφύλιο. Και δεύτερον, γιατί, τα ναζιστικά κόπρανα δε λένε ότι ήταν επανάσταση αλλά λένε ότι ήταν "πόλεμος". Έτσι υποσυνείδητα δείχνουν την αποξένωσή τους και το μίσος τους για κάθε έννοια επανάστασης, επαναστατημένου λαού κλπ.

Φυσικά και η επανάσταση ήταν ταξική (όχι εργατική βέβαια γιατί δεν υπήρχε προλεταριάτο στην ελλάδα) και εθνική (εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας). "Φυλετικός πόλεμος" δεν υπήρξε ποτέ. Φυλετικός πόλεμος θα ήταν αν ο Κολοκοτρώνης έλεγε να πάμε να σφάξουμε όλους τους τούρκους και μέσα στην τουρκία, και στη Μογγολία και άλλα τέτοια παραπληγικά. Ο Κολοκοτρώνης αντίθετα είπε "να γίνουμε νοικοκυραίοι στο σπίτι μας" (Απομνημονεύματα), που δεν έχει καμιά διαφορά από το ΕΑΜικό σύνθημα "να λευτερώσουμε τα πατρικά μας". Ήθελε δηλαδή ο Κολοκοτρώνης να είναι ο λαός κύριος στον τόπο του, ενάντια και στους ξένους και τους ντόπιους καταπιεστές (και αυτό το έδειξε όταν πήρε τα όπλα ενάντια στους πουλημένους κυβερνητικούς), και μετά τον Αγώνα και την απελευθέρωση να ζήσει ειρηνικά με όλους τους γύρω λαούς, άλλωστε ακολουθούσε ο Κολοκοτρώνης το μεγάλο διεθνιστικό ιδεώδες του Ρήγα Φεραίου (άκρως πρωτοποριακό και επαναστατικό για την εποχή του) που τυχαία (;) δεν αναφέρουν καθόλου οι σκατοκέφαλοι που έγραψαν το κείμενο. "Φυλές" και "φυλετικούς πολέμους" ονειρεύονται μόνο οι μισέλληνες νοσταλγοί του ναζισμού. Οι επαναστάτες του '21 ποτέ δεν έτρεφαν φυλετικές αυταπάτες, άλλωστε τέτοια ιδεολογήματα, σε αυτούς όπως και σε όλους τους απλούς ανθρώπους, είναι εντελώς άγνωστα και ξένα, μιας και προέρχονται από βορειοευρωπαίους αριστοκράτες που πάντα ήταν απομακρυσμένοι από κάθε λαό, και φυσικά απομακρυσμένοι (και γεωγραφικά και ταξικά και εθνικά) από την Ελλάδα.

Μετά, οι κλασικά μπερδεμένοι φασίστες, πάλι ανακατεύουν τα πάντα στο γνωστό αγαπημένο τους αχταρμά έθνους-φυλής, βάζοντας μία το ένα και μία το άλλο ενώ μιλάνε ουσιαστικά για το ίδιο πράγμα. Ξεχωρίστε πρώτα μέσα στο αχυρένιο μυαλουδάκι σας την έννοια έθνος από την έννοια φυλή, και μετά ίσως διαβάσω εγώ ή κάποιος άλλος ολόκληρο κείμενό σας.

Τέλος, τα απολειφάδια του νεοναζισμού προσπαθούν να υποκαταστήσουν την έννοια της ελευθερίας, μη αναφέροντάς την πουθενά στο κείμενό τους, αναφέροντας αντίθετα την εντελώς ξένη προς τους έλληνες επαναστάτες του '21 έννοια της "φυλής", ξεχνώντας ακόμα και το κύριο σύνθημα της Επανάστασης "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ". Δείχνουν έτσι την απέχθεια και την καταφρόνησή τους στην έννοια της ελευθερίας, σε κάθε μορφή ελευθερίας, ώστε παραποιούν ακόμα και την ιστορία αυτών που θεωρούν ήρωές τους. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΓΙΑ ΦΥΛΗ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. Έτσι μας δείχνετε ποιών απόγονοι είστε.

Μια τέτοια "ιστορική τοποθέτηση" είναι στη βάση του ίδιου ιστορικού αναθεωρητισμού, που θέλει να κάνει ήρωες τους ταγματασφαλίτες και εγκληματίες τους έλληνες αγωνιστές κάθε εποχής. Γιατί και η Φιλική Εταιρία και ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης, δολοφονούσαν αλύπητα κάθε πράκτορα του εχθρού, με "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους", όπως έκανε ο ΕΛΑΣ το 1944 στην κατεχόμενη και την απελευθερωμένη Ελλάδα. Αλλά εσείς μάλλον είστε με το μέρος των Νενέκων. Και ο Νενέκος αλλάζει όνομα, αλλά δεν αλλάζει φύση. Και η τύχη του είναι πάντα η ίδια, γιατί όταν πας με τους λίγους υποτιμώντας τους πολλούς, οι πολλοί θα σε τσακίσουν.

192 χρόνια μετά είναι εύκολο να γράφει κάποιος μπούρδες για κάτι που ούτε έζησε ούτε διάβασε από ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ της επανάστασης ιστορικούς (όπως ο Σπυρίδων Τρικούπης, που θα τους πρότεινα να διαβάσουν αν έχουν τη δυνατότητα να διαβάζουν), αλλά η ιστορία δε γράφτηκε ποτέ από ξεπλύματα του βόθρου όπως οι ναζί, αλλά από ολόκληρο το λαό. Με το να δείχνετε πόσο μακριά είστε από το λαό, γιατί αυτή η τοποθέτηση για το '21 δείχνει ότι και αφού στα γραφόμενά σας είστε ενάντια σε εκείνο το λαό, στις πράξεις σας θα είστε ενάντια στο σημερινό λαό, το μόνο που θα πετύχετε είναι ο κόσμος να σας αφήσει πίσω του και να πάει μπροστά.

Kαι βέβαια ο Σκεντέρμπεης ήταν τόσο έλληνες όσο και η... μάνα του ρούντολφ ες που μας λέγατε. Διαβάστε Παπαρρηγόπουλο βρε ζώα να μάθετε, αλβανό πατέρα και σέρβα μάνα είχε ο Σκεντέρμπεης, άκου εκεί έλληνας.

Τα ξαναλέμε σπέρματα του αδόλφου.
« Last Edit: March 22, 2013, 03:24:01 pm by National Bolshevik »

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
απολαυστικος ο ναζ μπολ εδω. θαμπαπ απο μενα. Το κειμενο του θα αναδημοσιευτει και αλλου.  :)
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
αυτό που ξέχασα να πω είναι ότι η αντιδραστική αστική τάξη (και φυσικά και τα νεοναζιστικά μακριά χέρια της), ποτέ δεν ανέφεραν το πόσοι μη έλληνες πολέμησαν το 1821 μαζί με τους έλληνες, το ίδιο ηρωικά με τους έλληνες, για να αποτινάξουν τη σκλαβιά, και όταν τέλειωσε ο Αγώνας ήρθαν να μείνουν στην ελλάδα και έγιναν και επίσημα έλληνες, προτιμώντας να ζήσουν στην ελευθερία παρά υπό την οθωμανική σκλαβιά στις πατρίδες τους. Λένε οι αστοί ότι όλοι μας βοήθησαν στην επανάσταση εκτός από τους βαλκανικούς λαούς. Δε λένε ποτέ ότι ο στρατηγός Βάσσος Μαυροβουνιώτης ήταν Μαυροβούνιος, ο Χατζη-χρήστος και ο Χατζη-στεφανής βούλγαροι, ο καπετάν Νιβίτσας σέρβος, ο Μιαούλης έδινε όλες τις διαταγές του στα αρβανίτικα, ο Μπότσαρης το ίδιο κλπ. Δεν τους αρέσει τους αστούς ο διεθνιστικός χαρακτήρας της επανάστασης. Ξεχνάνε ότι και οι σέρβοι είχαν επαναστατήσει το 1813 κατά των Τούρκων, εμπνεόμενοι από το μεγάλο ιδεώδες του Ρήγα του Βελεστινλή. Σε κανένα αστικό βιβλίο δε θα τα διαβάσουμε αυτά, όλοι οι σύγχρονοι όμως τα έγραψαν, γιατί τότε οι έλληνες ήταν εντελώς απαλλαγμένοι από την ξενοφοβία, που είναι προϊόν της αντίδρασης που πήρε την εξουσία σε βάρος του αγωνιζόμενου λαού και ακόμα τον καταπιέζει. Τότε, στα χρόνια του Αγώνα, όποιος ήθελε τη λευτεριά ήταν φίλος.

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
Quote
έδινε όλες τις διαταγές του στα αρβανίτικα
Γιατί οι Αρβανίτες ήταν εξωγήινοι από τον Άρη και όχι Έλληνες και όλοι οι άλλοι επειδή ήταν Έλληνες που δεν ζούσαν στην κυρίως Ελλάδα εσύ τους βγάζεις ξένους μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις τις διεθνιστικές κομουνιστικές σου ονειρώξεις.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Γιατί οι Αρβανίτες ήταν εξωγήινοι από τον Άρη και όχι Έλληνες και όλοι οι άλλοι επειδή ήταν Έλληνες που δεν ζούσαν στην κυρίως Ελλάδα εσύ τους βγάζεις ξένους μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις τις διεθνιστικές κομουνιστικές σου ονειρώξεις.

α, τωρα ξεχασαμε το ομογλωσσον, ε;
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
α, τωρα ξεχασαμε το ομογλωσσον, ε;
Η κυριότερη πληθυσμιακή ομάδα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία μετά τους Τούρκους ήταν οι Έλληνες συγκεκριμένα οι Τούρκοι  τα χρόνια πριν την επανάσταση ήταν 7 εκατομμύρια και οι Έλληνες 6 και μην ξεχνάς ότι οι Έλληνες εκτός από την κυρίως Ελλάδα μέναν σε πολλά άλλα μέρη στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Όσο για του Αρβανίτες, πήγαινε πες εσύ σε οποιονδήποτε Αρβανίτη ότι δεν είναι Έλληνας.

National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
Γιατί οι Αρβανίτες ήταν εξωγήινοι από τον Άρη και όχι Έλληνες και όλοι οι άλλοι επειδή ήταν Έλληνες που δεν ζούσαν στην κυρίως Ελλάδα εσύ τους βγάζεις ξένους μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις τις διεθνιστικές κομουνιστικές σου ονειρώξεις.
δε με ενδιαφέρει τι ήταν όπως δεν τους ενδιέφερε και τους ίδιους. Αγωνιστές της λευτεριάς ήταν όλοι και δεν πείραζε κανέναν ότι μιλούσαν αρβανίτικα ή σέρβικα ή ελληνικά, όπως και εμένα δε με ενδιαφέρει, ενδιαφέρει όμως τους αστούς και τους νεοναζί που θέλουν μετά από δύο αιώνες να συκοφαντήσουν την επαναστατική ενότητα ανάμεσα στους βαλκανικούς λαούς και να ικανοποιήσουν τις εθνικιστικές ονειρώξεις τους. Πες τα αυτά στα χρυσά σκατά που για μικροπολιτικά οφέλη πήγαν από το "Έλληνες-Αλβανοί ένας λαός μια πατρίδα μια πίστη" στο "Αλβανός καλός μόνο νεκρός".
« Last Edit: March 29, 2013, 12:57:10 pm by National Bolshevik »

National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
Η κυριότερη πληθυσμιακή ομάδα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία μετά τους Τούρκους ήταν οι Έλληνες συγκεκριμένα οι Τούρκοι  τα χρόνια πριν την επανάσταση ήταν 7 εκατομμύρια και οι Έλληνες 6 και μην ξεχνάς ότι οι Έλληνες εκτός από την κυρίως Ελλάδα μέναν σε πολλά άλλα μέρη στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Όσο για του Αρβανίτες, πήγαινε πες εσύ σε οποιονδήποτε Αρβανίτη ότι δεν είναι Έλληνας.
άμα τους ρωτούσες τους αρβανίτες εννοείται ότι θα σου έλεγαν ότι είναι έλληνες. Δε βλέπω όμως πουθενά τα ανιστόρητα νεοναζιστικά αποβράσματα που έγραψαν το παραπάνω σκατοκείμενο. Γιατί αυτοί στις ονειρώξεις τους θέλουνε "φυλετικό πόλεμο" και όχι εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση. Άσε λοιπόν τα παραμύθια, πιο μπερδεμένοι και ανιστόρητοι σε ότι αφορά τα έθνη από αυτούς που αποκαλούνται "εθνικιστές" δεν υπάρχουν.

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
άμα τους ρωτούσες τους αρβανίτες εννοείται ότι θα σου έλεγαν ότι είναι έλληνες. Δε βλέπω όμως πουθενά τα ανιστόρητα νεοναζιστικά αποβράσματα που έγραψαν το παραπάνω σκατοκείμενο. Γιατί αυτοί στις ονειρώξεις τους θέλουνε "φυλετικό πόλεμο" και όχι εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση. Άσε λοιπόν τα παραμύθια, πιο μπερδεμένοι και ανιστόρητοι σε ότι αφορά τα έθνη από αυτούς που αποκαλούνται "εθνικιστές" δεν υπάρχουν.
Και στον Μακεδονικό Αγώνα υπήρχαν Έλληνες μακεδονομάχοι που μιλούσαν βουλγάρικα δεν έχει να λέει το τι γλώσσα μίλαγε κάποιος αλλά με την συνείδηση και την καταγωγή, μπορεί να υπάρχει κάποιος με ελληνική καταγωγή που νιώθει τούρκος, αλβανός, βούλγαρος σπάνιο όμως να υπάρχει το ανάποδο. Το φυλετικός πόλεμος είναι άστοχο καθώς ήταν καθαρά εθνικοκοινωνικός πόλεμος γιατί και η πλειοψηφία των τούρκων πολύ πιθανό να ήταν εξισλαμισμένοι Έλληνες (πολλοί Τούρκοι στρατηγοί/αξιωματούχοι ήταν) η διαφορά έθνους-φυλής είναι τεράστια για να ανήκεις στο έθνος πρέπει να έχεις και εθνική συνείδηση όχι μόνο καταγωγή.

National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
Και στον Μακεδονικό Αγώνα υπήρχαν Έλληνες μακεδονομάχοι που μιλούσαν βουλγάρικα δεν έχει να λέει το τι γλώσσα μίλαγε κάποιος αλλά με την συνείδηση και την καταγωγή, μπορεί να υπάρχει κάποιος με ελληνική καταγωγή που νιώθει τούρκος, αλβανός, βούλγαρος σπάνιο όμως να υπάρχει το ανάποδο. Το φυλετικός πόλεμος είναι άστοχο καθώς ήταν καθαρά εθνικοκοινωνικός πόλεμος γιατί και η πλειοψηφία των τούρκων πολύ πιθανό να ήταν εξισλαμισμένοι Έλληνες (πολλοί Τούρκοι στρατηγοί/αξιωματούχοι ήταν) η διαφορά έθνους-φυλής είναι τεράστια για να ανήκεις στο έθνος πρέπει να έχεις και εθνική συνείδηση όχι μόνο καταγωγή.
κοίτα που είσαι εκ διαμέτρου αντίθετος με τα βρωμοφασισταριά. Γιατί αυτοί λένε ότι τον έλληνα τον κάνει μόνο το "αίμα", δέχονται δηλαδή σαν έλληνες και τους βαρδινογιανναίους και το σαμαρά κλπ.

Στο μακεδονικό αγώνα οι περισσότεροι καπεταναίοι ήταν σλαβόφωνοι, αλλά με ελληνική συνείδηση και ψυχή πολύ περισσότερο από κάποιους έλληνες στην καταγωγή. Και στη Μακεδονία πολύ πριν το μακεδονικό αγώνα, όταν έγινε το Ιλιντέν, πολέμησαν μαζί έλληνες, βούλγαροι και σλαβομακεδόνες εναντίον των τούρκων. Τον μακεδονικό αγώνα, τα μεγάλα κεφάλια που τον άρχισαν, είχαν άριστες σχέσεις με τους Τούρκους και ονειρεύονταν εθνοκαθάρσεις των ντόπιων πληθυσμών της Μακεδονίας. Και αυτά τα μεγάλα κεφάλια ήταν και Βούλγαροι και Έλληνες και σλαβομακεδόνες, αλλά δυστυχώς γι' αυτούς ο λαός δεν έπεσε στην παγίδα τους.

Πάντως το ότι στο μακεδονικό αγώνα πολέμησαν κατά βάση σλαβόφωνοι για τη λευτεριά της Μακεδονίας, δε συμφέρει την αντιδραστική προπαγάνδα, που για τα δικά της συμφέροντα τόσα χρόνια μας έλεγε ότι "οι σλάβοι είναι εχθροί μας" (επειδή οι "σλάβοι" είχαν κομμουνιστικά καθεστώτα και η αμερικανοκρατία ήθελε να δημιουργήσει εχθρούς από το πουθενά) και ότι "οι κομμουνιστές πούλησαν τη μακεδονία" ενώ οι κομμουνιστές πολέμησαν για το ίδιο πράμα που πολέμησαν και οι αγωνιστές το 1904-08, δηλαδή για μια Μακεδονία ελληνική όπου όλοι οι λαοί θα έχουν ίσα δικαιώματα. Γι' αυτό και το ηρωικό ΚΚΕ διέλυσε το 1944 τις εθνικιστικές σλαβομακεδονικές ομάδες που κατευθύνονταν από τη φασιστική βουλγαρική Οχράνα, και συνεργάστηκε μόνο με το λαό της Μακεδονίας, με τους αγνούς πατριώτες που ήθελαν ελεύθερη, ειρηνική και αρμονική συμβίωση και όχι με τους αστικο-εθνικιστές (αντίθετα με τους έλληνες μοναρχοφασίστες που το 1941-44 τα είχαν κάνει πλακάκια με τους Βούλγαρους που έκαναν ολόκληρες εκστρατείες αφελληνισμού στη Μακεδονία).

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
Quote
Στο μακεδονικό αγώνα οι περισσότεροι καπεταναίοι ήταν σλαβόφωνοι, αλλά με ελληνική συνείδηση και ψυχή πολύ περισσότερο από κάποιους έλληνες στην καταγωγή.
Δεν σε καταλαβαίνω επειδή ήταν σλαβόφωνοι νομίζεις δεν ήταν Έλληνες στην καταγωγή; Καμία σχέση. Το Ίλιντεν ήταν μια καθαρά βουλγάρικη επανάσταση, όσο για το ότι τα μεγάλα κεφάλια που άρχισαν τον Μακεδονικό αγώνα είχαν άριστες σχέσεις με τους Τούρκους δεν ισχύει απλά προσπαθούσαν να μην προκαλούν του Τούρκους εκείνη την περίοδο καθώς ο μακεδονικός αγώνας ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση σύγκρουσης ήταν ένας ακήρυχτος ελληνοβουλγαρικός πόλεμος μεταξύ αντάρτικων ομάδων, που δεν άνηκαν επίσημα σε κάποιον στρατό, στα εδάφη της παραπαίουσας οθωμανικής αυτοκρατορίας και οι δυο πλευρές προσπαθούσαν να μην προκαλούν τους Τούρκους έτσι ώστε να μην βρεθούν σε διμέτωπο πόλεμο. Για μια τόσο ιδιάζουσα πολεμική αναμέτρηση δεν μπορείς να λες αυτά που λες, και οι δυο πλευρές προσπαθούσαν να προστατεύσουν τους δικούς τους πληθυσμούς έτσι ώστε όταν θα συγκρούονταν ξανά με τους Τούρκους να καταλάβουν πιο εύκολα αυτές τις περιοχές προφανώς οι Έλληνες είχαν το δίκιο με το μέρος τους καθώς μιλάμε για μια περιοχή στην οποία κατοικούν Έλληνες από την αρχαιότητα και γέννησε τον μεγαλύτερο Έλληνα όλων των εποχών τον Μέγα Αλέξανδρο.

National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
Δεν σε καταλαβαίνω επειδή ήταν σλαβόφωνοι νομίζεις δεν ήταν Έλληνες στην καταγωγή; Καμία σχέση. Το Ίλιντεν ήταν μια καθαρά βουλγάρικη επανάσταση, όσο για το ότι τα μεγάλα κεφάλια που άρχισαν τον Μακεδονικό αγώνα είχαν άριστες σχέσεις με τους Τούρκους δεν ισχύει απλά προσπαθούσαν να μην προκαλούν του Τούρκους εκείνη την περίοδο καθώς ο μακεδονικός αγώνας ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση σύγκρουσης ήταν ένας ακήρυχτος ελληνοβουλγαρικός πόλεμος μεταξύ αντάρτικων ομάδων, που δεν άνηκαν επίσημα σε κάποιον στρατό, στα εδάφη της παραπαίουσας οθωμανικής αυτοκρατορίας και οι δυο πλευρές προσπαθούσαν να μην προκαλούν τους Τούρκους έτσι ώστε να μην βρεθούν σε διμέτωπο πόλεμο. Για μια τόσο ιδιάζουσα πολεμική αναμέτρηση δεν μπορείς να λες αυτά που λες, και οι δυο πλευρές προσπαθούσαν να προστατεύσουν τους δικούς τους πληθυσμούς έτσι ώστε όταν θα συγκρούονταν ξανά με τους Τούρκους να καταλάβουν πιο εύκολα αυτές τις περιοχές προφανώς οι Έλληνες είχαν το δίκιο με το μέρος τους καθώς μιλάμε για μια περιοχή στην οποία κατοικούν Έλληνες από την αρχαιότητα και γέννησε τον μεγαλύτερο Έλληνα όλων των εποχών τον Μέγα Αλέξανδρο.
καλά, ότι να 'ναι είσαι από ιστορία. Το Ιλιντέν ήταν μια επανάσταση αντι-οθωμανική, πρωτοποριακή για την εποχή της μιας και στη βραχύβια αυτόνομη δημοκρατία που συστήθηκε τότε συμβίωσαν ειρηνικά οι λαοί, και την ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΝ οι Βούλγαροι.  Είναι συγκηνιτικό να διαβάζεις γραπτά από τις προκυρήξεις των ανταρτών που καθησυχάζανε τους ντόπιους τούρκους λέγοντας πως δεν θέλουν το κακό τους και τους καλούσαν να πολεμήσουν μαζί τον σουλτάνο. Φυσικά μια τέτοια ταξική επανάσταση δεν άρεσε σε κανέναν, οι βούλγαροι κοιτάξανε αμέσως να καπηλευτούνε και να εποφελιθούνε εδαφικά ο σουλτάνος έστειλε ασκέρι που τσάκισε την επανάσταση σε λίγες μόνο εβδομάδες με την συνδρομή ελλήνων μακεδόνων παρακαλώ που και αυτοί με την σειρά τους προτίμησαν τις λίρες των τούρκων από τις ιδεολογίες των ανταρτών. Εσύ για το Ιλιντέν ξέρεις μόνο ότι σου λένε τα αντιδραστικά βιβλία της μονόπλευρης "ελληνικής ιστορίας".

Ο μακεδονικός αγώνας στήθηκε από μερικές σωβινιστικές κλίκες στις κυβερνήσεις και της Βουλγαρίας και της Ελλάδας, όπως και ο ελληνοτουρκικός του 1897 προκλήθηκε από τους μωρόδοξους σωβινιστές της "εθνικής εταιρίας" που επηρέαζαν την κυβέρνηση Δεληγιάννη και τελικά πτωχεύσαμε και οικονομικά και στρατιωτικά. Οι λαοί της Μακεδονίας στα πρόθυρα του Μακεδονικού αγώνα δεν είχαν καμία όρεξη να τα έχουν καλά με τους Τούρκους που τους καταδυνάστευαν, και αυτό που ήθελαν ήταν η λευτεριά τους από το σουλτανικό ζυγό. Αυτοί που πράγματι είχαν άριστες σχέσεις με τους Τούρκους ήταν τα μεγάλα κεφάλια, που ήθελαν αφού έφευγε ο Τούρκος δυνάστης, να γίνουν αυτοί δυνάστες στον πολύπαθο λαό της Μακεδονίας (που ήταν ΕΝΑΣ και ΕΝΙΑΙΟΣ λσός ανεξαρτήτως γλώσσας).

Και μη λες σε μένα ότι λέω ότι δεν ήταν Έλληνες οι σλαβόφωνοι, ποτέ δεν το είπα εγώ αυτό. Ο λαός της Μακεδονίας ήταν πάντα ένας και πάντα ενωμένος. Στα δικά σου τα ζώα πέστο. Όσο για το ότι μεγαλύτερος έλληνας της ιστορίας ήταν ο... "Μέγας Αλέξανδρος", νταξ, πιο ακροδεξιός πεθαίνεις.
« Last Edit: March 29, 2013, 07:09:02 pm by National Bolshevik »

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
καλά, ότι να 'ναι είσαι από ιστορία. Το Ιλιντέν ήταν μια επανάσταση αντι-οθωμανική, πρωτοποριακή για την εποχή της μιας και στη βραχύβια αυτόνομη δημοκρατία που συστήθηκε τότε συμβίωσαν ειρηνικά οι λαοί, και την ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΝ οι Βούλγαροι.  Είναι συγκηνιτικό να διαβάζεις γραπτά από τις προκυρήξεις των ανταρτών που καθησυχάζανε τους ντόπιους τούρκους λέγοντας πως δεν θέλουν το κακό τους και τους καλούσαν να πολεμήσουν μαζί τον σουλτάνο. Φυσικά μια τέτοια ταξική επανάσταση δεν άρεσε σε κανέναν, οι βούλγαροι κοιτάξανε αμέσως να καπηλευτούνε και να εποφελιθούνε εδαφικά ο σουλτάνος έστειλε ασκέρι που τσάκισε την επανάσταση σε λίγες μόνο εβδομάδες με την συνδρομή ελλήνων μακεδόνων παρακαλώ που και αυτοί με την σειρά τους προτίμησαν τις λίρες των τούρκων από τις ιδεολογίες των ανταρτών. Εσύ για το Ιλιντέν ξέρεις μόνο ότι σου λένε τα αντιδραστικά βιβλία της μονόπλευρης "ελληνικής ιστορίας".
Και πολύ καλά κάνανε οι Έλληνες Μακεδόνες και πολέμησαν την βουλγάρικη επανάσταση του Ίλιντεν η αποτυχία του Ίλιντεν έστρωσε τον δρόμο για μια ελληνική Μακεδονία.

Αυτοί που πράγματι είχαν άριστες σχέσεις με τους Τούρκους ήταν τα μεγάλα κεφάλια, που ήθελαν αφού έφευγε ο Τούρκος δυνάστης, να γίνουν αυτοί δυνάστες στον πολύπαθο λαό της Μακεδονίας (που ήταν ΕΝΑΣ και ΕΝΙΑΙΟΣ λσός ανεξαρτήτως γλώσσας).
Καλά πες το κι έτσι, αλλά δεν υπάρχει ένας ενιαίος μακεδονικός λαός και το θέμα δεν είναι γλωσσικό η Μακεδονία είναι ένα κομμάτι της Ελλάδος που εσύ λες ότι θα έπρεπε να παραχωρήσουμε στην Βουλγαρία δηλαδή να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια όταν οι Βούλγαροι πράκτορες την αλωνίζαν και έθεταν σε κίνδυνο τους Έλληνες που ζούσαν εκεί βέβαια αυτοί είστε οι κομουνιστές δεν μου κάνει εντύπωση.

Και μη λες σε μένα ότι λέω ότι δεν ήταν Έλληνες οι σλαβόφωνοι, ποτέ δεν το είπα εγώ αυτό. Ο λαός της Μακεδονίας ήταν πάντα ένας και πάντα ενωμένος. Στα δικά σου τα ζώα πέστο. Όσο για το ότι μεγαλύτερος έλληνας της ιστορίας ήταν ο... "Μέγας Αλέξανδρος", νταξ, πιο ακροδεξιός πεθαίνεις.
Οι σλαβόφωνοι ήταν Έλληνες γιατί αν δεν ήταν Έλληνες δεν θα πολεμούσαν στο πλευρό των Ελλήνων κατά κύριο λόγο (κάποιοι πολεμούσαν βέβαια και στο πλευρό των βουλγάρων), ενιαίος Μακεδονικός λαός δεν υπάρχει υπάρχουν Έλληνες και διάφορα ξένα στοιχεία που εγκαταστάθηκαν εκεί ανά τους αιώνες (Βούλγαροι/Τούρκοι). Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ο Έλληνας που κατάκτησε το μεγαλύτερο μέρος του τότε γνωστού κόσμου αυτός είναι ο μόνος λόγος που είναι άξιος θαυμασμού.

National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
Και πολύ καλά κάνανε οι Έλληνες Μακεδόνες και πολέμησαν την βουλγάρικη επανάσταση του Ίλιντεν η αποτυχία του Ίλιντεν έστρωσε τον δρόμο για μια ελληνική Μακεδονία.
Καλά πες το κι έτσι, αλλά δεν υπάρχει ένας ενιαίος μακεδονικός λαός και το θέμα δεν είναι γλωσσικό η Μακεδονία είναι ένα κομμάτι της Ελλάδος που εσύ λες ότι θα έπρεπε να παραχωρήσουμε στην Βουλγαρία δηλαδή να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια όταν οι Βούλγαροι πράκτορες την αλωνίζαν και έθεταν σε κίνδυνο τους Έλληνες που ζούσαν εκεί βέβαια αυτοί είστε οι κομουνιστές δεν μου κάνει εντύπωση.
Οι σλαβόφωνοι ήταν Έλληνες γιατί αν δεν ήταν Έλληνες δεν θα πολεμούσαν στο πλευρό των Ελλήνων κατά κύριο λόγο (κάποιοι πολεμούσαν βέβαια και στο πλευρό των βουλγάρων), ενιαίος Μακεδονικός λαός δεν υπάρχει υπάρχουν Έλληνες και διάφορα ξένα στοιχεία που εγκαταστάθηκαν εκεί ανά τους αιώνες (Βούλγαροι/Τούρκοι). Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ο Έλληνας που κατάκτησε το μεγαλύτερο μέρος του τότε γνωστού κόσμου αυτός είναι ο μόνος λόγος που είναι άξιος θαυμασμού.
Και πολύ καλά κάνανε οι Έλληνες Μακεδόνες και πολέμησαν την βουλγάρικη επανάσταση του Ίλιντεν η αποτυχία του Ίλιντεν έστρωσε τον δρόμο για μια ελληνική Μακεδονία.
Καλά πες το κι έτσι, αλλά δεν υπάρχει ένας ενιαίος μακεδονικός λαός και το θέμα δεν είναι γλωσσικό η Μακεδονία είναι ένα κομμάτι της Ελλάδος που εσύ λες ότι θα έπρεπε να παραχωρήσουμε στην Βουλγαρία δηλαδή να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια όταν οι Βούλγαροι πράκτορες την αλωνίζαν και έθεταν σε κίνδυνο τους Έλληνες που ζούσαν εκεί βέβαια αυτοί είστε οι κομουνιστές δεν μου κάνει εντύπωση.
Οι σλαβόφωνοι ήταν Έλληνες γιατί αν δεν ήταν Έλληνες δεν θα πολεμούσαν στο πλευρό των Ελλήνων κατά κύριο λόγο (κάποιοι πολεμούσαν βέβαια και στο πλευρό των βουλγάρων), ενιαίος Μακεδονικός λαός δεν υπάρχει υπάρχουν Έλληνες και διάφορα ξένα στοιχεία που εγκαταστάθηκαν εκεί ανά τους αιώνες (Βούλγαροι/Τούρκοι). Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ο Έλληνας που κατάκτησε το μεγαλύτερο μέρος του τότε γνωστού κόσμου αυτός είναι ο μόνος λόγος που είναι άξιος θαυμασμού.
καλά, εντάξει, είσαι κλινικά βλαμμένος. ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ; Ή είπα ποτέ όταν ο ενιαίος λαός της Μακεδονίας δεν είναι ελληνικός; Εσύ είσαι ο εξυμνητής του Τσολάκογλου που δεν έκανε τίποτα όταν μπήκαν οι Βούλγαροι στη Μακεδονία το '41 χωρίς κήρυξη πολέμου, ενώ αυτός ήταν τότε στην κυβέρνηση, και δεν έκανε καν διαμαρτυρία, γιατί ήταν τόσο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ και ΔΟΥΛΟΣ που φοβόταν μην τον ξηλώσουν τα γερμανικά αφεντικά του, και έβγαζε ανακοινωθέντα κατά των Ελλήνων της Μακεδονίας όταν έγιναν οι σφαγές του Δοξάτου από τους βούλγαρους φασίστες, επειδή δήθεν οι έλληνες "διατάρασσαν την ησυχία της περιοχής".

Εγώ ρε βλήμα έχω χάσει συγγενή το 1942 από τους βούλγαρους εθνικιστές, αυτούς που έβγαιναν φωτογραφίες μαζί με τον Καραμανλή, τον Τσαούς Αντών και τους ΠΑΟτζήδες, ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

Και για το "Μέγα Αλέξανδρο" έρχεσαι στα λόγια μου όταν λες ότι δεν είχε κανέναν άλλο λόγο να είναι "άξιος θαυμασμού" εκτός από το ότι για να ικανοποιήσει το ναρκισσισμό του πήγε μέχρι του διαόλου τη μάνα. Ο Βενιζέλος της αρχαιότητας δηλαδή.

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
καλά, εντάξει, είσαι κλινικά βλαμμένος. ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ; Ή είπα ποτέ όταν ο ενιαίος λαός της Μακεδονίας δεν είναι ελληνικός; Εσύ είσαι ο εξυμνητής του Τσολάκογλου που δεν έκανε τίποτα όταν μπήκαν οι Βούλγαροι στη Μακεδονία το '41 χωρίς κήρυξη πολέμου, ενώ αυτός ήταν τότε στην κυβέρνηση, και δεν έκανε καν διαμαρτυρία, γιατί ήταν τόσο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ και ΔΟΥΛΟΣ που φοβόταν μην τον ξηλώσουν τα γερμανικά αφεντικά του, και έβγαζε ανακοινωθέντα κατά των Ελλήνων της Μακεδονίας όταν έγιναν οι σφαγές του Δοξάτου από τους βούλγαρους φασίστες, επειδή δήθεν οι έλληνες "διατάρασσαν την ησυχία της περιοχής".

Εγώ ρε βλήμα έχω χάσει συγγενή το 1942 από τους βούλγαρους εθνικιστές, αυτούς που έβγαιναν φωτογραφίες μαζί με τον Καραμανλή, τον Τσαούς Αντών και τους ΠΑΟτζήδες, ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
Οκ τότε δεν κατάλαβα καλά λόγο των γνωστών αριστερών μαλακιών που ακούω συνήθως τότε τα ίδια λέμε πάνω κάτω, δεν διαφωνούμε σε αυτό το θέμα.

Και για το "Μέγα Αλέξανδρο" έρχεσαι στα λόγια μου όταν λες ότι δεν είχε κανέναν άλλο λόγο να είναι "άξιος θαυμασμού" εκτός από το ότι για να ικανοποιήσει το ναρκισσισμό του πήγε μέχρι του διαόλου τη μάνα. Ο Βενιζέλος της αρχαιότητας δηλαδή.
Μπαα τουλάχιστον ο Βενιζέλος δεν παντρεύτηκε Τουρκάλα ούτε έγινε Σουλτάνος.