Author Topic: Φυλετισμός : Το απόλυτο κακό ή κάτι άλλο ;  (Read 144 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Εθνικόφρων

  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • Posts: 78
  • Φήμη 0
    • View Profile
    • http://sshellas88.wordpress.com/
Ακούγοντας κάποιος τις λέξεις «ρατσισμός» ή «ρατσιστής» σε μία συζήτηση στα Μ.Μ.Ε, σε δημόσιες εκδηλώσεις ή ακόμα και σε στενό κύκλο ανθρώπων, είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάποιος θα τις χρησιμοποιεί ως ύβρεις, ενώ ο δέκτης της «ύβρεως» θα σπεύδει ν’ αποκυρήξει αυτόν τον χαρακτηρισμό πιστεύοντας ότι προσβάλλεται βαθύτατα. Είναι η απόλυτη κατηγορία. Οι χαρακτηρισμοί ομοφυλόφιλος, ανήθικος, ναρκωμανής, νταβατζής, ακόμα και η κατηγορία του προδότη ωχριούν μπροστά στον χαρακτηρισμό κάποιου ως ρατσιστή! Είσαι ρατσιστής; Την έβαψες, που λέει κι ο λαός μας. Καλύτερα να ήσουν gay (sic), αρνητής στράτευσης, έμπορος ναρκωτικών, κλέφτης ή οτιδήποτε άλλο παρά ρατσιστής!

Ποιός, όμως, είναι ο ρατσιστής ; Ρατσιστή λένε κι αυτόν που δεν θέλει τους λαθρομετανάστες στην περιοχή του διότι έχασε την εργασία του,ρατσιστή λένε κι αυτόν που υβρίζει τους ξένους, ρατσιστή λένε κι αυτόν που υβρίζει ή ειρωνεύεται τους ομοφυλόφιλους -κοινωνικός ρατσισμός(!)-, ρατσιστή τέλος πάντων «κατηγορούν» οποιονδήποτε υβρίζει ή κατηγοριοποιεί αρνητικώς κάποιον άλλον.

Ρατσισμός είναι η ξενόγλωσσος απόδοση στα ελληνικά του όρου «φυλετισμός». Προέρχεται από την «ράτσα» η οποία εννοεί την φυλή (φύω=γεννώ). Φυλή είναι ένα σύνολο ανθρώπων που συνδέονται μεταξύ τους δια συγγένειας (όμαιμον), δηλαδή έχουν κοινή καταγωγή. Τα άτομα της ίδιας φυλής έχουν όμοια σωματικά και ψυχικά χαρακτηριστικά, τα οποία κληρονομούνται στους απογόνους τους. Συνεπώς, φυλετισμός είναι η θεωρία που αποδέχεται την ύπαρξη διαφορετικών φυλών μεταξύ των ανθρώπων -και γενικότερα όλων των ζώντων οργανισμών- και υποστηρίζει ότι οι φυλές υπόκεινται στον «νόμο της ανισότητας» και στον «νόμο της ποικιλίας των ειδών».



Είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο ότι υπάρχουν πολλές φυλές ανθρώπων και φυσικά άνισες μεταξύ τους. Η ύπαρξη ολόκληρου επιστημονικού κλάδου, της Βιολογίας, επιβεβαιώνει την ύπαρξη και την διαφορετικότητα των φυλών (κάτι αυτονόητο,όμως,συνεχώς επαναλαμβόμενο λόγω της τεράστιας μαύρης προπαγάνδας των αντιρατσιστών). Πλήθος ξένων επιφανών επιστημόνων και καθηγητών έχουν κάνει σημαντικότατες μελέτες για τον άνθρωπο και γενικότερα όλους τους ζωντανούς οργανισμούς: Βάϊσμαν, Μπλούμενμπαχ, Ρέτσιους, Β.Γιόχανσεν, Λινναίος, Γουσταύος Λε Μπόν, Έγελος, Γκομπινώ, Ε.Καντ, Γ.Μέντελ, H.S.Chamberlain καθώς και πολλοί άλλοι. Εδώ και χιλιάδες χρόνια οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν και πίστευαν, φυσικά, σ’ αυτήν την πραγματικότητα, σ’ αυτόν τον Φυσικό Νόμο (βλέπε Ορφικά-«Νεμέσεως Ύμνον», «Αργοναυτικά», «Ηθικά Ευδήμεια» του Αριστοτέλη, καθώς και πληθώρα άλλων αρχαίων κειμένων). Στην αρχαία Ελλάδα, μάλιστα, δεν επιτρεπόταν ούτε η ταφή των βαρβάρων σε ελληνικό έδαφος!

Επιστημονικές μελέτες κατηγοριοποιούν τις ανθρώπινες φυλές με βάση διάφορα χαρακτηριστικά. Το σχήμα της κεφαλής, το ανάστημα, το στόμα, το σχήμα της μύτης, η φύση των τριχών και πολλά άλλα ανατομικά χαρακτηριστικά διαφοροποιούν και κατηγοριοποιούν τις φυλές. Όμως, η βασική διάκριση των φυλών γίνεται με βάση το χρώμα της επιδερμίδος: Λευκή, Κίτρινη, Ερυθρά και Μαύρη. Έτσι, προκύπτουν και οι τέσσερις μεγάλες ομάδες φυλών: η Καυκασοειδής, η Μογγολοειδής, η Αμερικανο-ινδική και η Νεγροειδής, οι οποίες υποδιαιρούνται σε πολλές μικρότερες φυλές.

Κάθε φυλή έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Οι φυλές ξεχωρίζουν μεταξύ τους λόγω εξωτερικών (σωματικών) και εσωτερικών (πνευματικών) διαφορών. Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά είναι πασιφανέστατα. Η σύγκριση μεταξύ ενός Σουηδού και ενός Γκανέζου ή ενός Κινέζου και ενός Ινδιάνου είναι περιττή. Δεν διαφέρουν μόνο στο χρώμα της επιδερμίδος, αλλά σε όλα τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά. Μία σύντομη και μόνο ενασχόληση με την Βιολογία (Γενετική, Ανθρωπολογία κ.τ.λ) θα σας παρουσιάσει πληθώρα ανατομικών διαφορών που ούτε καν φαντάζεστε. Είναι, όμως, τουλάχιστον, ανόητο να πιστεύουμε ότι ενώ οι φυλές έχουν τόσες πολλές εξωτερικές διαφορές, δεν έχουν καμμία εσωτερική διαφορά! Το DNA, τα γονίδια και τα χρωμοσώματα δεν επηρεάζουν μόνο την εξωτερική εμφάνιση του ανθρώπου, αλλά και την εσωτερική φύση του. Η διαφορετικότητα των πνευματικών χαρακτηριστικών δεν είναι τόσο εμφανής όσο των σωματικών και γι’ αυτόν τον λόγο οι κάθε λογής αντιρατσιστές προσπαθούν να μας πείσουν ότι στο μόνο που διαφέρουν οι ανθρώπινες φυλές είναι στο χρώμα της επιδερμίδος τους !

Δεν είναι δύσκολο να διαπιστώσει κάποιος τον διαφορετικό βαθμό ευφυίας μεταξύ των φυλών, αρκεί βέβαια να μην έχει δεχτεί τόση αντιρατσιστική προπαγάνδα, ώστε να έχει χάσει την δική του ευφυία! Και είναι, κυρίως, αυτά τα πνευματικά χαρακτηριστικά που δημιουργούν την ανισότητα μεταξύ των φυλών. Οι φυλές αξιολογούνται βάσει της ικανότητάς τους να δημιουργούν ή ν’ αφομοιώνουν πολιτισμό. Αυτό και μόνον εννοούμε όταν ισχυριζόμαστε ότι οι φυλές είναι άνισες.[Οι φυλές εξετάζονται και συγκρίνονται ως συνολικά μεγέθη, η σύγκριση δεν αφορά, φυσικά, μεμονομένα άτομα.]. Κατ’ αυτόν τον τρόπο διακρίνουμαι, γενικώς, τρεις κατηγορίες φυλών: τις ανώτερες, τις μεσαίες και τις κατώτερες. Ανώτερες φυλές είναι αυτές που μπορούν να δημιουργήσουν δικό τους πολιτισμό (εννοείται πολιτισμός άξιος αναφοράς και όχι οι λασποκαλύβες), μεσαίες φυλές είναι αυτές που αδυνατούν να δημιουργήσουν δικό τους πολιτισμό, αλλά μπορούν ν’ αφομοιώσουν εύκολα ή δύσκολα έναν ξένον και, τέλος, οι κατώτερες φυλές που αδυνατούν ακόμα και ν’ αφομοιώσουν έναν άλλον πολιτισμό και ζούν σε σχεδόν πρωτόγονες συνθήκες.

Η θεωρία του Φυλετισμού δεν υποστηρίζει ότι κάποια συγκεκριμένη φυλή είναι ανώτερη από κάποια άλλη, υποστηρίζει όμως,ότι σίγουρα υπάρχουν ανώτερες και κατώτερες -πολιτισμικά πάντοτε- φυλές. Η ιστορική παρατήρηση, μελέτη και σύγκριση των φυλών αναδεικνύει ως ανώτερη φυλή την Λευκή. Είναι, μήπως, ψέμματα ότι τον πολιτισμό στην γη τον δημιούργησαν οι λευκοί και, κυρίως, οι Έλληνες; Ποιές είναι οι πολιτισμικές δημιουργίες των Μαύρων και των Ινδιάνων; Είκοσι εκατομμύρια Ελλήνων έχουν να επιδείξουν έναν τεράστιο πολιτισμό και δύομισι δισεκαττομύρια Ινδών και Κινέζων ωχριούν μπροστά στους Έλληνες και μόνον!

Διαβάζοντας κάποιος τα γραφόμενά μου θα μπορούσε ν’ αναρωτηθεί: «Και επειδή οι Λευκοί είναι ανώτεροι από τις άλλες φυλές πρέπει να τις καταπιέζουν;» Φυσικά και όχι. Η εκμετάλλευση των Μαύρων της Αφρικής, καθώς και άλλων φυλών από τους «Λευκούς» δεν έγινε, βέβαια, για φυλετικούς λόγους, αλλά για καθαρά καπιταλιστικούς και αποικιοκρατικούς λόγους. Το δουλεμπόριο των Μαύρων δεν έγινε για να επιβεβαιώσουν οι Λευκοί την ανωτερότητά τους, αλλά για να πλουτίσουν οι μεγαλοκαπιταλιστές της εποχής. Συνεπώς, είναι ανόητο, αν όχι ύποπτο και επικίνδυνο, να λέγεται ότι οι Λευκοί καταπίεσαν τους Μαύρους. Οι απάνθρωποι και κτηνώδεις μεγαλοκαπιταλιστές μαζί με τις ελεγχόμενες κυβερνήσεις τους καταπίεσαν τους Μαύρους. Ότι ακριβώς, γίνεται και σήμερα με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, τους οποίους εκμεταλλεύονται οι εργολάβοι, οι επιχειρηματίες και γενικότερα όσοι προσπαθούν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα και μόνον.

Ο Φυλετισμός δεν επιζητά την εξαφάνιση των κατώτερων φυλών, αντιθέτως πρεσβεύει ότι οι φυλές πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν όπως ακριβώς δημιουργήθηκαν από τον Δημιουργό τους -για άλλους τον Θεό και για άλλους την ίδια την Φύση- και γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχουν οι φυλετικές διακρίσεις ως μέτρα προστασίας των φυλών και όχι όπως υποστηρίζουν συκοφαντικώς οι επαγγελματίες αντιρατσιστές ως μεθόδοι καταπίεσης. Η καταπίεση άλλων λαών δεν είναι θέμα φυλετισμού, αλλά καπιταλισμού και αποικιοκρατίας.

Από ποιούς, όμως, συκοφαντείται ο φυλετισμός ; Μόνον από τους αναρχικούς ; Μόνον από τους αριστεριστές ; Μόνον από τους κομμουνιστές ; Μόνον από τους σοσιαλιστές ; Μόνον από τους φιλελεύθερους δεξιούς ; Μα φυσικά απ’ όλους μαζί. Το κοινό όλων αυτών είναι ο αντιρατσισμός! Μην απορείτε, είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, του διεθνή σιωνισμού. Τι σχέση έχουν οι μεγαλοκαπιταλιστές της Benetton και της Nike με τους αναρχοαριστερούς των Εξαρχείων, που όλοι τους έχουν βαλθεί να μας κάνουν διεθνιστές και αντιρατσιστές; Μα και οι δύο ομάδες πολιτικής και συμφερόντων πηγάζουν από την ίδια πηγή. Την ίδια «στιγμή» που οι αναρχοαριστεροί διοργανώνουν αντιρατσιστικά φεστιβάλ με κρατική χρηματοδότηση, όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις διατυμπανίζουν από τις διαφημίσεις την πολυπολιτισμικότητα και τον σιωνιστικό αντιρατσισμό. Δεν μπορούν να καταλάβουν οι αντιρατσιστές ότι υποστηρίζοντας την είσοδο και άλλων λαθρομεταναστών ουσιαστικά τους οδηγούν στην εκμετάλλευση από τους καπιταλιστές και από την αντεθνική κυβέρνηση που αναζητά τρόπους για να σώσει τα ασφαλιστ(ρ)ικά ταμεία από την κατάρρευση ;


Όλοι οι άνθρωποι είναι μοναδικοί και διαφορετικοί. Όλες οι φυλές είναι μοναδικές και διαφορετικές. Ο Δημιουργός επέλεξε να δημιουργήσει πολλές φυλές ανθρώπων, γιατί εμείς προσπαθούμε να τις αλλοτριώσουμε όλες και ν’ αφομοιωθούμε σ’ έναν σύγχρονο «Πύργο της Βαβέλ» ;


Στην εποχή μας, η Λευκή Φυλή κινδυνεύει όσο ποτέ άλλοτε. Είμαστε «πληθυσμιακή μειονότητα» στον πλανήτη και η δυσαναλογία αυτή, συνεχώς, διογκώνεται. Όλες οι μελέτες δείχνουν ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα οι Μαύροι της Αμερικής θα ξεπεράσουν αριθμητικά -ξέχωρα από τις άλλες φυλές- τους Λευκούς, ενώ στην Ευρώπη αυξάνονται δραματικά τα ποσοστά των μη Λευκών. Οι μεικτοί γάμοι αυξάνονται ανησυχιτικά, αφού η αντιρατσιστική προπαγάνδα μας έχει κάνει, πλέον, «πλύση εγκεφάλου». Μας θέλουν «πολίτες του κόσμου», χωρίς εθνολογική ταυτότητα και συνείδηση. Μόνο να καταναλώνουμαι και να τους υπακούμε πειθήνεια. Ακόμα και τον τρόπο επανάστασης μας καταδεικνύουν υποδώρεια, διαφημίζοντάς μας το πρότυπο του «ατίθασου» νεαρού που ντύνεται «χύμα», ακούει punk,grunge,hip hop,reggae ή οτιδήποτε άλλο διαφημίζει το MTV, έχει αφίσες και μπλούζες με τον Τσε και εκτονώνεται που και που σπάζοντας και καμμιά βιτρίνα ή αυτοκίνητα.

Συνεπώς, το μήνυμα του Φυλετισμού παραμένει επίκαιρο και μοιάζει, πλέον, ως επιτακτική ανάγκη. Ο Φυλετισμός είναι πραγματικά ανθρωποκεντρικός, διότι αποτελεί Φυσικό Νόμο και όχι θεωρητικό δημιούργημα. Είναι έμφυτο χαρακτηριστικό των ανθρώπων να υπερασπίζονται τον εαυτό τους, την οικογένειά τους και την φυλή τους. Πρέπει να υπάρχουν πολλές και καθαρές βιολογικά φυλές για την διατήρηση των ιδιαίτερων μορφολογικών και πνευματικών χαρακτηριστικών των ανθρώπων και την ανάπτυξη των ανθρωπίνων δυνατοτήτων και του πολιτισμού. Κάθε παραβίαση των νόμων της Φύσης επιφέρει πάντοτε καταστροφικές συνέπειες στον άνθρωπο.


«Η Φυλετική μείξη, οδηγεί σχεδόν πάντοτε σε ανωμαλία, λόγω του καταστροφικού συνδυασμού ασυμβιβάστων κληρονομικών παραγόντων και της διαλύσεως εξισορροπημένων γονιδιακών ενώσεων». (Διαπίστωση της Αμερικανικής Ευγονικής Εταιρείας)


«Τα χειρότερα αποτελέσματα από την διασταύρωση ετερογενών φυλών, πέραν του εκφυλισμού και της φυσικής διαστρεβλώσεως, έχομε στην διάσπαση και στην εσωτερική αντίφαση, δηλαδή στην καταστροφή της εντός του ανθρωπίνου όντος ενοικούσης οντότητος». (Ιούλιος Έβολα)


«Η Ιδέα του Έθνους πρέπει μέσα μας να ξαναπάρει ακέραια την αυθεντική, την πιο βαθειά Ελληνική της εκδοχή, ως μίας κοινωνίας κατά βάθος ομοαίματων ανθρώπων, συνδεδεμένων με το ίδιο χώμα, με την ίδια γλώσσα και με τους ίδιους μακρινότατους ιστορικούς αγώνες...». (Άγγελος Σικελιανός)


«...Ψυχή εστί Φυλή ορώμενη εκ των έσω...». (Αλφρέδος Ρόζενμπεργκ)


«Φημί γαρ το μεν Ελληνικόν γένος αυτό αυτώ οικείον είναι και συγγενές, τω δε βαρβαρικόν οθνείον τε και αλλότριον». (Πλάτων)


«Λαοί σχηματισθέντες από ανάμειξη αργότερα εξαφανίζονται τελείως». (Στράβων)


«Οι λευκοί είναι ανώτεροι από τους νέγρους, όπως και οι νέγροι από τους πιθήκους και οι πίθηκοι από τα στρείδια». (Βολταίρος)
«Η μεγάλη δύναμη του ολοκληρωτικού κράτους είναι ότι αναγκάζει αυτούς που το φοβούνται να το μιμηθούν.»
Αδόλφος Χίτλερ

Share on Facebook Share on Twitter


National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
δηλαδή εσύ που θεωρείς "ύβρεις" τις λέξεις ομοφυλόφιλος και ναρκομανής (με όμικρον βρε αγράμματε, και όχι, δεν είναι βρισιά, είναι διαπίστωση). θεωρείς τον εαυτό σου σε θέση να κρίνει κάποιον που θεωρεί βρισιά το "ρατσιστής";

Πρώτον, εξομοιώνεις το ομοφυλοφιλικό σεξ και τον εθισμό στα ναρκωτικά με τις εθνοφυλετικές διακρίσεις. Δε χρειάζεται καν να εξηγήσω πόσο φάουλ είσαι με αυτή την εξίσωση. Δεύτερον, δεν είναι μόνο οι "αντιρατσιστές" που θεωρούν κακό το ρατσισμό, όπως λες, αλλά εν μέρει και οι ίδιοι οι ρατσιστές. Αυτό το καταλαβαίνει εύκολα κανείς αν ακούσει ένα ρατσιστή να μιλάει. Θα αρχίσει πάντα με μια πρόταση όπως "χωρίς να είμαι ρατσιστής, θέλω να πω ότι..." και στη συνέχεια λέει την άποψή του που τις περισσότερες φορές είναι ρατσιστική. Οπότε πρσπαθείς να υπερασπίσεις μια ιδέα για την οποία ντρέπονται και την κρύβουν ακόμα και οι ίδιοι οι ακόλουθοί της.

Επίσης, ο τίτλος σου είναι παραπλανητικός. "Φυλετισμός, το απόλυτο κακό ή κάτι άλλο;". Με τον τίτλο αυτό θες να πεις ότι ο κύριος χαρακτηρισμός του φυλετισμού είναι ότι είναι "το απόλυτο κακό" και εσύ θες να επιχειρηματολογήσεις για το "κάτι άλλο". Και εδώ λάθος είσαι. Γιατί δεν υπάρχει μόνο "το απόλυτο κακό" και το "κάτι άλλο". Για παράδειγμα, η δική μου γνώμη για το ρατσισμό, που είναι και γνώμη της επιστημονικής κοινότητας τα τελευταία 50 χρόνια, είναι ότι ο ρατσισμός ή "φυλετισμός" είναι ένα κενό και αφελές, βιολογικά αστήρικτο, κατάλοιπο της παλιάς κοινωνίας στην οποία κυριαρχούσε η άγνοια. Κάτι σαν την πεποίθηση ότι η γη είναι επίπεδη ή ότι ο μονάρχης είναι προορισμένος από το θεό να κυβερνάει έναν τόπο. Έτσι απλά απορρίπτω το ρατσισμό σαν κάτι απλά λανθασμένο. Ούτε "το απόλυτο κακό" ούτε τίποτα. Αυτό που προσπαθείς να κάνεις εσύ είναι μια θυματοποίηση του ρατσισμού. Πριν από σένα αυτό το έκαναν κάποιοι γερμανοί ιστορικοί (δυτικογερμανοί φυσικά, με τη στήριξη του καπιταλισμού), όπως ο Νόλτε, που προσπάθησαν σε δήθεν ιστορική βάση να ξεπλύνουν τα εγκλήματα των ναζί και την ιδεολογία τους. Φυσικά τα επιχειρήματά τους κατέρρεαν σαν χάρτινος πύργος ακόμα και από άτομα μη-ακαδημαϊκά, καθώς ο Νόλτε για να δικαιολογήσει την απίστευτη θηριωδία των ναζί έφερνε παράδειγμα τους... κόκκινους χμερ, που έδρασαν όμως 50 χρόνια μετά τους ναζί, χωρίς βέβαια να λαμβάνει υπόψη του τις διαφορές της κοινωνίας και του βιοτικού επιπέδου της Γερμανίας από αυτά της Καμπότζης. Φυσικά μια τέτοια προσπάθεια ξεπλύματος των ναζί εύκολα καταρρίφθηκε από όλους τους νοήμονες ιστορικούς, γιατί απλά έμπαζε από παντού, όπως και κάθε άλλη τέτοια προσπάθεια πιο πριν ή πιο μετά.

Μην πιστεύετε λοιπόν ότι ο ρατσισμός και ναζισμός δαιμονοποιούνται επειδή "τους κυνηγάει το παγκόσμιο εβραιοκρατούμενο σύστημα" αλλά επειδή απλά η κοινωνία τα έχει απορρίψει γιατί θέλει να πάει μπροστά, και αυτά την κρατάνε πίσω.

Στο τέλος του "κειμένου" σου αποδεικνύεις ακριβώς αυτό που σου λέω. Βάζεις ρήσεις ατόμων είτε της αρχαιότητας είτε του 1700 (Πλάτωνα, Στράβωνα, Βολταίρο κλπ), που είναι κατ' εσέ "ρατσιστικές". Αυτό ακριβώς δείχνει ότι ο ρατσισμός είναι κατάλοιπο εκείνων των κοινωνιών, των παλιών κοινωνιών της άγνοιας, και εκείνες ήταν που τον θεωρούσαν κάτι φυσιολογικό. Στη σημερινή κοινωνία αυτές οι ρήσεις δεν έχουν καμιά αξία. Όσο για τον "επιστήμονα" (!!!!!!!!) και "θεωρητικό" (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ, αυτός λίγο πριν τη δίκη της Νυρεμβέργης, στα τεστ IQ που έγιναν στους ναζί, βγήκε να έχει το χαμηλότερο δείκτη νοημοσύνης. Οπότε φυσιολογικό να αισθάνεται λίγο ανώτερος από τους πιθήκους. Αν και μετά από αυτό έπρεπε να αισθάνεται εντελώς ίσος με αυτούς.

Α, και βρες μου ΕΝΑΝ έλληνα που έχασε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τη δουλειά του από τους "λαθρο"μετανάστες. Δηλαδή να την είχε και να την έχασε για να την πάρει ένας μετανάστης. Αν υπάρχει, θα είναι σίγουρα σκληρά εργαζόμενος, αφού πριν θα δούλευε ή στην οικοδομή, ή στο χωράφι ή στα χειρότερη περίπτωση, αν ήταν ζητιάνος θα έπλενε τζάμια στα φανάρια. Αυτούς τους ανθρώπους εγώ τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση, αλλά θέλω να μου βρεις ΕΝΑΝ που να έχασε πραγματικά τη δουλειά του από μετανάστη (με το "χάνω τη δουλειά μου" εννοώντας απολύομαι για να προσληφθεί στη θέση μου αλβανός, πακιστανός, αφγανός ή οτιδήποτε, με τα ίδια λεφτά που έπαιρνα εγώ).
« Last Edit: March 16, 2013, 09:21:13 pm by National Bolshevik »

Εθνικόφρων

  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • Posts: 78
  • Φήμη 0
    • View Profile
    • http://sshellas88.wordpress.com/
Οι  "ρατσιστές" που επικαλείς και που θεωρούν τον ρατσισμό κάτι κακό,ουσιαστικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν.Δεν έχουν καμία σχέση με την φυλετική ιδεολογία.Είναι μικροαστοί πατριώτες που φοβούνται να εκφραστούν ή είναι μπερδεμένοι σχετικά με την ιδεολογική τους ταυτότητα.Εμείς,οι εθνικοσοσιαλιστές,οι πραγματικοί φυλετιστές,ποτέ δεν θα ξεκινάγαμε την πρόταση έτσι: "χωρίς να είμαι ρατσιστής, θέλω να πω ότι..."

Δεν υπάρχει καμία επιστημονική κοινότητα που να αναιρεί την φυλετική ιδεολογία.Αντιθέτως,υπάρχουν διάφοροι επιστημονικοί τομείς,όπως η κοινωνιολογία και η εθνολογία,που έχουν αναλύσει το εθνικιστικό φαινόμενο,τον φυλετισμό,τις ανθρώπινες φυλές και τους ξεχωριστούς πολιτισμούς που δημιούργησαν.

Οι ρήσεις,αναφέρονται για να πειστεί ο αναγνώστης(επίκληση στην αυθεντία) ότι ο φυλετισμός/ρατσισμός είναι έτσι όπως τον παρουσιάζει το άρθρο.Απλώς εσύ το αντιλήφθηκες διαφορετικά λόγω της ιδεολογίας σου.

Όσο για την ανεργία που προκαλούν οι λαθρομετανάστες,δες το παρακάτω λινκ:http://www.e-grammes.gr/article.php?id=2469

Δεν με νοιάζει άμα έχεις σε εκτίμηση τους υπάνθρωπους·δεν με νοιάζει άμα έχουν πέσει «θύματα» του καπιταλισμού·δεν με νοιάζει άμα έχουν κάνει παιδιά εδώ,άμα έχουν γίνει αποδεκτοί από τους (αριστερούς) ιθαγενείς...Το μόνο που έχει σημασία είναι η φυλετική τους καταγωγή.Είναι αλλόφυλοι και δεν έχουν καμία θέση στο Ελληνικό Έθνος.

ΥΓ.Το άρθρο δεν το έγραψα εγώ,το βρήκα στο blog ενός συναγωνιστή.Δες εδώ: http://totenkopf.blogspot.de/search/label/%CE%A6%CF%85%CE%BB%CE%AE
« Last Edit: March 22, 2013, 12:05:01 am by Εθνικόφρων »
«Η μεγάλη δύναμη του ολοκληρωτικού κράτους είναι ότι αναγκάζει αυτούς που το φοβούνται να το μιμηθούν.»
Αδόλφος Χίτλερ

National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
Οι  "ρατσιστές" που επικαλείς και που θεωρούν τον ρατσισμό κάτι κακό,ουσιαστικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν.Δεν έχουν καμία σχέση με την φυλετική ιδεολογία.Είναι μικροαστοί πατριώτες που φοβούνται να εκφραστούν ή είναι μπερδεμένοι σχετικά με την ιδεολογική τους ταυτότητα.Εμείς,οι εθνικοσοσιαλιστές,οι πραγματικοί φυλετιστές,ποτέ δεν θα ξεκινάγαμε την πρόταση έτσι: "χωρίς να είμαι ρατσιστής, θέλω να πω ότι..."

Δεν υπάρχει καμία επιστημονική κοινότητα που να αναιρεί την φυλετική ιδεολογία.Αντιθέτως,υπάρχουν διάφοροι επιστημονικοί τομείς,όπως η κοινωνιολογία και η εθνολογία,που έχουν αναλύσει το εθνικιστικό φαινόμενο,τον φυλετισμό,τις ανθρώπινες φυλές και τους ξεχωριστούς πολιτισμούς που δημιούργησαν.

Οι ρήσεις,αναφέρονται για να πειστεί ο αναγνώστης(επίκληση στην αυθεντία) ότι ο φυλετισμός/ρατσισμός είναι έτσι όπως τον παρουσιάζει το άρθρο.Απλώς εσύ το αντιλήφθηκες διαφορετικά λόγω της ιδεολογίας σου.

Όσο για την ανεργία που προκαλούν οι λαθρομετανάστες,δες το παρακάτω λινκ:http://www.e-grammes.gr/article.php?id=2469

Δεν με νοιάζει άμα έχεις σε εκτίμηση τους υπάνθρωπους·δεν με νοιάζει άμα έχουν πέσει «θύματα» του καπιταλισμού·δεν με νοιάζει άμα έχουν κάνει παιδιά εδώ,άμα έχουν γίνει αποδεκτοί από τους (αριστερούς) ιθαγενείς...Το μόνο που έχει σημασία είναι η φυλετική τους καταγωγή.Είναι αλλόφυλοι και δεν έχουν καμία θέση στο Ελληνικό Έθνος.

ΥΓ.Το άρθρο δεν το έγραψα εγώ,το βρήκα στο blog ενός συναγωνιστή.Δες εδώ: http://totenkopf.blogspot.de/search/label/%CE%A6%CF%85%CE%BB%CE%AE
άρα μικροαστός "πατριώτης" και ο Μιχαλολιάκος και ο Κασιδιάρης και ο Παναγιώταρος. Στα λόγια μου έρχεσαι. Kαι άρα οι "ορίτζιναλ ρατσιστές" που δεν έχουν πρόβλημα να το πουν, είναι 2-3 άτομα. Ε, ποιος τους χέζει; Γράφτηκε ολόκληρο κείμενο για 2-3 καθυστημένα άτομα στα 7 δισεκατομμύρια; Γιατί "εσείς οι ρατσιστές και οι εθνικοσοσιαλιστές" όταν η συζήτηση ξεφεύγει από το ίντερνετ και σας ακούνε και παραπέρα, σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα ή ακόμα και σε συνομιλίες σας με τον κόσμο στο δρόμο και στα καφενεία, πάντα το ρατσισμό σας τον απορρίπτετε. Οπότε είτε είστε αρκετά μικρόψυχοι ώστε να μην έχετε τα αρχίδια να πείτε στον κόσμο αυτό που πιστεύετε, είτε βάζετε το πολιτικό όφελος της ανέλιξής σας στο αστικοδημοκρατικό σύστημα πάνω από την οποιαδήποτε "ιδεολογία" σας. Και στη μια περίπτωση και στην άλλη, είστε τιποτένιοι.

Στο κομμάτι όπου προσπαθείς να μιλήσεις για επιστήμη, δείχνεις απλά το μέγεθος της άγνοιάς σου μιας και λες ότι "υπάρχουν επιστήμες που δέχονται τη φυλετική ιδεολογία". Και μόνο που λες ότι οι επιστήμες δέχονται κάποια ιδεολογία, αποδεικνύεις την αθεράπευτη ασχετοσύνη σου. Η επιστήμη θεωρεί την ιδεολογία σαν έννοια, και ως εκ τούτου ΚΑΘΕ μορφή ιδεολογίας, σαν κάτι ξένο προς τον επιστημονικό χώρο. Το να λες δηλαδή ότι κάποια επιστήμη παίρνει υπόψη της μια ιδεολογία για επιστημονικές μελέτες, αναγάγεις την ίδια την επιστήμη αυτή σε ψευδή. Καμιά επιστήμη δε βάζει ιδεολογίες στα χωράφια της.

Μιλάς για "εθνολογία". Η εθνολογία είναι διαμετρικά αντίθετη με την έννοια της φυλής, μιας και μελετάει εθνότητες, και πρώτη από όλες τις επιστήμες έχει δηλώσει ότι δεν την ενδιαφέρει η έννοια της "φυλής" και δεν την περιλαμβάνει στις μελέτες της. Δε μιλάς πάντως για τη βιολογία, που επίσημα έχει απορρίψει το "φυλετισμό" σαν αντιεπιστημονικό ιδεολογικό κατασκεύασμα. Δε σε συμφέρει να το κάνεις βέβαια.

Την "επίκληση στην αυθεντία" τη χρησιμοποιεί όποιος δε μπορεί να επικαλεστεί τη λογική. Δεν υπάρχει αυθεντία του 1700 στο 2013. Αν το πάμε έτσι, επίκληση στην αυθεντία είναι και η θεωρία του Λαμάρκ, που έχει αποδειχτεί εσφαλμένη από τους μετέπειτα επιστήμονες και έχει απορριφθεί.

Μπράβο που λες φάτσα-φόρα ότι θεωρείς τους Έλληνες εργάτες, τους οικοδόμους και τους εργάτες του αγρού "υπάνθρωπους" γιατί εγώ για αυτούς μιλούσα. Έτσι κι αλλιώς η "ιδεολογία" σου δε θεωρεί υπάνθρωπους μόνο τους ξένους, αλλά και όσους από τους ντόπιους δεν ανήκουν στη "φυλετική αριστοκρατία" που όλως τυχαίως είναι και οικονομική αριστοκρατία.

Τον καιρό που ο καπιταλισμός δείχνει την απανθρωπιά του με καταβυθίσεις πλοίων που κουβαλάνε πρόσφυγες, στρατόπεδα συγκέντρωσης κλπ, η δική σου "αντιπρόταση" είναι να γίνουμε κι εμείς το ίδιο απάνθρωποι με τον καπιταλισμό, να μπούμε μέσα στο δικό του χωνευτήρι και να εξοστρακίζουμε όποιον δε μας αρέσει. Το ίδιο βέβαιο το μεγάλο οικονομικό κεφάλαιο και το σύστημα που το υπηρετεί, θα βγουν κερδισμένα από αυτή την πολιτική, και ο λαός, οι έλληνες εργαζόμενοι δηλαδή - για τους ξένους ούτε που το συζητάμε - θα είναι πάλι οι χαμένοι. Η πραγματική λύση στο μεταναστευτικό είναι απλή: Ίδιος μισθός σε όλους τους εργαζόμενους αν δουλεύουν τις ίδιες ώρες, ανεξαρτήτως εθνικότητας, και αυξημένος κρατικός έλεγχος στα αφεντικά ώστε να μην μπορούν να προσλάβουν "φτηνά εργατικά χέρια". Έτσι και τα αφεντικά θα αναγκαστούν να προσλαμβάνουν έλληνες εργαζόμενους (μιας και δε θα έχουν οικονομικό συμφέρον να προσλάβουν ξένους όπως τώρα), και το χρυσαυγίτικο-καρατζαφερικό "επιχείρημα" θα καταρριφθεί, ότι οι μετανάστες έκλεβαν τις δουλειές των ελλήνων και όχι ότι τα ελληνικά αφεντικά έκλεβαν τις δουλειές των ελλήνων. Το 1996 (μέσα στην εποχή της χαϊβανοποίησης του νεοέλληνα, λίγο πριν το σημιτικό χρηματιστήριο, όταν ο νεόπλουτος μικροαστός έκανε κρα για λίγο βλαχοκαπιταλισμό), το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας, δηλαδή οι ίδιοι οι Έλληνες εργαζόμενοι, πρότεινε αυτή τη λύση, δηλαδή να εξισωθούν οι μισθοί ώστε να έχουν δουλειά οι ντόπιοι εργάτες. Τότε, αυτοί που αντιτάχτηκαν ήταν οι επιχειρηματίες, που φυσικά θα θίγονταν τα συμφέροντά τους αν γινόταν κάτι τέτοιο, και η πασοκο-τεχνοκρατική κυβέρνηση Σημίτη. Σήμερα εσείς βαδίζετε στο δρόμο των επιχειρηματιών του '96 και της τότε πασοκοκυβέρνησης, με το να αντιτάσσεστε σε αυτή τη λύση. Και αντί να μου δείχνεις ξύλινες έρευνες και νούμερα, πες μου έναν έλληνα που έχασε τη δουλειά του για να προσληφθεί μετανάστης ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ. Γιατί, μόνο αν έγινε αυτό, έχασε την δουλειά του από το μετανάστη, γιατί μόνο τότε είναι αξιοκρατικός ο λόγος της πρόσληψης του μετανάστη. Αν τον έδιωξαν για να προσλάβουν ξένους με λιγότερα λεφτά, τότε ο μόνος που στέρησε τη δουλειά από τον έλληνα είναι το αφεντικό του, ο καπιταλιστής, που χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια τον απέλυσε για να κερδίσει εκμεταλλευόμενος το μετανάστη, που και λιγότερα θα έπαιρνε και τα δικαιώματά του δε θα διεκδικούσε. Οπότε κόψτε την παραμύθα, τα παράσιτα που λυμαίνονται την κοινωνία ξέρουμε όλοι ποιοι είναι, και ή θα είστε με το λαό ή με τα παράσιτα (άρα εναντίον όλου του ελληνικού λαού και υπέρ 5-10 μεγαλοοικογενειών που σας χρηματοδοτούν πίσω από την κουρτίνα γιατί ξέρουν ότι δεν μπορείτε να τους κάνετε τίποτα στην πράξη, αφού φοβάστε ακόμα και να τους κάνετε κριτική στη θεωρία, σε ιντερνετικά κείμενα).

Νόμιζα ότι το έγραψες εσύ το κείμενο επειδή μαζί με το φυλετισμό το κείμενο περιέχει και τα κλασικά ψήγματα νεοφιλελευθερισμού, και εσύ είσαι αυτός που υπερασπίζεται τον καπιταλισμό και το νεοφιλελευθερισμό στο φόρουμ. Τελικά δεν είσαι μόνο εσύ που σκέφτεσαι έτσι, είναι πολλοί οι νεοφιλεναζί.
« Last Edit: March 22, 2013, 02:27:49 pm by National Bolshevik »

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
που ειναι ο εθνικοφρων; γιατι εξαφανιστηκε απο αυτη την ενδιαφερουσα συζητηση; τον ποναει η ραχη του ακομη;;;; :D :D :D
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Εθνικόφρων

  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • Posts: 78
  • Φήμη 0
    • View Profile
    • http://sshellas88.wordpress.com/
Η χρυσή αυγή δεν είναι εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα.Μπορεί  την δεκαετία του 80 και(λίγο) του 90 να παρουσίαζε εθνικοσοσιαλιστικά φρονήματα,αλλά η πολιτική της άνοδο έδειξε ότι είναι άλλο ένα αστικό ακροδεξιό κόμμα.
Η ιδέες μας δεν έχουν απήχηση στην κοινωνία επειδή τις πολεμάνε με κάθε μέσο.Το αστικό κράτος και(τα τσιράκια του) οι αριστεροί έχουν δαιμονοποιήσει την εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία και έχουν περάσει στην αντίληψη του κάθε πολίτη ότι ο εθνικοσοσιαλισμός είναι κάτι κακό,ενώ ο φιλελευθερισμός και ο κομμουνισμός είναι "υγιείς" ιδεολογίες.

Δεν είπα ποτέ ότι κάποιος επιστημονικός κλάδος έχει αποδεχθεί την φυλετική ιδεολογία-την οποιαδήποτε ιδεολογία.Απλώς ανέφερα την εθνολογία-η οποία ασχολείται κυρίως με πρωτόγονες κοινωνίες- και την κοινωνιολογία ως επιστημονικούς κλάδους που έχουν αναλύσει το φαινόμενο του εθνικισμού(κυρίως η κοινωνιολογία) και τις ανθρώπινες φυλές(Φυλή και ιστορία- Φυλή και πολιτισμός,Levi Strauss-εθνολόγος).

Οι λόγοι που λαθρομεταναστεύουν οι αλλόφυλοι εξηγούνται στο άρθρο.Οι ίδιοι οι καπιταλιστές δημιουργούν την κατευθυνόμενη λαθρομετανάστευση με σκοπό την επίτευξη του ατομικού τους κέρδους και την δημιουργία προβλημάτων στην Ελληνική κοινωνία.Προσωπικά,δεν με ενδιαφέρουν τα προβλήματα των αλλόφυλων(των μη λευκών καθόλου) άμεσα.Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα εθνικής επιβίωσης και εκεί πρέπει να σταθούμε  οι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές.Οι φιλελεύθεροι και (οι συνεργάτες) οι κομμουνιστές ήταν πάντα έχθροι του έθνους και της φυλής.Και αυτό αποδεικνύεται με την ανύπαρκτη νεοφιλελεύθερη μεταναστευτική πολιτική του Σαμαρά και την υπόστηριξη των αριστερών/κομμουνιστών που δείχνουν στους αλλόφυλους-δίνοντας αφορμές να ερθουν περισσότεροι εδώ.

Μόνο εμείς,οι εθνικοσοσιαλιστές,αγωνιζόμαστε για τις υπέρτατες αξίες του κάθε ανθρωπού,την φυλή και το έθνος.Αξίες τις οποίες πολεμούν με τόσο πάθος οι εθνομηδενιστές(κομμουνιστές/νεοφιλελεύθεροι).
« Last Edit: March 29, 2013, 05:24:02 pm by Εθνικόφρων »
«Η μεγάλη δύναμη του ολοκληρωτικού κράτους είναι ότι αναγκάζει αυτούς που το φοβούνται να το μιμηθούν.»
Αδόλφος Χίτλερ

Εθνικόφρων

  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • Posts: 78
  • Φήμη 0
    • View Profile
    • http://sshellas88.wordpress.com/
που ειναι ο εθνικοφρων; γιατι εξαφανιστηκε απο αυτη την ενδιαφερουσα συζητηση; τον ποναει η ραχη του ακομη;;;; :D :D :D
Έχω δουλειές,περιορισμένο ελεύθερο χρόνο και...βαριέμαι να ανοίγω συζητήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά.Βλέπεις,δεν είμαι αναρχομαϊμου,να αράζω σε αυτοδιαχειριζόμενα στέκια και να καίγομαι όλη μέρα στο net μαζί με τους σιφιλιάριδες εραστές μου από την Σομαλία.

Έτσι και αλλιώς η ελευθερία του λόγου,σε πολιτικό επίπεδο,είδαμε που μας οδήγησε...Αυτό το κωλοπολίτευμα,η δημοκρατία,έχει συμβάλλει κατα πολύ στην προώθηση των εθνομηδενικών ιδεολογιών(κομμουνισμός/φιλελευθερισμός) και στον περιορισμό της εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας.
« Last Edit: March 29, 2013, 05:25:53 pm by Εθνικόφρων »
«Η μεγάλη δύναμη του ολοκληρωτικού κράτους είναι ότι αναγκάζει αυτούς που το φοβούνται να το μιμηθούν.»
Αδόλφος Χίτλερ

National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
Έχω δουλειές,περιορισμένο ελεύθερο χρόνο και...βαριέμαι να ανοίγω συζητήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά.Βλέπεις,δεν είμαι αναρχομαϊμου,να αράζω σε αυτοδιαχειριζόμενα στέκια και να καίγομαι όλη μέρα στο net μαζί με τους σιφιλιάριδες εραστές μου από την Σομαλία.

Έτσι και αλλιώς η ελευθερία του λόγου,σε πολιτικό επίπεδο,είδαμε που μας οδήγησε...Αυτό το κωλοπολίτευμα,η δημοκρατία,έχει συμβάλλει κατα πολύ στην προώθηση των εθνομηδενικών ιδεολογιών(κομμουνισμός/φιλελευθερισμός) και στον περιορισμό της εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας.
καλά, η "εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία" δεν περιορίστηκε από την... πολλή δημοκρατία (!) αλλά επειδή μέσα σε 12 χρόνια γάμησε τον κόσμο ανάποδα και τα 'κανε και σκατά.

Εσύ είσαι ενάντια στην ελευθερία του λόγου;

National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
Η χρυσή αυγή δεν είναι εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα.Μπορεί  την δεκαετία του 80 και(λίγο) του 90 να παρουσίαζε εθνικοσοσιαλιστικά φρονήματα,αλλά η πολιτική της άνοδο έδειξε ότι είναι άλλο ένα αστικό ακροδεξιό κόμμα.
Η ιδέες μας δεν έχουν απήχηση στην κοινωνία επειδή τις πολεμάνε με κάθε μέσο.Το αστικό κράτος και(τα τσιράκια του) οι αριστεροί έχουν δαιμονοποιήσει την εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία και έχουν περάσει στην αντίληψη του κάθε πολίτη ότι ο εθνικοσοσιαλισμός είναι κάτι κακό,ενώ ο φιλελευθερισμός και ο κομμουνισμός είναι "υγιείς" ιδεολογίες.

Δεν είπα ποτέ ότι κάποιος επιστημονικός κλάδος έχει αποδεχθεί την φυλετική ιδεολογία-την οποιαδήποτε ιδεολογία.Απλώς ανέφερα την εθνολογία-η οποία ασχολείται κυρίως με πρωτόγονες κοινωνίες- και την κοινωνιολογία ως επιστημονικούς κλάδους που έχουν αναλύσει το φαινόμενο του εθνικισμού(κυρίως η κοινωνιολογία) και τις ανθρώπινες φυλές(Φυλή και ιστορία- Φυλή και πολιτισμός,Levi Strauss-εθνολόγος).

Οι λόγοι που λαθρομεταναστεύουν οι αλλόφυλοι εξηγούνται στο άρθρο.Οι ίδιοι οι καπιταλιστές δημιουργούν την κατευθυνόμενη λαθρομετανάστευση με σκοπό την επίτευξη του ατομικού τους κέρδους και την δημιουργία προβλημάτων στην Ελληνική κοινωνία.Προσωπικά,δεν με ενδιαφέρουν τα προβλήματα των αλλόφυλων(των μη λευκών καθόλου) άμεσα.Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα εθνικής επιβίωσης και εκεί πρέπει να σταθούμε  οι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές.Οι φιλελεύθεροι και (οι συνεργάτες) οι κομμουνιστές ήταν πάντα έχθροι του έθνους και της φυλής.Και αυτό αποδεικνύεται με την ανύπαρκτη νεοφιλελεύθερη μεταναστευτική πολιτική του Σαμαρά και την υπόστηριξη των αριστερών/κομμουνιστών που δείχνουν στους αλλόφυλους-δίνοντας αφορμές να ερθουν περισσότεροι εδώ.

Μόνο εμείς,οι εθνικοσοσιαλιστές,αγωνιζόμαστε για τις υπέρτατες αξίες του κάθε ανθρωπού,την φυλή και το έθνος.Αξίες τις οποίες πολεμούν με τόσο πάθος οι εθνομηδενιστές(κομμουνιστές/νεοφιλελεύθεροι).
καλά, ναι, το αστικό κράτος είναι υπέρ του κομμουνισμού. Γι' αυτό αιματοκύλισε την Κορέα, το Βιετνάμ, την Καμπότζη και τώρα θέλει να αιματοκυλίσει και τη Βενεζουέλα; Γιατί αγαπάει τόσο πολύ τον κομμουνισμό και γιατί το πρόβλημά του είναι ο... εθνικοσοσιαλισμός (για αυτό έκρυβε τον Μένγκελε και τον Μπάρμπι η CIA). Πες κι άλλα να μας διασκεδάσεις.

Ανέφερες καθαρά για "επιστήμες που δέχονται τη φυλετική ιδεολογία". Σε παρακαλώ, δε θα μας βγάλεις και τυφλούς τώρα.

Βάζεις για πηγή σου κάποιον Levi Strauss. Εβραίος είναι;

Εσύ αυτό που λες είναι ότι επειδή οι καπιταλιστές χρησιμοποιούν τους μετανάστες, να σκοτώσουμε τους μετανάστες για να μην έχουν οι καπιταλιστές ξένους και να χρησιμοποιούν έλληνες. Είναι σαν να λες ότι επειδή οι καπιταλιστές χρησιμοποιούν την εργατική τάξη, να σφάξουμε όλους τους εργάτες για να μην έχουν οι καπιταλιστές κανέναν να δουλεύει γι' αυτούς και να καταργηθούν αργά ή γρήγορα κι αυτοί. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι ούτε μυαλό πεντάχρονου δε θα σκεφτόταν τέτοια ασυναρτησία. Να σου θυμίσω ότι και πριν έρθουν οι ξένοι υπήρχε ανεργία, απλά από τότε που ήρθαν ο κάθε βλάχος έλληνας την είδε αφεντικό. ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Χ-Ψ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ. Αλλά σε ποιον τα λέω; Σε αυτόν που μας λέει ότι δεν υπάρχει καλύτερη λύση από τον Σαμαρά και το μνημόνιο.

Και σε άλλο θέμα σου εξήγησα ότι ο κομμουνιστικός διεθνισμός δεν έχει καμιά σχέση με το νεοφιλελεύθερο υπερεθνισμό, αλλά μάλλον είσαι πολύ ηλίθιος για να βγάλεις τη σφηνομένη τυρόπιτα που έχεις στο κεφάλι σου. Οι κομμουνιστές δεν είναι "εθνομηδενιστές", μιας και ιστορικά δέχονται όλα τα έθνη και θέλουν την αρμονική συμβίωσή τους. Αντίθετα οι ναζί είναι αυτοί που θέλουν τον εκμηδενισμό όλων των άλλων εθνών για να μείνει ένα περιούσιο, και οι φιλελεύθεροι το ίδιο. Απλά οι ναζί έχουν σαν κριτήριο το "αίμα" και οι φιλελεύθεροι το χρήμα. Η ουσία όμως είναι η ίδια.

Προσπαθώ να καταλάβω πώς ακριβώς υπερασπίζεται ο "εθνικοσοσιαλισμός" τις ανώτερες αξίες του ανθρώπου. Στον "εθνικοσοσιαλισμό" όσοι δεν είναι "άριστοι" με τον έναν ή τον άλλο τρόπο (δηλαδή γύρω στο 99% του πληθυσμού του πλανήτη), θα πρέπει να σκοτώνονται, και θα μείνουν μόνο οι "άριστοι" του 1%, που όμως ούτε αυτοί θα είναι άριστοι αφού θα έχουν ξεκληρίσει όλο τον πλανήτη, άρα αυτοί μετά θα αυτοκτονήσουν, και θα μείνουν πάνω στον πλανήτη μόνο τα ζώα. Ε γιατί δε λέτε ρε μαλάκες τότε ότι είστε οικολόγοι και μας λέτε για "εθνικοσοσιαλισμούς" και αηδίες;
« Last Edit: March 29, 2013, 06:19:13 pm by National Bolshevik »