Author Topic: 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 – ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ  (Read 218 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
καλά, εντάξει, είσαι κλινικά βλαμμένος. ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ; Ή είπα ποτέ όταν ο ενιαίος λαός της Μακεδονίας δεν είναι ελληνικός; Εσύ είσαι ο εξυμνητής του Τσολάκογλου που δεν έκανε τίποτα όταν μπήκαν οι Βούλγαροι στη Μακεδονία το '41 χωρίς κήρυξη πολέμου, ενώ αυτός ήταν τότε στην κυβέρνηση, και δεν έκανε καν διαμαρτυρία, γιατί ήταν τόσο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ και ΔΟΥΛΟΣ που φοβόταν μην τον ξηλώσουν τα γερμανικά αφεντικά του, και έβγαζε ανακοινωθέντα κατά των Ελλήνων της Μακεδονίας όταν έγιναν οι σφαγές του Δοξάτου από τους βούλγαρους φασίστες, επειδή δήθεν οι έλληνες "διατάρασσαν την ησυχία της περιοχής".

Εγώ ρε βλήμα έχω χάσει συγγενή το 1942 από τους βούλγαρους εθνικιστές, αυτούς που έβγαιναν φωτογραφίες μαζί με τον Καραμανλή, τον Τσαούς Αντών και τους ΠΑΟτζήδες, ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
Οκ τότε δεν κατάλαβα καλά λόγο των γνωστών αριστερών μαλακιών που ακούω συνήθως τότε τα ίδια λέμε πάνω κάτω, δεν διαφωνούμε σε αυτό το θέμα.

Και για το "Μέγα Αλέξανδρο" έρχεσαι στα λόγια μου όταν λες ότι δεν είχε κανέναν άλλο λόγο να είναι "άξιος θαυμασμού" εκτός από το ότι για να ικανοποιήσει το ναρκισσισμό του πήγε μέχρι του διαόλου τη μάνα. Ο Βενιζέλος της αρχαιότητας δηλαδή.
Μπαα τουλάχιστον ο Βενιζέλος δεν παντρεύτηκε Τουρκάλα ούτε έγινε Σουλτάνος.