Poll

ΠΟΣΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΕΙΣΑΙ;

Γαμάω και σπέρνω όλεθρο
9 (28.1%)
Για δέσιμο
3 (9.4%)
Και τι έγινε άμα καταστραφεί το 90% του κόσμου;
3 (9.4%)
Πιστεύω ότι θα είμαι ο διάδοχος του Ομπάμα
1 (3.1%)
Δεν είμαι ψυχοπαθής αλλά ανώμαλος
3 (9.4%)
Εσύ είσαι ψυχοπαθής που με κρίνεις
1 (3.1%)
Δεν με ενδιαφέρει γαμιέται ο δημοσκόπος
3 (9.4%)
Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων είμαι θεός
2 (6.3%)
Δεν έχω γνώμη θα ρωτήσω την γκόμενά μου
3 (9.4%)
Από πότε η ψυχοπάθεια θεωρείται αρρώστια;
4 (12.5%)

Total Members Voted: 31

Voting closed: July 14, 2014, 01:17:55 am

Author Topic: POLL: ΠΟΣΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΕΙΣΑΙ;;;  (Read 715 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
POLL: ΠΟΣΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΕΙΣΑΙ;;;
« on: April 15, 2014, 12:53:37 am »
Ο καθηγητής Robert Hare είναι ποινικός ψυχολόγος και δημιουργός του PCL-R, ενός ψυχολογικού «εργαλείου» αξιολόγησης, που χρησιμοποιείται για να διαπιστωθεί αν κάποιος είναι ψυχοπαθής ή όχι.
Για πολλές δεκαετίες ο ίδιος μελέτησε ανθρώπους με ψυχοπάθεια και συνεργάστηκε μαζί τους σε φυλακές και αλλού.
«Με εκπλήσσει το ίδιο, όπως και πριν από 40 χρόνια όταν πρωτοξεκίνησα, το γεγονός ότι είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι τόσο αποσυνδεδεμένοι συναισθηματικά, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν τους υπόλοιπους ως αντικείμενα που πρέπει να χειραγωγηθούν ή να καταστραφούν χωρίς αυτό να τους προκαλεί καμία ανησυχία» λέει ο ίδιος.


Ω ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΕΙΜΑΙ  ;D ;D ;D ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΝΕΡΩΝΑ  ;DΠώς θα καταλάβετε αν κάποιος είναι ψυχοπαθής

Στις κοινωνικές συναναστροφές μας με άλλους ανθρώπους, πολλές φορές θεωρούμε δεδομένα μερικά πράγματα. Για παράδειγμα υποθέτουμε, πως όλοι αντιλαμβανόμαστε..
τον κόσμο γύρω μας με περίπου τον ίδιο τρόπο, ότι όλοι γνωρίζουμε μερικά βασικά γεγονότα και πως οι λέξεις σημαίνουν το ίδιο πράγμα για όλους.

Επίσης, υποθέτουμε ότι όλοι έχουμε πάνω κάτω τις ίδιες περίπου ιδέες για το τι είναι «λάθος» και τι «σωστό».
Κι όμως, για μια μικρή –αλλά όχι και πολύ μικρή- μερίδα του πληθυσμού τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.
Αυτοί οι άνθρωποι δεν νιώθουν τύψεις και δεν έχουν ενσυναίσθηση, ενώ νιώθουν κάποια συναισθήματα σε πολύ ρηχό επίπεδο.
Σε ακραίες περιπτώσεις ενδεχομένως να μην ενδιαφέρονται καν για το αν θα ζήσει κάποιος ή αν θα πεθάνει.
Αυτοί οι άνθρωποι ονομάζονται «ψυχοπαθείς» γράφει ο Tom Chivers στη βρετανική εφημερίδα The Telegraph.
Ορισμένοι από αυτούς είναι βίαιοι εγκληματίες. Δολοφόνοι.
Αλλά όχι όλοι.
Ο καθηγητής Robert Hare είναι ποινικός ψυχολόγος και δημιουργός του PCL-R, ενός ψυχολογικού «εργαλείου» αξιολόγησης, που χρησιμοποιείται για να διαπιστωθεί αν κάποιος είναι ψυχοπαθής ή όχι.
Για πολλές δεκαετίες ο ίδιος μελέτησε ανθρώπους με ψυχοπάθεια και συνεργάστηκε μαζί τους σε φυλακές και αλλού.
«Με εκπλήσσει το ίδιο, όπως και πριν από 40 χρόνια όταν πρωτοξεκίνησα, το γεγονός ότι είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι τόσο αποσυνδεδεμένοι συναισθηματικά, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν τους υπόλοιπους ως αντικείμενα που πρέπει να χειραγωγηθούν ή να καταστραφούν χωρίς αυτό να τους προκαλεί καμία ανησυχία» λέει ο ίδιος.
Η κατανόησή μας για τον ανθρώπινο εγκέφαλο και τις λειτουργίες του βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα, και δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που οι ψυχολογικές διαταραχές θεωρούνταν ως… αποτυχημένοι χαρακτήρες.
Σιγά σιγά αρχίζουμε να κατανοούμε ότι οι ψυχικές ασθένειες είναι αρρώστιες, όπως η νεφρική ανεπάρκεια, η ηπατική ανεπάρεκια ή οι αναπτυξιακές διαταραχές, όπως για παράδειγμα ο αυτισμός.
Είναι όντως μια διαταραχή ή ένας διαφορετικός τρόπος ύπαρξης;
«Υπάρχουν άνθρωποι που αξιολογούνται αρκετά υψηλά στη λίστα εκτίμησης της ψυχοπάθειας, αλλά όχι τόσο που να θεωρούνται επικίνδυνοι να προκαλέσουν προβλήματα. Συχνά, αυτοί μπορεί να είναι οι φίλοι μας, άνθρωποι με τους οποίους συναναστρεφόμαστε. Ο αυτισμός είναι μια κατάσταση που μπορεί να ιδωθεί υπό ευρύ φάσμα, έτσι και η διάγνωση της ψυχοπάθειας ‘αιμορραγεί’ στην ομαλότητα» πρόσθεσε ο καθηγητής.
Η πλειοψηφία των ανθρώπων θεωρεί τους ψυχοπαθείς ως δολοφόνους, εγκληματίες και εκτός κοινωνίας.
Όπως τη Joanna Dennehy, μια 31χρονη Βρετανίδα η οποία σκότωσε τρεις ανθρώπους το 2013 και η οποία την προηγούμενη χρονιά είχε διαγνωστεί με ψυχοπαθητική διαταραχή προσωπικότητας,. Ή τον Ted Bundy, έναν Αμερικανό κατά συρροή δολοφόνο που θεωρείται ότι έχει δολοφονήσει τουλάχιστον 30 ανθρώπους και ο οποίος δήλωσε για τον εαυτό του: «Είμαι το πιο ψυχρό καθίκι που θα γνωρίσετε ποτέ. Απλά μου αρέσει να σκοτώνω».
Πολλά όμως από τα ψυχοπαθητικά χαρακτηριστικά δεν είναι απαραίτητα μειονεκτήματα και σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσαν να θεωρηθούν και πλεονεκτήματα.
«Υπάρχουν δύο είδη ενσυναίσθησης» λέει ο James Fallon, νευροεπιστήμονας στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας και συγγραφέας του βιβλίου «The Psychopath Inside: A Neuroscientist’s Personal Journey into the Dark Side of the Brain».
«Η γνωστική ενσυναίσθηση είναι η ικανότητα να γνωρίζει κανείς τι αισθάνονται οι άλλοι και η συναισθηματική ενσυναίσθηση έχει να κάνει με την ικανότητα να συναισθάνεται κανείς αυτά που αισθάνονται οι άλλοι» είπε.
Τα άτομα με αυτισμό διαθέτουν αυξημένη ενσυναίσθηση και μπορούν να νιώσουν τον πόνο του άλλου, όμως είναι λιγότερο ικανά να αναγνωρίσουν τα σημάδια που «διαβάζουν» οι υπόλοιποι, όπως για παράδειγμα ένα χαμόγελο ή ένα συνοφρύωμα που αποκαλύπτει τι μπορεί να σκέφτεται κάποιος.
Με τους ψυχοπαθείς συμβαίνει το αντίθετο: γνωρίζουν τι αισθάνεται κάποιος, όμως δε νιώθουν καμία συμπόνοια και κανένα συναίσθημα οι ίδιοι.
«Αυτό τους “εξοπλίζει” με ένα μοναδικό πλεονέκτημα, καθώς μπορούν να καταλάβουν τι σκέφτεται κάποιος. Απλά δεν τους ενδιαφέρει και έτσι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν εναντίον του» συνέχισε.
«Οι ψυχοπαθείς πιστεύουν ότι είναι πιο λογικοί από τους άλλους ανθρώπους» λέει ο Hare. «Μια φορά είχα συναντήσει έναν εγκληματία, ο οποίος ήταν σίγουρα ψυχοπαθητική προσωπικότητα και ο οποίος μου είπε πως οι ψυχίατροι του έλεγαν πως το πρόβλημά του ήταν ότι σκεφτόταν περισσότερο με το μυαλό και όχι με την καρδιά. ‘Και τι πρέπει να κάνω δηλαδή; Να βάλω τα κλάματα τώρα γι’ αυτό;’ Μου είπε. Ένας άλλος όταν τον ρώτησα αν ένιωθε τύψεις που είχε μαχαιρώσει ένα θύμα ληστείας μου απάντησε: ‘Όχι βέβαια. Αυτός θα καθίσει μερικούς μήνες στο νοσοκομείο, ενώ εγώ σαπίζω εδώ μέσα. Αν ήθελα να τον σκοτώσω θα του έκοβα το λαιμό. Έτσι είμαι εγώ. Τέτοιος τύπος είμαι. Του χάρισα ένα διάλειμμα’» πρόσθεσε ο καθηγητής.
«Οι ψυχοπαθείς είναι ταχείς και γρήγοροι στην εκτέλεση διαφόρων λειτουργιών και έχουν υψηλό IQ ακριβώς επειδή δεν εμποδίζονται από ηθικές ανησυχίες και προβληματισμούς» ανέφερε ακόμη ο Fallon.
Πολλές φορές αποδέχονται την κατάστασή τους και γίνεται πιο δύσκολο να τους «θεραπεύσει» κανείς.
«Πόσοι πηγαίνουν σε ψυχιάτρους για ζητήματα ψυχικής οδύνης αν δε βρίσκονται στη φυλακή; Δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά» συνέχισε ο Hare. Φυσικά, όσοι βρίσκονται στη φυλακή χρειάζεται να παρακολουθούν ειδικές συνεδρίες, να εκπαιδεύονται σε ό,τι αφορά την ενσυναίσθηση μέχρι και να μιλούν με τους συγγενείς των θυμάτων τους.
Όμως, από τη στιγμή που δεν έχουν καμία ενσυναίσθηση, αυτό τις περισσότερες φορές δεν λειτουργεί καθόλου, κατέληξε.


http://www.tsekouratoi.gr/2014/04/blog-post_5285.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+tsekouratoi2014+%28%CE%A4%CF%83%CE%B5%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9+%7C+Tsekouratoi%29&utm_content=FaceBook
« Last Edit: April 15, 2014, 01:31:34 am by THULSA DOOM »
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....

Share on Facebook Share on Twitter


Pulverem

 • Guest
ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΘΟΥΛΣΑ ΝΤΟΥΜ:ΩΣΤΕ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ; ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ 'ΛΕΓΑ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΦΥΣΙΚΗ, ΚΑΘΩΣ Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΥΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΠΗΣ, ΑΡΑ ΑΔΙΚΗ.

"ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ" ΨΗΦΙΣΑ. ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟ - ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ.
« Last Edit: April 15, 2014, 12:14:21 pm by Pulverem »

Pulverem

 • Guest
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ:

ΞΥΠΝΑΩ ΕΝΩ ΜΕ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ (ΝΑ ΜΕ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ) ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΚΕΪ ΜΕ ΑΣΠΡΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ "ΚΡΙΜΑ, ΩΡΑΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ" ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ. ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΛΕΠΙΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΜΟΝΟ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. Η ΜΙΚΡΗ, ΠΑΙΔΙΚΗ, ΑΣΠΛΑΧΝΗ, ΑΝΗΛΕΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΒΑΡΑΓΕ ΤΟΥΜΠΟΥΡΛΟΠΟΥΤΣΟΧΤΥΠΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΣΠΑΓΕ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΛΕΙΟ, ΚΑΤΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΑΤΡΙΧΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΣΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΡΙΞΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΝΑΣΑ (ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΗ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΤΟΛΗ), ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ "ΔΩΣ'ΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ." ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΝ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ "ΘΑ ΦΕΡΩ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΦΕΡ'ΤΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ." ΜΕΤΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΩ, ΤΟ ΠΕΤΑΞΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΜΕΤΑ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΑ ΚΩΛΟΧΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΚΑΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ Ή ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΑ Ή ΜΟΥ 'ΣΚΑΣΑΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ.

ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΙΧΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΠΛΑΓΙΩΣ. ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΟ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ 'ΧΑΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΥΠΕΣΤΗ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΡΙΑ ΜΑΥΡΗ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΓΙΑ ΜΠΟΞΕΡΑΚΙ (ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΜΠΑΖΟΥΝ" ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΝΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΙΚΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΦΛΩΡΑΚΟΥ ΓΕΡΟΤΡΕΝΤΟΥΛΑ ΘΟΥΛΣΑ ΝΤΟΥΜ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΟΤΕΣ - ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ). ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥ 'ΚΑΝΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ. Η ΣΩΛΗΝΑ ΑΥΤΗ Η ΜΟΥ 'ΒΑΖΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ Ή ΜΟΥ 'ΒΓΑΖΕ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΧΥΣΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ. ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 130 ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΤΡΙΓΥΡΩ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΟΥΣΑΝ. ΑΚΟΥΓΑ ΜΙΑ ΓΥΦΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ "ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;" ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ "ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ" (ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΟ ΣΗΨΑΙΜΙΚΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ) ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ "ΤΟΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ";

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ:

ΞΥΠΝΑΩ ΕΝΩ ΜΕ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ (ΝΑ ΜΕ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ) ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΚΕΪ ΜΕ ΑΣΠΡΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ "ΚΡΙΜΑ, ΩΡΑΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ" ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ. ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΛΕΠΙΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΜΟΝΟ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. Η ΜΙΚΡΗ, ΠΑΙΔΙΚΗ, ΑΣΠΛΑΧΝΗ, ΑΝΗΛΕΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΒΑΡΑΓΕ ΤΟΥΜΠΟΥΡΛΟΠΟΥΤΣΟΧΤΥΠΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΣΠΑΓΕ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΛΕΙΟ, ΚΑΤΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΑΤΡΙΧΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΣΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΡΙΞΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΝΑΣΑ (ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΗ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΤΟΛΗ), ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ "ΔΩΣ'ΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ." ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΝ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ "ΘΑ ΦΕΡΩ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΦΕΡ'ΤΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ." ΜΕΤΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΩ, ΤΟ ΠΕΤΑΞΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΜΕΤΑ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΑ ΚΩΛΟΧΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΚΑΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ Ή ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΑ Ή ΜΟΥ 'ΣΚΑΣΑΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ.

ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΙΧΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΠΛΑΓΙΩΣ. ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΟ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ 'ΧΑΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΥΠΕΣΤΗ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΡΙΑ ΜΑΥΡΗ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΓΙΑ ΜΠΟΞΕΡΑΚΙ (ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΜΠΑΖΟΥΝ" ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΝΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΙΚΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΦΛΩΡΑΚΟΥ ΓΕΡΟΤΡΕΝΤΟΥΛΑ ΘΟΥΛΣΑ ΝΤΟΥΜ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΟΤΕΣ - ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ). ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥ 'ΚΑΝΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ. Η ΣΩΛΗΝΑ ΑΥΤΗ Η ΜΟΥ 'ΒΑΖΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ Ή ΜΟΥ 'ΒΓΑΖΕ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΧΥΣΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ. ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 130 ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΤΡΙΓΥΡΩ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΟΥΣΑΝ. ΑΚΟΥΓΑ ΜΙΑ ΓΥΦΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ "ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;" ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ "ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ" (ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΟ ΣΗΨΑΙΜΙΚΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ) ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ "ΤΟΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ";


Pulverem

 • Guest
ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΟΥΝ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ "ΑΝΤΙΛΟΓΟΙ" ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΩΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ".

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΟΥΝ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ "ΑΝΤΙΛΟΓΟΙ" ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΩΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ".
Με την παραπάνω εικόνα απλώς σου ζητώ να γράψεις κι άλλα!  :D

Pulverem

 • Guest
ΜΕΤΑ... ΤΩΡΑ ΕΡΙΞΑ ΞΕΡΑΣΜΑ, ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΜΠΩΘΩ ΠΑΛΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
Ρε πρεζόκαβλε Nargaroth τσέκαρες μήπως την ώρα που ήσουν αναίσθητος στο νοσοκομείο αν σου έκανε κολονοσκόπηση κανένας εξαδάχτυλος γαμιόλης μετά δυο του μεσαία δάχτυλα;  ;D Κυκλοφορούν ανώμαλοι που πιπώνουν μέχρι και οροθετικούς καρκινιάρηδες με τρία αρχίδια  ;D

Και που ξέρεις ρε μαλάκα τι σώβρακα φοράω, με πήρες μάτι όταν γαμούσα στα τέσσερα μια καλόγρια με την ψωλή μου που έχει τατουάζ τραγοπόδαρου για να την κάνω να νιώσει τον Διάβολο μέσα της; Και όχι δεν φοράω τα λευκά των σκατόγερων που είναι σαν αερόστατα, αλλά όχι και κολλητά ρε μαλάκα σαν τα δικά σου. Δεν ξέρεις ότι κάνουν κακό στα παπάρια και μελλοντικά δεν θα σου σηκώνεται; Τι να την κάνεις μετά την υπεράνθρωπη ψωλή άμα σου είναι σαν υποκατσίβελη μάνικα και παρακαλάς την γκόμενα να σου βάζει δυο δυο τα δάχτυλα για να σου σηκώνεται;  ;D

Ο άλλος που απάντησε στην δημοσκόπηση ότι δεν έχει γνώμη και θα ρωτήσει την γκόμενά του, μήπως την βάζει να τον γαμάει κιόλας με strap on και φωνάζει κανέναν αράπη να έρθει ταυτόχρονα πάνω από την γκόμενα του για να κάνουν τρενάκι, με αυτόν από κάτω να κάνει και τον σταθμάρχη;  ;D Επίτηδες έβαλα και αυτή την απάντηση για να δω πόσοι τρύπιοι μας διαβάζουν εδώ πέρα  ;D
« Last Edit: April 15, 2014, 10:34:55 pm by THULSA DOOM »
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Ρε πρεζόκαβλε Nargaroth τσέκαρες μήπως την ώρα που ήσουν αναίσθητος στο νοσοκομείο αν σου έκανε κολονοσκόπηση κανένας εξαδάχτυλος γαμιόλης μετά δυο του μεσαία δάχτυλα;  ;D Κυκλοφορούν ανώμαλοι που πιπώνουν μέχρι και οροθετικούς καρκινιάρηδες με τρία αρχίδια  ;D

Και που ξέρεις ρε μαλάκα τι σώβρακα φοράω, με πήρες μάτι όταν γαμούσα στα τέσσερα μια καλόγρια με την ψωλή μου που έχει τατουάζ τραγοπόδαρου για να την κάνω να νιώσει τον Διάβολο μέσα της; Και όχι δεν φοράω τα λευκά των σκατόγερων που είναι σαν αερόστατα, αλλά όχι και κολλητά ρε μαλάκα σαν τα δικά σου. Δεν ξέρεις ότι κάνουν κακό στα παπάρια και μελλοντικά δεν θα σου σηκώνεται; Τι να την κάνεις μετά την υπεράνθρωπη ψωλή άμα σου είναι σαν υποκατσίβελη μάνικα και παρακαλάς την γκόμενα να σου βάζει δυο δυο τα δάχτυλα για να σου σηκώνεται;  ;D

Ο άλλος που απάντησε στην δημοσκόπηση ότι δεν έχει γνώμη και θα ρωτήσει την γκόμενά του, μήπως την βάζει να τον γαμάει κιόλας με strap on και φωνάζει κανέναν αράπη να έρθει ταυτόχρονα πάνω από την γκόμενα του για να κάνουν τρενάκι, με αυτόν από κάτω να κάνει και τον σταθμάρχη;  ;D Επίτηδες έβαλα και αυτή την απάντηση για να δω πόσοι τρύπιοι μας διαβάζουν εδώ πέρα  ;D

Συναζιστή Thulsa όμως δεν απαντάς στο ερώτημα, είσαι το 40χρόνο κλάριν του webwar;

Sagapaw

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 284
 • Φήμη 0
  • View Profile
Quote
ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΟ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ 'ΧΑΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΥΠΕΣΤΗ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΣ. 
ΘΕΩΡΩ ΠΡΕΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΛΗΘΩ ΕΔΩ
ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΙΑΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑΝ
Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ
ΑΝΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΣΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ
ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣ ΠΟΥΛΟΒΕΡΕΕΜ.


ΟΠΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ,
ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΣΚΑΡΡ ΓΟΥΑΗΛΝΤΤ
ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΤΩΝ ΓΚΕΫ
ΥΠΑΡΧΟΥΣΙ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΙ ΟΠΙΣΘΟΤΡΥΠΗΤΩΝ:
- Ο ΚΑΚΟΣ ΔΙΑΚΟΡΕΥΤΗΣ ΕΝΤΕΡΩΝ, ΟΙΟΣ  ΦΤΥΝΕΙ,
ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΑΕΙ ΣΚΑΜΠΙΛΙΑ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΙΣΘΟΜΕΡΙΑ,
- Ο ΤΡΥΦΕΡΟΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ, 'Η ΓΑΤΟΥΛΟΓΑΜΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΝ (2013),
ΟΙΟΣ ΨΕΛΛΙΖΕΙ ΓΛΥΚΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ
ΕΙΣ ΤΟ ΟΥΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΟΥ ΕΡΑΣΤΟΥ ΤΟΥ

Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΟΥΛΟΒΕΡΕΕΜ,
ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΔΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΕΩΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ,
ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΔΙΑΚΟΡΕΥΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΚΑΡΡ ΓΟΥΑΗΛΝΤΤ,
ΟΙΟΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΟΙΑΥΤΗΣ
ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΕΩΣ, ΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΩΣΙ ΤΟ
-ΠΗΚΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΣΟΜΠΕΤΟΝ- ΠΑΧΥ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟ.
Ο ΙΔΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΟΣΚΑΡΡ ΓΟΥΑΗΛΝΤΤ ΗΤΟ ΓΑΤΟΥΛΟΓΑΜΟΥΛΗΣ,
ΔΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΔΕ ΕΝΟΙΩΘΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗΝ ΝΑ ΣΥΝΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ
ΜΕΤΑ ΚΑΚΩΝ ΔΙΑΚΟΡΕΥΤΩΝ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ
ΑΠΕΒΙΩΣΕΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΙΟΥΤΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ ΜΕΤΑ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ ΝΕΑΝΙΑ,
ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΜΕ
(ΚΑΙ ΔΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ, ΜΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑΓΚΕΗ ΤΣΑΝΝΕΛ
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ).

ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΟΨΗ, ΜΑ ΕΙΣ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ
ΨΥΧΗΣ ΤΩΝ, ΓΝΩΡΙΖΟΜΕΝ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΑΙ ΠΙΚΡΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΙ
 ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ, ΤΟΥΣ
ΩΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝ ΤΟΥ ΤΡΥΦΕΡΟΥ ΕΡΑΣΤΟΥ.

ΕΝΑΣ ΤΟΙΟΥΤΟΣ ΤΡΥΦΕΡΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΘΑ ΗΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΚΔΥΣΕΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΒΕΡΕΕΜ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΘ ΡΟΥΧΑ,
ΟΙΑ ΕΙΧΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ
ΜΕΤΑ ΤΡΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΡΙΝΤΕΡ ΣΤΟΡΖ,
ΚΑΙ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΟΙΩΣΕΝ ΤΗΝ ΕΛΞΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΕΡΩΤΙΚΗΝ ΦΛΟΓΑΝ ΝΑ ΚΑΙΓΩΣΙ
ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩΘΙ ΤΟΥ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΗΣ ΑΓΡΙΑΣ
 ΚΑΙ ΑΤΙΘΑΣΟΥ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΓΚΟΘΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕ ΜΟΛ.
ΥΠΑΚΟΥΩΝΤΑΣ ΔΕ ΕΙΣ ΤΑΣ ΠΡΟΣΤΑΓΑΣ ΤΗΣ ΣΑΡΚΟΣ,
 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΙ Ο ΠΟΥΛΟΒΕΡΕΕΜ
 ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑΡΚΩΣΕΩΣ
ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑΝ ΘΕΣΗΝ ΤΟΥ ΟΠΙΣΘΟΤΡΥΠΗΜΑΤΟΣ:
ΕΝΑΣ ΤΡΥΦΕΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΕΡΑΣΤΗΣ, ΓΑΤΟΥΛΟΓΑΜΟΥΛΗΣ,
ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ
ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΟΝ -ΣΑΠΙΣΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΤΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΗ ΓΟΝΟΡΡΟΙΑ-
 ΜΑΛΑΚΟΝ ΑΔΕΝΑ ΤΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΤΕΡΙΚΗΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΟΣ
ΤΟΥ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥ ΝΕΑΝΙΑ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ Η ΚΟΡΥΦΩΣΙΣ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ
ΕΠΡΟΚΑΛΕΣΕΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΝ ΓΕΝΝΕΣIΝ ΤΥΨΕΩΝ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΝΟΜΩΝ
ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ, ΑΙ ΟΠΟΙΑΙ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΤΡΕΨΑΝ
ΕΙΣ ΦΥΓΗΝ ΚΑΙ ΑΓΡΑΝ ΜΠΕΤΑΝΤΙΝ.

ΔΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΛΟΒΕΡΕΕΜ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΩΣ
 ΕΨΗΛΑΦΙΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΕΡΙΚΗΝ ΑΥΤΟΥ ΠΥΛΗ ΑΜΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ. ΠΑΡΟΤΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΣ,
Η ΕΞΤΡΑ ΣΕΝΣΟΡΥ ΠΕΡΣΕΠΣΙΟΝ ΤΟΥ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ
 ΣΥΝΗΛΛΑΒΕ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΟΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙ
ΠΕΡΙ ΙΧΝΩΝ ΒΙΑΣΜΟΥ. ΜΑ ΔΡΩΝΤΑΣ ΕΚ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΕΩΣ
ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΙ,
ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΝ
 ΤΗΣ ΕΞΩΘΕΝ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΝΔΟΕΝΤΕΡΙΚΗΣ ΒΙΑΣ,
ΥΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΠΩΣ Ο ΔΙΑΚΟΡΕΥΤΗΣ
ΤΟΥ, ΘΑ ΗΤΟ ΑΓΡΙΟΝ ΟΠΙΣΘΟΓΕΜΙΖΩΝ ΑΓΟΡΙ.

ΑΙ ΑΝΩΘΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ  ΕΠΕΞΗΓΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑΙ ΠΤΥΧΑΙ
 ΤΗΣ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥ, ΠΟΥΛΟΒΕΡΕΕΜ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.
ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΠΡΑΝΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΑΡΤΗΡΙΑΣ ΣΑΣ


« Last Edit: April 16, 2014, 05:09:30 pm by Sagapaw »

Pulverem

 • Guest
Συναζιστή Thulsa όμως δεν απαντάς στο ερώτημα, είσαι το 40χρόνο κλάριν του webwar;

ΤΟ 'ΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 40 ΧΡΟΝΩΝ (35... ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ), ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΞΑΝΘΟΥΣ ΚΩΛΟΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΑ ΤΑΤΟΥΑΖΟΤΡΑΒΕΛΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΩΘΕΝ ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΛΘΩ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΣΤΑΣΙΝ.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Μαλάκες σοβαρά με ποστ σαν αυτό του sagapaw σκέφτομαι ότι χαραμιζόμαστε. Τέτοια γαμημένη κουλτούρα και είμαστε περιορισμένοι στο μπουρδέλο του μαξ
(το οποίο κακά τα ψέμματα, είναι ντίσεντ), αντί να πάρουμε το κωλοχανείο της Ελλάδας και να του αλλάξουμε τα φώτα...
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

orbital orbit

 • Guest
Μαλάκες σοβαρά με ποστ σαν αυτό του sagapaw σκέφτομαι ότι χαραμιζόμαστε. Τέτοια γαμημένη κουλτούρα και είμαστε περιορισμένοι στο μπουρδέλο του μαξ
(το οποίο κακά τα ψέμματα, είναι ντίσεντ), αντί να πάρουμε το κωλοχανείο της Ελλάδας και να του αλλάξουμε τα φώτα...

Μπα μη το λες, δε διαβαζονται οι ψευτοκαθαρευουσιανικες ασυναρτησιες που γραφει.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Ο άλλος μπήκε πάλι χάι στις αμφεταμίνες και θα τον μαζεύουν. Ιδού τα δεινά που προκαλεί το περίφημο "κράτος πρόνοιας". ΖΩΑ. ΒΟΥΡΛΑ.
Πληρώνετε τώρα για να γαμιέται στα OD ο άλλος και να τρέχει στα νοσοκομεία. ΜΑ-Α-ΛΑΚΕΣ...
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

666

 • Guest
Ο άλλος μπήκε πάλι χάι στις αμφεταμίνες και θα τον μαζεύουν. Ιδού τα δεινά που προκαλεί το περίφημο "κράτος πρόνοιας". ΖΩΑ. ΒΟΥΡΛΑ.
Πληρώνετε τώρα για να γαμιέται στα OD ο άλλος και να τρέχει στα νοσοκομεία. ΜΑ-Α-ΛΑΚΕΣ...

Ὁ «Σομαλός Παραπλήγας» θὰ μαστιγωθῆ τριάκοντα φοράς, καὶ ἅν τοῦ φυτρώση καμπούρα ἀπὸ τοῦ πρηξίματος ἔτι καλλίτερον.

Pulverem

 • Guest
Ὁ «Σομαλός Παραπλήγας» θὰ μαστιγωθῆ τριάκοντα φοράς, καὶ ἅν τοῦ φυτρώση καμπούρα ἀπὸ τοῦ πρηξίματος ἔτι καλλίτερον.

ΡΑΒΒΟΥΝΙ...

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Μαλάκες ειλικρινά αναρωτιέμαι πώς αντέχετε να γράφετε με πολυτονικό στο πληκτρολόγιο. Άντε, Καλή Ανάσταση! :)
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

sturbel acht

 • Guest
Μαλάκες ειλικρινά αναρωτιέμαι πώς αντέχετε να γράφετε με πολυτονικό στο πληκτρολόγιο. Άντε, Καλή Ανάσταση! :)

SKATA STO TAFO SOY KATSIBELO X.O.

gemista69

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 489
 • Φήμη 5
  • View Profile
Άντε, Καλή Ανάσταση! :)

γαμώ το χριστό σου

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Άντε, Καλή Ανάσταση! :)

μια φορα ψευτης, παντα ψευτης.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

callan

 • Μπράβος
 • Major
 • *****
 • Posts: 711
 • Φήμη 0
  • View Profile
μια φορα ψευτης βλάκας, παντα ψευτης βλάκας.

fixed

reFIXED

 • Guest
μια φορα ψευτης stalker, παντα ψευτης stalker.
reFIXED

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
reFIXED
ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΣΟΥ, ΚΑΤΣΙΒΕΛΕ.
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.