Author Topic: Ιπτάμενα Μικρορομπότ! Αυτά θέλουμε!  (Read 58 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

NeroOfRhodes

  • Guest
Quote
Μόλις τον περασμένο μήνα η ομάδα Δέλτα στην οποία είχε συμμετάσχει είχε χρησιμοποιήσει ένα ιπτάμενο μικρορομπότ για να προκαλέσει θανατηφόρα καρδιακή προσβολή σε έναν ιδιαίτε-ρα αδίστακτο Νοτιαμερικανό βαρόνο των ναρκωτικών. Χρησιμοποιώντας ένα μικρορομπότ εφοδιασμένο με μια βελόνα από τιτάνιο με πάχος τρίχας, η οποία περιείχε ένα ισχυρό αγγειοσυσταλτικό, ο Δέλτα-Δύο είχε κατευθύνει τη συσκευή στο σπίτι του άντρα μέσα από ένα ανοιχτό παράθυρο του δευτέρου ορόφου, είχε εντοπίσει το υπνοδωμάτιο του θύματος και του είχε τρυπήσει τον ώμο ενώ κοιμόταν. Το μικρορομπότ είχε φύγει από το παράθυρο και είχε επιστρέψει στο χειριστή του προτού ξυπνήσει ο άντρας απ’ τους πόνους στο στήθος. Η ομάδα Δέλτα επέστρεφε αεροπορικώς στη βάση της την ώρα που η σύζυγος του θύματος τηλεφωνούσε για ασθενοφόρο.
Κανένα σημάδι παραβίασης της κατοικίας.
Θάνατος από φυσικά αίτια.
Η τέλεια εκτέλεση.
Πιο πρόσφατα, ένα άλλο μικρορομπότ το οποίο είχαν εγκαταστήσει στο γραφείο εξέχοντος γερουσιαστή για να παρακολουθεί τις ιδιωτικές συναντήσεις του είχε καταγράψει εικόνες μιας αισθησιακής ερωτικής συνεύρεσης. Η ομάδα Δέλτα αναφερόταν αστειευόμενη σε εκείνη την αποστολή ως «Διείσδυση πίσω από τις εχθρικές γραμμές».



Αντί χιλιάδες νοικοκυραίοι να φυλακίζονται και να αγωνίζονται και να είναι εκλογικοί γκαουλάιτερ για την πολιτική νίκη επί δημοκρατίας, γιατί δεν το κλείνουμε καλύτερα το Volksbund να βάλει η δισεκατομμυριούχα η Ζαρούλια το κεφάλαιο να ανοίξουμε ένα ρίσερτς εν ντιβέλοπμεντ υπόγειο να κατασκευάσουμε ένα ιπτάμενο μικρορομπότ εφοδιασμένο με βελόνα από τιτάνιο και να βάλουμε έναν γιατρό από εκείνους του συνδικάτου να μας βρουν αγγειοσυσταλτικό ισχυρό, να ξεμπερδέψουμε μια για πάντα. Το στέλνουμε μετά στο σπίτι του Σαμαρά, του Παναθηναϊκάκια, αλλά και των κομμουνιστών, του Κουτσούμπα, του Τσίπρα, του Λαφαζάνη και των Ανταρσύα. Όλο τον κόσμο μπορούμε να σκοτώσουμε μετά, και γιατί όχι, και καναν εβραίο όπως αυτός ο Ζαν Κοέν! Πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα για 4-5 από τους 600 χιλιάδες ψηφοφόρους να μπορούν να το κάνουν όπως κάτι βιντεάκια του χάρβαρντ στο internet (flying microrobot και για να τα βγάζουνε στο internet σημαίνει ότι υπάρχει πολύ υλικό που δεν βλέπουμε ή είναι στα σκαριά).

Άρα πιστεύω η λύση είναι τα ιπτάμενα φαστιστομπότ ή οι ηλεκτρονικοί κώνωπες των SS ή η 8 μεραρχία κουνουπιών του Φλόριαν Γκάιερ. Να πείτε του Μιχαλολιάκου να καταρτίσει μια λίστα με όλους όσους πρέπει να σταλούν στη Μακρόνησο και να αρχίσουμε τη δουλειά να τους βγάλουμε από τη μέση με οικολογικό τρόπο. Μετά, όταν θα έχει ξεβρωμίσει ο τόπος, θα μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις καινοτομίες της οργάνωσης εμπορικά, όλοι αυτοί που δουλεύουν πόρτα και "εργάζονται τη νύχτα", μπορούν να βρουν μια δουλειά γραφείου και να είναι ταυτόχρονα και αδίστακτοι πληρωμένοι δολοφόνοι, νονοί κτλ.