Forum > Επιστήμη και Τεχνολογία

Δεν Ισχύει Η Κβαντομηχανική!

(1/4) > >>

Pinochet88:
https://www.youtube.com/watch?v=xBLD-1iEY10
Η θεωρία αυτή είναι λάθος. Ένα σωματίδιο - είτε βλέπουμε, είτε δεν βλέπουμε - δεν μπορεί να περνάει και από τη μια τρύπα και από την άλλη ταυτοχρόνως. Διαφορετικά φωτόνια περνάνε από τις τρύπες και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους επειδή ταλαντώνονται παρομοίως (με τον ίδιο ρυθμό). Έτσι βγαίνει αυτό το φάσμα από πίσω όπου αλληλοακυρώνονται σε μερικά σημεία. Δεν γνωρίζουμε τη φύση και τη ταλάντωση αυτών των σωματιδίων αλλά μπορεί να μας γίνει γνωστή και η θέση και η ταχύτητά τους ταυτοχρόνως. Δεν ξέρουμε ακόμα πως το μαθαίνουμε αυτό και τι είδους ταλάντωση κάνουν.

Η ιδιομορφία αυτής ταλάντωσης παρουσιάζει ομόρροπες στροφές όταν οι ανιχνευτές είναι ευθυγραμμισμένοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουμε ανάλογα αποτελέσματα όταν οι ανιχνευτές είναι σε άλλη θέση. Η υπόθεση και μόνο είναι βλακώδης.

Όλα τα άλλα είναι μπαρούφες και προκαλώ τον οποιοδήποτε να το καταρρίψει, με λογικά επιχειρήματα πάντα.

Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι φασίστες, οι παλαιοημερολογίτες, οι κομμουνιστές και οι UFO-Λιακόπουλος μιλάνε συνέχεια υπέρ αυτής της θεωρίας και λένε ότι καταρρίπτει τον υλισμό και τον ρασιοναλισμό. Όλοι οι απελπισμένοι βρίσκουν αποκούμπι στο παράλογο.

Inglorious Bastards:
Πριν λίγα χρόνια κάθισα και διάβασα αναλυτικά την θεωρία των υπερχορδών, παρακολούθησα και πολλά ντοκιμαντέρ με τους πρωταγωνιστές. Έναυσμα αποτέλεσε ο καθ. Νανόπουλος. Μετά από αρκετή προσπάθεια συνειδητοποίησα ότι με εξαίρεση την αρχική εργασία όλα όσα ακολούθησαν πρόκειται απλώς για σκήσεις του μυαλού όσων εμπλέκονται. Ειδικά το γεγονός ότι αλλάζουν κατά το δοκούν τον αριθμό των διαστάσεων ήταν αστείο. Και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορεί να αποδειχθεί τίποτα. Όλα όσα λένε υπάρχουν μόνο στο μυαλό τους.

Κάποτε διάβασα σε έναν από αυτούς τους φοβικούς ημιμαθείς οπαδούς του Λιακόπουλου ότι η επιστήμη ουσιαστικά σταμάτησε τον 19ο αιώνα, τώρα πια μου φαίνεται ότι έχει δόση αλήθειας.

mistermax:

--- Quote from: Pinochet88 on May 17, 2016, 09:43:33 pm ---https://www.youtube.com/watch?v=xBLD-1iEY10
Η θεωρία αυτή είναι λάθος. Ένα σωματίδιο - είτε βλέπουμε, είτε δεν βλέπουμε - δεν μπορεί να περνάει και από τη μια τρύπα και από την άλλη ταυτοχρόνως. Διαφορετικά φωτόνια περνάνε από τις τρύπες και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους επειδή ταλαντώνονται παρομοίως (με τον ίδιο ρυθμό). Έτσι βγαίνει αυτό το φάσμα από πίσω όπου αλληλοακυρώνονται σε μερικά σημεία.

--- End quote ---


ε γιατί τοτε με ανιχνευτή δεν βλέπουμε το ιδιο φάσμα;

Pinochet88:
Προφανώς γιατί με τον ανιχνευτή τα ρίχνει ένα ένα και πάνε ίσια, ενώ χωρίς ανιχνευτή τα ρίχνει όλα μαζί και συγκρούνται μεταξύ τους και αφήνουν κάποια σημεία κενά.


Εδώ φαίνεται και ο συγχρόνισμός. Αφού είναι από την ίδια λάμπα τα φωτόνια έχουν την ίδια συχνότητα, τον ίδιο ρυθμό που κουνιούνται πέρα δώθε, και αυτό δημιουργεί την ομοιομορφία στο φάσμα από πίσω.

mistermax:

--- Quote from: Pinochet88 on May 19, 2016, 03:17:25 pm ---Προφανώς γιατί με τον ανιχνευτή τα ρίχνει ένα ένα και πάνε ίσια, ενώ χωρίς ανιχνευτή τα ρίχνει όλα μαζί και συγκρούνται μεταξύ τους και αφήνουν κάποια σημεία κενά.


Εδώ φαίνεται και ο συγχρόνισμός. Αφού είναι από την ίδια λάμπα τα φωτόνια έχουν την ίδια συχνότητα, τον ίδιο ρυθμό που κουνιούνται πέρα δώθε, και αυτό δημιουργεί την ομοιομορφία στο φάσμα από πίσω.

αφου σου λέει οτι δεν τα ριχνει ποτέ ολα μαζι.
--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Reply

Go to full version