Poll

ti de katalaves?

Author Topic: oi lathro einai filoi mas, parte tous spiti, dwste k swste, leftaaaa  (Read 290 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Η Λαθρομετανάστευση είναι άμεση απόρροια του καθεστώτος του σοσιαλισμού, της επέκτασης του Κράτους και της συλλογικής ιδιοκτησίας έναντί της ατομικής ιδιοκτησίας και του Καπιταλισμού.

Όταν σε μια κοινωνία επικρατεί ο κολλεκτιβισμός και υπάρχουν συλλογικά αγαθά, αυτά τα αγαθά είναι κεκτημένο της εξουσίας. Η εξουσία, ως αντιπρόσωπος της κοινωνίας ιδιοποιείται αυτά τα αγαθά και τα χρησιμοποιεί κατά τον τρόπο που εξυπηρετεί τους σκοπούς της. Να το πω πιο απλά: όταν βάζουμε σε μια κοινωνία τα αγαθά μας στο τραπέζι και θα θεωρούμε συλλογικά, κάποιος τυχοδιώκτης βρίσκεται και το παίζει ταμίας. Ο ταμίας έχει πούτσο, έχει στόμα, έχει οικογένεια, και τα χρησιμοποιεί αυτά τα αγαθά όχι για το "κοινό καλό" (Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Άλλο θέλει και θεωρεί καλό ο ένας άνθρωπος, άλλο ο άλλος. Το "κοινό καλό" είναι μια μπαρούφα, μια ψευδαίσθηση.) αλλά για να ικανοποιήσει τον πούτσο του, το στόμα του και την οικογένειά του. Αυτό το σύστημα γνωρίζει την αποκορύφωσή του επί δημοκρατίας, όπου στον καθένα δίνεται η ευκαιρία να είναι αυτός ο οποίος μπορεί να παρασιτίσει από τον άλλον.

Το πρόβλημα με όλα τα άλλα κρατικιστικά συστήματα είναι ότι είναι μια σαφής, διακριτή, συγκεκριμένη,  κλίκα επάνω στην εξουσία και αργά ή γρήγορα τους καταλαβαίνει ο λαός ότι μόνο σκοπό έχουν να του τρώνε όλα αυτά που βάζει στο τραπέζι και απονομιμοποιείται το καθεστώς γρήγορα, είναι ασταθές. Ενώ η δημοκρατία είναι αληθινό γαμωμυάλι. Λέει "όλοι θα μπορείτε να παρασιτείτε από όλους" και αντί να καταλάβει ο κόσμος ότι πρόκειται για μια τεράστια απάτη που οδηγεί την κοινωνία στον θάνατο, μασάει το παραμύθι και αρχίζει ο πόλεμος όλων έναντι όλων, ο κοινωνικός κανιβαλισμός. Αυτό είναι η δημοκρατία.

Όσοι κατοθρώνουν επί δημοκρατίας, δηλαδή επί του πιο σοσιαλιστικού-κολλεκτιβιστικού πολιτεύματος, να γίνουν "ταμίες", δηλαδή νταβατζήδες του φορολογούμενου, δηλαδή καταναλωτές φόρων, έχουν κάθε συμφέρον να ακολουθήσουν την πεπατημένη μέθοδο εκματάλλευσης του λαού που ακολουθούσαν και οι βασιλιάδες και οι ναζί και ο Στάλιν και ο Μίντσερ και οι Φαραώ: Να τον έχουν στο σκοτάδι τον λαό, να του απαγορεύσουν κάθε εθελοντικό αποκούμπι (ελεύθερη αγορά και επιχειρηματικότητα, θρησκεία, φυλετική ταυτότητα και ενότητα, πολιτισμό, κτλ) σύμφωνα με το οποίο να μπορεί να οργανώσει τη ζωή του μόνος του και να ακμάσει. Μόνο που επί δημοκρατίας, που δεν υπάρχει σταθερή κλίκα εξουσιαστών, το μέλλον των καταναλωτών φόρων είναι αβέβαιο. Μπορεί αύριο να έρθει άλλο κόμμα στην εξουσία και να χάσουν τα προνόμια. Για αυτό ο καθένας επιδιώκει να αρπάξει όσα βρει περισσότερα, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μάνι μάνι πρέπει να ισοπεδωθεί ο λαός.

Αν το δεις από αυτήν την οπτική, είναι αυταπόδεικτο γιατί η άρχουσα τάξη (οι καταναλωτές φόρων) θέλει να διαλύσει την ελληνική κοινωνία και να αντικαταστήσει τους Έλληνες με λαθραίους. Οι λαθραίοι είναι πιο εύκολα χειραγωγήσιμοι, είναι απολίτιστοι, είναι υπάνθρωποι, είναι σκατά. Δεν φτουράνε. Με την προπαγάνδα του το καθεστώς θα τους έχει στο χεράκι του όλους, όπως τους έχει ο κάθε υπάνθρωπος άραβας βασιλιάς και μπααθιστής δημοκόπος. Και οι υπάλληλοι του Κράτους έχουν συμφέροντα. Θέλουν να συνεχίσουν να τα κονομάνε. Ε πως θα συνεχίσουν καλύτερα να τα κονομάνε; Με τους Έλληνες, που θέλουν κατάργηση του ΕΝΦΙΑ ή με τους λαθραίους που άνετα θα ψηφίζανε οποιοδήποτε κόμμα τους υπόσχετο αναδιανομή; Και λαθραίοι υπάνθρωποι νικάνε και οι δημόσιοι υπάνθρωποι νικάνε, γιατί από τα 1000 οικόπεδα που θα πάρουν από τους Έλληνες, τα 400 θα πάνε σε 200 δημόσιους υπανθρώπους και τα άλλα 600 σε 1800 λαθραίους υπανθρώπους. Win-Win! Ο Έλληνας θα χάσει φυσικά τα πάντα και τη ζωή του την ίδια.


Το παιχνίδι του Κράτους ξετυλίγεται μπροστά μας σε πλήρη έκταση και εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι που υποστήριξες του Κράτος και τώρα το παίζεις αντιλαθραίος. Εσύ, ο κρατικιστής, άνοιξες τις κερκόπορτες των λαθραίων.

Ενδεικτικά, η κορυφαία "δεξιά" εφημερίδα γνωστού ολιγάρχη εξυμνεί σήμερα τη στάση των "δεξιών" να αφήσουν μέσα όλους τους λαθραίους

ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ
Ωριμότητα

Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός πως κυβέρνηση και αντιπολίτευση ακολουθούν ενιαία γραμμή στο προσφυγικό/μεταναστευτικό ζήτημα. Ηταν καιρός, επιτέλους, να δουν οι πολίτες τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ίδια γραμμή σε ένα τόσο μείζον θέμα. Ετσι ενισχύεται ασφαλώς και η διεθνής αξιοπιστία της χώρας. Η Νέα Δημοκρατία έχει επίσης αποφύγει να υιοθετήσει άκριτα τα συνθήματα και τις μεθόδους διαμαρτυρίας των αγροτών και άλλων ομάδων. Μπορεί αυτό να προκαλεί εσωκομματική γκρίνια, αλλά αποτελεί δείγμα ωριμότητας και υπευθυνότητας.Augusto Pinochet
Pending


Στις επόμενες δυο γενιές η Ελλάδα θα χάσει 2-3 εκατομμύρια γηγενείς. Περισσότερο από τη γήρανση και την υπογεννητικότητα, λιγότερο από τη μετανάστευση Ελλήνων προς το Εξωτερικό. Επομένως θα μείνουν 8 ή ακόμα και λιγότερα από 8 εκατομμύρια γνήσιοι Έλληνες. Πριν την κρίση ο αριθμός των Ξένων (παράνομων και μη) ήταν 2 εκατομμύρια. Μέσα στο προηγούμενο έτος ήρθαν 800 χιλιάδες και, αν βάλουμε μέσα τα χρόνια της κρίσης και φέτος, ο αριθμός ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο. Στα επόμενα χρόνια (σε λιγότερο από μια γενιά), γιατί, ούτε η Τουρκία θα εφαρμόσει ποτέ τις συμφωνίες που έχει υπογράψει, όπως κάνει δεκαετίες τώρα, ούτε πρόκειται να επικρατήσει η "δημοκρατία" και η ανάπτυξη στη Συρία και στα πέριξ του Ισραήλ Κράτη, θα έρθουν τουλάχιστον 2 εκατομμύρια Ξένοι. Σε μια γενιά ο αριθμός των Ελλήνων θα είναι 9 εκατομμύρια και των Ξένων 5. Οι Έλληνες θα είναι διασπασμένοι. Οι μισοί (οι οποίοι θα είναι υπέρ των υπαλλήλων του Κράτους ή υπάλληλοι οι ίδιοι) θα πολεμούν τους άλλους μισούς για περισσότερη φορολογία, περισσότερη γραφειοκρατία, περισσότερο Κράτος. Μαζί τους θα έχουν 5 εκατομμύρια Ξένους, εκ των οποίων το 90% μωαμεθανοί άντρες, πρόθυμοι τόσο να υποστηρίξουν οποιαδήποτε τυραννία εφαρμόσει μέρος ή όλη τη Σαρία και προθυμότατοι να νομιμοποιήσουν ένα καινοφανώς κολλεκτιβιστικό πρόγραμμα αναδιανομής του πλούτου από τους Έλληνες στους Ξένους και εκτοπισμού των Ελλήνων από τις εστίες τους.

Από τα 2,5 εκατομμύρια Έλληνες που θα έχουν μείνει, πολιτική αντίσταση στον ερυθρό ολοκληρωτισμό θα μπορούν να ορθώσουν το πολύ οι 100 χιλιάδες.

Δείγμα ωριμότητας το θεωρεί ο Αλαφούζος. Σαν ώριμο φρούτο πέφτει ο Ελληνισμός και τον κατασπαράσσουν τα κοράκια.

και σε εμετικό χθεσινό  άρθρο του ο Κασιμάτη προπαγανδίζει τα εξής:

Το πραγματικό πρόβλημα
Π​​ριν από δύο εβδομάδες, είχα αναπτύξει εδώ την απαισιόδοξη άποψη ότι το μεταναστευτικό ρεύμα προς την Ευρώπη δεν μπορεί να ανακοπεί τελείως, επειδή ο μόνος τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο θα ήταν να διεξαγάγει πόλεμο η Ευρώπη: πόλεμο είτε στη Συρία κατά του Ισλαμικού Κράτους και του Ασαντ είτε στα σύνορά της κατά των ίδιων των μεταναστών. Η μόνη ρεαλιστική δυνατότητα, κατέληγε η ανάλυση, ήταν ο έλεγχος των συνόρων (να ξέρουμε τουλάχιστον ποιος μπαίνει) και η ανάπτυξη μιας, ει δυνατόν, συντονισμένης ευρωπαϊκής πολιτικής για την ενσωμάτωση των προσφύγων στις ευρωπαϊκές κοινωνίες. Μακροπρόθεσμα, είναι η προσπάθεια ενσωμάτωσης εκείνο που έχει σημασία, [...]
Ομως, δεν ήταν πάντα έτσι το Ισλάμ ή, τέλος πάντων, δεν ήταν μόνον αυτό. Πράγματι, το Ισλάμ είχε σπουδαία πνευματική παράδοση μέχρι να εισβάλουν στη σκηνή της ιστορίας οι Μογγόλοι του Τζένγκις Χαν. Είχε τη φιλοσοφική παράδοση της Φαλσάφα (από το ελληνικό φιλοσοφία), είχε την παράδοση του μυστικισμού των Σούφι, που οι αναζητήσεις τους έφθαναν μέχρι τον ντεϊσμό των Διαφωτιστών, είχε επίσης αξιόλογη νομική παράδοση που ενθάρρυνε τη δημιουργική ερμηνεία των κανόνων του Κορανίου. Ολα αυτά όμως τα ισοπέδωσε η Χρυσή Ορδή. Η σχεδόν ολοσχερής καταστροφή που προκάλεσαν οι εισβολές των Μογγόλων προκάλεσαν επίσης την εσωστρέφεια που χαρακτηρίζει έκτοτε το Ισλάμ.

Το χάσμα διευρύνθηκε ακόμη περισσότερο, επειδή, την εποχή ακριβώς που το Ισλάμ κλεινόταν στον εαυτό του, ξεκινούσε η άνοδος της Ευρώπης και γενικότερα της Δύσης. Ο Διαφωτισμός συνέπεσε (και δεν ήταν τυχαίο) με μια νέα μορφή οικονομίας, που δεν βασιζόταν πια στο πλεόνασμα της γεωργικής παραγωγής, αλλά στην επένδυση κεφαλαίου, στην καινοτομία και στην τεχνολογική εξέλιξη.Ορίστε προπαγάνδα ο εκπρόσωπος των καταναλωτών φόρων: Ο Σουφισμός ειαι διαφωτισμός! Ο Σουφισμός, η αφρικανική εκδοχή του Μωαμεθανισμού, που έχει τόσα μωαμεθανικά στοιχεία όσα και η Ορθοδοξία Χριστιανικά, είναι μια υπάνθρωπη θρησκεία που είναι προσαρμοσμένη στα αφρικανικά υπάνθρωπα ήθη και έθιμα και ο ντεϊσμός του έχει να κάνει μάλλον με το ότι οι υπάνθρωποι εγκέφαλοι των νέγρων, με τους οποίους θέλουν να αντικαταστήσουν τους Λευκούς οι καταναλωτές φόρων, δεν μπορούν να χωρέσουν την Πίστη στο Θείο μέσα τους.

Όλο το σύστημα λοιπόν, αριστεροί και δεξιοί, υπέρ των λαθραίων και των υπαλλήλων του Κράτους. Εκεί οδηγεί ο κανιβαλισμός του σοσιαλισμού.
« Last Edit: February 22, 2016, 12:34:27 pm by Pinochet88 »